Header

Största hobbyn

Min största hobby!

Det bästa jag vet att hålla på med på fritiden är bilar, De är ett lugnande för mig att kunna få skruva och fixa bilar. Älskar att köpa en bil som är i risigt skick och sedan fixa iordning dem till det skick jag är nöjd med, Har lagt in några bilder på några av mina bilar som har sett ut som "Hej kom och hjälp mig" innan som ja har lagt ner några timmar skruvande på och fixat med 😌

En av dem saker ja gillat mest att göra är att polera och waxa bilarna (bättre glans och lack på hela bilen) vilket och gör att bilen ser fräschare ut för andra.
Skruvar även med andra folks bilar som hobby för att hjälpa som som EX: Inte kan/eller inte orkar göra de själva, Och hittills har ingen varit missnöjd.

Och tack vare min hobby så blir det väldigt många bil träffar landet runt (älskar att köra bil), Och kan säga att folk som inte varit riktigt stora bil träffar har missat något det är en sån gemenskap i bil världen alla är som en enda stor familj. Så om det är nån som läser min blogg och också har bil/fordons intresse skriv gärna 😁😁 Alltid trevligt med nya människor !

Ni får hade så bra så ses vi snart igen !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Me, Myself and I, Vardag

Efter en bra helg med start på Fredagen: Med Afterwork med alla Goa kollegor, Vilket involverade Mat,Bowling,Alcohol, Och väldigt mycket snack!:)

Lördagen: Erbjöd på låååång sovmorgon med slöande i sängen fram till kl 15:30. Senareeftermiddag så satte jag mig i bilen och åkte till kompisen och hans tjej som var barnvakt åt dottern, Dem hade haft de jätte mysigt under fredagen, Senare på kvällen fick jag agera chaufför åt kompisen som skulle ut med några kompisar. Så kvällen erbjöd låg bil med hög musik och glatt folk, Även mat och bowling.

Söndag: Idag har det hittills varit lugn och ro, har varit och lämnat dottern hos hennes mamma vilket hon blev väldigt glad över(hon inte visste om de).
Och snart blir det att åka hem och sätta på en film och bara slappa och inte röra en fena! Ni får ha de så bra sålänge 🙄😋

Bjuder på en bild på min gammla älsklings bil också 😍

Likes

Comments

Vardag

Afterwork!!

Riktigt rolig start på kvällen med arbetskamraterna på Olerys, Med bowling och alcohol 🙄
Snart är de mat och mer snack, vilket väntas väldigt mycket, efteråt kommer det bli efter krök hos mig med musik och mycket mer !🙄🙄🙄 uppdateringar kommer !!  :)

Likes

Comments

Me, Myself and I

Tankar och åsikter om tatueringar.

Vad har ni för åsikter och tankar om tatueringar ?Jag i mitt egna tycke tycker de är snyggt och man kan även få uttrycka sin känslor. 

Jag har 2st jag är super nöjd med och det är dem på nyckelbenen, sen finns det dem jag är mindre nöjd med, Jag själv har sammanlagt 13st på min kropp och mer kommer det bli.  I min åsikt har alla sina egna ider och tankar angående tatueringar. Jag älskar att bli tatuerad det är som ett lugnande medel för mig, Jag känner mig avslappnad och säker när jag blir tatuerad, Någon mer som har den känslan? 🙄 

la till 3st bilder ovanför⬆⬆, 2st är nuvarande tatueringar, 1st är Framtida tatuering som ska sitta på revbenen ( Lär kännas en hel del) 

Kan även tillägga att ni som har åsikter och tankar angående tatueringar får gärna skriva, Tar alla åsikter och tankar positivt ! :) 

Likes

Comments

Vardag

Hej och välkommen till min lätta blogg!
Fredrik heter jag och är 23år och bosatt i Skaraborg, är en ensamstående pappa med en dotter på 4 år som är mitt allt. På denna blogg kommer de vara mycket vardags saker som händer i mitt liv allt från mig till bilar, dottern, familj och fritid. Kommer berätta lite smått och gott hur min vardag har varit har ni några åsikter eller vill att ja skriver om nåt speciellt kommentera gärna isåfall.

Hitills har denna vecka varit lugn med mycket bus med dottern, även mycket film mys 😍
Varje dag har jag lämnat henne på dagis vid 07:00 och hämtat 16:00, under tiden har jag roat mig med att städa, laga mat och spelat lite. Har även planerat lite inför helgen då det vankas Afterwork med jobbet och lite efter krök hos mig (barnledig) kommer även uppdatera er så gott som går under helgen.

Hoppas ni haft en bra start på vecka för de har jag, så ses vi snart igen 😁😁

Likes

Comments