Här är vi mitt i feberdimman. Penny har fått feber sedan 3 dagar tillbaka och är inte riktigt sig själv, men vem är det när man är sjuk? Vi hoppas att hon snart ska må bättre!

Idag har jag tränat två pass. På morgonen med min PT, så hårt att jag nästan kräktes på toan efteråt. Vilade upp mig några timmar hemma innan jag drog iväg igen med Yasmine på ett tabata pass. Nu är jag helt slut. Den skönaste känslan efter att ha tränat. Att vara slut & känna sig duktig. Eftersom 30-35 kg ska bort gäller det att ligga i nu 😉

Har sett Karlssons, Bachelor, Hollywoodfruar & PH. Tisdag är det bästa programmen på tv!

Hoppas ni haft en bra tisdag! 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Penny sover ute i vagnen & Ruben har en lekkompis hos sig. Själv känner jag mig helt slutkörd. Snart börjar det vara riktigt kallt också, vilket innebär att vinterkläder till barnen ska införskaffas. Penny fyller snart 1 år och sedan är det julafton. Många utgifter så här års. Idag kommer Emil hem igen efter 5 dagar borta. Ska bli skönt att äntligen vara alla igen. Tyvärr, roligare än så här blir inte detta blogginlägg. Har ingen inspiration vad jag ska skriva om. Skulle gärna vilja lägga upp bilder på kläder och inredning som jag shoppat, men tyvärr har jag köpstopp så ni får vänta ett år på sådana bilder. KUL! Not.


Här nedan kommer i alla fall lite kläder som jag funderat på till barnen.

Likes

Comments

Roar mig med att spela bingolotto ikväll. Maken är som sagt borta i jobb, barnen sover & vänner är upptagna ! Bingolotto ger mig lite nostalgiska känslor faktiskt. Haha. Hoppas verkligen att jag vinner något ikväll !

Har btw fått väldigt ont i magen, kallsvettas och mår illa. Min mage börjar säga nej till all sorts kost just nu. Snart får jag leva på bara grönsaker!

Idag var Ruben på simskola, han säger att han snart kan simma så blir spännande att se om det stämmer 😉


Trevlig lördag!

Nääära 😅​

Likes

Comments

Barn, Familj

Ikväll myser jag med världens bästa storebror och son. Han ville stanna uppe lite längre med mamma ikväll. Hans ögon orkade dock inte längre än till kl 21, då viskade han med ett leende innan han somnade. Det här var jätte mysigt! Åh. Lillen. Jag önskar att vi kunna finna fler tillfällen att umgås bara du och jag. Får fixa det! 

Likes

Comments

Ibland känns allting hopplöst. Det här med vikten. Antingen står den still, eller så går den upp. Jag gör enligt konstens alla regler, men det är ändå inte bra nog. Igår vägde jag in på nästan 90 kg. Inte ens då jag var höggravid vägde jag det. Jag förstår ingenting. Hur är det ens möjligt? Försöker förstå. Samlar jag vätska? Är det muskler? Även om det är muskler så är det inte en vikt jag vill ha. Hur ska jag kunna nå målvikten på 60 kg? Jag är urless det här. Vad ska krävas utav mig? Jag VET att det är svårt att gå ner i vikt när man har PCOS. Jag VET att det är lätt att gå upp i vikt när man lider av PCOS. Jag vill dock inte använda det som någon ursäkt heller ... Men just nu förstår jag faktiskt ingenting. Jag måste ta kontakt med dietisten igen, och även barnmorskan för att se om jag ska börja äta någon form av hormon så jag får balans i kroppen. Sedan ska jag be om att få ta prover på sköldkörteln så det inte är den som spökar. Jaja, ber om ursäkt för deppigt inlägg. Men alla dagar är inte roliga.

​Gammal bild av mig och Ruben

Likes

Comments

5 bästa och 5 sämsta med att ha barn.

5 sämsta

- Lite sömn
- Mindre egentid
- Ibland less alla miljoner frågor
- Kostsamt
- Ryggsmärtor


5 bästa

- Alla pussar och kramar
- Känslan att vara viktig och betydelsefull
- Glädjen
- Gemenskapen
- Livet fick en ny mening

Likes

Comments

I går kom Emils syster med familj hit för att fira Ruben i efterskott. Ruben är med barnkören "Hör & Häpna" som skulle sjunga på gudstjänsten i kyrkan så vi var först dit för att lyssna på honom. Det var även tacksägelsedagen, och skördefest så många hade bakat kakor, sylt, saft, marmelader etc som auktionerades ut. Pengarna gick sedan till barn i andra länder. Sedan bjöd vi på fika, middag och efterrätt! En härlig söndag helt enkelt. 


Likes

Comments

I lördags lämnade jag familjen hemma och åkte iväg för egentid. Kl 10 var jag hos Karro, som är en av mina bästa vänner. Kl 23,45 åkte jag hem. Blev en riktig heldag, och det var så skönt att bara få vara Hanna utan en massa prat om barn och allt vad det innebär. Välbehövligt! Det är lätt att man tappar sig själv sedan man får barn, därför är egentid viktigt för alla att få någon gång ibland.

Vi började med att äta lunch på Brygg CC. Där åt jag en varm smörgås med fläskkarré och pesto. Till det sallad med picklad rödlök. Det godaste! Sedan gick vi vidare, köpte lite lampor och kikade runt bland smink och andra skönhetsateraljer. Vi tog en fika på Espressohouse också innan vi åkte vidare hemåt och lagade Faijitas till middag. Sedan hade vi sminkkväll och jag tränade på att sminka mig. HAHA, 😝 blev en flopp men kul som tusan var det, skrattade tills jag fick en hjärnblödning typ.

Karro hade verkligen det fint i sin nya lägenhet. Jag hjälpte henne att hänga upp de nya fönsterlamporna. Blev mysigt värre!


Likes

Comments

I lördags var jag på min kusins 50 års fest. Det var väldigt trevligt. Emil arbetade olyckligtvis den helgen, jag saknade honom såklart på festen. Ruben hade jag lämnat hos hans farmor och farfar, så jag hade bara Penny med mig. Det bjöds på italiensk buffé och tårta till efterrätt som bestod av hallon , champagne samt vit choklad. Många fina tal, frågesport om födelsedagsbarnet och det visades även en film från när hon hoppade fallskärm. Såg dödshärligt ut, ordagrant alltså. Något jag verkligen skulle vilja pröva, men lär ångra mig när man väl ska hoppa ut ur planet. haha.

Jag och mamma uppträdde med vårt band "Släkten är Värst" en låt till Maria.

Maria, du fyller nu snart hela 50 år. ah...
Mycket har hänt sedan du var baaa, aaarn...
Du har två bröder som du bråkadeé med
Nu är ena här, han håller dig kär, och kanske till och med hem dig bär.
WoahWoahWoahWoah

Maria, du tycker om att samla på grejer
och du och dina tjejer, dricker kaffe ur fina koppar
Maria, du är duktig på att baka
Du har tre barn som vill smaka
Och snart så ska du bli en bra präst,
Maria!

Du har sålt din husvagn där du bruka dricka din champagne, ah...
Politiska tal övade du då, ååh...
Du är en energisk lärare, vi veet
Du har veckoschemat fullt, det blir snart tumult
Det är bara ikväll du kan sitta ner...
WoahWoahWoahWoah

Maria, du tycker om att samla på grejer
och du och dina tjejer, dricker kaffe ur fina koppar
Maria, du är duktig på att baka
Du har tre barn som vill smaka
Och nu så vill vi gratulera´a dig, Maria!
Text: Hanna & Anki (Släkten är värst) Musik: "Eloise"
😂😉


TYVÄRR har jag inga bilder, då jag glömde kameran hemma på mina föräldrars vardagsrumsbord. Men delar med mig av någon suddig och dålig mobilbild.


Likes

Comments

Idag har vi städat upp lite på gården, burit in utemöbler och tagit ner studsmattan bland annat. Emil har varit och tränat, och sedan har vi även varit på inskolningssamtal för Ruben på skolan, där han fick berätta hur han kände och tänkte kring vissa situationer. Till middag blev det ärtpasta med bratwurst och sedan drog Emil till en polare för tv-spels lattjo. Jag har tänt ljus (gör jag varje kväll för att komma ner i varv) och myser i min ensamhet i soffan. Båda barnen sover i sina sängar.

Trevlig onsdag allihopa!

Likes

Comments