Hej igen! väldigt mycket har hänt sen sist.. ska ta och svara på era frågor nu.

1.Vart har du flyttat?

2.Hur går det med killen du dejtar/träffar?

3.Har du kvar alla djur?

4.Rider du fortfarande?

5.Går du i skolan eller jobbar du?

6.Hur är det med ditt mående nu?

7.Vad är din framtida plan?

8.Vad har du för djur nu?


1. Jag har flyttat till Ljusdal och det ligger ca 4 timmar ifrån Nora som jag bodde i förut.

2. Vi träffas inte längre då han tydligen bara ville vara vänner, allt är bara konstigt och har inte direkt frågat varför osv men livet går vidare..

3. Ja jag har kvar alla djur!

4. Jag rider fortfarande, gjorde inte det förut men nu är det min vardag igen!

5.Jag går på komvux där jag pluggar till undersköterska!

6.Mitt mående är bättre än förut då det mer är stabilt nu, har börjat med en medicin men den funkar inte helt 100 så ska försöka byta till en annan.

7. Min plan för framtiden är att plugga klart här och när utbildningen är klar så och jag har hittat jobb i stockholm så ska jag flytta dit! Jag hoppas att jag kan hitta kärleken där som jag kan bilda familj med. Jag vill hitta en kille som jag lever med livet ut!

8. Jag har 4st ormar, 1 skorpion, 2st sköldpaddor och 1 häst!Detta var lite om mig nu! ska försöka hålla igång bloggen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt mående går som vågor. Upp och ner.. Upp och ner.. Vet ni hur jobbigt det är? Jag mår dåligt i perioder och då blir jag extremt deprimerad och får ångest. Det hela gräddas med lite panikattacker då och då. Det som är extra jobbigt när jag mår dåligt och är kär är att jag blir extremt överdrivet svartsjuk. Det suger! Jag är väldigt nöjd med mitt liv som det är nu men skulle dock vilja bo närmare den pöjken jag träffar nu men det är tyvärr lite svårt. Men annars är livet jävligt bra och självklart när livet var på topp så vände det! Så just nu mår jag sjukt dåligt men börjar må bra igen men kvällarna är värst! Alla tankar snurrar runt i huvudet och jag får sjukt mkt ångest och panik. Det är så jobbigt...


Likes

Comments