Fashion, Lifestyle

Siden jobben min på Bikbok opptar så mye av hverdagen min, kan jeg like så godt blogge litt fra jobb også. Vi får jo så mye fine varer! Idag fikk vi endelig inn en klassisk svart kåpe som jeg bare elsker, skal prøve å få tatt bilde av den. Nå sitter jeg endelig foran TV'n med middagen foran meg etter jobb og trening. Blogges!

Likes

Comments

Fashion, Tips

Er det en ting jeg ikke kommer til å kjøpe dyrt, så er det solbriller. Jeg mister de, knekker de, setter meg på de, roter de bort.. Så det er jo bare waste of money. Så eBay er min hellige gral! Der finner du alt til en billig penge. Er ikke alltid den beste kvaliteten, men disse solbrillene kostet meg 16 kr og er faktiske ganske greie. Fant ikke linken jeg hadde kjøpt fra, men her er lignende. Er en eBay-guide noe dere kunne tenke dere? Får veldig mange spørsmål om hvordan man gjør gode kjøp der.

Likes

Comments

Lifestyle, Personal

​Jeg har nytt kamera, som jeg skal ha med meg overalt. Kommer til å lage masse random innlegg, bare fordi det er gøy å redigere og publisere bilder. Sorry, not sorry hvis jeg spammer og er irriterende, hahah. Blogges!

Likes

Comments

Fashion

Dette er favoritt-smykkene mine, minimalistisk men fortsatt synlig. Jeg har blitt glad i veldig enkle og petite smykker, i forhold til før. Jeg brukte jo bare store hoops, tykke gullkjeder (så mer ut som kjetting..), masse ringer.. Altfor mye! Er fortsatt glad i øreringer, men da mye mindre. Har veldig lyst til å investere i litt mer ordentlige smykker, men kjenner jeg meg selv rett, forsvinner de etter noen uker. Begge halskjedene er fra Dixie Graze. Love them! Har du ett eller flere favoritt-smykker?

Likes

Comments

Beauty, Tips

Jeg har lenge lett etter ett sminkepalett med masse sterke farger. Ikke spør meg hvorfor, for jeg bruker så vidt øyenskygge. Men jeg føler alle jenter trenger ett slikt palett, om det så bare er for å gjøre sminke-samlignen finere. Og for ett kupp dette palettet var: 115 kr betalte jeg. Jeg kjøpte det på FUS-eventet, da Nyx gjorde sminke og hår der. Anyways, jeg må faktisk prøve meg frem med dette palettet! Hvor fine farger? Har du ett favoritt palett?

Likes

Comments

Personal

Opptur: FUS var absolutt høydepunktet denne uken. Jeg så virkelig frem til det hele uken og det sto til alle forventninger. Det er så gøy å være en del av en livsstil og ett brand som gir så store gleder og som virkelig står på. Jeg gleder meg allerede til neste år. Også var det sykt hyggelig å dra med fine kolleger, det var prikken over i'en.

Nedtur: Jeg har over lenger tid følt jeg har hatt noe på venstre øyet, men ikke tenkt noe mer over det siden det har vært av og på, men på onsdag blusset det plutselig. Ble en tur på apotek og brilleland, for jeg fikk akutt-time og streng beskjed om å ikke ha på linser. Hadde fått en stor rift under øyelokket, så ble en legetur også, hvor jeg fikk salve og dråper. Klarte også å kutte fingern med barberkniv under oppussing. Jeg skulle absolutt hjelpe til selvom jeg kun så på ett øye med solbriller på soverommet i mørket. Herlig.

Food/Drinks: Tijuana slår aldri feil. De har så mye godt, til og med stort utvalg av vegetar, for de som spiser det. Favoritten er søtpotet-Flautas med chipotle-dressing. Og drinkene da, altså det finnes ikke bedre. Jeg som hater pina-colada, elsker pina-colada på Tijuana. Vi fikk feil bestilling av drinker, men det gikk helt fint, for de er så gode alle sammen.

Sneakers: Denne ukens sneakers må bli mine nye Air Max 97 (cobblestone) og trible white Ultra Boost. Begge er super deilige å gå med på jobb og er drit fine. Cobblestone kjøpte jeg faktisk denne uken, på Tennis (hvor ellers?). De har de fortsatt inne så be quick.

Plagg: Boblejakkene som Bikbok får inn i nærmeste fremtid, er de kuleste jeg har sett på lenge. Det er to forskjellige varianter (den hvite og den gule er to forskjellige modeller). Den gule heter Bolla, og har allerede kommet ut i butikk men bare i rosa. Men den kommer i svart, grønn, sølv, rød og gul. Den hvite å vi bare i hvit og svar foreløpig. Jeg kjøpte svart og gul. De er så gode, varme og kuuuule!

Likes

Comments

birgithecom@birgithecom