Jag lyssnar på toner som spelas,

Lyssnar på strängar som vibrerar,

Jag lyssnar och tänker.

Tänker på allt!

Tänker på dig,

Tänker på livet,

Tänker på framtiden,

Tänker på om jag någonsin kommer nå mina drömmar,

Om jag någonsin kommer att få ett liv tillsammans med någon som inte är du.

Jag tänker på varför vi inte är 1.

Musiken spelas högre,

Den spelas tydligt,

Jag lyssnar.

Vi är inte 1, vi är 2

Vi är inte längre "vi"

Du är du och jag är jag

Musiken tystnar,

den stannar

Och jag sitter ensam kvar, med en tår på min kind

Ensam och med ett brustet hjärta

Jag väntar

väntar tills jag tröttnar

tills jag förstår att du och jag inte är 1, utan du och jag är bara 2

Jag reser mig, och jag går vidare!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en sjukt bra dag! Jag gjorde en presentation i teater som stod för 30% av mitt betyg och nu är äntligen den delen avklarad! Är så himla glad och nöjd med min insatts! Jag och min kompis har jobbat stenhårt på denna uppgift ett bra tag och nu är det klart, så vi förtjänade en bamse fika :)) hihi. Vill verkligen göra något med mitt hår! Just nu är det ljust i längderna men mörkt i hårbottnen. Ska jag bli blond eller mörkhårig? hmm. Alla som känner mig vet jag kan gå och grubbla på detta i veckor utan att komma fram till ett beslut!

Idag bokade mamma en resa till Teneriffa inför påsklovet! Ska bli jätte kul! Får dock plugga i stolstolen eftersom jag har examen prov i maj! Men ska inte klaga :))


Likes

Comments

Egentligen bör jag sitta och skriva på en superviktiga uppsats. Men jag har nu suttit i mer än 1 timme och nästan förstört min text istället för att förbättrar den. haha. Känner att jag lämnar den ett tag och låter mina idéer gro! Ibland händer det att man får skrivkramp.

Idag var första dagen i skolan efter ett efterlängtat lov. Puh! Alltid kul att träffa vänner igen. Börjar nu inse hur kort tid det är kvar tills jag tar studenten? Herreguuuud. Galet!! Är det bara jag, men jag längtar efter sommar. Tycker den kan komma nu! hihi. Här är några bilder som jag tycker är så mysiga och ger mig en riktig sommar känsla. Längtar efter dig sommar!! Kom nu!

Likes

Comments

I fredags var jag på IKEA med mamma. Vi köpte lite saker till mitt rum. Såhär blev det :))) Är super nöjd än så länge.

Märks det hur Fake det där blombladet är? hahah. Har inte fixat några bilder i ramarna än, men letar fortfarande hihi.

Favorit parfymen från Valentino

Likes

Comments

Jeans: Secondhand // Bodysuit: Prettylittlething // skärp: VeroModa // Öronhängen: Ur&Penn // Ringar: GinaTricot //

Idag känner jag mig svart och vit. I stunden som jag skriver mår jag sådär. Imorse och under dagen har jag mått som bäst. Just nu känns det som att jag har en klump i halsen och magen. Kanske är det för att lovet snart är slut och allvaret börjar återigen. Kanske också för att jag saknar en person som har funnits där för mig en väldigt lång tid, men är inte längre del av mitt liv lika mycket som jag hade velat. Hoppas att morgondagen känns bättre.

I nästan halva mitt liv, vid ungefär början av tonåren har jag varit mycket osäker i mig själv. I hur jag ser ut, i min personlighet. I min kropp. Jag vet att det är säkert jätte många som känner samma sak, andra inte. Men personligen har jag faktiskt tröttnat på detta. Jag är trött på att jag alltid ska jämföra mig själv med någon annan. Oavsett hur mycket jag tittar på en annan tjej och önskar jag hade hennes fantastiska näsa eller hennes fantastiska överläpp så kommer inte mitt ansikte förändras om jag inte lägger en del pengar på att fixa mina så kallade fel. Men även om det valet finns, så är jag så trött på att känna såhär. Känna att jag är ful, att jag har en stor näsa, att jag borde må dåligt för att jag föddes såhär. Egentligen, hur galet är det inte att tänka så? Så här är en bild på mitt ansikte, som jag både gillar men också avskyr pågrund av mina så kallade FEL. Godnatt :)))

Likes

Comments