Fashion, Sneakers

Er det en ting kjæresten kan, så er det sneakers, og det er til fordel for meg. Jeg har ikke ord, se på disse. Fortell meg, hvor kan du få tak i de? Ingensteder, nesten. Men nå er de mine! Jeg har ingen high tops, men disse er hjertelig velkommen i samlingen min. 3 av favoritt sneakersene mine er det hubby som har kjøpt til meg, heldige meg. Btw, finnes det ingen jenter der ute som blogger om sneakers eller lignende? Det trengs!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Inspiration, Interior

Disse sagflis-boksene blir leilighetens neste tilskudd! De var sykt fine og romslige, kostet fra 79 ,- Gleder meg til oppussingen er ferdig så vi kan begynne med interiøret. Vurderer blomsterkassen til planter og bøker, kostet bare 399 ,- Lagerhaus har så utrolig mye fint nå! Ser forresten etter fake planter, som dere ser i blomsterkassen over, noen som vet hvor slike finnes?

Likes

Comments

Fashion, Inspiration, Tips

#fusoslo er et nyetablert konsept skapt av Bik Bok, L’Oréal og DNB som åpner dørene første gang den 18. august 2017. Den nye arenaen #fusoslo) skal gi publikum tilgang på et univers fylt av mote, makeup, musikk, dans, shopping og fest. Målet med #fusoslo er å skape et kreativt og inspirerende univers for gjestene som også får tilgang på siste nyheter og lanseringer fra alle merkevarene som deltar. Trykk her for mer informasjon!

Jeg gleder meg så mye til denne fredagen! Det kan jo ikke bli noe annet enn gøy? Håper på å se masse inspirerende mennesker! Syntes det er så gøy at Bikbok satser på slike ting, derfor jeg elsker å jobbe i Bikbok. Det er ikke bare en klesbutikk, det er en livsstil. Sounds corny, men det er det! Sees vi på fredag?

Likes

Comments

Beauty, Tips

Alle snakker om kokosolje og at det gjør underverker, noe det for så vidt gjør, men det finnes noe annet også som er helt fantastisk. Nemlig rosevann. Jeg var på middag hos svigermor her om dagen og hun tipset meg om rosevann. Hun har nærmest perfekt hud, så når hun sier noe fungerer, så hopper jeg rett på. Det har ekstremt mange fordeler så jeg gikk til innkjøp av en flaske rent rosevann. Dette får du kjøpt på de fleste utenlandske matbutikker. Den koster ikke mer enn 25 kr og varer veldig lenge. Rosevann brukes i det meste av rensevann, ansiktsmasker og annet. Det er spiselig også. Kan brukes i blant annet te.

Fordeler: Hjelper å holde Ph-balansen i huden, bekjemper akne og eksem, holder huden fuktig og glatt, minsker porer og urenheter, styrker hudcellene og kan være oppstrammende, forebygger rynker og linjer, kan være behandlende mot flass og tør hodebunn, toner huden og gir anti-bakterielle egenskaper, hjelper til med å helbrede sår og arr, minsker poser og ringer under øynene. Rosevann kan også brukes i mat, luftrensere, hell det i badekaret, det kan til og med brukes som munnskyll (om det er rent rosevann, ingen tilsetninger). TRY IT! Har du noen effektive skjønnhetstips?

Likes

Comments

Fashion, Sneakers

Nike Presto - Maroon

Adidas Ultra Boost - Triple White

Air Jordan 3 - Black Cement

Nike Presto - Oatmeal

Air Jordan 11 - Retro

Her er mine top 5 sneakers fra samlingen min, ingen spesiell rekkefølge. Alle er sinnsykt komfortable, fine og greie å rengjøre. Ultra Boost'ene er nok de deiligste å gå med, trenger flere par med Boost-såle, da jeg står 8+ timer på jobb hver dag, det påvirker kroppen ganske greit. Begge J'sa har hubby fikset for meg, lette etter begge parene over lang tid og han overrasket med disse. Favoritter. Presto'ne er bare sykt fine, trenger flere farger av disse. Er de enkleste å ta vare på, lette å vaske og holde "nye". De er så fine og feminine på. Alle kjøpt på Tennis i Grensen, uteom J'sa. Blir en tur på Tennis når lønna kommer, tihi. Har du noen favoritt sneakers? Hva syntes du om disse?

Likes

Comments

Lifestyle

Dette har vært den første frihelgen min på veldig, veldig lenge, så når jeg våknet lørdag morgen visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle starte dagen. Jeg sov lenge, helt til 10 faktisk, lagde meg frokost og slappet av, dro en kjapp tur til byen deretter rett på trening. Tok meg en dusj og slappet av med hubby før vi dro på besøk til et vennepar av oss. Så film, spiste cococrunch-boller (omg), så dokumentarserie og bestilte luksus måltid fra Dominos. Perfekt lørdag! Kroppen min trengte en rolig og avslappende helg. Når vi kom hjem satte jeg på verdens rareste film, "The Cure for Wellness". Noen som har sett den? Den startet kjempe bra og var skikkelig sær, på en bra måte. Men slutten var helt merkelig. Men anbefaler den om man like spesielle thrillere! Nå skal treningstøyet på og pizzaen trenes bort!

Likes

Comments

Fashion, Sneakers

Ettersom jeg har gjort en liten fall-cleaning av skoene mine, tenkte jeg å lage ett top 5 sneakers-innlegg. Deilig med rene sko, nesten like fin følelse som ett splitter nytt par. Nå vil jeg jo bruke alle samtidig. Bruker forresten Crep Protect til rengjøring av sko, beste som finnes, mener jeg. Har prøvd en del forskjellig, men Crep er #1.

Likes

Comments

Fashion, Inspiration

Dere kan hate så mye dere vil på Kim, men stilen hennes er (i mine øyne) nesten feilfri. Kombinasjonen av feminint og edgy. Jeg kan ikke annet enn å elske det. Antrekkene hennes bare skriker til meg. Har lett etter de perfekte camo-buksene altfor lenge, skulle aldri kastet de jeg hadde når jeg var 15, innbiller meg at de kunne passet fortsatt *wishful thinking*. Prøvde til og med camo-shortsen til hubby.. But the search continues!

Likes

Comments

Fashion, Sneakers

NMD er favoritt skoene mine når det kommer til trening. Passe høye, passe lave, passe myke, passe harde. Prøver å variere hvilke jeg bruker på trening, men disse er best. Må kjøpe meg nytt treningstøy forresten, noen som har tips til nettbutikker med klær som har kvalitet og ikke altfor stive priser? Setter pris på alle svar! Disse kicksa er forresten kjøpt på Tennis i Grensen, hvor jeg kjøper alle skoene mine!

Likes

Comments

birgithecom@birgithecom