Personal

Må jeg velge to ting jeg skal ha med meg i veska, så velger jeg håndkrem og leppepomade før mobil, faktisk. Håndkremen jeg bruker er fra The Body Shop og det er den beste jeg noen gang har prøvd, og jeg har prøvd mange ettersom hendene mine blir utrolig tørre av jobbe i butikk. Jeg anbefaler den til alle. Den er tjukk og trekker raskt inn i huden. Den er laget av hemp og har en litt spesiell lukt, men jeg syntes den lukter veldig godt. 179 ,- på Body Shop.

Jeg har alltid med meg hårspray, da jeg ofte går med hestehale og hater babyhår som stikker frem. Jeg elsker slick hestehale. Jeg bruker hårsprayen fra Elnett, blir kalt for bestemor fordi det er veldig mange gamle damer som bruker den, hehe, men jeg liker den best. Den blir ikke stiv og ekkel i håret. Har den største flasken hjemme og den lille i vesken.

Ellers så må jeg ha med meg parfyme. For øyeblikket bruker jeg faktisk en billig fra H&M som lukter himmelsk og sitter skikkelig godt. Den heter Rose Reverie og er skikkelig undervurdert. Åh, den er så god. Bruker også en fra Chanel og Dior, men denne fra H&M er så grei å ha i vesken uten å være redd for å miste den. Har 6 pakker av den hjemme, i tilfelle den forsvinner fra butikken. Koster kun 80 ,- og tror den finnes på alle H&M.

Av det resterende så har jeg alltid lommebok med bankkort, varnerkort, treningskort osv, dere vet, det vanlige. Hårbørste og sminke er jo ett must. Bruker tangle-børstene fra Glitter. Billige og gode. Har alltid med meg pudder og pudderkost, lipliner og matte lip-cream, selvfølgelig forskjellig farge fra dag til dag. Så har vi mobil, tyggis og solbriller. Alltid nødvendig. Hva er deres topp 3 must haves i veska deres?

Likes

Comments

Personal

​Jeg ville bare si tusen takk for all den fine responsen på håret mitt! Så hyggelig at det falt i smak hos dere. Igjen, dere som ønsker en enkel klipp eller en liten (eller stor) makeover bør kontakte Stine hos Mint Frisør på Bislett. Dama er rå. Klikk her for å se instagrammen hennes. Ha en super fin søndag, fine lesere!

Likes

Comments

Fashion

Jeg, som veldig mange andre, elsker eBay. Stedet hvor du finner alt du kan tenke deg til en god pris. Man får ofte det man betaler for, altså dårlig kvalitet, men noen ganger så treffer man skikkelig. Som disse solbrillene til 40 ,- stk. Før jeg bestilte de så tenkte jeg at det kan være ett bomkjøp, man vet aldri, men så fikk jeg de i posten og de er drit fine! Både utseendet og kvaliteten er bra, god og stabil stål, og glass som man ikke kan se igjennom for fem flate øre. Link til solbrillene.

Jeg husker jeg og hubby satt på eBay for flere år siden å vurderte å kjøpe noe smått bare for å teste det, tror vi kjøpte iphone-deksel eller noe. Og det gikk jo fint, så det ble til at vi fikk 20 pakker i uken i ett år. Hekta. Så dappet det litt av og jeg fant aldri noe jeg ville ha, men nå er jeg back on track. eBay er faktisk genialt. Men det vet vel de fleste. Og til dere som ikke har brukt eBay før, dere går glipp av livet. Hahaha. Kanskje jeg skal lage en eBay-guide? 

Likes

Comments

Fashion

Jeg har innsett at jeg faktisk har ett problem. Jeg kjøper aldri klær lenger, kun sko og sminke. Er jo ikke så lenge siden jeg skrev om de nye, rosa NDM'ene jeg kjøpte på Stress, hvor jeg også nevnte at jeg angret på at jeg ikke kjøpte de beige. And guess what, Stress fikk de inn igjen! Så da måtte jeg ha de. Tok også med meg ett par Nike Sock Dart som jeg har siklet på lenge. Ville egentlig ha de grønne, men de svarte/hvite var mye finere på min fot. Er skikkelig fornøyd! Grunnen til at jeg kjøper så mye sneakers og ikke hæler osv, er fordi jeg står mye på jobb og må ha gode sko, pluss at sneakers ser så bra ut! Hva syntes dere om disse? Hva er dine favoritt sko? Stress.no fikser!

Likes

Comments

Beauty

Hei dere! Da har jeg endelig bleket og farget håret etter 10 år med svart hjemmefarging! Det har gått overraskende bra, med tanke på hva slags påkjenning svart farge har på håret. Jeg anbefaler alle jeg kjenner å ta turen til Mint Frisør på Bislett, hos Stine. Hun er kjempe flink, nøye og tålmodig. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med valg av frisør. Vi avfarget, bleket og farget, og klippet litt. Jeg har fortsatt noen rød-toner her og her, men jeg skal bli litt lysere og kaldere med tiden og bruker Fudge shampoo/balsam midlertidig for å dempe de røde tonene. Og luggen min har vi skikkelig problemer med, da den ikke vil ta til seg nok bleking og farge, men ellers er jeg kjempe fornøyd, da svart hår er utrolig hardt og "uekte" til min hudtone, så føler meg mer naturlig. Kan ikke forstå at jeg faktisk har hatt så mørkt hår. Hva syntes dere? Har forresten akkurat mottat verdens beste krølltang fra Makestyle som jeg gleder meg til å vise dere!

Likes

Comments

Beauty

​Mine siste kosmetikk-kjøp. Det jeg er mest fornøyd med er løspudderet fra Kicks. jeg har lest og sett så mange videoer om "baking" og tenkte jeg skulle prøve det. Overraskende nok, var det veldig lett! Kanskje jeg lager ett lite innlegg om det. Ellers så har jeg kjøpt to øyeskygger fra H&M (hørt at de er utrolig pigmenterte) som jeg skal bruke som highlighter, bronzer fra H&M, beautyblender, Pore Filler fra Nyx, lip primer fra Kicks, Jumbo Lip Pen fra Nyx og highlight-kit fra Sleek.

Sminke har aldri vært en stor passion for meg eller noe jeg generelt har hatt noe særlig interesse for. Jeg har hatt den samme rutinen siden 8. klasse men det siste halvåret har jeg virkelig fått helt sminke-dilla. Jeg syntes det er så gøy da det alltid er noe nytt å prøve. Jeg anbefaler alle jenter med enten liten eller stor interesse for sminke å melde seg inn i Fifty Shades Of Makeup på facebook. En superfin gruppe med masse flinke mennesker! Veldig inspirerende.

Likes

Comments

Fashion

Disse slår Huarache Bronzine som har vært favorittene mine siden jeg så de første gang. Bare se på fargen! Jeg og hubby gikk innom Stress fredagen som var, siden det er rutine, og det første jeg så når vi kom inn var disse. Og de var kun str 36 igjen, som er min størrelse. My lucky day! De fantes i beige i min str også, men tenkte jeg skulle være økonomisk. Selvfølgelig angret jeg meg og vi dro tilbake på lørdagen, men da var de utsolgt. Men jeg fikk hvert fall med meg disse hjem! Kunne ikke vært mer fornøyd! Som nevnt, kjøpt på Stress og de har visst fått påfyll denne uken! Følg de på instagram (@stressoslo) og sjekk ut nettbutikken dems: Stress.no

Likes

Comments

Beauty

Jeg har prøvd ut en del forskjellige vipper de siste månedene og favoritten har vært fra Mac, men nylig fant jeg disse fra Depend. De til høyre er prikk like de fra Mac bare billigere. Har hamstret disse nå ettersom de er veldig rimelige. Kjøpte de på Cubus og de koster 79 ,- stk. Finnes enda flere varianter også, men jeg syntes disse var finest. Bruker også kun lim fra Duo, helst i rosa pakning, som er svart/grått lim, da jeg syntes det hvite blir for glinsende.

Jeg kjøpte denne maskaraen her om dagen, bare fordi jeg var desperat etter en ny og ville ikke bruke masse penger. Og denne er perfekt! Jeg liker silikon-koster best og denne maskaraen skiller vippene dine så du får mange, fyldige vipper istedet for noen få tykke, som mange maskaraer gjør. Den koster kun 99 ,- tror jeg. Husker ikke eksakt. Men gjerne kom med tips til gode maskaraer!

Jeg får aldri nok nude lipsticks, lipliners eller lipglosser, så jeg kjøpte en matte leppestift og en suede lipgloss fra Nyx. Begge er i de mest perfekte nude-tonene. Liquid Suede har veldig lik konsistent som Lingerie-kolleksjonen til Nyx. Og de er jo utsolgt overalt, så disse er ett veldig godt alternativ. De kommer også i mange farger. Kun 89 ,- Også kjøpte jeg Sculpt & Highlight i flytende form og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Kast Wondersticken i søpla (hahah) og kjøpe denne. Veldig lett å blande med beautyblender og settingspray. Happy! Hva er fine favoritt produkter for tiden?

Likes

Comments

Lifestyle

Etter en super koselig middag på Habibi med pappa og kaffe på starbucks igår, tuslet jeg alene oppover Løkka til Bjølsen. Jeg elsker virkelig å gå i min egen boble, jeg elsker å gå tur. Det gjør meg ekstremt avslappet og glad. Å bare høre på musikk og sperre alt og alle ute. Jeg har begynt å gå veldig mye nå som været er bedre. Går som regel hjemmefra til trening, og hvis jeg jobber på Tveita, går jeg ned til Storo og sykler derifra til byen, for så å ta banen til Tveita. Jeg tittet litt i butikker og dro til Bjølsen for å ta sol, deretter dro jeg å trente. Skikkelig deilig fridag.

Likes

Comments

birgithecom @birgithecom