New socks! Måtte bare dele sokkene mine med dere. Jeg elsker nettingstrømpe-trenden, så måtte ha ett par sokker også. Har også bestilt nettingstrømpe med store hull. Loves it. Skikkelig hat/elsk-trend. Hva syntes dere?

Likes

CommentsCoat - H&M Trend

Hoodie - Monki

Jeans - Bikbok

Sko - Tennis

Veske - Bikbok

Dette er definitivt favoritt nyansene mine for tiden.. Svart, grått, nudes, dirty pastells, dere skjønner greia. Føler jeg kler meg litt som en boms for tiden, blir mye jeans og hoodies, baggy og comfy antrekk, og sneakers selvfølgelig. Når våren nærmer seg, blir det bedre. Selvom jeg liker dette også, savner jeg skjørt, kjoler, bluser, skinnjakke, søte topper. Om våren og sommeren, klager jeg alltid på at moten er kjedelig, for jeg elsker lag på lag, men når høsten og vinteren kommer, savner jeg som sagt skjørt og kjoler. Can't decide. Vi vil ha det vi ikke kan få, eller noe i den duren.

Likes

Comments

Favoritt halskjedene mine. Elsker nameplates!

Likes

Comments

Helgen varte seriøst bare to sekunder, men jeg har kost meg, selvom jeg har slitt med konstant hodepine siden torsdag. På fredag slappet av jeg av pga migrene, lørdag tilbragte jeg med Caroline noe som var kjempe kos! Vi gikk igjennom julemarkedet i byen og tok pariserhjulet før vi tok turen til El Camino og Olivia for takeaway, ja takk begge deler. Vi så film og koste oss. Igår fikset jeg neglene mine, trente, tok litt sol og handlet julegaver. Bra helg. Hater egentlig innlegg som dette men whatevs. Så fornøyd med neglene mine da!

Likes

Comments

Jeg har alltid vært Chucks-jente, men har falt litt pladask for Vans for øyeblikket. Det passer til alt. Kjøpte mine på Tennis i Grensen. Hva er dine favoritt-sneakers eller sko akkurat nå?

Likes

Comments

Dagene i desember går bare i ett og jeg føler ikke jeg får tid til noen ting, men jeg klarte selvfølgelig å sette av litt tid til en tur på Tennis forrige uke. Ble ett par svarte Huaraches som jeg har siklet på lenge, men aldri funnet størrelsen min. Men endelig! Legger ut bilder av de senere. Anbefaler hvert fall alle en tur til Tennis i Grensen! Utvalget er mildt sagt stort og de har noe for alle. Krysser fingrene for at de får inn størrelsen min i beige Nike Thea. Har seriøst ønsket meg de (som 90 % av alle andre jenter) siden de først kom ut, men aldri funnet de. I hvert fall ikke til en realistisk pris. Så håper virkelig de får inn størrelsen min! Da blir jeg sneaker-lykkelig. De har butikk her i Oslo og i Bergen, men de har også nettbutikk for dere som bor andre steder: www.tennisshoes.no (De skal også få ny nettside). Innlegg med bilder av mine nye Huaraches kommer snart!

Likes

Comments

birgithecom@birgithecom