Allmänt, Träning

Gud vilket härligt väder vi haft dom senaste dagarna! Får påminna mig om att det bara är maj så jag inte blir besviken när vädret slår om till vårigt igen och inte som nu sommar.

Så jag har passat på att vara ute i solen när jag kommit hem ifrån jobbet.

Igår tog jag en mycket plågsam springrunda, älskar att springa men min kropp är ju lite stel och ont i mina fötter så ja det är inte som det var förut. Men jag ger inte upp! Får hoppas på provsvar snart så jag kan få veta vad som händer med min kropp.

Nästa tisdag är det Vårruset med jobbet och jag har tänkt försöka springa hela som jag gjorde förra året. Men hmm får se om jag klarar det under 1 timma=) eller om jag pressar mig så jag är halt i ett halvår=)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej hej och goddag! Har varit så mycket jobb i veckan att jag inte orkat blogga något .
Ont om personal och jag har fått jobba längre så nu är det äntligen helg och jag känner mig som en människa igen .
Vi sitter i bilen mot Göteborg nu (vi bor utanför Skara om ni är nyfikna ) vi ska kika lite på Ikea och köpa lite renoveringsgrejer då vi har börjat att renovera våran övervåning . Den har varit i princip oinredd sen vi flyttade in i huset för 2 år sedan . Under tiden har vi renoverat på nedervåningen . Kan visa lite bilder i ett annat inlägg .

Likes

Comments

Allmänt

Har ju nyss börjat den här bloggen så ni vet ju typ ingenting om mig, och det är inte mycket jag vet om mig heller just nu. Har sen några månader tillbaka blivit väldigt trött, jag är väldigt stel, har ont i fötter och vrister och framförallt smärta och stelhet i fingrar och handleder.

Vilket har gjort mig till en helt annan person , älskade förut att träna 2 pass på gymmet om dan till att knappt vissa dagar kunna gå utan smärta.

Så jag har innan jul varit hos läkare för provtagning som inte visade något till att nu i veckan återigen ta nya prover och röntgat händerna och handlederna . Och dessutom fått starkare tabletter utskrivet .

Vill ju få reda på vad jag har samtidigt som jag inte vill det. Är det tex ledgångsreumatism är det ju absolut inget positivt och jag får panik om jag ska vara sjuk resten av mitt liv och aldrig kunna leva ett normalt liv igen .

Likes

Comments

Mode, Shopping

Jag har ett tag suktat efter en ny väska. Har det senaste året gått runt med min fina väska ifrån Michael Kors ( en Sutton Satchel ) jättenöjd med den, men jag skulle vilja ha en lite smidigare väska att ha till vardags och fest.


Som dom flesta drömmer jag om en Channel boy bag, men som det ser ut nu kommer jag inte vinna några miljoner på eurojackpot. Så då hittade jag märket Rebecca Minkoff som gör snygga designväskor utan att bli ruinerad och påminner en del om drömväskan.

Har spenderat hela helgen på att hitta just min väska och tillslut fick det bli ett köp hos Neiman Marcus och betala lite tull och sånt för att få just den väskan som jag vill ha.

Väskan jag fastnat för är den här Chevron Quilted Love Crossbody Bag. Visar självklart bilder på den sen när den kommit hem till mig.


Likes

Comments

Idag är det måndag och det betyder jobb ( jag jobbar som mattant) efter jobbet brukar jag vanligtvis springa på löpbandet och sen köra ett pass dance aerobics . Men den härliga våren kallade så jag passade på att gå hem och varva med lite jogg. Ush kroppen kändes väldigt tung och stel idag, har dessutom lite ont i låret vilket är något som brukar komma när jag ska sätta igång med löpträningen . Men allt var det värt för så skönt det var ute .

Likes

Comments

Allmänt

Tänkte prova att blogga via mobilen och se hur det blir . Ligger just nu i en nybäddad säng och här har ni min favoritkudde😜. Kanske inte så mycket för motivet men själva tyget är så gosigt . Köpte ett motiv till min pojkvän Gubbsen med Morgan på, men han bara slängde iväg den, hmm förstår inte varför .

Likes

Comments

Allmänt

Hej hej!

Har äntligen bestämt mig för att börja blogga igen! Har bloggat i massor av år och under flera olika bloggnamn. Har sen några år drivit en julblogg som är en av dom största inom den kategorin som heter Bittesjul.semen har känt att jag saknat att blogga under resten av året då julbloggen är igång ifrån augusti till december.

I den här bloggen kommer det handla om allt möjligt som jag känner att dela med mig om.Likes

Comments