Kjære universet ! Jepp, de ordene kommer ofte fra min munn , daglig. Som spiritualist, tror jeg på en universal kraft , og at om vår bevissthet for nærhet av denne kraften er tilstede og så viktig for oss å gi oss tid til å registrere og lytte til, være bevisst den,og at vi har mulighet til å bli veiledet av denne kraften uansett utfordring i hverdagen. Det er ikke alltid at det blir akurat slik vi har tenkt, men det jeg opplever at det er alltid uansett hvordan hjelpen kommer, er det alltid til det beste for meg i min situasjon, for, vi må huske på at vi også har ansvar for egne handlinger og eget liv, derfor er det også så viktig i dagen vår å være bevisst våre handlinger .

Selv er jeg impulsiv, og tro meg , jeg vet godt hvorfor min hverdag innimellom er komplisert ,veldig ofte fordi jeg er for impulsiv, og også fordi jeg ofte "forsvinner" inn i min egen boble og tar valg som gjør meg godt der å da, men som får utfordringer senere. Jeg tror det er menneskelig,og jeg tror også at livet er en læring , vi gjør ikke feil, men lærer. Det er derfor også viktig å være bevisst våre handlinger og forstå konsekvensene.

Det er ikke bare å be den universelle kraften om å fikse det for oss, vi har selv kraften i oss, og må selv gjøre endringene.

Nøkkelen er å lytte til sin indre stemme, gi seg selv muligheten til å ta de rette valgene for dagen sin.

Derfor synes jeg personlig det er så viktig å ha en stille stund vær dag, gjerne flere for dagen om en har mulighet. Det å sortere kaos, finne tid til å tømme kaos ut av sinnet sitt, ut av kroppen, få ro til å ta de avgjørelser som er viktig for deg , så det ikke skapes kaos i fremtiden .

Det er så viktig med en time out vær dag, meditasjon .

Om du er ny på det å meditere, vil jeg anbefale å finne en lydfil, eller på you tube har de mange veiledende meditasjoner.

Veiledende meditasjoner er veldig fint å starte med om du ikke har meditert tidligere, da lar du bare veilederen føre deg igjennom , og plukk ut den meditasjonen som du blir dradd mot akkurat der og da, den som gir deg mest oppmerksomhet.

" Kjære universet" som jeg sier..og jeg sier det ofte rett før jeg sovner om kvelden , og ofte flere ganger om dagen, fordi jeg er så ofte sliten, og ber dem veilede meg. Jeg er jo et menneske , det er menneskelig i vår travle hverdag å ikke være bevisst alt som manifesteres i dagen vår, derfor prøver jeg å finne den tiden, ofte på kvelden, å være stille i mitt sinn, sortere , og også lytte til hva jeg har påført meg selv den dagen av det som gir meg glede, og også det som gir meg utfordringer.

Jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe meg selv til å være i balanse , sier ofte høyt til meg selv , dette klarer jeg også , går det ikke slik jeg tenkte , tenker jeg , jeg har lært noe i dag.

Det å ta en stille stund vær dag er så viktig !!!

Sortere , og bli bevisst hva en tillater å ha i egne energier vær dag ...være bevisst dette og sorterebort det som ikke gir deg positivitet.

Av og til må en gå igjennom ting som er vanskelig uansett, men vi kan beskytte oss selv , finne ro i sinnet og ha kontroll . Jeg vet , jeg har selv gått igjennom traumer og vonde tider, jeg har mine utfordrede dager også i dag fremdeles, hvor alt bare gjør så uendelig vondt, da er det så viktig på slike dager, å gi seg selv tiden til å sortere , forløse , bli bevisst tankene sine og følelsene sine der og da, akseptere dem, og tillate for selg selv at i dag har jeg det sånn !

Og det er faktisk greit det og !

For alt dette er menneskelig , og vi bruker alt for mye energi vær dag på å være god nok for alle, de ytre påvirkninger gir oss stress og uro, vær bevisst kjære deg , for hva som er illusjoner og hva som er sannhet for deg, ta vare på deg først, for du er hovedpersonen og den viktigste i ditt liv ! Du selv har ansvar for eget liv og egne handlinger.

Bare noen filosofiske tanker fra meg i dag :) Ha en gøyal dag !

Birthe :)Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har 6 barn , alle voksne , og to skjønne barnebarn :)

Så nå er det min skjønne Shiva som er barnet her hjemme hos meg :) Hun gir meg så mye glede i hverdagen min !

Jeg har ME og Fibromyalgi, to diagnoser som ikke passer sammen, men de er ofte sammen alikevel.

Den ene diagnosen skal jeg ikke presse meg, trening og utfordringer fysisk eller psykisk, den andre diagnosen skal jeg trene og holde meg i form, full krasj for å si det sånn . Men Shiva min vakre jente, gir meg turer i mitt tempo, jeg blir ikke slank av disse turene, men jeg holder meg oppegående , og ikke minst psykisk,gir det meg alt å gå i naturen med henne !

Hun er min beste medisin :) Vi prater sammen, og vi forstår hverandre , og hun pusjher meg når jeg har dårlige dager med smerter eller utmattelse, kom ann mamma! Hun vet hva som må til for å få meg opp om dagene, jeg vet også at det er hun som får meg opp og i rutiner. Elsker dyr, de gi så mye glede ,hun møter meg alltid med glede , så derfor er hun min skatt, som jeg elsker over alt på jord . Men, hun gir meg også ro når jeg behøver det, hun forstår når mor må ha en time out ..da legger hun seg ved meg og gir og deler tiden sin med meg.

Hun er mine blomster i vinduskarmen, jepp, hun ligger i vinduskarmen, og hun dekker den helt , har ikke sjangs til å pynte med blomster der, hun er min helt spesielle blomst.

Når vi går tur, er det å bade det hun liker best, spiller ingen rolle om det regner , hun dukker, og plukker opp det hun finner på bunnen, og ofte stein, hun legger de fint fra seg på land, på rad å rekke. Det er til min store fortvilelse, for tennene hennes er ikke glad i den sten samlingen hennes ..

Så jeg gjør det jeg kan for å gi henne andre ting å jakte på , kaster kongler til henne , de flyter, og pinner. Alt som rører seg skal hun hente.

Jeg vet at dyr kan kommunisere, har hatt flere hunder i mitt liv, og en katt, de kommuniserer, og forstår .

det er så viktig å ta vare på dem som gir så mye til oss, blir opprørt når jeg hører om de som ikke behandler dyr med respekt og kjærlighet, de er avhengig av oss, vi har et stort ansvar for dyrene våre, de er ikke leketøy men dyr med sjel og de elsker eierene sine over alt , de stoler på oss , og de gir oss all tillit.

Det var mitt lille innlegg i dag om søtnosen min Shiva :) Ønsker dere en superfin dag !


Likes

Comments

Da er jeg igang :) Det blir spennende å få skrive og dele her med dere :)

Jeg har mye på hjertet, og kanskje deler jeg litt fra min egen hverdag i tillegg til den delen av meg som er livsveileder og spiritualist .

Jeg er medium, og det er de fleste nok klar over hva et medium er . Jeg har kjent den verden siden jeg var liten jente, men har ikke alltid vært i sammarbeid med åndeverden,som jeg sier . I tidsrommet da mine 6 barn var små, hadde jeg min fulle oppmerksomhet med barn , hus og alt det som følger med det å være småbarnsforelder.

Men da jeg var liten jente forsto jeg aldri hvorfor de voksne ikke kunne se de jeg pratet med, for meg var det naturlig, og jeg så og hørte dem helt klart. Når de voksne sa jeg måtte slutte å bare leke alene, skjønte jeg ikke hvorfor de ikke så at jeg ikke lekte alene, men hadde mange som jeg lekte med. Jeg fikk etterhvert høre at jeg hadde stor fantasi, og til slutt så trodde jeg på det jeg også, og sakte men sikkert lukket jeg igjen for den kanalen mellom åndeverden og meg selv.

Men åndeverden når oss når vi minst aner det og når vi mest behøver det, og minner oss på at vi aldri er alene. Så i en livskrise hvor jeg var svært langt nede og så ingen håp, kom de til meg tydelig og minnet meg på at jeg ikke er alene, og ga meg den beste omsorg og håp for fremtiden. Jeg vil si at de kom til meg i en umulig situasjon og ga meg håp og trygghet på at alt vile ordne seg for det beste for me. Det første som kom var at i en stund da jeg satt å skrev handleliste , "forsvant" jeg som i en modus som kan sammenlignes med når du kjører bil, og når du kommer frem ikke husker om du har kjørt på rødt lys eller, føler du har vært i en egen boble en stund. Da jeg kom til meg selv, og så på handle listen, var det skrevet et brev til meg der, og jeg kjente igjen håndskriften til min kjære bestefar. Han hadde en veldig spesiel pen håndskrift, så det var ikke tvil! Det var et personig brev til meg om min situasjon jeg var kommet i , hvor jeg følte at alt ville rase sammen rundt meg, men da fikk jeg det første håpet. Men, jeg er en slik person som behøver bevis , og det vet åndeverden, så det fortsatte å komme flere brev fra mine kjære som er i åndeverden. Ett av brevene jeg fikk, fikk jeg en oppgave, jeg måtte gå i et spesielt skap, og i andre hyllen der, skulle jeg finne en plastpose med gamle bilder, og i brevet sto det hvilke bilde nummer fra toppen av jeg skulle hente frem. Jeg hadde glemt disse bildene som jeg hadde forlagt, og var veldig usikker på om jeg ville finne dem der, begynte å tenke at nå er det rablet for meg, men, der lå bunken med bilder, og eksakt riktig nummer jeg talte , så var det bildet jeg skule finne, og på bilde var avsender fra det automatskrivende brevet, min oldefar.

Alt dette skjedde hver dag, noe nye bevis fikk jeg hver eneste dag, det var nok viktig for dem å hjelpe meg opp igjen på bena. Etterhvert fikk jeg kontakt med mine åndelige Guider, de manifisterte seg for meg så jeg så dem tydelig, det var så sterkt å oppleve, men jeg fikk også en enorm kjærlighetsfølelse, og også at jeg ikke var alene, men at jeg hadde full støtte fra en universell kraft som ikke kan beskrives med ord. Jeg begynte igjen etterhvert å huske min barndom, alt var virkelig , ikke fantasi, det var som en eksplosjon inne i meg , en gledes eksplosjon, for til nå hadde jeg tenkt om meg selv at jeg ikke var god nok, flink nok, jeg hadde i årevis innbilt meg selv , lagt illusjoner om min egen person at jeg ikke var helt som andre , jeg forsto plutselig at jeg hadde et verktøy først å fremst for meg selv og at jeg ved hjelp fraåndeverden kunne jeg faktisk gjøre noe med min livssituasjon og også gi meg selv beviser og trygghet at jeg også hadde noe som kunne deles med andre, var kunnskapsrik på flere måter og jeg startet med å rive ned den muren jeg hadde bygget rundt meg, de illusjonene jeg hadde bygget om meg selv, ble gradvis slettet en, etter en...en utrolig befriene følelse ! Jeg brukte mange år på dette, men selvbildet mitt ble bedre og bedre, og plutselig så startet jeg opp en spirituell gruppe, hvor vi hadde tema kvelder som jeg ledet , jeg, som aldri før turde å åpne munnen min i forsamlinger, begynte da å veilede andre, uten å være klar over hva jeg egentlig gjorde, men med god veiledning i fra mine Guider, fikk jeg tillit og etterhvert som jeg så at folk kom på kveldene mine, vokste selvbildet mitt mer og mer, de ga meg mot til å fortsette. Det ble større etterhvert, og jeg startet så opp med et spirituell senter, som jeg drev i 6 år. Plutselig hadde jeg skapt noe positivt for mange medmennesker, et sted å være å utvikles , jeg oppdaget mitt potensiale, og jeg begynte ganske raskt med temakvelde, selvutvikling, oppmuntret andre til å satse på seg selv, og sin personlige utvikling, det var fantastisk ! Jeg gikk sliten hjem hver kveld, men god sliten med en enorm frihets følelse , og ikke minst jeg visste nå at jeg kunne !

Jeg flyttet til byen etterhvert, og senteret ble avviklet, men for en erfaring ! Og det ga meg personlig seier ! Jeg var ikke et null, jeg fant mitt potensiale og delte med mine medmennesker uten å frykte eller tenke en tanke på om jeg var god nok, for jeg var det, god nok !

Å flytte til byen var en ny epoke, ett skritt videre, nå ville jeg kun jobbe for meg selv , jeg ville finne ut mer om mitt potensiale og utvikle den spirituelle biten mer, jeg ønsket å ha fokus kun på meg selv og min utvikling fremmover.

Jeg tok godkjent utdannelse som regresjons terapeut, klarsynt livsveiledning, og jeg sertefiserte meg som godkjent healer.

I dag er jeg leder i Norsk spiritualisitisk forening i Bergen, en avdeling tilknyttet Norsk spiritualistisk trossamfunn. Og jeg er spiriutualistisk prestestudent på 3 året (4 års utdannelse) Ja, vi har seremonier, bryllup, konfrmasjoner, navnedag og begravelse ,det er utrolig vakre seremonier , anbefales !

Det var litt om meg om min spirituelle utvikling, og også sender jeg ut en takknemlig tanke til mine kjære og mine Guider i Åndeverden som beviste for meg at det er en stor universell kraft som er der for oss alle, de er der for oss i vår dag og i våre utfordringer :)

Birthe


Likes

Comments