Dagens skitsnack

Det du läste ovan är ett av mina favoritcitat.

Folk kallar mig bitter, och min sambo har flertals gånger bett mig söka hjälp för allt hat jag bär mot mänskligheten. Så nu startar jag en blogg då jag bestämt tror av hela mitt kalla hjärta att jag inte kan vara ensam om mina extrema åsikter om vissa ämnen. 

Detta är alltså mitt sätt att få ventilera om vad jag egentligen tycker. Den chansen jag har att verkligen få snacka om hur extremt mycket jag hatar folk, utan att få en skeptisk rädd och bedrövad blick som svar. Tro mig...Jag känner ju själv att det tar mycket energi av att sitta och anstränga mig för att hitta så mycket fel på en människa som man bara kan. Men missbedöm inte!! Det gör mig på något bisarrt tragiskt sätt också glad. Jag kan tex bli uppriktigt förbannad när jag ser en överviktig morsa sitta på donken med hennes lika överviktiga barn. Jag blir lika förbannad på sjuksyrror som hetsröker utanför vårdcentralen under deras kvartsrast och sedan predikar om hur rökning är dåligt. Om ni är de människor jag precis nämnde. Hej! Jag hatar er. Allvarligt alltså. Jag HATAR er. 

Jag tänker inte bara vara en bitterfitta. Jag tänkte faktiskt också prata om sådana saker som vi kvinnor speciellt måste prata om. Som- 

1. Den äkta sexlusten. 
2. Porr.
3. Onani.
4. Flytningar. 
5. Menskoppen. 


På återseende. 


- BitterFittan

Likes

Comments