Altså, hvordan klarer dere bloggejenter å ta så fine bilder og gjøre dere så perfekte HVER DAG? Bloggelivet er super slitsomt virker det som. Jeg gidder ikke være en sånn try hard blogger hvor alt skal være så perfekt hele tiden :-) For ingenting er perfekt, men vi er perfekt på vår egen måte. lol. Har ikke gjort så mye spennende de siste dagene. Husker faktisk ikke hva jeg har gjort, utenom at jeg har jobbet. Jo, jeg bakte boller her om dagen. Pose-boller. De ble ganske gode.

Dette skulle egentlig være en happy smootie post. Siden jeg lagde smoothie istad.


Dette er hva du trenger. Yogurt, melk av noe slag, frukt og bær og den posen til høyre. Jeg skrev teksten inn i Google Translate og det betyr Buddhas oppvåkning. Yeah! Det er en blanding av acaii og noe annet. Smaker digg i smoothie :-) Fikk det av min bestevenninne etter hun hadde vært på Marbella. De selger visst mye spennende ting der.

Okei...siden bildet av smoothien ble så stygt får dere heller et bilde av favoritt skoene mine, Nike Huarache. Må øve meg på å ta bedre smoothie bilder fremover.

Ha en fin onsdag <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Okei, allerede en uke siden forrige innlegg. Er skikkelig urutinert på livet som blogger kan man si. Nå er jeg tilbake i Oslo og klar for en ny høst. Jeg tror det blir en skikkelig spennende tid i møte :-)

Her om dagen var jeg på Burger Joint på Aker Brygge og prøvde veganer burgeren deres. Den var syyyykoooo god! Måtte selvfølgelig ta bilde :PppP

Fy frelse, digg!

Imorgen reiser jeg til Lillehammer. Har ikke vært på Lillehammer siden jeg gikk i 10ende klasse, så det blir jo spennende å se om stedet har forandret seg (tviler) :-)

Nå skal jeg høre på "What's luv" med Ashanti og Fat Joe og lese bok. God helg!! Kommer garra en sick update fra Lillehammer neste uke.

Likes

Comments

Idag er min aller siste feriedag i hjembyen min Kristiansand. Det er skikkelig kjipt vær og ingenting som minner om sommer. Da passer det bra å se tilbake på alt det gøye som har skjedd de siste månedene. Selvom været ikke har vært det beste har det vært en kjempe bra sommer for min del. Har gjort så mye gøy, blitt kjent med mange nye mennesker og kost meg masse. Her kommer en liten oppsummering fra mine høydepunkter :-)


PÅ TURNE MED VG-LISTA


Jeg tilbringte hele juni i Oslo. Det var mye jobbing og festligheter. Jeg hadde fått i oppdrag å være Snapchat-reporter på VG-Lista turneen sammen med et lite team. Fra slutten av juni og omtrent hele juli var jeg på reise til en ny by hver eneste uke. Byene jeg reiste til var Oslo, Bergen, Trondheim og Bodø. Det hele startet med et pang i Oslo, og jeg må bare skryte av hvor mange flinke artister vi har her i landet. Til vanlig hører jeg ikke så mye på typisk "Vg-liste musikk", men jeg har absolutt fått noen nye favoritter etter denne reisen. Her er noen bilder:

PALMESUS

Inn i mellom reisingen med VG-Lista var det Palmesus festivalen hjemme i Kristiansand. Dette var en helt fantastisk helg og været var så sinnsykt bra! Det var sol og 30 grader HELE helgen. Det kunne virkelig ikke blitt bedre. Fredagen startet så bra og jeg hadde besøk av noen kompiser som bodde hos familien min fra fredag til lørdag. Det var super hyggelig. Det var også såå gøy at så mange venner fra Oslo og andre steder i landet hadde tatt turen ned hit for helgen. Man blir jo litt stolt av hjembyen sin når den viser seg fra sin beste side :-) Bilder fra helgen:

Dyreparken og Kaptein Sabeltann

Ingen sommer uten en (eller flere) turer i Dyreparken. Vi dro en liten gjeng dit søndagen i Palmesus helgen. Du kan trygt si vi var ganske slitne og hangover alle mann. Det var nok derfor det ble så funny også. Turen i "Storslegga" endte med hysterisk hyling og lattekrampe om hverandre da han ene hadde høydeskrekk og han andre ble sykt redd/kvalm haha. De andre i karusellen bare så på oss og lo av oss. Etterpå gikk vi rett i spøkelseshuset og vi var jo helt skjelvne alle sammen. Noen uker senere dro jeg og han ene kompisen min på Kaptein Sabeltann forestillingen. Det var SÅÅ bra! Anbefaler alle å dra dit. Vi ble jo helt rørt og sentimentale av det, så mange gode minner fra barndommen.

Goodtimes

Det jeg nevnte over er nok det jeg kommer til å huske best fra sommer 2017. Men jeg har også kost meg så utrolig masse med mine gode venner. Koselige middager, fine samtaler, hyttetur, bading og oslo tur sammen med min lillebror for å nevne noe :-)

​Det var litt fra sommeren min. Nå er det fredagstacos med fammen ;) GOD HELG!

Likes

Comments

Hei bloggen!
Kan ikke tro det allerede er siste dagen i juli. Min favoritt måned, etter desember. Tiden har gått så sinnsykt fort, men denne sommeren har vært sååå gøy! Jeg har reist mye og blitt kjent med mange nye, herlige mennesker. Tenkte å lage et innlegg om det senere. Her kommer noen bilder fra årets første bad. I et basseng. Og nei, jeg har enda ikke badet i sjøen.

Svanen heter Anton, hvis noen lurte.

Skulle nesten tro bildene er tatt i syden, men nei, det er bare Kristiansand ;-)

God sommer dere <3

Likes

Comments

Hei bloggen!

På tirsdag hadde jeg en skikkelig hyggelig dag sammen med min venninne, Karoline. Vi dro å spiste lunsj på fiskebrygga og hang sammen resten av dagen. Dette var jo veldig bloggvennlig, så da tenkte jeg at det var en perfekt situasjon å lage et blogginnlegg om!

Det var også da jeg skjønte at livet som blogger innebærer svært tålmodige venner (som må ta 1000 bilder før man blir fornøyd). Så jeg vil rette en stor takk til Karoline som var så hjelpsom. Hadde ikke klart dette innlegget uten deg :-)

Ettersom jeg måtte ta bilder fra alle slags vinkler resulterte det i mange rare blikk og at maten ble kald før vi rakk å spise den. Maten var skikkelig god! Kyllingsalat på Amigos (det er egentlig et taco sted, men vi følte for å være litt sunne).

Etter at vi hadde spist og sett på alle de rare folkene som begynte å benke seg til for å se tirsdagskonserten på Fiskebrygga, dro vi. Fant ut at vi måtte ta litt selfies til Instagram og bloggen, så da stoppet vi i denne fine undergangen for å ta bilder. Dette var jo også et syn for de forbipasserende. Tror vi stod der i 3 kvarter før vi fikk noen brukbare bilder, haha. Her er hvertfall jeg og Karoline :-)

Håper dere har en super fin dag!

Klemsi fra meg.Likes

Comments

Okei, dette føles litt rart, men samtidig spennendes og gøy ut. Mitt aller første blogginnlegg. Riktignok er det ikke første gang jeg blogger. Jeg hadde blogg da jeg var 12-13 år, da var det ikke like "vanlig" med blogg, slik det er blitt nå.

Jeg heter altså Birgitte og kommer fra Kristiansand, men bor for tiden i Oslo. Det har jeg gjort de siste 3 årene ca. Jeg er utdannet markedsfører og jobber med markedsføring på sosiale medier. Bloggen kommer til å handle om livet mitt og alt som følger med. Håper du vil fortsette å følge meg på denne reisen :-)

Likes

Comments