Hej kära läsare!

Jag vet inte ens om de är någon som läser min blogg längre, haha. De har hänt mycket sen jag bloggade sist. Jag går i skolan igen! Ja, ni läste rätt. Jag trivs med dem här som går i 8an. Dem känns som en familj för mig, vissa iallafall. Är glad att jag lärde känna dem. Den flummiga personen jag var i 1-6an, har försvunnit, jag är nån annan. Jag är seriös, blyg osv när jag är med dem. Jag brukade annars hoppa runt, men jag tänker mest på vad dem tycker om mig, när jag skriker, när jag flummar eller skrattar högt. Jag vill leva mitt liv, men jag tänker för mycket på vad de andra tycker om mig..Jag försöker va mig själv, men de går bara inte.

Jag gick inte på NärCon förresten, som jag hade tänkt..men jag gick iallafall på ridlägret! De var de bästa ridlägret på länge. Älskar att vara med dem personerna, kärleken till dem är obeskrivliga. Längtar till nästa ridläger, då vill jag ha Leon och vill hoppa rätt så högt på avslutningen.

Imorgon åker jag hem till Emma för att sova över sen på lördagen ska vi till stallet. Längtar nåt sjukt. Dem känns som min extra familj. Ibland önskar jag att dem kunde adoptera mig, haha. Men kommer sakna min familj då.. :(
Ska fortsätta plugga nu, hade folket <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag kom Magda förbi med kläder till mig, jag blev så glad för alla kläderna, halsbandet, eyeliner/ögonbrynspennan och nagellacket. Tack så jätte mycket underbara Magdis!
Jag blir snart upphämtad av pappa, vi ska gå på hans möten och sen efter innan vi åker hem ska vi åka till donken för att äta.
Jag har inte träffat pappa på 2-3 månader så de ska bli kul att få se bubben igen!

De kommer upp ett senare inlägg ikväll/imorgon på kläderna och sakerna jag fick av Magda.
Gå in och besök Magdas blogg HÄR!


Likes

Comments

Inspo from tumblr

Idag ska man fira midsommar, eftersom Emmy inte kom i söndags så kommer jag och mamma cykla till mormors sommarstuga och grilla och fira. De som är synd är ju att de regnar och vet inte heller vad jag ska ha på mig, hehe.

Glad midsommar alla!


Likes

Comments

Tumblr bild

Förlåt för dåligt uppdaterande. Jag har haft möten,läkartider osv.. Jag ska gå på möten 2 gånger i veckan i 3 veckor.
Sen den 22 juni ska jag träffa en sjukgymnast. Jag har fått tabletter för min panik/ångest och den ska tydligen göra så jag kan gå till skolan lättare, för varje gång jag ska klä på mig så får jag hjärtklappningar, svårt att andas, jag blir yr osv.. de hindrar mig så jag inte kan gå till skolan/möten. Jag har försökt att övertala mig att kunna klä på mig även om de händer så, men de blir bara värre.

Emmy skulle hakommit i söndags, men de blev problem då hennes pappa inte kunde köraför att han jobbar. Så hon kanske kommer hit den 28 juni. Så de blir noginget midsommar firande, skulle jag tro. En till kommer hit i sommar ijuli, hon heter Wilma och hon kommer hit den 10 juli, jag känner att jaghar väldigt fullt upp denna sommarn.Emmy kommer i juni, Wilmakommer i juli, sen kanske NärCon den 23-26 juli och sen har jag ridlägeri augusti. Äntligen, så kommer denna sommarn bli bra. Jag kommer intevara hemma och de här blir nytt för mig, de här är första gången jag

träffar mina internet kompisar!♥

Likes

Comments

Mamma hittade ett par fina ridskor till mig på röda korset idag, som är i storlek 37. Jag har storlek 37 MEN dem passade inte? Jag tror dem är från england. Dem ser inte ut att vara använda och dem ser fina ut, inget är sönder.

Sugen på att köpa? De kostar 400 kronor, finns att hämtas i kalmar. :)

Likes

Comments

Ska köpa en kattunge av min ridlärare, den är så söt så jag dör!
Har bara bilder på mammas iphone men dem är väldigt suddiga och mörka så väljer att inte lägga ut..
Men hur söta är inte katter?
​Kattungen jag ska köpa är inte lik någon av dem här katterna på bilderna.

Likes

Comments

Igår var de Sveriges national dag och de firade vi med glass och jordgubbar och kollade på gladiatorerna.

Hur firade ni Sveriges national dag?

Likes

Comments

Jag har sån lust att köpa denna kigurumin från Aliexpress för 57,93 kr med fri frakt.
Hur billigt är inte de för en kigurumi? En kigurumi kostar för de mesta över 700kr! Klicka HÄR för att komma till deras sida eller klicka på en av bilderna för att komma till pikachu kigurumin.

Hur var eran fredag igår?

Likes

Comments