Jakke og bukse fra BIKBOK, body fra ZARA.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Igår fra jeg på pressefrokosten (arrangert av This is PR) for A Bikini A Day-kolleksjonen BikBok har gjort med instragram-queensa Devin og Natasha. Det var veldig deilig å starte dagen med en herlig frokost og visning av klær. Kolleksjonen dropper på fredag og vi får den selvfølgelig inn på Oslo City. Bikiniene er seriøst de fineste vi har hatt på lenge! Flere som gleder seg?

Likes

Comments

Hvor kul er ikke denne bomber-jakken? Den har skikkelig vintage-vibe og har så fin passform, skikkelig gjennomført. Sterke farger er ikke helt min greie, men har helt hekta på rødt og oransje. Hva skjedde? Merch-tskjorten er fra Never Denim. Gleder meg til å bruke de! Bikbok begynner å få inn masse kule nyheter nå, sinnsykt irriterende egentlig. $$$. Hva syntes dere om plaggene? Bomber - 599 ,- T-shirt - 399 ,-

Likes

Comments

Jeg var chuck-jente all the way før og nektet å kjøpe meg Vans, men nå er jeg helt frelst. Jeg bruker nesten ikke noe annet, fordi det passer til alt. Jeg har gjerne feminine klær, men liker å dempe det med sneakers og da er Vans Old School perfekte. Og nå kommer de med platform! Hallo, de er for fine. Gleder meg til Tennis får de inn! Hva syntes dere om disse? De blir jo så kule til våren/sommeren! (Sorry, not sorry altfor mange innlegg om sko, hehe)

Likes

Comments

Jeg har ett skikkelig hat/elsk (mest elsk) forhold til denne kåpen. Jeg forsvinner helt i den og armene mine er ikke-eksisterende, men den er så deilig og jeg kan ha hundre strikkegensere under. Den er fra H&M for de som lurer, men jeg gjorde ett kupp på Tise. Jeans fra Bikbok, veske fra Bikbok, hettegenser fra Monki og Vans fra Tennis.

Likes

Comments

Huff, så lei dere må være mine innlegg om sneakers. Jeg burde vel kalle bloggen for sneakerbloggen, eller noe lignende. Føler det er det eneste jeg publiserer, men vi alle har våre addictions, har vi ikke? Sko er min. Heldigvis for meg har jeg blitt flink til å rotere, selge og kjøpe nye, istedet for at det samler seg opp og at jeg ikke bruker de. Nå som jeg og hubby flytter, så er det begrenset hvor mange skopar vi kan ha, desverre. Skulle gjerne bodd i en sko. Hahaha. Anyways, en liten titt på mine helt svarte NMD. De er så comfy, spesielt på trening. Kjøpte de hos Tennis i Grensen. @tennisoslo på instagram!

Likes

Comments

Look at these babies! Finere slides skal du lete jææææævlig lenge etter. Nyeste kolleksjonen for FentyXpuma hadde release 9. mars og jeg måtte selvfølgelig unne meg ett par. Kjøpte de på Tennis og de koster 999 ,- De kommer i denne fargen og oliven, pluss sneakers i samme farger. Vurderer å traske rundt i disse med ullsokker nå, klarer ikke vente heeelt til sommeren for å bruke de. Hva syntes dere om de?// Instagram: @tennisoslo

Likes

Comments

Hey there! Jeg har aldri sett på bloggerne på Tv2, før den siste uken, og ble skikkelig gira på å blogge! Så her er jeg.. Er så rart hvordan man bare dabber av uansett hvor bra bloggen går og hvor gøy det er, plutselig bare forsvinner man. Men jeg savner å ta bilder, å skrive (selvom jeg aldri skriver stort), lese blogger (noe jeg aldri gjør lenger), bry meg om hvordan jeg ser ut fordi jeg skal ta outfit-bilder og alt i hverdagen skal fotograferes (ingen får spise før jeg har tatt bilder av maten) og publiseres. Nå er jo våren på vei og, så kanskje motivasjonen holder seg gående. Let's pray.

Likes

Comments

birgithecom@birgithecom