Tips

Jeg får veldig mange spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine, så jeg tenkte jeg like så godt kunne lage en liten guide. Jeg gjør ikke store greiene ut av det, men litt forskjell gjør det. jeg hater sterke filter/effekter og foretrekker litt dus og vintage-feel på det, har også begynt å bruke støv-effekt som mange har spurt hvordan jeg gjør. Men en ting som er viktigere enn redigering, er et godt utgangspunkt, altså fine bilder i seg selv.

Favoritt appen min for redigering er VSCO-cam, den har faktisk blitt et must. Så nerd som jeg er så har jeg faktisk kjøpt alle filtrene, men jeg bruker kun noen få. Så, la oss begynne.. Over ser dere orginal bildet mitt, deretter går jeg rett på filter (jeg bruker vanligvis A6, 10, HB1 eller HB2) og justerer det litt ned. Så går jeg inn på manuell edit. Gjør bildet litt lysere og endrer tempratur, noen ganger demper jeg saturation også. Veldig enkelt!

Så er det denne støv effekten da! Jeg har blitt skikkelig hekta på denne, aner ikke hvorfor, men man får en litt vintage-feel på det. Jeg bruker hvert fall Afterlight til dette. Du trykker på den fjerde logoen som dukker opp først, da kommer de fire alternativene på det første bilde. Så velger du dusty. Her kan du justere effekten ned, øke kontrasten, rotere eller speilvende. Har jeg et bilde med høy oppløsning, tar jeg effekten to ganger over bildet. Det var det! Ikke akkurat magi, men det funker! Håper dette hjalp dere litt!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Fashion, Lifestyle

For en uke dette har vært, dere! Black Friday er jo som vi alle vet en kaotisk dag, men det gikk over alle forventninger i butikken vår på Oslo City. Det var syke tilstander! Men ekstremt gøy, beste dagen i året. 12 timer på jobb føltes ut som 6, men det kjentes i kroppen når jeg kom hjem, for å si det sånn. Har ikke hatt noe fri (eller nok) søvn, men jeg er klar for ny uke. Idag har jeg tilbragt dagen på Bik Bok på Karl Johan, hvor det var workshop med visual-teamet. Imorgen kommer ny kolleksjon fra Balance, med helt fantastisk fine produkter! Gleder meg til å gjøre om egen butikk imorgen! Nå skal jeg sove goooooodt!

Likes

Comments

Fashion, NEW IN

Jeg falt pladask da jeg så denne fuskepelsen! Måtte bare ha den, da jeg ikke har noen jakker som er spesielle, slik som denne. Jeg går som oftest for svart, grått og mørke toner, men denne var bare magisk. Akkurat passe rød/rust. Og jeansen da, throwback til Christine Aguilera og hennes dirrrrrrty-era. Men den blir så kul med en chunky strikkegenser eller band tee.

Likes

Comments

Og så lenge varte energien min.. Rett etter trening ble jeg helt amøbe, kastet meg rett i seng når jeg kom hjem. Har mensensmerter fra helvete (noe jeg nesten aldri har..) så blir nok liggende her en stund. En vegetarkebab tallerken fra Bislett Kebab hadde vært noe nå. Når skal de få levering? Craving! Får nok bare sulte. Ha en fin søndag videre!

Likes

Comments

Interior, Lifestyle

Det er så ubeskrivelig deilig at oppussingen endelig nærmer seg slutten. DEN følelsen! Nå kan jeg endelig begynne å gå til innkjøp av dekorasjon, lamper, puter, (flere) planter, duftlys og alt som trengs. Jeg skulle egentlig kjøpe Voluspa-lysene, men jeg tenner duftlys ganske ofte, så det ville vært lite økonomisk når jeg tenker meg om. Så da ble det to store duftlys fra H&M-home. Lukter fantastisk! Kun 89,90 ,- Noen som forresten har nettbutikker med interiør de vil anbefale? Takk på forhånd!

Likes

Comments

Fashion, Personal

God morgen! Jeg som trodde jeg skulle være rimelig redusert etter gårsdagens festligheter med jentene på jobb, har mer energi enn det jeg har hatt på lenge. Det er så deilig. Kroppen min og hodet mitt havner i en liten zombie-boble rundt vinterstider. Virkelig, jeg fungerer ikke. Det eneste som får meg opp om morgenen er jobb. For jeg har verdens fineste arbeidsplass. Og vi går var vi nesten alle jentene fra jobb, som koste oss hos Benedicte med mat fra Olivia, altfor mye drikke og deretter en tur på byen. Det var så deilig å komme seg ut litt! Og nå skal det trenes så svetten bare renner, har vært litt på latsiden den siste uken og det merkes på rygg og skuldre for min del, får så fort smerter om jeg ikke opprettholder treningen. Anyways, vi blogges!

Likes

Comments

Bikbok, Fashion

Noe av det morsomste på jobb, er å gjøre det visuelle med butikken. Nye kampanjer, nye varer, nye vegger.. Det er så gøy! Min milde OCD blir så tilfreds når jeg får ett lite utslipp og kan gå bananas på vegger og bord! Akkurat nå har vi jeans-kampanje men vi er også på vei inn i pysj og jule-sesongen, noe som gjør butikken så lys og fin. Og jeg må bare nevne det, bildene til jule-kampanjen er SÅ fine! Assa, wow! Location med marmor, gull detaljer, rosa dører and so on. Love it! Anyways, løp og kjøp jeans hos oss på Oslo City (-100 kr rabatt) for vi har den beste jeansen!

Likes

Comments

Fashion, Lifestyle

Siden jobben min på Bikbok opptar så mye av hverdagen min, kan jeg like så godt blogge litt fra jobb også. Vi får jo så mye fine varer! Idag fikk vi endelig inn en klassisk svart kåpe som jeg bare elsker, skal prøve å få tatt bilde av den. Nå sitter jeg endelig foran TV'n med middagen foran meg etter jobb og trening. Blogges!

Likes

Comments

birgithecom@birgithecom