Hei. Idag har vært en fin søndag og en skikkelig nydelig høstdag <3 Har brukt dagen på å jobbe, gå en lang tur ute i solen og (faktisk) bakt muffins med blåbær og mandler. Mange tror jeg ikke kan lage mat, men hemmeligheten er faktisk at JO, det kan jeg! Det skjer ikke så ofte, men innimellom slår jeg til. De passet jo også veldig bra som inventar på bloggen må jeg si.

Altså, HALLO! Jeg er dritstolt. De er til og med sunne og smaker skikkelig godt!

Jeg vil ikke fremstå som en av de 100 tusen bloggerne der ute som fremstiller livet så perfekt. For ingen har slike liv i virkeligheten og det var ikke derfor jeg startet denne bloggen. Men idag føler jeg meg i skikkelig godt humør, så da må det vell være lov å poste litt fine bilder og være litt stolt. Det er de små tingene man må sette pris på her i livet :)

Har brukt mesteparten av helgen på å jobbe. Utenom det har jeg kjøpt inn litt blomster. Har planer om å pynte til høst i min lille leilighet. Gleder meg altfor mye til jul, men får jo være grenser for når man begynner å pynte til det. Derfor blir det å pynte til høst fremover.

Håper alle har hatt en fin søndag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har fått ny jobb! Weeeeihoooo jeg er SÅ glad! Forrige mandag startet jeg i NRK P3 som Sosiale Medier - og Markedsansvarlig for P3 Gull. Dette er en prisutdeling for norsk pop-musikk og skal sendes live på NRK1 i november. Det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse for jeg har alltid hatt lyst til å jobbe i tv- og underholdningsbransjen. Det er kun en midlertidig jobb frem til desember, men selvom det er så kort så måtte jeg bare ta sjansen. Det å få en fot innenfor denne bransjen er så utrolig tøff og jeg føler meg så priviligert som har fått denne muligheten.

Forhåpentligvis vil dette åpne noen dører for fremtiden. Jeg var litt i tvil om jeg skulle gå for det, i og med at jeg kan risikere å bli arbeidsløs i desember, men jeg fant ut at det var helt uaktuelt å takke nei. Livet og fremtiden er jo aldri sikker og noen ganger må man ta sjanser. Jobben jeg har hatt det siste året har heller ikke vært noen "trygg" jobb, så jeg er egentlig ganske vant til å ha det slik. Det er kanskje ikke for alle, jeg føler de fleste er ekstremt trygghetssøkende og mange tar til takke med en ok livssituasjon og jobb. Slik er ikke jeg. Jeg vil aldri synes at det er greit å bare trives sånn halvveis med hvordan livet er. Selvfølgelig må man noen ganger ta kjipe valg og kanskje ha en kjip jobb, men det trenger ikke være en permanent løsning. Jeg tror på at man kan klare det man vil, hvis man vil det nok. Noen ganger må det litt flaks til også, men i de fleste tilfeller tror jeg hardt arbeid mot målene sine er nøkkelen.

Jeg tror det også har mye å si hvem man omgås med. Hvem man velger å ha som sin nærmeste sirkel. Man blir jo påvirket av andre og jeg tror det er viktig å omringe seg med mennesker som er villige til å jobbe beinhardt og som gir deg motivasjonen til å gjøre det samme. De siste årene har jeg møtt så mange talentfulle, kreative og inspirerende mennesker. Det er mennesker og venner som er ekstremt forskjellige fra hverandre, men alle har en ting til felles; alle jobber så sinnsykt hardt. Og nesten ingen har en "vanlig" kontorjobb.

Bildene er tatt av Heidi <3

Jeg har mange drømmer og mål jeg vil oppnå, men akkurat nå er jeg så glad for den muligheten jeg har fått.

Work hard, play hard, dere <3

Likes

Comments

Hei. Endelig fredag og jeg chiller max for øyeblikket. Noen ganger er det aller best å bare slappe av i sitt eget selskap altså. Vil si jeg er en utadvent person som elsker å være sosial, men noen ganger trenger jeg også å bare være helt alene. Helst et par ganger i uken, haha

Tenkte å dele litt bilder med dere fra en utstilling noen utrolig talentfulle venner av meg hadde for to helger siden. Kunstnerduoen Broslo aka NIx & Jonny har nemlig laget en helt sinnsykt kul utstilling sammen med den legendariske Chi Modu, også kjent som fotografen til Tupac, Dr.Dre, Biggie Smalls og hele den squaden der (verdens kuleste squad?). Tok desverre ikke så mye bilder av selve utstillingen (ups), men legger ved noen blinkskudd :)

Broslo, Heidi og meg og en til :)

Foto: William Blofeld. Altså...jeg trodde egentlig han filmet :PpP

Chi Modu, Jonny, Andy & meiiii

Foto: William Blofeld

Beste matchen <3 Heidi & Abbo <3 Du kan lese bloggen til Heidi her :)

Foto: William Blofeld

Det var et lite bilderyss fra noen kjempe fine dager. Hvis du ikke har hørt om broslo før bør du google dem og sjekke ut kunsten de lager <3

Likes

Comments

Hei bloggen min. Idag er jeg hjemme hos familien min i Kristiansand. Elsker å komme hjem til mamma og pappa, og det passet perfekt å ta en tur hjem nå siden de kjørte forbi Oslo i helgen. Forrige uke var det masse spennende som skjedde. Jeg var på konsert, med venner og på ustilling. Skriver mer om det senere :-)

Jeg hjalp min venninne Heidi og ta litt bilder av henne til bloggen sin her om dagen. Da tok vi disse bildene av meg også i samme slengen. Altså.......det er DRIT vanskelig å posere foran kamera. Jeg blir helt stiv og weird, klarer det ikke. Kanskje litt dårlig egenskap når man har bestemt seg for å blogge?! Men øvelse gjør mester (håper jeg).
God tirsdag folkens! <3

Likes

Comments

Er det noe jeg er opptatt av er det hudpleie og jeg elsker å teste nye produkter. Det har vært "hobbyen" min i veldig mange år. Jeg tror interessen for hudpleie og sminke kom veldig tidlig fordi jeg har hatt problemhud siden jeg gikk i 7. klasse på barneskolen og alltid lett etter noe som skal fungere best mulig for å bli kvitt uren hud. Nå er jeg snart 25 år og sliter fortsatt med det, men ikke i like stor grad som før heldigvis.

Da jeg høsten 2016 fikk lov til å teste Elixir produkter og fikk skreddersydd et hudprogram til meg, samt Elixir behandlinger nesten hver uke over flere måneder var jeg overlykkelig! Jeg fikk alt dette fordi jeg vant en konkurranse de arrangerte på nettsiden sin, hvor folk med hudproblemer kunne bli med. jeg er altså ikke sponset av Elixir og skriver dette innlegget kun fordi jeg vil dele min erfaring.

Jeg startet med et par produkter, men det har blitt en del ekstra utover det opprinnelige hudprogrammet. Det jeg opprinnelige programmet var:

Acticlear
Denne kremen er den jeg liker aller best i hele serien. Acticlear innholder 15 % azelainsyre som motvirker generell rødhet i huden, ujevn pigmentering og uren hud. Den kan brukes som serum eller krem. Jeg føler det er denne som har hatt størst effekt på huden min og jeg har fått mindre synlige porer og klarere hud.

Niactil
Jeg tror de fleste med litt interesse for hudpleie har hørt om denne "mirakelkremen". Jeg hadde lest så mye bra om den og at den har reddet manges hud. Jeg har ikke den samme erfaringen og føler den ikke har gjort særlig mye for meg. Jeg har noen ganger vekslet mellom å bruke denne og Acticlear og andre ganger sammen med Acticlear. Jeg kan ikke bruke den om morgenen, før sminke fordi jeg får ganske glinsende hud av den. Jeg føler heller ikke den trekker særlig inn i huden. Dette merker jeg spesielt om jeg har brukt den på kvelden, for da våkner jeg på morgenen og kjenner at den ligger "oppå" huden.

Ultradefense SPF 50
Denne solkremen har mange bra ingredienser i seg; en unik krem med trippel beskyttelse. Inneholder UVA/UVB-filter, antioksidanter og DNA-enzymer. Virker forebyggende mot hudkreft. Enzymene reparerer solskader og demper aldringsprosessen. Synes denne er veldig god å ha på før sminke. Huden blir ikke glinsete.

NIactil wash
En helt grei skumvask som jeg bruker morgen og kveld. Den inneholder milde ingredienser som skal passe for de fleste hudtilstander.

Acne clearing cleanser
Denne har jeg ikke bilde av fordi jeg har gått tom. Men pleide å bruke den en gang om dagen, enten morgen eller kveld. Følte denne var mer effektiv enn Niactil vasken. Det er nok fordi det er en rens med fruktsyrer (AHA) og salisylsyre (BHA). Den fjerner døde hudceller, motvirker betennelser og åpner tilstoppede porer.

Anti-Acne Pads
Jeg elsker å bruke toning-pads etter rens. Føler disse fikk vekk siste sminkerester pluss at de har aktive ingredienser i seg. Padsene motvirker fet hud og kviser, og fjerner overflødig talg. Kliniske studier viser at både glykolsyre og salisylsyre er effektive mot behandling av kviser og hudormer.

I tillegg til produktene fikk jeg Elixir behandling i hudpleiesalong ca hver uke til annenhver uke fra oktober til mars. Det er tilsammen MANGE behandlinger. De byttet mellom å bruke en del forskjellige syrebehandlinger som mandelpeeling og noe annet som jeg desverre ikke husker navnet på. Men dette var virkelig sterke behandlinger og noen ganger flasset all huden min av et par dager etterpå. Det var veldig effektivt og følte at jeg fikk "ny hud". Men effekten varte ikke særlig lenge (hvertfall ikke på overflaten). Men på grunn av disse sterke behandlingene fikk jeg litt ekstra produkter fordi huden ble ganske tørr.

Moisturizing Facial Cream
En lett fuktighetskrem som passer til de fleste hudtyper. Den passer bra om du har fet hud slik som meg. Dette er ikke en krem jeg har brukt fast, men kun ved behov når huden føles tørr (som er ganske sjeldent).

Hydractil Rich Cream
I perioder hvor jeg hadde tatt den ekstra sterke hudbhandlingen ble det nødvendig med litt ekstra fuktighet og da fikk jeg denne kremen. Dette er en krem som tilfører nødvendige næringsstoffer og mye fuktighet. Virkestoffene i den er grønn te og C- og E-vitamin.

Sulfactil
I behandlingsperioden fikk jeg plutselig et litt stort kviseutbrudd og da fikk jeg denne kremen. Det er en behandlende krem basert på svovel. Kremen passer godt om du sliter med rødhet, rocasea, seboreisk eksem og de som har problemer med voksen akne. Den motvirker og demper betennelser og inflamasjoner. Denne smører jeg kun der det er nødvendig - på betente og røde steder. Den lukter skikkelig svovel, så den kan bli litt heftig for mange vil jeg tro.


Konklusjon

Jeg vil først starte med at det har vært kjempe spennende å teste produktene og å møte grunnleggeren av merket. Det er super dyktige hudterapauter og det har vært et høydepunkt i uken å dra til Elixir kontoret og snakke med dem og få behandling.

​Når jeg nå har brukt produktene i (nesten) ett år, føler jeg at jeg kan uttale meg ordentlig om hva jeg synes om effekten. Og helt ærlig har det ikke gjort det store for huden min. Kanskje jeg hadde for høye forventninger når jeg startet. Jeg har fått litt mindre uren hud og mindre porer, men ikke slik at jeg tenker WOW, dette må jeg anbefale til andre som sliter. Den største grunnen til dette er at produktene er veldig dyre og en krem koster opp mot 1000kr pr. stk. Jeg er super takknemlig for at jeg har fått prøve alt dette gratis, for om jeg skulle betalt for det pluss alle behandlingene hadde det sikkert endt på 15.000 eller mer (!). Og for den prisen er det helt ærlig ikke verdt det mener jeg :-)

Skriv gjerne i kommentarfeltet om du har noen erfaringer med Elixir eller tips til andre gode merker jeg bør teste ut.

Likes

Comments

Og der var det plutselig gått en uke siden forrige post, haha. Kan vell starte med å si at jeg overlevde Annabelle filmen på kino fordi jeg holdt meg for øynene HELE filmen. Etter filmen dro jeg på premierefesten til TV2 for serien Vendela + Petter. Det passet perfekt å ta seg et glass vin (eller to..) etter å sittet med konstante nerver i 2 timer. Det ble rett og slett en skikkelig gøy kveld og fikk treffe såå mange skjønne mennesker.

Forrige uke var det jo Oslo Runway her i byen. En i Koala teamet er modell, så vi fikk bli med han backstage før visningen og fikk noen av de beste plassene under showet. Det var såå gøy å oppleve, for jeg har aldri vært på et ordentlig moteshow før. Det var en skikkelig kul visning, han gikk for Tom Wood.

Likes

Comments

Igår var jeg en tur på Findings Festivalen. Har aldri vært der før, så det var gøy å oppleve noe nytt. Artistene som spilt var Matoma, Cezinando, Ina Wroldsen, DJ Snake og Karpe Diem. Det var 20.000 (!) mennesker tilstede under Karpe Diem konserten, og jeg ble mektig imponert av dem! For noen dyktige artister de er, og måten de klarte å fenge hele publikum på er virkelig i en klasse for seg selv. Bøyer meg i støvet for dem. Tok ikke så mange bilder, men legger ut de jeg har.

Camo 4 days

Matoma

Håper alle har hatt en kjempe fin helg! Nå skal jeg snart ut å spise og på kino for å se Anabelle. Hater skrekkfilmer, men har blitt overtalt til å bli med, så får bare håpe jeg får sove til kvelden..:-)

Likes

Comments

Okei, allerede en uke siden forrige innlegg. Er skikkelig urutinert på livet som blogger kan man si. Nå er jeg tilbake i Oslo og klar for en ny høst. Jeg tror det blir en skikkelig spennende tid i møte :-)

Her om dagen var jeg på Burger Joint på Aker Brygge og prøvde veganer burgeren deres. Den var syyyykoooo god! Måtte selvfølgelig ta bilde :PppP

Fy frelse, digg!

Imorgen reiser jeg til Lillehammer. Har ikke vært på Lillehammer siden jeg gikk i 10ende klasse, så det blir jo spennende å se om stedet har forandret seg. Gleder meg til å være med familien min der :-)

Likes

Comments

Idag er min aller siste feriedag i hjembyen min Kristiansand. Det er skikkelig kjipt vær og ingenting som minner om sommer. Da passer det bra å se tilbake på alt det gøye som har skjedd de siste månedene. Selvom været ikke har vært det beste har det vært en kjempe bra sommer for min del. Har gjort så mye gøy, blitt kjent med mange nye mennesker og kost meg masse. Her kommer en liten oppsummering fra mine høydepunkter :-)


PÅ TURNE MED VG-LISTA


Jeg tilbringte hele juni i Oslo. Det var mye jobbing og festligheter. Jeg hadde fått i oppdrag å være Snapchat-reporter på VG-Lista turneen sammen med et lite team. Fra slutten av juni og omtrent hele juli var jeg på reise til en ny by hver eneste uke. Byene jeg reiste til var Oslo, Bergen, Trondheim og Bodø. Det hele startet med et pang i Oslo, og jeg må bare skryte av hvor mange flinke artister vi har her i landet. Til vanlig hører jeg ikke så mye på typisk "Vg-liste musikk", men jeg har absolutt fått noen nye favoritter etter denne reisen. Her er noen bilder:

PALMESUS

Inn i mellom reisingen med VG-Lista var det Palmesus festivalen hjemme i Kristiansand. Dette var en helt fantastisk helg og været var så sinnsykt bra! Det var sol og 30 grader HELE helgen. Det kunne virkelig ikke blitt bedre. Fredagen startet så bra og jeg hadde besøk av noen kompiser som bodde hos familien min fra fredag til lørdag. Det var super hyggelig. Det var også såå gøy at så mange venner fra Oslo og andre steder i landet hadde tatt turen ned hit for helgen. Man blir jo litt stolt av hjembyen sin når den viser seg fra sin beste side :-) Bilder fra helgen:

Dyreparken og Kaptein Sabeltann

Ingen sommer uten en (eller flere) turer i Dyreparken. Vi dro en liten gjeng dit søndagen i Palmesus helgen. Du kan trygt si vi var ganske slitne og hangover alle mann. Det var nok derfor det ble så funny også. Turen i "Storslegga" endte med hysterisk hyling og lattekrampe om hverandre. Noen uker senere dro jeg og en kompis på Kaptein Sabeltann forestillingen. Det var SÅÅ bra! Anbefaler alle å dra dit.

Goodtimes

Det jeg nevnte over er nok det jeg kommer til å huske best fra sommer 2017. Men jeg har også kost meg så utrolig masse med mine gode venner. Koselige middager, fine samtaler, hyttetur, bading og oslo tur sammen med min lillebror for å nevne noe :-)

​Det var litt fra sommeren min. Nå er det fredagstacos med fammen ;) GOD HELG!

Likes

Comments