View tracker

Allmänt

Vart och tagit mer prover nu, det kan ta upp till 2 veckor sen får vi svar. Får bara hålla tummarna och härda ut sålänge.

Nu är jag Påväg till skolan sen tar jag helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej på er!
Förlåt för dåligt med inlägg.
Igår var jag hos läkaren och tog prover, för att kanske äntligen få reda på varför jag aldrig blir frisk.
Proverna visade inget, men läkarn kände att många av mina körtlar var svullna och hörde att det finns en del slem i mina lungor. Så vi ska tillbaka imorgon och ta ännu mer prover.
Det är extra jobbigt för mig, då jag tycker att det är riktigt jobbigt med nålar. Jag är 17 år och måste hålla mamma i handen (inget fel på det egentligen) när jag tar prover för att inte svimma. Det tar på krafterna.

På grund utav detta har jag tyvärr inte hunnit rida igår, var bara snabbt uppe och mockade.

Men nu vet ni läget iallafall. Jag håller på att utreda om det är något speciellt som händer/ hänt med mig. Ta snälla hänsyn till det. Jag är tillbaka precis som vanlig igen senast nästa vecka!
Ska självklart försöka blogga lite nu med, men kan tyvärr inte lova något.

Glöm inte att vara med i min veckans blogg tävling sålänge hörni! Inlägget hittar ni under kategorin "veckans blogg". 


Ta hand om er, kramis!❤️

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej!
Igår var en kompis med uppe i stallet som ni vet. Hon tog lite bilder på mig och Björntass. Här får ni två stycken, som jag gillar mest.

Likes

Comments

veckans blogg

Dags för en ny veckans blogg tävling!
Är ni taggade?
Jag antar att ni vet vad det går ut på. Men för er som inte vet, så följer man stegen som jag skriver här nere och så har man chansen att bli nämnd på bloggen i ett inlägg om en vecka.

För att vara med:
1. Följ mig på Nouw. (Har ni inget konto här så hoppar ni över detta steget).

2. Kommenter varför ni vill vinna och varför ni förtjänar det, även att ni är med.

Lycka till! Vinnarna kommer upp om en vecka, nästa måndag.

Likes

Comments

Allmänt

Hej!
Jag har blivit sjuk.. igen..
jag förstår inte, hur kan jag aldrig bli helt frisk?
Har fått en läkartid på onsdag och hoppas kunna få svar på varför jag mår som jag mår.

Idag ska en kompis komma hit efter skolan och åka med upp till stallet och testa rida Björntass, det ska bli kul att se!
Så ska vi troligen hälsa på i det gamla stallet också, och se hur hästarna har det. Mysigt!

Nu ligger jag i sängen, med alvedon, nässpray, halstabletter och näsdukar.. fy.. är så trött på detta. Dessutom är rummet jätte stökigt, och jag har verkligen svårt att klara av det. Så måste försöka orka städa sen.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör hehe, kram!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Godmorgon.
Sitter på bussen Påväg till skolan. Igår var jag så himla trött så somnade jätte tidigt och idag så försov jag mig. Så typiskt mig.
Hann aldrig skriva något inlägg igår då jag ska ha ett körtkortsprov idag och var tvungen att plugga.

Longerade Björntass igår, och han var super pigg, så roligt! Han blir ofta piggare när vinterpälsen försvinner.
Han både lyssnade bra, ville framåt och gick jätte fint.

Idag ska jag på julbord på jobbet, så får se hur mycket jag hinner skriva sen idag. Har rätt fullt upp denna helgen, men ska göra mitt bästa.

Kram!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!
Sitter på bussen Påväg till skolan. Idag kommer ett inlägg som handlar om att ni får lära känna Björntass lite mer. Det är frågor jag hittat och kommit på, lite blandat. Men ni som följer mig, vet att jag älskar sånt här haha.

Vad heter din häst? Björntass! Men kallar honom för Björne, Björnis, Bönan, Böne osv haha.

Hur gammal är han? Han är född 01. Så 15.

Vad är han för ras? Han är en korsning. Mellan nordsvensk (därav att han är lite kraftigare), varmblod och sen något mer som vi tyvärr inte vet.

Hur hög är han? Björne är 152cm. Så en liten storhäst. Glad att han är lite kraftigare, då jag är rätt lång men det funkar kanon då han är byggd som han är.

Vad är han bäst på? Oj hehe. Han är bra på dressyr, det är vad han har gjort mest i sitt liv. Samlad och kort galopp gör han riktigt bra. Sen är han såklart väldigt bra på att äta... hehe.

Vad är han mindre bra på? Det vi behöver träna på är hoppning och markarbete. Jag skulle inte vilja påstå att han är dålig- men han är väldigt osäker. Eftersom han är hoppad såpass lite så vet han inte riktigt hur han ska göra. Men det går framåt!

Är han rädd för något? Han är en sån häst som det går att rida ut på utan att han blir rädd för lastbilar, bussar osv. Men han kan plötsligt bli rädd för en stock eller människa.

Björntass är en helt fantastik häst. Skulle aldrig någonsin vilja byta ut honom eller så. Han är bra på sitt sätt och jag är så oerhört glad och tacksam över att jag fick denna chansen att lära känna honom och att han idag faktiskt är min egna häst.

Kram!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!
Idag kommer det ett lite personligare inlägg. Vill inte gå in allt för mycket på detaljer, inte i detta. Ni får höra av er om ni vill veta mer. Eller om någon är i samma sits. Nås på Snapchat: e.pers.

Ibland mår jag, som alla gör ibland, dåligt- riktigt dåligt. Mycket på grund utav skolan. Som jag berättat innan så hände det en grej i höstas som förstör för mig i skolan.. Det gör att jag tappar suget att gå till skolan, och får mig ofta att må dåligt. Hade även utvecklings samtal idag som inte alls slutade som jag trodde.
Jag är ständigt stressad och har väldigt mycket att tänka på. Vilket gör att jag kanske inte alltid orka skriva ett blogg inlägg varje dag, och jag hoppas att ni förstår mig.

Ber inte om att ni ska tycka synd om mig, men vill gärna att ni förstår, ifall det inte kommer ett inlägg en dag. Även så ni vet att, man mår inte bra jämt, det är inget att skämmas över, jag anser att det ofta hjälper att få prata eller skriva av sig.

Nog med det. Idag fick Björntass stå, då vi hade besök utav min morbror som inte är här jätte ofta, men åkte upp precis med pappa för att mocka och natta Björntass hehe.

Ha det så bra. Ta hand om er. Kram!

Likes

Comments