photoBY_ME

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Nike Air Mac 95 Essential - Bilder lånt fra Caliroots. Hva syntes dere? Air Max 95 er helt klart ett av de mest komfortable skoene jeg har brukt. Har to par jeg vurderer å selge på grunn av designet, ville heller hatt disse som er helt svarte. Sikle. Kjøpte meg forresten ett par khaki-fargede Sock Darts denne uken, som jeg skal vise dere senere. De er perfeksjon. Sock Darts og Air Max 95 er vel de mest comfy av alt jeg har prøvd. Hva er dine favoritt sneakers?

Likes

Comments

Helgen går alltid så fort når man har fri-lørdag, men det deiligste er at jeg faktisk ser frem til mandager, så det gjør ingenting at helgen går fort. Jeg har sinnsykt mye energi for tiden og jeg aner ikke hva det kommer av. Det er kjempe deilig, men jeg vet det kommer i perioder. Jeg gruer meg faktisk alltid til vinteren, for jeg havner i en lit boble hvor jeg blir tom for energi og har null motivasjon til noe som helst. Men slik vil jeg ikke ha det i år. Må nesten bare ha positiv innstilling. Flere som blir slik om vinteren? Er vel egentlig ganske vanlig, så lang som vinteren er her i Norge. Men jeg elsker høst og vinter-mote da, kåper og skjerf er allerede tatt frem! Satser på litt minus-grader imorgen. Nå skal jeg lage meg veggie-kebab og se på Criminal Minds, før jeg tar kvelden! Håper dere har hatt en finfin helg!

Likes

Comments

Jeg har vært så heldig å få teste de nye Crep Protect-produktene de har fått inn på Stress! Jeg har tidligere skrevet om Jason Mark, men seriøst, dette er en helt annen verden. Det er så gøy å vaske skoene sine når man ser så klar forskjell. Til og med svarte sko ser renere ut. Jeg går aldri ut døren med skitne sko, får faktisk tvangstanker av det. Så om det finnes flere som meg der ute, har jeg noen gode anbefalinger til dere her.

Første produktet jeg testet var disse engangs-wipes'ene, som du kan ha med i vesken, ryggsekken eller rett og slett i lommen, men tanke på størrelsen. Er alltid fint å ha førstehjelp til skoene når man er ute og går, og noen plutselig tråkker på skoene dine. Det er det verste som finnes, men problem solved. I pakken får du 12 wipes i en liten metall-boks, så du holder de samlet. De lukter super digg og fungerer kjempe bra. Disse hjelper selvfølgelig ikke stort på smuss og møkk som har vært i stoffet på skoene en stund allerede, men de fungerer kjempe fint på nye flekker osv. Helt genialt.

Ovenfor har vi Rain & Stain-spray, som gjør at vann og skitt ikke trekker like lett inn i skoene og de blir enklere å rengjøre senere. Dette skal du spraye en gang på skoene (20 cm unna), vente noen minutter, spraye igjen, og gjenta dette ett par ganger for best resultat. Følger selvfølgelig instruksjoner med. Brukte dette på SuperGa-platformene mine som er stoff sko, og det fungerer som bare det. Enda ikke blitt skitne selvom de er brukt på jobb.

Så har vi favoritten min, nemlig kittet. Cure. Det er som medisin for sko, seriøst. Det med følger instruksjoner, "såpe", kost og microfiber-klut. Man trenger kun ett par dråper av "såpen", så at flasken er liten gjør ingenting. Fukt kosten, påfør noen dråper væske, litt mer vann, og skrubb i vei. Fjern så skummet med kluten. La skoene tørke noen minutter. Gleden er å se hvor mye møkk som har samlet seg på kluten når du vrenger den. Kittet er også ganske liten i pakning, så denne kan man også ha med seg overalt, blant annet på reise, da "såpen" er på 100ml. Anbefaler Crep Protect på det sterkeste!

Likes

Comments

Hey there! Dagene bare flyr forbi, jeg føler ikke jeg får tid til alt jeg vil og bloggen blir dessverre nedprioritert men jeg er relativt aktiv på instagram, så dere kan jo følge meg der for mer regelmessige oppdateringer. @birgithecom! I'll blog you later! Gleder meg til å få tatt noen ordentlig bilder til bloggen snart..

Likes

Comments

Jeg er vel ikke den eneste som følte at man ventet i 83774534252 år før det nye albumet til Frank Ocean kom ut? Dette blir vel det siste vi hører fra han på 483746362 år igjen, hahah, men vi får nyte dette albumet imens. I love it. Musikken hans er virkelig noe for seg selv. Jeg får ro i sjelen. Jeg klarer ikke sove med musikk i ørene, jeg må egentlig ha det helt stille, men dette albumet (eller Mr. Ocean generelt) kan jeg det. Flere som syntes albumet var bra?

Likes

Comments

God morgen! Jeg har vanligvis tidligvakt på jobb, men når jeg jobber lørdag starter jeg sent, og det er egentlig veldig deilig. Det er så godt å lage god frokost, kaffe og slappe av før en morsom dag på jobb. Forresten, på søndag skal jeg og 3 andre bikbok-jenter ha loppemarked i en bakgård på Løkka, så de som bor i Oslo og vil gjøre ett kupp (eller 10) må ta turen dit! Sjekk ut eventet vi har laget her for adresse og annet. Det blir kos! Ha en fantastisk lørdag, dere!

Likes

Comments

Etter jobb igår tok jeg turen innom H&M bare for å titte, jeg skulle absolutt ikke handle noe som helst, men denne kåpen bare ropte navnet mitt. Fargen er perfekt, den er akkurat passe lang og den har belte rundt midjen. Så nå skal jeg selge den jeg hadde i fjor fra Missguided, for det er ikke vits å ha to nesten helt like. Og det hjelper på samvittigheten min, hahah. Nå kan minusgradene bare komme, jeg elsker å gå med kåper og lag-på-lag antrekk! Hva er din favoritt sesong når det kommer til mote? Er sykmeldt i dag, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å bli mega rastløs, men er jo sunt å slappe av innimellom. Nå skal jeg se på Criminal Minds aka. bae Spencer Reid, hihi!

Likes

Comments

birgithecom@birgithecom