Fakta från 2012 och trots de är de få som fått veta detta. Rätt omega 3 vid graviditeten och amning är så viktigt. Samt efter då barnen tar omega 3 och annat från mamman under graviditeten.  Så mammor behöver precis som barn verkligen få mer omega 3 för att fylla sitt lager.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vet du att omega3 = IQ?
Kände du dig förvirrad när Du var gravid och ammade? Det gjorde jag, nu vet jag varför!

Under graviditeten behöver kvinnan ha omega 3  DHA och EPA  i blodet för att hjärnan hkärtat o h synen ska utvecklas normalt hos foster och spädbarn som ammas. 95% av befolkningen har brister på dessa fettsyror.
Och tyvärr, eftersom knappt någon längre är självförsörjande utan den maten vi äter går igenom en industri, så blir vi sjukare och sjukare idagens samhälle. De är bara så. oavsett hur bra man själv tror att man äter så är maten vi äter snabbodlad eller uppvuxen på pellets.

Omega3 är den fettsyran som bla bygger vår hjärna och våra celler, så det kanske inte är så konstigt att vi springer runt och känner oss lite förvirrade och har olika symptom på att nått är knas i kroppen. vi tror att de är normalt när de värker lite I ryggen eller att vi får en förkylning var annan vecka. Men de är de inte, kroppen är inte skapt att vara sjuk.

När man väljer omega 3 som tillskott ska man vara noga med att faktiskt investera i en omega 3 som funkar. De är så onödigt att lägga pengar på en produkt som inte håller va den lovar.  och den produkt ja jobbar med håller måttet.  Och de är inget ja bara påstår utan de är testbaserad bevis . Jag älskar att jobba med denna produkt just för att den är så ärlig en omega 3 ska vara

Jag älskar det jobb jag har idag, att få hjälpa de människor jag älskar och bryr mig om att få må bättre.

här är en annons om just omega 3 och barn ♡ Läsvärd

http://kurera.se/fettsyror-for-mamma-och-barn/

Likes

Comments

Hej på er. Efter ett litet blogg uppehåll välkomnar jag nu en ny kategori.  En kategori om hälsa och kroppens välmående mm. testbaserad hälsa
Jag hoppas verkligen jag via denna kategori kan insperation er och lära er något nytt 😀😀
xoxo

Likes

Comments

Fritt flyt som går på reklam ! Skräp omega 3 !! Jag har själv ätit dom i flera år efter att pappa prata med en telefonförsäljare 😂😂 och när jag kollade min inre hälsa, hur kroppen mår på insidan, hur de ser ut på insidan, om de omega 3 ska göra är gjort, så visade de sig att fritt flytt absolut inte funkat som de borde.  Jag har därför valt en annan omega 3 och ja både känner skillnad och har via ett test sett skillnad.  ! Så i alla fall. Fritt flyt reklamen ..skit produkt.  !!!

Likes

Comments

hej nu va de ett tag sedan å idag skriver ja av ilska
läst en ny artikel om en styvpappa som tvinga snart styvmor på 5 år springa till han stupa.  pojken lever intw ner tyvärr. ja läste ett tag sedan om en pappa och en mamma som torktumlare sin son . De finns tyvärr även  massa andra sjuka fall.

CP sjukt. Ja blir så jävla förbannad.  Å visst ja må bara va en tjej på 173  å 69 kg men fy fan om ja någonsin får träffa personer som dessa föräldrar. Hulken! !!
Jag Skulle säga ett å annat till dom  . Fy fan äckligt . Å de värsta är ..de absolut värsta är att dessa pojkar tyvärr inte är ensam om att ha  såhär sjuka föräldrar . De finns så många därute runt oss som har de så jävla svårt hemma . Dessa föräldrar har ju knappast varit ängla föräldrar innan denna dom gjort som denna  händelse om dom klara av att göra detta. De va inte en sak en "snäll " förälder bara kom på en dag när dom blev arga . Blir så förbannad . Hoppas ta mig fan alla äckel föräldrar som dessa blir så illa behandlade av andra vuxna i fängelse osv. Dom ska fan få lida efter va dom utsatt ett barn för.  De går inte att beskriva mina känslor.  Ja blir krossad arg ledssen orolig . Fylld av ångest.  Tårarna rinner å ja blir så förbannad.  Hur fan kan man göra detta.  Ja förstår inte. SERIÖST JA FATTAR DE INTE .

Likes

Comments

Hej på er.
I lördags va vi på ett event med många fina människor ja jobbar zinzino med. ♡ På eventet fick mam höra många historier.  Hur föräldrar fått tid till att ta tag i busniessen trots annat jobb och föräldraskap.  De va riktigt intressant för min del ♡ Fick även  höra på och se och snabbt eller långsamt de kan gå för att få en fast ekonomi i företaget.  oxå väldigt intressant.
Jag fick även gå upp på scen. En gång för att ja tagit mig upp på stegen och blivit något som kallas bronz.  Sen fick jag gå upp tillsamans med 2 till för jag vann en tävling
.-  boka flest träffar.- och ja boka 5 😀 dom andra 2 hade bokat 4. Jag va så nervös innan ja fick veta att jag vann. Först va jag så nervös för att jag ville så gärna vinna. och sen när ja stog där uppe å alla titta på mig. omg nära döden.  hahah
Men de va kul 😀
Men något av de värsta och bästa var när man fick höra om 2 personers.  varför.  varför dom var zinzino. ! De va så känsligt och fint av dom ♡
Thim och Kerstin.  2 personer som hållt på med zinzino i flertal år. Deras varför var mycket för att hjälpa andra.  Thim berätta om att hans dotter vakna varje morgon vi 5 för att hinna träffa sin pappa en liten stund.  annars hann dom inte ses.  han var på jobbet vi 6 på morgonen och sluta när hon sov. flera år i sträck. . som han sa. va är de för liv och föräldraskap.  att inte få träffa sina barn.  Är de värt pengarna att inte få umgås med barnen ? Va kan man göra för att få mer tid och mer pengar.  Han hitta ett sätt. 
Han hade även tidigare i livet rest och nu minns ja inte vilket land de var men oavsett, han hade  sett hur fattigt vissa hade de och hur barnen led.  Så han sa att kan han någonsin hjälpa dessa barn så ska han det.

Idag har han varit med och bygg ett barnhem år barnen. Så dom kan leva med mat och kläder på kroppen ♡

Kerstin berätta även att dom varor i Thailand.  Och där fick dom se och veta något som fick mig att böla högt i lokalen.  Å gud va jag grät. . En förälder hade gömt sina 2 barn i en hydda för att sälja dom till en hallick. .De är galet.  hur kan man göra så. .. barnen är idag inte sålda.  Dom lyckades räddas om sättas på ett barnhem Som thim å Kerstin varit på och hjälot riöö på en del. På hemmet fanns även en Flicka vars mamma stack när mamman var 15 .
och pappan skulle jobba vaejw eag aom vanligt trits att mamman stack. varje dag fick flickan som då va 2 år. vara hemma ensam .. 12h om dagen.  ensam med en skål ris.  En 2 åring.  ..pixie är 2. Tårarna rinner nu med. De är sjukt va vissa får gå igenom. 

Jag bestämde mig i lördags att en dag ska jag oxå hjälpa barn som denna 2 åring.  Kan man så ska man hjälpa.  Världen är så orättvist.  och barnen är oskyldiga.  ♡♡

Stor kram fick jag ge keratin sen efter eventet . Ja är så glad och inponera av vad dom gjort med sin framgång. Att ha bra ställt måste inte resultera att man blir ett snålt svin ♡ 
Mer kärlek i världen
Jag ska lyckas och ja ska hjälpa nära vänner släkt som utomstående.  Folk i andra länder.  Ja alla som förkänar att bli hjälpta och dom ja kan hjälpa . Jag ska försöka att nå långt ut och jag ska dö med handen på hjärtat och kunna säga att ha gjorde en liten förändring i världen och min familj släkt vänner har de bra.
Sen handlar d inte om att ge folk pengar. De kan vara som thim å dom gjorde.  fixa ett hem åt några.  Hjälpa någon med körkortet  eller vägledning till en säkrare framtid. Bara man gör något som får en annans liv att bli bättre friskare och lättare.  De är oxå  att hjälpa.  Man kan hjälpa   någon oavsett om man själv inte är rik på pengar.  . 

Likes

Comments

Hej på er.  du var ännu ett år avklarat ♡ 2016s sista dag ♡
För oss alla har de varit ett händelserikt år. posetivt eller negativt varierar. För mig själv har de varit mycket posetivt men även lite negativt. Hoppas oavsett på ett underbart år 2017 med mycket skratt och bus och fix i vårat hus :-D ♡♡

2016 :

jag har firat jul 3 ggr under 2016. . i januari fira vi jul med min släkt för 2015s jul.
Den 24/12-16 firade vi jul med min släkt igen och 28/12-16 firade vi jul med sambons släkt. 
varit på jul på Liseberg 23/12-16
firat mina älskade syskon som fyllt år och fina fatima dom tog studenten.   och Sambon fyllde 30.
Haft 3 av 5 syskon på lång besök i dalarna 😍😍
Jag har börjat med gelé naglar igen och njutit en natt på hotell med spa avdelning.
jag har bakat massa tårta
och duschat i mina föräldrars trädgård 😎😅
Jag har slutat amma pixie 11/1-16.
Pixie har lärt sig gå
pixie har fyllt år första gången 🎂
pixie har fått träffa en gris 🐷🐖
blev gravid runt 26/1-12
födde en son 3/11-16 🍼
Donna flytta till oss 25/9-16 🐶
Kräftskiva med jobbet hos conny
Haft en tjejkompis inneboende.
Jag fick en kusin i slutet av sommaren (minns inte exakt datum just nu 😇😇)
Efter många om och men lycksdes vi ta mig fan köpa hus oxå 14/12-16 🏡 😀😀
Jag har krockat med en stenmur
jag körde på ett gupp å då lossna  fjädringen ..
och ja åkte med när saaben haverera på e6an utanför Uddevalla kl 5 på morgonen. .jag å bilar är  ingen bra kombination. ..=3 nya bil och ett hus å dubbel barmvagn köp 2016. semester Liseberg och nya försäkringar .. vi är fattiga nu ..
ja var i Stockholm city första gången i mitt liv 2016 och jag har börjat jobba med zinzino 😍😍
startat och pausat poledance träning
Haft min första poledance uppvisning
och blivit medryttare på en häst

Mycket som skett. mycket posetivt och något dyrt 2016 !!! oj oj va pengar som försvunnit. . 2017 ska de grejas hus så blir inte billigare i år... åååhh fattar inte att vingårdar de att Gå ihop alla gånger .planera planera planera A och O för att allt ska gå ...

Gott nytt år på er ♡♡

Likes

Comments

God jul på er ♡

Avslutar denna jul ♡ blev en adelns lagom och mysig jul. Dock lite sur för ja fick inte till ett julkort på mig Fredrik Lindh och barnen ... och sen kort på barnen tillsamans vi granen i fin kläder. Och så skulle ja vilja ha syskon jul kort. . Men blev aldrig chans till d... men men ..
Ofentligt nu att vi köpt hus som julklapp till oss i alla fall :-D 🏡
barnen är glada för sina klappar som dom fick av mormor morfar och mina syskon. De blev kläder och lite leksaker till pixie och kläder filt å napp till kimo  och jag fick super fint underklädessett av mami och sambon fick en tjocktröja och nya mjukis byxor . sen fick vi fina champagne glas av min syster oxå 😍
I morgon åker vi hem igen från Munkedal ♡ varit 3 fina dagar hemma bland syskon och föräldrar ♡ i går va vi bla på Liseberg.

Godnatt på er och god fortsättning ♡♡

Likes

Comments

Va får din hälsa kosta dig ? varför spola ner massa pengar. 

Hej på er alla <3

Jag är lite av en reklam-bög kan ja väll erkänna. Är de bra på tvn så är de väll bra på riktigt.. ah så kan de va många gånger men inte alltid. Och de vi fick lära oss i skolan är de vi många gånger lever efter i vuxna livet.

En sak jag fick lära mig var att fisk gjorde oss smarta. Att äta fisk är bra och man skall äta fisk minst 3 gånger i veckan sa dom många gånger. Tiden går och man lär sig mer och mer och mer. Folk forskar och pluggar vidare efter dom där 13 åren i skolan som de flesta går. Och ju högre upp du kommer i pluggandet ju mer lär du dig och ju mer upptäcker man att de va inte helt rätt allt du fick tillsagt dig eller till och med lära dig under de första 9 åren i skolan .

Något som ja lärt mig nu under hösten är just de här med fisk och vitaminer.

Man ska absolut äta fisk för de gör oss smarta. Men varför? . vad är de som gör oss smarta och varför måste vi ha den där fisken. ?

Omega 3 är något vi förknippar med fisk och de är något vi behöver. Våra kroppar behöver omega3för att överleva. Och då kan man undra varför de då? omega3 är en fetsyra, en av få ämnen som kroppen behöver för att överleva men inte kan tillverka själv. Omega3 är essentiell fettsyra och de betyder livsnödvändig. Utan omega3 dör vi het änkelt. Omega3 stoppar inflammationer i kroppen och hjälper oss läka och skydda oss från livshotande sjukdomar bla. Och tro mig vi är mer sjuka i kroppen än man kan tro.. fsaten du gymmar äter så kallat rätt osv du är inte frisk i kroppen i dagens samhälle (än) de bara är så..

Ämnet DHA. De ger oss en normal hjärnfunktion. och utan normal hjärna fuktion kan du inte göra vissa saker . Ämnerna DHA och EPA bidrar till normal hjärtfunktion och de är ju super bra om man kan få leva med normal hjärtfunktion ?!! . Men då måste man se till at få i sig dessa ämnena också, och i rättmängd.

Som jag skrev ovan så fick ja lära mig att äta fisk 3gånger i veckan. Men de va fel . För att få rätt dos omega3 behöver man äta ca 12 portioner fisk i veckan . De är alltså middag och lunch 6 dagar i veckan med fisk. och då är de inte den frysta fisken i disken på ica. Utan fet vildfångad fisk. Den frysta på ica är odlad och innehåller minimalt med omega3 pga va den är uppfödd på.

Och äter vi mellan 2-2,5kg fisk i veckan kommer vi faktiskt , tyvärr, bli sjuka pga dagens gifter i haven. De blir för mycket för våra kroppar att hantera... Alla dessa miljögifter.... Hur gör man då ?..(många tänker då) jo just de de finns omega3 kapslar..

Ochja de finns flertal olika märken att välja bland. många av dom samma skit . och de flesta tänker att omega3 som omega3 . eller hur? jag tar den där på ÖB för 43 kr. .... å perfekt den innehåller vitamin E oxå.....

. hahah säger jag.. totalt bortkastade 43kr.


JA där fick ni något att fundera över.

Har ni sett den där reklamen om strepsils. Ta rätt halstablett när du blir sjuk inte godishalstabletter. !!?? klockren !! jag älskar den reklamen

Och ja skulle vilja fråga varför ta omega3 kapslar som inte hjälper din kropp. ? varför inte köpa omega3 som faktiskt hjälper din kropp med de den är tillför? Varför vill man spendera pengar 10 kr som 100 kr på något som ändå inte hjälper fullt ut ? onödigt känner jag när de finns alternativ som faktiskt ger dig va de är till för och ger resultat för pengarna.

Kroppen är uppbygd på celler. och med omega3 brist lider vi idag av hårda celler och de i sin tur till bla. vitaminbrist.. ja för med hårda celler kissar du ut 80% av de vitaminerna du får i dig. Vissa märker av de, andra inte. Ni som inte känner av vitaminbrist. Tänk va bra ni kommer må om ni får mjuka celler (vilket man kan få 1 år efter rätt omega3 andvädning) och kan ta upp 80% av vitaminerna du får i dig <3

Jag har i alla fall valt att ta omega3 som hjälper min kropp och de har ja gjort i snart 3 månader och ja har märkt skillnaden. Tidigare gick ja på andra omega3. och ja kommer aldrig att byta och kommer aldrig ge pixie eller kimo ngt annat. Och inte bara hur vi mår numera vi får de även bevisat för oss via ett fettsyre prov :) Älskar när man kan få bevisa på att man gjort ett bra val :D <3

godjul på er <3

Likes

Comments

1 Dec.  vi firar detta med julpynt och att bäbis blir 4v idag ♡ ökat fint i vikt till 5430g å vuxit 6 cm sedan förlosningen ♡ Första leendet idag oxå 😀 Underbar start på årets juletid ♡

Likes

Comments