Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra helgen var jag på Orust för att fira Flisans student. Det blev strålande väder, god mat, en del alkohol, poolbad och fotbolls-tennis. Riktigt rolig dag/kväll! Snart är det helg igen och då blir det festligheter i min kära stad istället. 

Likes

Comments

Första doppet för iår blev det idag, underbart!

Likes

Comments

Mina nyaste inköp av ögonskuggor! Tänkte jag behövde lite mera färg. Paletterna kommer såklart från mina favoritmärken Maybeline och Isadora.

Likes

Comments

Vilket jäkla väder det har varit de senaste dagarna! Har spenderat dagarna ute i solen med Emil och igår firade vi våran 2 års dag med god mat på en uteservering och bio efter. Vi såg Djungelboken på bio och den var riktigt bra! Dock lite barnslig men handlingen var bra och grym effekt på filmen. Här kommer min outfit jag hade under dagen/kvällen.

Likes

Comments

läppstift - make up store

Läppenna - make up store (forbidden kiss)

Till vardags gillar jag att köra på ljusare läppar. Dessa är mer glansiga än matta, så det passar bättre om man ofta har torra läppar.

Likes

Comments

Idag fick det bli ögonskuggor från Maybelline istället. Körde på en brun-glittrig ögonskugga och svart skugga till det. Har nästan endast ögonskuggor med glitter i, tycker egentligen det är snyggast, men funderar på ifall nästa inköp ska bli matta ögonskuggor. Någon som har tips på snygga?. Förresten så har jag färgat håret grått/silver vad tycker ni? Jag gillar det!

Likes

Comments