Header

Resa

Här kan ni se en strand i Cypern som heter Canos bay. Det var det absolut finast vatten jag någonsin sätt (varit till Thailand och letat) Stranden var inte lika fint utan det är mer hård sand/sten men vattnet var verkligen lika fint och turkost som det ser ut på bilderna. Hur långt ut man än simmade så såg man botten, det var helt magiskt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

shopping

Är så sugen på nya kläder, iaf tills helgen då min bästis fyller 20 så skulle vilja ha något nytt att fira henne i men med min beslutsångest hinner jag nog inte bestämma mig innan det tar slut eller är försent för att beställa, haha.

Här är lite jag funderar på af och allt är ifrån Nelly


Likes

Comments

Vardag, Mat

Som jag sa igår rostade jag bönor. Inte för dom smakade så rostat utan bara lite knapriga utanpå sen blev det inte så mycket smak heller... Men jag tog bara en förpackning för att testa och vet vad jag ska krydda mer med nästa gång.

Så var jag gjorde var att blanda olivolja med vitlök och kladda in i bönorna som låg i en ungform sen in i ugnen på 225grader sen vänta bara, efter kanske 15-20min tog jag ut dom men dom kunde nog ha varit inne längre då dom inte blev brända. Men sen hällde över dom på ett dubbelvikt hushållspapper och hällde över paprikapulver. Det går säkert att ta någon annan smak om man vill men jag tog paprika. Dock smakade det nästan inge paprika så ska nog blanda in det i olivoljan nästa gång! 😌

Det fick i alla fall bli min kvällsmat med lite honungsmelon🍉 och nektariner. Älskar att göra lite små plock av vad man är sugen på sen käka i sängen. Speciellt igår efter att ha jobbat, lagat mat, duschat (hårinpackning, rakning, filning) och ansiktsmask sen att smörja in sig med body butter! 💅

P&K


Likes

Comments

Vardag

Hejsan säger jag! 👋Nu var det nästan två år sedan jag hade en blogg och då hade jag bloggar i ca 6 år och har varit sugen mer eller mindre varje dag och nu har jag tagit "tummen ur rumpan" och startat en blogg, även på en ny bloggportal så vi får se hur det går men ska bli kul att kunna titta tillbaka och se vad man har varit med om!

Vem är jag? 🙆

Jag heter Louise och är 21 år och bor i Örebro tillsammans med min pojkvän💘 som jag även firade 1 år med för en vecka sedan! Jobbar i affär (Ö&B💰) samt på resturang (Max🍔). När jag inte jobbar så sover jag eller försöka träna och ha det hyfsat rent i lägenheten även försöka ta körkort🚗... (Detta med emojis gillade jag)

Men nu sak jag fixa rostade bönor då ugnen är klar, så hoppas jag att jag hör av mig snart P&K

(Fick bli en bild ifrån underbara Thailand)


Likes

Comments