Hei bloggen. I dag er en skikkelig bra dag! Jeg har vært i et kjempe hyggelig møte med EF og om få timer er det julebord med NRK P3. Julebordet blir en perfekt avslutning på prosjektet og arbeidet med P3 Gull. Jeg gleder meg så masse til å spise god mat og være sammen med alle mine flotte kollegaer i P3. Nå er P3 Gull over og jobben der er ferdig. Hva fremtiden bringer blir spennende å se og jeg gleder meg! En jobb jeg har hatt i allerede to år nå er å blogge for EF og det er alltid så hyggelig å besøke dem på kontoret her i Oslo. Så god atmosfære og trivelige mennesker. Det er så viktig for å trives i jobben.

Nå skal jeg spise denne digge smoothiebowlen og gjøre meg klar for julebord. Ha en flott helg alle dere <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I samarbeid med Ideal of Sweden har jeg fått teste mobildekslene deres. De er så fine og de har deksler og mobiltilbehør i alle slags farger og kjempe fine mønstre, slik at du kan matche dem med alle dine antrekk. Jeg brukte kjempe lang tid på å velge ut et, men valget falt til slutt på det lyseblå marmor dekselet. Det matcher så bra med den nye pelsjakken min, haha <3

Akkurat nå får du -20% hvis du bruker koden "AWNO". Nettisden finner dere her.

Likes

Comments

Jeg elsker desember og alt som har med jul å gjøre. All den fine pynten, den gode maten og gavehandlingen. Dette er den fineste tiden på året synes jeg. Derfor har jeg laget en inspo-post med masse fin julepynt og ting. Om jeg hadde hatt et stort hus å innrede ville det vært noe ala dette. Det er så gøy å sitte å kikke på Pinterest og få ideer og inspirasjon til interiør og ting man kan lage selv. God 2. søndag i advent alle sammen <3

Likes

Comments

Hallo! Okei hva skjedde. Plutselig er det desember og jeg har ikke vært innom her på veldig lang tid. Siden sist har all tiden gått med til jobbing. Håper så mange som mulig fikk med seg P3 Gull den 25. november. Tenkte å lage et innlegg om det asap. :) Her er noen bilder jeg tok med min lillebror da han besøkte meg tidligere i høst.

Genseren er fra Junkyard / Jakke fra Zara

Akkurat nå er jeg i Kristiansand en tur. I kveld skal jeg se Nøtteknekkeren, gleder meg!!! Håper alle får en fin helg <3

Likes

Comments

Jeg har fått ny jobb! Weeeeihoooo jeg er SÅ glad! Forrige mandag startet jeg i NRK P3 som Sosiale Medier - og Markedsansvarlig for P3 Gull. Dette er en prisutdeling for norsk pop-musikk og skal sendes live på NRK1 i november. Det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse for jeg har alltid hatt lyst til å jobbe i tv- og underholdningsbransjen. Det er kun en midlertidig jobb frem til desember, men selvom det er så kort så måtte jeg bare ta sjansen. Det å få en fot innenfor denne bransjen er så utrolig tøff og jeg føler meg så priviligert som har fått denne muligheten.

Forhåpentligvis vil dette åpne noen dører for fremtiden. Jeg var litt i tvil om jeg skulle gå for det, i og med at jeg kan risikere å bli arbeidsløs i desember, men jeg fant ut at det var helt uaktuelt å takke nei. Livet og fremtiden er jo aldri sikker og noen ganger må man ta sjanser. Jobben jeg har hatt det siste året har heller ikke vært noen "trygg" jobb, så jeg er egentlig ganske vant til å ha det slik. Det er kanskje ikke for alle, jeg føler de fleste er ekstremt trygghetssøkende og mange tar til takke med en ok livssituasjon og jobb. Slik er ikke jeg. Jeg vil aldri synes at det er greit å bare trives sånn halvveis med hvordan livet er. Selvfølgelig må man noen ganger ta kjipe valg og kanskje ha en kjip jobb, men det trenger ikke være en permanent løsning. Jeg tror på at man kan klare det man vil, hvis man vil det nok. Noen ganger må det litt flaks til også, men i de fleste tilfeller tror jeg hardt arbeid mot målene sine er nøkkelen.

Jeg tror det også har mye å si hvem man omgås med. Hvem man velger å ha som sin nærmeste sirkel. Man blir jo påvirket av andre og jeg tror det er viktig å omringe seg med mennesker som er villige til å jobbe beinhardt og som gir deg motivasjonen til å gjøre det samme. De siste årene har jeg møtt så mange talentfulle, kreative og inspirerende mennesker. Det er mennesker og venner som er ekstremt forskjellige fra hverandre, men alle har en ting til felles; alle jobber så sinnsykt hardt. Og nesten ingen har en "vanlig" kontorjobb.

Bildene er tatt av Heidi <3

Jeg har mange drømmer og mål jeg vil oppnå, men akkurat nå er jeg så glad for den muligheten jeg har fått.


Likes

Comments

Tenkte å dele litt bilder med dere fra en utstilling noen utrolig talentfulle venner av meg hadde for noen helger siden. Kunstnerduoen Broslo har nemlig laget en helt sinnsykt kul utstilling sammen med den legendariske Chi Modu, også kjent som fotografen til Tupac, Dr.Dre, Biggie Smalls og hele den squaden der (verdens kuleste squad?). Tok dessverre ikke så mye bilder av selve utstillingen (ups), men legger ved noen blinkskudd :)

Foto: William Blofeld.

Foto: William Blofeld

Beste matchen <3 Heidi & Abbo <3 Du kan lese bloggen til Heidi her :)

Foto: William Blofeld

Likes

Comments

Hei bloggen min. Idag er jeg hjemme hos familien min i Kristiansand. Elsker å komme hjem til mamma og pappa, og det passet perfekt å ta en tur hjem nå siden de kjørte forbi Oslo i helgen. Forrige uke var det masse spennende som skjedde. Jeg var på konsert, med venner og på ustilling. Skriver mer om det senere :-)

Jeg hjalp min venninne Heidi og ta litt bilder av henne til bloggen sin her om dagen. Da tok vi disse bildene av meg også i samme slengen. Altså.......det er DRIT vanskelig å posere foran kamera. Jeg blir helt stiv og weird, klarer det ikke. Kanskje litt dårlig egenskap når man har bestemt seg for å blogge?! Men øvelse gjør mester (håper jeg).
God tirsdag folkens! <3

Likes

Comments

Er det noe jeg er opptatt av er det hudpleie og jeg elsker å teste nye produkter. Det har vært "hobbyen" min i veldig mange år. Jeg tror interessen for hudpleie og sminke kom veldig tidlig fordi jeg har hatt problemhud siden jeg gikk i 7. klasse på barneskolen og alltid lett etter noe som skal fungere best mulig for å bli kvitt uren hud. Nå er jeg snart 25 år og sliter fortsatt med det, men ikke i like stor grad som før heldigvis.

Da jeg høsten 2016 fikk lov til å teste Elixir produkter og fikk skreddersydd et hudprogram til meg, samt Elixir behandlinger nesten hver uke over flere måneder var jeg overlykkelig! Jeg fikk alt dette fordi jeg vant en konkurranse de arrangerte på nettsiden sin, hvor folk med hudproblemer kunne bli med. jeg er altså ikke sponset av Elixir og skriver dette innlegget kun fordi jeg vil dele min erfaring.

Jeg startet med et par produkter, men det har blitt en del ekstra utover det opprinnelige hudprogrammet. Det jeg opprinnelige programmet var:

Acticlear
Denne kremen er den jeg liker aller best i hele serien. Acticlear innholder 15 % azelainsyre som motvirker generell rødhet i huden, ujevn pigmentering og uren hud. Den kan brukes som serum eller krem. Jeg føler det er denne som har hatt størst effekt på huden min og jeg har fått mindre synlige porer og klarere hud.

Niactil
Jeg tror de fleste med litt interesse for hudpleie har hørt om denne "mirakelkremen". Jeg hadde lest så mye bra om den og at den har reddet manges hud. Jeg har ikke den samme erfaringen og føler den ikke har gjort særlig mye for meg. Jeg har noen ganger vekslet mellom å bruke denne og Acticlear og andre ganger sammen med Acticlear. Jeg kan ikke bruke den om morgenen, før sminke fordi jeg får ganske glinsende hud av den. Jeg føler heller ikke den trekker særlig inn i huden. Dette merker jeg spesielt om jeg har brukt den på kvelden, for da våkner jeg på morgenen og kjenner at den ligger "oppå" huden.

Ultradefense SPF 50
Denne solkremen har mange bra ingredienser i seg; en unik krem med trippel beskyttelse. Inneholder UVA/UVB-filter, antioksidanter og DNA-enzymer. Virker forebyggende mot hudkreft. Enzymene reparerer solskader og demper aldringsprosessen. Synes denne er veldig god å ha på før sminke. Huden blir ikke glinsete.

NIactil wash
En helt grei skumvask som jeg bruker morgen og kveld. Den inneholder milde ingredienser som skal passe for de fleste hudtilstander.

Acne clearing cleanser
Denne har jeg ikke bilde av fordi jeg har gått tom. Men pleide å bruke den en gang om dagen, enten morgen eller kveld. Følte denne var mer effektiv enn Niactil vasken. Det er nok fordi det er en rens med fruktsyrer (AHA) og salisylsyre (BHA). Den fjerner døde hudceller, motvirker betennelser og åpner tilstoppede porer.

Anti-Acne Pads
Jeg elsker å bruke toning-pads etter rens. Føler disse fikk vekk siste sminkerester pluss at de har aktive ingredienser i seg. Padsene motvirker fet hud og kviser, og fjerner overflødig talg. Kliniske studier viser at både glykolsyre og salisylsyre er effektive mot behandling av kviser og hudormer.

I tillegg til produktene fikk jeg Elixir behandling i hudpleiesalong ca hver uke til annenhver uke fra oktober til mars. Det er tilsammen MANGE behandlinger. De byttet mellom å bruke en del forskjellige syrebehandlinger som mandelpeeling og noe annet som jeg desverre ikke husker navnet på. Men dette var virkelig sterke behandlinger og noen ganger flasset all huden min av et par dager etterpå. Det var veldig effektivt og følte at jeg fikk "ny hud". Men effekten varte ikke særlig lenge (hvertfall ikke på overflaten). Men på grunn av disse sterke behandlingene fikk jeg litt ekstra produkter fordi huden ble ganske tørr.

Moisturizing Facial Cream
En lett fuktighetskrem som passer til de fleste hudtyper. Den passer bra om du har fet hud slik som meg. Dette er ikke en krem jeg har brukt fast, men kun ved behov når huden føles tørr (som er ganske sjeldent).

Hydractil Rich Cream
I perioder hvor jeg hadde tatt den ekstra sterke hudbhandlingen ble det nødvendig med litt ekstra fuktighet og da fikk jeg denne kremen. Dette er en krem som tilfører nødvendige næringsstoffer og mye fuktighet. Virkestoffene i den er grønn te og C- og E-vitamin.

Sulfactil
I behandlingsperioden fikk jeg plutselig et litt stort kviseutbrudd og da fikk jeg denne kremen. Det er en behandlende krem basert på svovel. Kremen passer godt om du sliter med rødhet, rocasea, seboreisk eksem og de som har problemer med voksen akne. Den motvirker og demper betennelser og inflamasjoner. Denne smører jeg kun der det er nødvendig - på betente og røde steder. Den lukter skikkelig svovel, så den kan bli litt heftig for mange vil jeg tro.


Konklusjon

Jeg vil først starte med at det har vært kjempe spennende å teste produktene og å møte grunnleggeren av merket. Det er super dyktige hudterapauter og det har vært et høydepunkt i uken å dra til Elixir kontoret og snakke med dem og få behandling.

​Når jeg nå har brukt produktene i (nesten) ett år, føler jeg at jeg kan uttale meg ordentlig om hva jeg synes om effekten. Og helt ærlig har det ikke gjort det store for huden min. Kanskje jeg hadde for høye forventninger når jeg startet. Jeg har fått litt mindre uren hud og mindre porer, men ikke slik at jeg tenker WOW, dette må jeg anbefale til andre som sliter. Den største grunnen til dette er at produktene er veldig dyre og en krem koster opp mot 1000kr pr. stk. Jeg er super takknemlig for at jeg har fått prøve alt dette gratis, for om jeg skulle betalt for det pluss alle behandlingene hadde det sikkert endt på 15.000 eller mer (!). Og for den prisen er det helt ærlig ikke verdt det mener jeg :-)

Skriv gjerne i kommentarfeltet om du har noen erfaringer med Elixir eller tips til andre gode merker jeg bør teste ut.

Likes

Comments

Og der var det plutselig gått en uke siden forrige post, haha. Kan vell starte med å si at jeg overlevde Annabelle filmen på kino fordi jeg holdt meg for øynene HELE filmen. Etter filmen dro jeg på premierefesten til TV2 for serien Vendela + Petter. Det passet perfekt å ta seg et glass vin (eller to..) etter å sittet med konstante nerver i 2 timer. Det ble rett og slett en skikkelig gøy kveld og fikk treffe såå mange skjønne mennesker.

Forrige uke var det jo Oslo Runway her i byen. En i Koala teamet er modell, så vi fikk bli med han backstage før visningen og fikk noen av de beste plassene under showet. Det var såå gøy å oppleve, for jeg har aldri vært på et ordentlig moteshow før. Det var en skikkelig kul visning, han gikk for Tom Wood.

Likes

Comments