alltså gud vilka intensiva veckor det varit. har haft en hel del exkursioner till olika advokatbyråer (och då snackar vi allt från kryssning till brunch), gulissemi i ekenäs, sitser varje vecka (sångboken börjar snart bli bekant), pykäläs phuksiaiset, fester hit och dit, massor med nytt folk och så förstås en del föreläsningar men de tycks inte vara det mest relevanta just nu. håller på med grunderna till juridiskt tänkande och det är ganska chill. får se hur det blir nästa vecka då vi kör igång med statsförfattningsrätt...

ärligt sagt har de första veckorna varit tyngre än lägren i militären. haft haft så mycket program att jag knappt hunnit vara hemma och har verkligen inte haft tid att chilla (eller att blogga för den delen). sjukt roligt har det dock varit. men så tungt att jag seriöst väntar på att detta börjar lugna ner sig lite och man får börja leva helt normalt :-D dock är bl.a. codex gulisintagning och internationella vecka och årsfest på kommande så det tycks ta ett tag före det lugnar ner sig. men njuta skall man så länge det varar !

annors då ? har flyttat (!!!) till en studielägenhet på busholmen och trivs så bra. älskar att bo här. delvis för att det är så nära (alltså fatta lyckan då det istället för 1 timme och 20 min tar 20 min till universitet och att man kan GÅ hem från sitser) och delvis för att hela huset är fullt med kompisar. lägenheterna är ämnade för studerande i de svenskspråkiga nationerna så har som grannar kompisar från juri, dragsvik, gymnasiet mm. busholmens egna ankdamm :-)

har även börjat jobba på en advokatbyrå här i stan men berättar mer om det senare. men det är minst sagt mycket på gång just nu !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​tjena ! äntligen lite tid att blogga, har 4 (!!!) dagar ledigt från jobbet, vilket känns som värsta semestern eftersom jag jobbat ca. 40 timmar varje vecka sen början av juli. så denna sommar har jobbet tyvärr slukat upp största delen av tiden, men något kul har jag visst hunnit med. har hälsat på kusinerna i tammerfors, varit med minka i tallin, med lillasystern i RUSH (rekommenderas), träffat kompisar och varit på stugan. det har dock varit ganska hektiskt så de riktigt prima med en paus så jag hinner vila upp lite inför skolstarten nästa måndag. väntar så mycket på att börja studera och leva studielivet. idag skall jag träffa milikompisar, så himla roligt för att jag inte sett en stor del av dem sedan ohi on i mitten av juni. 

Likes

Comments

​ett år i militären gav mig så otroligt mycket. saknar dessa människor och det enkla livet varendaste en dag. att vakna,  ha alla kompisar runt sig dygnet runt och att inte behöva fundera på mat, program osv. var ganska skönt. ibland var det tungt, men även då fanns kompisarna där för dig. fick uppleva saker jag aldrig skulle få uppleva i civilen. så himla stolt och glad att jag vågade uppfylla denna dröm. nu är det dags för nya utmaningar!

Likes

Comments