Morrn! Här sitter jag och äter snor. Måndag idag och jag ska bara härja runt och fixa lite saker åt morsan. Åka till sopen, panta burkar och städa och sånt. Jävla skoj va. Ikväll blir det spinning och jag är ju inte särskilt pepp men vad gör det, bara köra. Aja, vi hörs väl kanske sen. Ha en fin dag kompisar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fans! Länge sen nu och mycket har hänt. Jag har flyttat hem till Sverige! Se på fan va. Ja, ibland blir det ju inte som man tänkt sig. En blandning av att jag inte trivdes på Sunshine Coast, inte trivdes för fem öre i skolan och min psykiska ohälsa gjorde att jag tog mitt pick och pack och for hem igen. Bästa beslutet i mitt liv, helt klart. Ja hörrni, jag ville mest berätta det just nu, har inte så mycket mer att säga. Vi hörs snart igen! Puss till den som vill ha.

En liten bild från sista veckorna i Australien. Kolla vilka som kom och hälsa på!!! Världens bästa familj. Tack livet för den lilla semestern.

Likes

Comments

​Alltså ORKAR INTE vad jag älskar henne!!!!! Stackars alla framtida presidenter och first ladies som aldrig kommer vara lika coola som hon och Barackis, hur mycket de än försöker. 

Likes

Comments

Äntligen (!!) styrde vi rallybilen mot Brisbane! Som jag längtat efter lite storstad. Fick ny energi till livet av det här besöket, så jävla skönt att se att det finns mer än Sunshine Coasts 19åriga bogans på extacy eller gräs. HÖR NI?! DET FINNS NORMALA MÄNNISKOR I AUSTRALIEN. Så jävla fint att se businessmänniskor med ambitioner och människor i riktiga skor, inga flipflops eller bara fötter. Och det fanns människor med olika etniska ursprung!! Blev bland annat serverad pizza av en mörkhyad man och stötte ihop med en herrans massa asiater. SÅ JÄVLA FINT att se motsatsen till rasistbönderna som bor här på kusten. Tänka sig hörrni, jag som nästan tappat hoppet. Mer Brisbane åt folket!

Likes

Comments

Jag och Mel åkte till Noosa med våra classmates Josefina och Cassie för några veckor sen. Vi hikeade längst havet till Hells Gate och hängde med en koala och en delfinfamilj på vägen. Sen åt vi Sunshine Coasts bästa burgare på Bettys Burgers. Mums, livets burgare.

Likes

Comments

Vi har jobbat på rätt flitigt med skolan och på olika event senaste tiden. Först på världsmästerskapen i Outrigging, alltså typ kanot-VM, och sen på Noosa Ultimate Sports Festival. Har varit ganska skoj och lärorikt faktiskt. På Outriggingen lärde vi oss bland annat hur extremt ohälsosamma Australiensare är. Vi skulle få mellis och lunch genom hela eventet, gött tänkte vi glatt tills vi insåg att melliset bestod av en påse chips och ett par feta chokladmuffins och lunchen var en så kallad sausageroll (djävulens påfund). Så jag köpte acaibowls och tog med egen mat i ren protest, nån jävla måtta får det väl vara.
Och så har vi lärt oss allt om Rapa Nui, Tahiti, Tonga, Bora Bora, Cook Islands och Fiji, det är ju nämligen bara dessa rackarns öar där kanot är en stor sport. Och så har vi lärt oss Nya Zeelands krigsdans "haka" och Melanie har blivit uppraggad på scen och tvingats dansa Rapa Nuisk krigsdans med de där nakna männen ni ser där på bild.

Händelserika veckor må jag säga.

Likes

Comments

Det råkar ju vara mors dag idag så jag skulle bara vilja ägna några rader åt att hylla den här kvinnan, min lilla morra.

Ja ni ser ju, hon är cirka två äpplen hög och liten som en mus men låt inte skenet bedra, hon är också ta mig fan den starkaste jäveln jag känner. Hon är en superkvinna den där Heléne. Hon har varit i helvetet och vänt, hon har blivit trampad på men idag är hon den mest energifyllda och levnadsglada människa jag känner. Hon backar inte för något. Hon inspirerar mig i allt hon gör.

Tack för att du är du. Trots att du terroriserar mig på sms och snackar hål i mitt huvud. Och trots att du retar gallfeber på mig när du är sådär provocerade pigg klockan åtta på morgonen och ska börja diskutera livet. Tack för att du alltid lyssnar på mig, för att du alltid försöker hjälpa mig. Tack för att du fyller tomrummet pappa skapat. Tack för att du låter mig vara mig och stöttar mina dumma infall i livet. Tack för att du alltid är stolt över mig. Tack för att du blev frisk och blev min mamma igen på riktigt.

JAG SAKNAR DIG.

Likes

Comments

Här har vi senaste tidens tre bästa. Lemonade såååklart, Mumfords låtis och att min älskade Morra och lillbrolla bokat flyg hit. Vill ha augusti nu så jag får krama dem. Längtar.

Lite random bilder från senaste tiden. Hemmafester, svettkvällar på Ocean Street och promenad i solnedgång med min Melanie. Fina tider. Nu har vi Henke och Anton från Sweden här så ikväll ska vi visa dem lugna Ocean Street till skillnad från torsdagens hetsande på Helm. Kan bli kul det med. Jaja, se så. Nu måste jag ta tag i kvällen. Hoppas ni mår bra där hemma! Puss till den som vill ha.

Likes

Comments

Det är kaos imitt huvud. Krig. Hjärnspökena har fest där inne, dansar och stökar och röjer i varenda vrå. Jag får ingen ordning på nånting. Allt är upp och ner, ut och in.

Jag längtar hem. Eller gör jag verkligen det? Jag har ju inte ens ett hem längre. Mitt liv i Sverige är nedpackat i flyttkartonger. Jag har ingenting där hemma. Jag antar att jag längtar bort, som alltid. Bort från mig själv. Bort från verkligheten.

Ångesten ligger hela tiden och gnager i kroppen. Idag orkar jag inte ens gå ut ur mitt rum. Jag orkar inte träffa folk. Jag orkar inte med deras blickar. Jag orkar inte vara ett freak i andras ögon. Jag förstår er, jag fattar hur ni tänker. Vem fan åker till Australien för att ligga inne och grina hela dagarna? Jag håller med er, det måste vara en riktigt sjuk och sorglig jävel. Lat till och med, tråkig.

Jag önskar ni kunde känna det jag känner, bara i en sekund. Då hade ni förstått.

Elika ringde mig i morse. Klockan var 03 på natten hos henne och hon kunde inte sova. Helan och halvan liksom, hon kunde inte sova och allt jag ville var att sova bort dagen. Så olika men ändå så fruktansvärt lika. Vi pratade en lång stund, jag fick gråta ut och vara mig själv. Hon förstod varenda konstig tanke jag tänkt och varenda överjävlig ångestkänsla jag känt. Hon fick mig att skratta och känna mig lite mindre ensam. Jag saknar henne så himla mycket.

Det är svart idag, nattsvart. Jag har ramlat ner i mörkret igen och kan inte kravla mig upp. Jag önskar jag kunde slå huvudet hårt i väggen så jag slutade tänka, så jag fick en paus ett tag. Få vila lite från mig själv och allt jag är, få andas fritt utan klumpen i bröstet. Vad fint det vore.

Likes

Comments

Åkte till Nimbin idag. En rätt speciell liten by, mitt ute i ingenstans (....wonder why). Vi tog en fika, strosade runt och tittade på människor. Det sistnämnda riktigt intressant som ni kanske förstår av bilderna. Och har ni inte fattat temat på denna plats genom mina fina bilder så dra en googling vetja. Haha. Det här landet alltså, det finns verkligen allt.

Likes

Comments