Hello! Dette kom vel som et sjokk for de fleste av dere. Det er nemlig TRE år siden jeg lastet opp forrige hverdagsvideo. Det sier jo bare hvor sinnsykt fort tiden går, jeg blir nesten litt redd. Uansett, her er det en ny video. Den er ikke så veldig bra, men det er en fin blanding av året som har gått. Jeg har bestemt meg for å filme mye mer enn det jeg har gjort i det siste, det er så gøy å se på gamle videoer.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hello hello! Jeg har ikke tatt så mye bilder i det siste. Typisk at jeg var god den siste delen av sommeren, og sluttet helt nå. Jeg har jo selvfølgelig tatt noen med mobilen. Så de tenkte jeg at jeg skulle dele, bare for å ha noe å dele.

Ingrid var hjemme så vi tok oss en liten kveldstur til Bjønnåsen


Jeg var på bli kjent fest med linja. Jeg spiste kebabpizza med pommesfrites.


Lasse dro meg med på frisbeegolf, var ganske morsomt


Vi hadde en litt faila tur på byen


Bestemor på 87 ville være med til Åsane, derfor ville jeg også være med

Likes

Comments

Hello hello! Her er jeg igjen. Jeg har jo som dere vet begynt å studere, så disse to ukene har gått til fadderuke og skole. Det har vært veldig gøy og jeg håper og tror at dette blir et bra år.

Vi har jo gjort litt forskjellig disse to ukene. Har i hvert fall ikke sittet på latsiden for å si det sånn (bare når deg gjelder trening da) ✌🏼️

Likes

Comments

Hei! I går var jeg, Lasse, Gina og Henrik en tur til Danmark. Dagen før var vi litt usikre på om vi ville dra i og med at det var så mye sjø, men jeg er glad vi ikke ble hjemme. Været var perfekt og vi fikk handlet det vi skulle, kanskje mer, for kortet mitt ble avvist. Best feeling ever ❤️

Senere i dag skal jeg på jobb, og det skal jeg hele helga. Vi snakkes!

Likes

Comments

Hello, its meeeee! Fra i går til i dag har vi vært på Marens hytte. Vi var nemlig flere enn to som hadde fri, så man må jo utnytte de få dagene igjen av denne solfylte ferien vår. Været var jo ikke så fint, men det ble jo himla koselig med en liten tur i naturen, taco, spill og nattbad ⭐️

I morgen skal jeg på harrytur til DK! Fint med forsyning når fadderuka starter 🙊

Likes

Comments

Hei! Jeg hadde skrevet et innlegg om Kypros nesten med en gang vi kom hjem. Merket nå at det ikke ble publisert. Jeg hadde nemlig skrevet en fortelling om hendelsen på togstasjonen, men nå vet jo alle om det uansett. Så jeg dropper å publisere det.

Uansett, Lasse og jeg tok oss en tur til Kypros. Det var sinnsykt varmt, til og med jeg lå ganske mye i skyggen. Dagene gikk stort sett til det samme, våkne - frokost - tane - lunsj - tane - dusje - se how i met youre mother - middag. Dere kjenner jo oss, ikke de som er de mest rastløse. Deilig var det da!

Likes

Comments

Hei hei! Skulle egentlig legge ut disse bildene etter vi kom hjem fra Flekkerøya, men i sommer så har vi hatt så dårlig Internett at det ikke har gått an å laste opp noen ting. Nå fant jeg ut at jeg bare kunne gjøre det fra mobilen.

Skrøyt jo så at jeg skulle begynne å blogge igjen (dele bilder), men det har jo som sagt ikke vært så lett. Får håpe vi får fikset internettet når sommeren er ferdig for da har ikke telenor sommerhjelp lengre. Det kaller jeg bra service...

Dette bildet la jeg bare ut fordi det så ut som om jeg hadde store pupper. Nytt pb?

Likes

Comments

Hei hei! Nå er det en stund siden jeg har blogget. Jeg har merket at jeg har blitt sinnsykt dårlig til å ta bilder eller å filme etter jeg sluttet med det. Derfor tenkte jeg at jeg kanskje skulle begynne litt så jeg får brukt kameraene mine litt hyppigere (selv om det helt sikkert bare blir iphone bilder).

Dere ser vel også at jeg har byttet blogg. Det er fordi på denne nettsiden slipper jeg å styre med design osv, også er det gøy med ei litta forandring.


​Jeg hadde ikke mange bilder på pcen akkurat nå, så derfor ble det rett og slett et bilde fra et vors hjemme hos meg i 2013. Lover bra dette her!

Likes

Comments

For snart ett år siden dro jeg til Bali for å studere idrett i tre måneder. Det var de beste månedene i mitt liv (jeg overdriver ikke). Så her har jeg laget sammen en liten video av moroa der nede 🌴

Likes

Comments