​Nu var det allt ett bra tag sedan, har typ inte gjort nåt under den tider förutom att börja skolan som jag gjorde för cirka en månad sedan nu. Men jag mår bra, skolan är bra och livet rullar på som vanligt.

Denna dag har varit den rörigaste och kommer nog vara den rörigaste skoldagen jag någon sin har haft. Det började med att vi skulle ha musik en stund och sedan lyssna på en föreläsning som heter mathivation och den var bra och rolig sen hade vi matte efter, och under matten eller så var det under våran so lektion som några elever kom in och sa att vi skulle ha en lektion med dom och det hade våran lärare glömt av så vi fick då ha en lektion me dom. Det var rolig och intressant. Efter det hade vi so igen och sen rast, och efter rasten hade vår lärare en föreläsning om mobbning, eftersom att hon hade mobbat och blivit mobbad.

Den 27 augusti satt jag och Lina i 2 timmar och nu är det klart, VI SKA PÅ MARCUS OCH MARTINUS KONSERTEN DEN 11 FEBRUARI <33 (ville bara säga det för jag är sjukt glad över det)

Det var min ointressanta men lärorika dag.

Hade typ inget mer och säga för idag men vi hörs nog om nån dag ;*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

okej ett tag sen nu, men ja. Imorgon ska prov rida på ett stall och antagligen då börja där. Har inte ridit en riktig lektion eller varit med i en ridgrupp på 1, 1/2 år så är väldigt taggad. Igår tog vi fram alla rid kläder, skor och sånt och det var sjukt mycket grejer. Men nu har vi fixat en låda i förrådet med mina rid grejer i. Men jag hade inte ridskor så det ska vi köpa idag eftersom att jag ska rida imorgon.

kram E

Likes

Comments

OMG OMG OMG IMON SKA JAG SE DOM!! Imorgon på Liseberg kl.17.00 är dom där. Dom jag älskar. MARCUS AND MARTINUS!!! För er som inte vet så är det två norska tvillingar som gör musik. Dom är 14 år gamla, dom sjunger på norska och engelska. Imorgon den 19:de juni är dom på Liseberg. Jag har längtat så. Jag och Lina ska dit. Vi åker tidigt på morgonen så vi är där innan Liseberg öppnar. Sedan är vi vid stora scenen tills de börjar. Kanske kommer mina två kill kompisar dig och är me oss en stud (om dom kommer ska jag tvinga dom att köpa burger king till oss). Är så taggad, jag sover hos Lina lördag till söndag och söndag till måndag.

Likes

Comments

Först och främst varför har jag min hand på
hjärtat?

Förra helgen var jag på Liseberg och då var Thomas, Sara, Sam & Sabina där. Jag var där med corre men sen träffade vi upp Fabian och Miranda, så har är några bilder<3

Likes

Comments

Igår var jag med lina. Vi gjorde en smoothie bowl och fan girla otrolig mycket. I sommar ska vi på konsert på Liseberg och se Marcus & Martinus.

Likes

Comments