Personer jag känner säger att de aldrig skulle kunna vara ihop med en person som är feminist.

Att de inte vill vara vän med en person som är gay, för de tycker att det är fel på personen om den är gay.

Att det är okej att kalla andra för ord som hora och slampa bara för att de har en tröja som är lite för kort eller tajt, eller till och med att man har en fucking jacka på sig som är lite för "slampig" för deras smak.

De tar för givet att om en person som är från ett annat land bara kommer göra fel när den kommer till Sverige, att de bara kommer hit för att de vill förstöra det "perfekta" landet Sverige.

Att det är något allvarligt fel på bögar och att de inte borde få leva eftersom de ändå inte kommer göra någon nytta på denna jord.

Så fort en person vänder ryggen till så börjar man snacka skit om personen och när man pratar med personen så låtsas man vara "bästa vän" med den.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seriöst, dessa som jag hör säga detta dagligen är mina klasskamrater! Jag och dom är 15 år! 15 år och man har redan denna syn på världen.

Personer jag umgås med (mesta dels killar i detta fall) säger att de ALDRIG skulle kunna vara ihop med en tjej som är feminist, sorry guys! Men då får nog leva själva resten av livet. Liksom jag fattar inte nånting vad det skulle vara för fel med att vara feminist och om jag ska vara ärlig tror jag att de flesta killar är feminister egentligen, bara att det inte vågar säga det, för det skulle ju vara alldeles för gay.

Sen det här med att man tycker att det är allvarligt fel på människor som är gay? Asså what the fuck? Väx upp för fan! Det är 2017! Bara för att man inte kan fortplanta sig som gay, eller jo det kan man ju på ett sätt, men i alla fall. Liksom man kan väll för fan göra massor med bra saker på jorden, även om man är gay. Förmodligen mer än vad du kan som säger det. Så väx upp för i helvete ni som säger såhär.

Jag har flera kompisar som direkt när ens vän vänder ryggen till börjar snacka skit, som in i helvete. Om du inte tycker om personen. Varför är du med den då och låtsas vara vän med den.

Sen så har ett ex antal gånger haft på mig kläder i skolan eller utanför skolan och blivit tillagd att jag inte borde ha på mig det, liksom för mitt eget bästa :) Det har inte ens varit märkvärdiga kläder. Det kan vara ett par skinnbyxor, nej men då så är ju dom för porriga och killarna kan ju då bli hårda, på riktigt, det är en lärare som har sagt detta till mig.

Häromdagen t.ex. hade jag på mig en skinnjacka. TRE killar kom fram till mig på mindre än 2 timmar ocj sa att jag inte borde ha på mig den jackan eftersom då skulle alla tro att jag var ett utav ludren på skolan. Men då får la dom tror de!


Till sist har jag det här med att man tar för givet att om man anlänt till Sverige som flykting (för om man kommer från typ USA så går det svinbra) så vill den bara förstöra. Man vill också få dem att framstå som idioter. T.ex. så kan jag ta en tjej i min klass. Hon har vid flertal gånger POLISANMÄLT killar från t.ex. Afghanistan för att ha taffsat på henne, och alla gånger det visat sig att hon ljugit. Allt för att få dem att framstå som äckliga perrvon.


Asså serröst, kan ni som håller på såhär skärpa sig. Det är fkn snart 2018! Var snälla mot varran iställer för att typ döma någon innan du ens känner den, och man är inte hora bara för att du tycker att en tjej är snygg eller att hon har på sig fel kläder enligt dig. TACK

Sorry för ett litet rörigt inlägg, men ville bara få ut mig detta

Bitchkram xo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade tänkt att försöka gör ett inlägg om dagen denna månad, men får väll se hur detta går eftersom detta inlägg kommer komma upp efter kl. 00 ändå så haha, men ska försöka, I promise!

Men iaf tänkte skriva lite bara om min dag eftersom detta inlägg ändå är försenat så hinner jag inte komma på nått bättre, sorry till er som inte bryr er ett piss om min dag, men lovar det kommer bli annat längre fram!

Men så, dagen började väll ändå bra då jag faktiskt kom upp innan 7.30 då jag brukar gå upp haha och min buss går liksom strac efter 8, så man kan väll säga att jag missar den rätt ofta hehe.

Men skitsamma det gjorde jag inte idag.

Skolan rullade på som vanligt. Vi hade idrott och körde då ett tabatapass vilket jag trodde skulle vara typ döden, men inte alls var så jobbigt som jag trodde. Är liksom inte den som tränar direkt. Haha endast idrotten i skolan liksom. Så idrotten var okej, men nu ska vi ju planera ett eget tabatapass också, så om ni har några tipps på övningar jag kan ha med i mitt pass så får ni gärna kommentera det <3

Efter idrotten hade vi bara en snabb 40 - min lektion och sen var det fkn HELG! Så jävla skönt. Dock hade jag planerat att dra på en fest ikväll, men såklart skulle tydligen mina föräldrar iväg, så var tvungen att stanna hemma med min bror. Men aja, de kommer ju fler fester i livet.

Så nu ska jag väll inte direkt göra något mer än att bara chilla o kanske kolla en film eller nått. Btw har ni någon bra serie att rekommendera. Har sätt The Vampire Diaries, Gossip Girl, The 100, Riverdale, Dynastin, Orange is the new black, och ni vet de vanliga typ alla sett haha men tipsa gärna <3

Haha så vi ses väll imorgon igen i guess, haha

bitchkram , pecka

Har ni hört Linnea Henrikssons nya album förresten? Tycker det är riktigt bra och ni borde gå in och lyssna! Här är mina tre favoriter

grillade korv häromdagen också, såå mysigt! Haha bra tips att göra nu på "vintern"

Likes

Comments

Här är listan på saker jag ska göra innan jag dör. Haha observera att den ordning det står i är inte den ordning jag kommer gör det eller i den ordning jag helst vill gör det. Haha ville bara få det sagt så om ni är intresserade och kanske vill inspiration till en egen lista så kan ni ju läsa min nedan xo


btw, kommer säkerligen ändra denna något

1. Träffa Sean Banan på jul

2. Flytta hemifrån

3. Komma in på ett gymnasium

4. Hoppa fallskärm innan jag fyllt 18 år

5. Föda ett barn

6. Läsa ut en bok som är minst 300 sidor

7. Äta sushi i Tokyo

8. Springa ett maraton

9. Rädda någons liv

10. Gifta mig, dock är detta typ det som skulle vara högst på min lista <333333

11. Bada i en blå lagun

12. Tatuera mig

13. Rida på en kamel i Afrika

14. Sjunga karaoke på en karaokebar

15. Ha sex i havet

16. Ha sex på ett skrivbord

17. Besöka Paris på våren

18. Campa

19. Kyssa någon vid Eiffeltornet i Paris

20. Vara med i Holi festivalen i Indien

21. Rida på en häst på en strand och i havet

22. Köpa en bil

23. Bli riktigt jävla full

24. Tala tyska med en tysk

25. Ligga med en kändis

26. Festa på Rhodos

27. Slå sönder en gitarr

28. Bli kompis men en som är gay

29. Få en kille att börja gråta, vet dock inte om jag kanske gjort det, haha struntsamma.

30. Rida på en ko


Likes

Comments

Jag har en lista. En lista med saker jag ska har gjort när jag blir gammal. Vet inte om jag kommer att känna att jag är tillräckligt klar med livet för att vara gammal när jag är 35, 75, eller kanske till och med 105, men jag har en dröm om att ha gjort alla de saker som finns på den listan när jag  är gammal. 

Ni kanske har sätt filmen "Bitchkram". Om inte så handlar den om en tjej som har en lista på 1000 saker som hon ska göra innan hon dör, en av sakerna är att åka till New York. Därav mitt namn på bloggen. 

Jag har kanske inte 1000 punkter på min lista. Men ni förstår principen. 

Så det jag kommer att lägga ut på denna blogg är när jag gör alla dessa saker på min lista, och kanske lite annat också som min vardag. Men i huvudsak så ska den här bloggen handla om när jag fyller mitt liv med upplevelser. För som de säger i filmen, "tänk om man vaknar upp en dag när man är gammal och inte har gjort någonting med sitt liv?" Det är typ det jag är rädd över att göra. Att liksom känna när man blir äldre att man inte har gjort något med sitt liv. ​


Så hoppas du eller ni tycker att detta verkar kul att följa. Det tror jag det kommer bli iallafall hahah


bitchkram, peckan

Likes

Comments