Helgen varte seriøst bare to sekunder, men jeg har kost meg, selvom jeg har slitt med konstant hodepine siden torsdag. På fredag slappet av jeg av pga migrene, lørdag tilbragte jeg med Caroline noe som var kjempe kos! Vi gikk igjennom julemarkedet i byen og tok pariserhjulet før vi tok turen til El Camino og Olivia for takeaway, ja takk begge deler. Vi så film og koste oss. Igår fikset jeg neglene mine, trente, tok litt sol og handlet julegaver. Bra helg. Hater egentlig innlegg som dette men whatevs. Så fornøyd med neglene mine da!

Likes

Comments

Jeg har alltid vært Chucks-jente, men har falt litt pladask for Vans for øyeblikket. Det passer til alt. Kjøpte mine på Tennis i Grensen. Hva er dine favoritt-sneakers eller sko akkurat nå?

Likes

Comments

Dagene i desember går bare i ett og jeg føler ikke jeg får tid til noen ting, men jeg klarte selvfølgelig å sette av litt tid til en tur på Tennis forrige uke. Ble ett par svarte Huaraches som jeg har siklet på lenge, men aldri funnet størrelsen min. Men endelig! Legger ut bilder av de senere. Anbefaler hvert fall alle en tur til Tennis i Grensen! Utvalget er mildt sagt stort og de har noe for alle. Krysser fingrene for at de får inn størrelsen min i beige Nike Thea. Har seriøst ønsket meg de (som 90 % av alle andre jenter) siden de først kom ut, men aldri funnet de. I hvert fall ikke til en realistisk pris. Så håper virkelig de får inn størrelsen min! Da blir jeg sneaker-lykkelig. De har butikk her i Oslo og i Bergen, men de har også nettbutikk for dere som bor andre steder: www.tennisshoes.no (De skal også få ny nettside). Innlegg med bilder av mine nye Huaraches kommer snart!

Likes

Comments

Nike Air Mac 95 Essential - Bilder lånt fra Caliroots. Hva syntes dere? Air Max 95 er helt klart ett av de mest komfortable skoene jeg har brukt. Har to par jeg vurderer å selge på grunn av designet, ville heller hatt disse som er helt svarte. Sikle. Kjøpte meg forresten ett par khaki-fargede Sock Darts denne uken, som jeg skal vise dere senere. De er perfeksjon. Sock Darts og Air Max 95 er vel de mest comfy av alt jeg har prøvd. Hva er dine favoritt sneakers?

Likes

Comments

Helgen går alltid så fort når man har fri-lørdag, men det deiligste er at jeg faktisk ser frem til mandager, så det gjør ingenting at helgen går fort. Jeg har sinnsykt mye energi for tiden og jeg aner ikke hva det kommer av. Det er kjempe deilig, men jeg vet det kommer i perioder. Jeg gruer meg faktisk alltid til vinteren, for jeg havner i en lit boble hvor jeg blir tom for energi og har null motivasjon til noe som helst. Men slik vil jeg ikke ha det i år. Må nesten bare ha positiv innstilling. Flere som blir slik om vinteren? Er vel egentlig ganske vanlig, så lang som vinteren er her i Norge. Men jeg elsker høst og vinter-mote da, kåper og skjerf er allerede tatt frem! Satser på litt minus-grader imorgen. Nå skal jeg lage meg veggie-kebab og se på Criminal Minds, før jeg tar kvelden! Håper dere har hatt en finfin helg!

Likes

Comments

Jeg har vært så heldig å få teste de nye Crep Protect-produktene de har fått inn på Stress! Jeg har tidligere skrevet om Jason Mark, men seriøst, dette er en helt annen verden. Det er så gøy å vaske skoene sine når man ser så klar forskjell. Til og med svarte sko ser renere ut. Jeg går aldri ut døren med skitne sko, får faktisk tvangstanker av det. Så om det finnes flere som meg der ute, har jeg noen gode anbefalinger til dere her.

Første produktet jeg testet var disse engangs-wipes'ene, som du kan ha med i vesken, ryggsekken eller rett og slett i lommen, men tanke på størrelsen. Er alltid fint å ha førstehjelp til skoene når man er ute og går, og noen plutselig tråkker på skoene dine. Det er det verste som finnes, men problem solved. I pakken får du 12 wipes i en liten metall-boks, så du holder de samlet. De lukter super digg og fungerer kjempe bra. Disse hjelper selvfølgelig ikke stort på smuss og møkk som har vært i stoffet på skoene en stund allerede, men de fungerer kjempe fint på nye flekker osv. Helt genialt.

Ovenfor har vi Rain & Stain-spray, som gjør at vann og skitt ikke trekker like lett inn i skoene og de blir enklere å rengjøre senere. Dette skal du spraye en gang på skoene (20 cm unna), vente noen minutter, spraye igjen, og gjenta dette ett par ganger for best resultat. Følger selvfølgelig instruksjoner med. Brukte dette på SuperGa-platformene mine som er stoff sko, og det fungerer som bare det. Enda ikke blitt skitne selvom de er brukt på jobb.

Så har vi favoritten min, nemlig kittet. Cure. Det er som medisin for sko, seriøst. Det med følger instruksjoner, "såpe", kost og microfiber-klut. Man trenger kun ett par dråper av "såpen", så at flasken er liten gjør ingenting. Fukt kosten, påfør noen dråper væske, litt mer vann, og skrubb i vei. Fjern så skummet med kluten. La skoene tørke noen minutter. Gleden er å se hvor mye møkk som har samlet seg på kluten når du vrenger den. Kittet er også ganske liten i pakning, så denne kan man også ha med seg overalt, blant annet på reise, da "såpen" er på 100ml. Anbefaler Crep Protect på det sterkeste!

Likes

Comments

birgithecom@birgithecom