Jag vet inte vad jag ska känna jag älskar Mattias men känns inte som han gör det,, 

Han säger att han älskar mig men när det kommer till kritan är han inte där.. jag vet inte vad jag ska göra för att visa att vi hör ihop men,... kanske gör vi inte det.. 

Du är underbar

jag är ett freak 

varför trodde jag ens det skulle funka :(  ILY

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag älskar mitt hjärta otroligt vi hade en liten kurva och jag trode inte att de kunde bli vi igen!

Jag älskar dig otroligt Mattias utan dig skulle jag inte kunna leva du är den som får mig kämpa och kämpa för ett bra liv du är underbar!

Kan inte säga att jag inte haft kul medan vi hade vår kurva har mött nya vänner och förlorat vänner men det är väll så livet är!

Har inte legat med någon i huvud taget medan vår kurva var på 100 men bryr mig inte eftersom han är den ända jag vill ha <3

Mattias Axerius <3 Mio John Axerius Schneider! <3

Likes

Comments

Jag har vart värdens idiot och jag mår skit för att jag dumpade värdens bästa pojkvän!  om han inte kan ta tillbaka mig nu.. jag vet inte

Likes

Comments

Jaha nu har man rätt mycket övertid eftersom att älsklingen är i Norge på jobb </3

Idag har jag ätit grillat! <3 :D 

Men är riktigt sugen på godis men har inte pengar :( 

Igår fick jag reda på att morsan är dum i huvudet fast ska inte säga att jag inte visste det har vetat det länge nu.. menmen 

Medan älsklig jobbar sitter jag och glor på film hela dagarna eftersom det inte är kul att göra någonting när han inte är hemma.. :( <3

Likes

Comments

Jag har inte skrivt på ett tag mår psykiskt dåligt och jag hatar mig själv för att jag lätt blir svartsjuk och det förstör mitt och älskades förhållande..

Likes

Comments

Mattias är mitt allt efter  1 månad och fyra dagar förlovade vi oss och nu har vi vart tillsammans i 2 månader, Vi har nu varit förlovade ca: tre veckor och får bara starkare känslor för honom.

Vad jag älskar med honom är:

1.Att han alltid försöker ha tid med mig och han är inte sån som väntar på att man ska ringa utan känner han att han vill ringa mig så gör han det.

2. Att han NÄSTAN ALLTID läser en godnatt saga för mig innan jag ska sova eftersom jag inte kan sova utan det 

3. Att han tar mig för den jag är med både mina bra och dåliga sidor och att jag bor på jour hem gör det ännu svårare för oss eftersom att det gör mig förbannad över att dem inte tycker jag klarar av en egen lägenhet

4. När han är på sitt bra humör är han riktigt underbar 

Vad jag inte gillar: 

1. Att han jobbar så mycket eftersom jag blir orolig att något ska hända

2. Att han måste jobba och sova hos homosexuella kompisar men jag vet samtidigt att han aldrig skulle göra något med någon annan inte ens på fyllan

3. När han är på sitt dåliga humör för det får mig känna mig som en dålig fästman och att jag gör något dumt.. 

Matte är allt för mig, min sol , min måne , mitt hjärta och är värdens underbaraste bara han vill och han förstår mig på ett sätt ingen gjort förut. Han har fått mig känna mig värd något och inte värdelös som alla andra fått mig känna. 

Utan honom skulle jag vart död nu han är kanske inte är värdens snyggaste men det bryr inte jag mig om eftersom jag inte ens är det själv och att han är den ända jag älskar och vill ha han har mitt hjärta i sin hand för alltid i vått och torrt.

Likes

Comments

Matte förstår inte.. 

När jag pluggar jobbar han och när jag slutar jobbar han.. 

Och när han och jag är ledig ska han jobba ändå och om han inte gör det är han med kompisar och kan inte prata... 

Det ända han tänker på är jobb.. det är rätt jobbigt men jag försöker att berätta att jag känner mig utanför men jag vet samtidigt att det är svårt eftersom vi bor på olika ställen men han borde samtidigt förstå mig i min situation.. 

och ja vi bråkar ofta om små saker men det brukar fixa sig även fast det med tar på bådas krafter och inte bara mina.. 

Jag bor på familjehem och får inte prata efter 10 egentligen och han har oftast bara tid med mig då det känns ibland som han gör det med flit även fast jag vet att det inte är så.. 


Likes

Comments

Förlåt men jag blir irriterad på mig själv varannan dag mår jag riktigt pisst så jag skriver inte dem dagarna men jag kommer försöka att få in varje dag ändå även fast jag inte mår bra.. Älsklingen kommer inte in på bloggen eftersom jag inte kan fixa ett lösen ord på grund av att jag loggar in direkt från facebook... 

Skuggan i min närhet är inte bara min, farfar följer mig både ut och in.

Vet inte vägen men han visar den snarast jag vet det på grund utav att jag vet att han svarar <3

Likes

Comments

Han tryckte in den helt jag kände hur hans kulor dundrade in i min rumpa och kände hur jag högt fick ut ett stönande skrik till svars.

Lovade inte du att du skulle vara tyst säger han då irriterat!

-jo men... förlåt

-Gapa!

jag gör som han säger och han trycker in strumpan i munnen på mig igen!

Kamera killen inte för jag vet vad han heter tar upp något som han sen ställer kameran på han drar ner byxorna där jag ser en 20cm kuk det såg iallafall ut som det.. jag ser hur han går bakom mig och känner hur de smärtar till när han pressar in hela kuken i min rumpa!

Martin trycker ner mig i sängen och jag hör hur han säger att han bara ska köra på och strunta i mig och hur jag ska kunna bli en slyna om jag inte tål att ta lite kuk i arslet

Kan inte hålla tillbaka tårarna och känner hur dem rinner längs med min kinder. Killen fortsätter skoningslöst, men hör hur han börjar stöna mer och mer, han är nära!

Jag försöker att komma loss men det går så klart inte hur mycket jag försöker så känner att det är lika bra att låta honom komma i mig och hoppas på att det värsta är över sen..

han juckar hårt några sista gånger och pressar in den så långt de går och stönar högt när han kommer en stor sats inne i mig! Han håller kvar sin kuk inne i mig en bra stund innan han drar ut den och faller ihop över mig.

Jag trodde jag äntligen skulle få andas ut och att dem skulle släppa loss mig men jag hadde fel.. Martin hade en rump kulor i handen och en piska..

-Om du inte håller käft slår jag dig hårt med den här..

Han drar ut strumpan ur min mun.

Ser hur han går bakom mig och känner hur han börjar pressa in kulorna i mig, svider ordentligt men jag håller munnen stängd för att inte skrika, vill verkligen inte bli slagen med den där piskan.

Utan av veta vad jag gör börjar jag gnälla att han ska sluta eftersom att kulorna bara blev större och större med mera mellanrum.

han snärtar till hårt över rumpan med piskan, skriker för full hals innan den andra killen sätter handen för min mun!

Känner hur han trycker in den sista kulan.. svimmar och när jag vaknar har jag inga hand bojor på mig det ända tecknet av att dem vart där var en film och en lapp, sen att jag hade ont i hela kroppen + att jag hade kulorna kvar i min rumpa..

Vänder mig om och drar försiktigt ut kulorna steg för steg, av någon konstig anledning blir jag hård direkt! börjar sakta smeka mig själv och när jag drar ut sista kulan kommer jag! Aldrig kommit så mycket i hela mitt liv! råkade visst få lite i ena ögat, de sved ordentligt och var alldeles rödsprängt!

Jag går till badrummer och tar en lång dusch och känner mig riktigt smutsig, jag går tillbaka till sovrummet och tar upp lappen där det står.

'' Vi har en kopia om du försöker något så kommer vi tillbaka och även fast du inte gjort något så kanske vi kommer du var så söt och sexig att jag tror vi vill ligga med dig lite mer, kanske inte just nu men vem vet....''

Jag tar upp filmen och sätter den i VHS'n (Gammal video) då jag ser vad det är.. det var filmen på mig själv.


Där har ni den sista delen av denna story hoppas ni blir nöjda och glada! från båda två av oss ha en bra påsk och ta hand om er! :) kommentera gärna och följ vår lilla blogg om det mesta bara ge oss tips om vad ni vill höra så kommer det säkert upp efter som <3 💘

Likes

Comments

Vi har inte hunnit att skrivit igår på grund av att jag var nere på stan och var med en kompis och sen att när jag skulle ta bussen hem blev det krångel! Tänkte inte på vad det stod på bussen så jag höll på att åka åt rätt håll som efter ett tag blev åt fel håll hoppade av nästa hållplats och gick tillbaka till stället där jag visste var jag var!, sen gick jag in i affären och handla och hela dagen hade Mattias varit sur på mig för en ända liten grej. Och det gjorde så jag blev sur på honom :/

Sen åkte jag bussen hem med huvudvärk och as trött så jag gick nästan och la mig och sov direkt fast först spelade jag lite på facebook!  

Matte hade migrän och är hos en kompis och jobbar och han kommer hem idag så då kommer den sista delen på denna sex historia! MISSA INTE DEN! :) GLAD PÅSK ALLA 

Likes

Comments