​Oppussing er ikke bare, bare når det er så mye fint som finnes der ute. Jeg elsker minimalisme og industri, men er også veldig opptatt av at man skal få den "hjemme"-følelsen, så jeg syntes det er en litt vrien kombinasjon. Jeg elsker gråtoner, svarte detaljer, rosegull, kalk, betong, hvite gulv, store planter, velur, skinn, røffe matierialer and so on. For en glede det er å kunne designe sitt eget hjem.

Likes

Comments

Eeeeeendelig er de mine! Tennis har endelig fått inn Vans Old School Platform og de er perfekte. Akkurat passe tykk platform, uten at man får for store føtter. Gleder meg til å bruke de! Og de koster bare 899 ,- altså samme pris som vanlige Vans. Har fått høre at det ikke er så mange sneaker/sko-butikker som får de, så det lønner seg å være raskt ute. Hva syntes dere om disse?

Likes

Comments

Igår fra jeg på pressefrokosten (arrangert av This is PR) for A Bikini A Day-kolleksjonen BikBok har gjort med instragram-queensa Devin og Natasha. Det var veldig deilig å starte dagen med en herlig frokost og visning av klær. Kolleksjonen dropper på fredag og vi får den selvfølgelig inn på Oslo City. Bikiniene er seriøst de fineste vi har hatt på lenge! Flere som gleder seg?

Likes

Comments

Hvor kul er ikke denne bomber-jakken? Den har skikkelig vintage-vibe og har så fin passform, skikkelig gjennomført. Sterke farger er ikke helt min greie, men har helt hekta på rødt og oransje. Hva skjedde? Merch-tskjorten er fra Never Denim. Gleder meg til å bruke de! Bikbok begynner å få inn masse kule nyheter nå, sinnsykt irriterende egentlig. $$$. Hva syntes dere om plaggene? Bomber - 599 ,- T-shirt - 399 ,-

Likes

Comments

Jeg var chuck-jente all the way før og nektet å kjøpe meg Vans, men nå er jeg helt frelst. Jeg bruker nesten ikke noe annet, fordi det passer til alt. Jeg har gjerne feminine klær, men liker å dempe det med sneakers og da er Vans Old School perfekte. Og nå kommer de med platform! Hallo, de er for fine. Gleder meg til Tennis får de inn! Hva syntes dere om disse? De blir jo så kule til våren/sommeren! (Sorry, not sorry altfor mange innlegg om sko, hehe)

Likes

Comments

Jeg har ett skikkelig hat/elsk (mest elsk) forhold til denne kåpen. Jeg forsvinner helt i den og armene mine er ikke-eksisterende, men den er så deilig og jeg kan ha hundre strikkegensere under. Den er fra H&M for de som lurer, men jeg gjorde ett kupp på Tise. Jeans fra Bikbok, veske fra Bikbok, hettegenser fra Monki og Vans fra Tennis.

Likes

Comments

Huff, så lei dere må være mine innlegg om sneakers. Jeg burde vel kalle bloggen for sneakerbloggen, eller noe lignende. Føler det er det eneste jeg publiserer, men vi alle har våre addictions, har vi ikke? Sko er min. Heldigvis for meg har jeg blitt flink til å rotere, selge og kjøpe nye, istedet for at det samler seg opp og at jeg ikke bruker de. Nå som jeg og hubby flytter, så er det begrenset hvor mange skopar vi kan ha, desverre. Skulle gjerne bodd i en sko. Hahaha. Anyways, en liten titt på mine helt svarte NMD. De er så comfy, spesielt på trening. Kjøpte de hos Tennis i Grensen. @tennisoslo på instagram!

Likes

Comments

birgithecom@birgithecom