Idag tog jag tjuren vid hornen och begav mig ut på en joggingrunda. Gick bra, men går så sakta. Vill jogga varje dag innan snön kommer. Har 36 kg att tappa så gäller att lägga in en högre växel nu. Ska in till stan och fixa ett gymkort också.

Ser fram emot träningsresan i september! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den 1 september fyller jag 30 år. Då är vi på Rhodos. Därför kom se allra närmaste och firade mig idag. Vi bjöd på pastasallad, bröd och fika! Trevlig dag. Blir så varm i själen när jag ser vilka fina människor som finns i mitt liv. 😍

Fick blommor, mousserat vin med guldflingor, presentkort, klong ljusstake, övernattning med middag, träningsresa och massa kramar! ❤❤❤

Likes

Comments

Kärlek, Bröllop

Idag har jag varit din fru i 5 år. Ibland gör du mig gråhårig, ledsen, irriterad och stressad. Men oftast gör du mig glad, trygg och lugn. Jag hoppas att det blir många fler år tillsammans! Jag tror att livet att varit oerhört tråkigt utan dig. Vem skulle jag då skratta med och vara löjlig? Vem skulle då kalla mig 'störd' när jag bara är sjukt rackarns amazing rolig? Vem skulle stå vid min sida i alla motgångar? Vem skulle säga att jag var snygg, när jag har min värsta dag? Och vem skulle vara mina barns bästa pappa? Finns ingen som du! Jag älskar dig.

Nu och för alltid.

Likes

Comments

Goddag. 🖐

Hur är allt med er idag? Uppe i Piteå skiner solen, men jag sitter inomhus. Har ingen ork att gå ut överhuvudtaget. Känner mig helt uttömd på energi. Jag vet inte varför!

Jag har tvättat och hängt tvätt, plockat ur lite fler kartonger, fixat lunch till barnen och skrivit listor. Jag skriver listor till allting ska ni veta, varje dag. Stryker sedan över när det är gjort och det är så skönt för själen.

Jag måste ha ordning och reda på det mesta, annars fungerar inte jag alls. Det gäller överallt. I bestickslådan, i skafferiet, i kylen, i skåpen. Tv dosor måste ligga rakt. Ligger något på fel plats får jag panik. Just nu är det en enda röra i mitt huvud på saker som borde göras och är väl kanske därför som energin inte finns där.

Igår kom Emil och Ruben hem. Ruben hade följt med Emil på jobbet den här gången. Så 5 dagar har de varit borta. Saknaden har varit stor och det är så skönt att ha dem hemma igen! ❤ Även om det varit skönt att få lite lugn och ro. Ruben är ganska intensiv och det blir lätt konflikter. Så är nog skönt för oss båda att vila från varandra.


Imorgon får vi besök från Bygdeå! Efterlängtat!

Likes

Comments

Hittade några gamla bilder & var bara tvungen dela med mig utav dem. Haha, vilket mode det var förr! Ibland undrar man vad tusan man hade för smak...Jag minns hur mycket Emil avskydde den här baskern 😂Vad har jag på huvudet!?

Supersmala ögonbryn och skejtskor till kjol !! 😂😂 Skulle aldrig ens falla mig in idag.

Ja, herregud säger jag bara. Men det sägs att ett gott skratt förlänger livet! 😉

Likes

Comments

Familj, Tankar

Ibland kommer verkligheten ikapp. Känslor som man oftast klarar av att hålla tillbaka, men som tillslut bara kommer. Jag är en känslomänniska av dess like. Jag kan grina till det mesta, men försöker normalt sett hålla tillbaka för att inte besvära andra eller verka löjlig. Tyvärr faller fasaden ibland, ikväll var en sådan gång.

När jag ser andra tillsammans med deras syskon, och vilken fin relation de har till varandra känner jag både glädje, sorg, hopplöshet, frustration och avundsjuka. I lördags lyssnade jag på ett superfint tal från brudgummens bror. Hur nära de hade kommit varandra, hur ofta de pratade med varandra, att de kunde prata med varandra om allting. Han hade samlat sand från brudgummens badställe som liten, och även från brudens. Sedan fick de hälla sanden i ett timglas för att bevisa hur bra de hörde ihop. ❤

Idag såg jag en bild på mina kusiner, som spenderade tillvaron tillsammans på hotell.

I sommar har jag beskådat Emils fina relation till sina två systrar.

Jag ser syskonrelationer överallt. Känner bara en stor sorg över min egen.

Vad gjorde jag för fel? Hur skulle jag ha gjort annorlunda? Varför vill han inte ha kontakt med sin familj? Varför vill han inte ha kontakt med mig? Varför vill han inte att hans barn ska ha kontakt med mig och mina barn? Det finns så många frågor, men inga svar. Bara tvärstopp. Bara svart.


Han vill inte försonas, det finns ingenting jag kan göra.

Jag hoppas innerligt att han ska komma på bättre tankar och att han i framtiden kommer värdesätta mig och våra familjerelationer.

Jag vill inte prata om det. Jag behövde bara få skriva av mig.

Det har snart gått ett år sedan jag träffade honom. 

Likes

Comments

Familj, Resor, Kärlek

Nu har vår bästa vän Micke gift sig med sin vackra Elina 😍 Bröllopet var magiskt. De var klädda i svart och gästerna i enfärgat vitt. Borden var dukade med dödskallar och bordsplaceringstavlan var i golftema. Allting var såå dem! Helt underbart.

Kvällen bjöd på flera fina tal & mitt och Emils spex blev väldigt populärt. Kul att vi roade dem 😅😂

Nu är vi på väg hem och saknar dem redan massor. Vi är så tacksamma och lyckliga att vi fick dela den fina dagen tillsammans med er ❤

Skriver från bilen nu så lovar att uppdatera er med bättre bilder när vi kommer hem.

Likes

Comments

Imorgon börjar vår roadtrip ner till Halmstad. Vi lämnar barnen hos deras farmor och farfar och kommer spendera 4 dagar på egen hand. Det känns både befriande och jätte jobbigt. Att vara utan barnen så länge har verkligen blandade känslor. Ruben går väl an, han är snart 7 år. Men Penny har vi som ännu inte lämnat bort några längre stunder. Jag vet att de kommer ha det hur bra som helst, men det känns. Jag hoppas ändå kunna koppla av, men tror det kommer vara svårt.

I Halmstad väntar härliga dagar tillsammans med vår bästa vän, och Rubens gudfar Micke som ska gifta sig med världens bästa Elina! Det ska bli underbart att träffa dem, och jag tror att bröllopet kommer bli grymt. Vad är inte grymt med dem liksom?


Likes

Comments

Allmänt, Barn, Familj, Resor, Tankar, Vardag

Kan inte riktigt säga att det varit någon toppen sommar i år. Tycker bara att det blåst, varit kallt och regnat. Vi har inte ens varit på något utomhusbad ännu, vilket vi brukar annars. Så tråkigt !

Känns som att vi mest har varit inomhus och gjort ingenting. Inomhuslek som bara leder till konflikter, tillsägelser, bråk och skrik. Känner mig som världens sämsta förälder, och får fruktansvärt dåligt samvete. Ser bilder på andra familjer som är på utflykter och hittar på saker hela tiden, själv har man ingen ork när Emil har jobbvecka... Blir bara ledsen i själen när jag tänker på vad mina barn missar att få uppleva bara för att jag inte har någon energi att hitta på saker. Men idag var det sol, och vi cyklade i alla fall några varv runt kvarteret.

Imorgon ska vi ut till Svinöra på eftermiddagen, där Emil har stuga. Just nu bor Emils kusin med familj ute på ön och de hade bjudit ut alla på middag. Blir skönt att få växla miljö och att Ruben, som är ganska intensiv får leka av sig med sina kusiner.


För några dagar sedan var det en jordbävning i medelhavet. Värst drabbades ön Kos och Turkiet. En del kände av det även på Rhodos men blev inga skador där. Fastän det känns lite olustigt ser jag fram emot resan till Rhodos så himla mycket. Jag hoppas på sol, värme, god mat och mycket bad. Jag kommer att lägga bort telefonen under dagarna och bara lägga all min tid på barnen. Mobilen åker fram på kvällen när de sover!


Hoppas att ni andra känner att ni haft en bra sommar. ❤


Likes

Comments

Inredning, Renovering

Jag vill börja med att be om ursäkt för den otroligt obefintliga uppdateringen. Det händer bara så mycket hos oss nu och tiden räcker inte till...


Emil arbetar borta varannan vecka och då ligger all fokus på barnen och att få vardagen att gå ihop. När Emil är ledig är vi i vårt nya hus och renoverar, försöker packa ner saker i kartonger etc. Det här varit oerhört stressigt och hektiskt, så pass att jag glömt viktiga saker.

Utöver det är det träning, ridskola, fotboll & livets pussel som utmanas varje dag! Nedan kommer lite bilder från bygget 😊


Har tyvärr råkat radera en del före och efterbilder från telefon så det är endast dessa jag kan dela med mig av än så länge!


Ha en bra måndag. 😎

Likes

Comments