Vad tycker Du om blått?

Jag själv är helt kär i färgen, just därför ville jag pröva att skaffa ett armband i blått. Som ni ser så behöver det inte vara så komplicerad för att kunna gilla det :) tycker ni att jag har lyckats med det eller tycker ni inte det? Skriv gärna din åsikt.

Ha det så fint än så länge!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag tänkte jag visa er vad min mamma sysslar med på sin fritid.

På kvällarna, då när solen har gått ner, och all hushållsarbete är klar, så sitter min mamma med små pärlor, garn och inspiration framför tv. Det blir inte mycket titt på tv men i alla fall... Så sitter hon och sticker vantar (armledsvärmare) med små pärlor i.

Det har blivit riktig succé bland mina vänner, som vill ha vantar till sig själv och till sina familjemedlemmar... De passar jätte bra om man vill ge någon till present eller julklapp...


Likes

Comments

Igår kom jag hem ungefär vid midnatt efter en underbar arbetsdag, och i vanligt fall så borde jag vara trött, men inte igår (konstigt nog). En hel dag hade jag en idé om hur ville jag göra min halsband, och när jag äntligen var hemma så ville jag förverkliga min idé. Strax efter så gjorde jag örhängen till halsbandet.

Vad tycker ni? Skriv gärna en kommentar ;)

Kram

Likes

Comments

Hej mina vänner!

Jag vet att jag har varit borta från min blogg ganska länge, men är jag tillbaka nu...

För några dagar sen så kom jag på att jag, som älskar så mycket att pyssla så kan jag försöka tillverka mitt eget smycke. Första gången köpte jag pärlor för något år sen, då ville jag börja sticka vantar mer pärlor som min mamma gör, men den iden var inte riktigt genomtänkt, det tar alldeles för lång tid för min tålamod, så den pysselbiten lämnar jag till min älskade mamma som trivs så mycket med det.

Jag kunde inte släppa pärlor från mina tankar i alla fall, jag lik som visste att det borde finnas någonting som jag skulle kunna göra någonting av pärlor.

I fredags köpte jag mer material, ännu fler pärlor och skulle börja tillverka mitt eget smycket. Det tog mig hela helgen att prova och känna hur det känns att jobba med pärlor. Och vet ni vad? Jag tyckte det var jätte kul och avslappnande att leka och koncentrera sig i pärlor. Samtidigt som jag fick mer och mer nya idéer och jag hoppas att jag kommer att kunna tillverka det och visa det till er.

Jag vill jätte gärna veta vad ni tycker. Har ni någon tips, så skriv jätte gärna.

Kramar!

Likes

Comments
Vissa har ju redan sett men vissa vet ju ingenting om... Den 16 februari fick jag Ett Internationellt Certifikat för VOLUME MASTER CLASS. Det innebär att nu kan jag förlänga, mina vänner, era ögonfransar inte bara på ett klassisk sätt utan på Volume sätt också. Vad betyder Volume? Det innebär att man lägger ögonfransar på 2D eller till och med 6D sätt. Självklart kan man lägga flera D om man nu vill :-)

Hur var det att gå igenom utbildningen?

Utbildningen pågick i två dagar i Nässjö på Zbeauty Studio http://zbeautystudio.com/. Jag måste erkänna att det var pirrigt första dagen. Det var mycket information att minnas, och det var mycket ögonfransar att titta och känna på. Det var faktiskt jätte kul! Man kände sig så mycket smartare efter första dagen redan.

Det blev ju så att av olika skäl blev jag ensam elev av två elever. Kursen blev så plötsligt individuell. Jag ser det bara från den positiva sidan, för att hela uppmärksamheten fick jag, jag också fick massa extra uppgifter som gjorde mig ännu säkrare inför provet, och framförallt framtiden, det som jag kanske hade lite svårare att ta in i mig så kunde vi upprepa så att allting blev så klart som himmel på en solig dag.

Andra dagen hade jag en examen dag. Jag hade teoriprov på morgonen, och sedan hade jag ett prov i praktik. Det var otroligt spännande!

Nu kan jag starkt säga att jag hittade min väg, och ögonfransar plus sockring (certifikat från 2016 okt) är ju bara början.

Jag vill varmt rekommendera Zbeauty Studio. Hos Ziedune brukade jag förlänga mina egna ögonfransar när hon bodde i Södertälje, och när jag kände mig säker i hennes sällskap (det tog inte alls för långt tid) så började jag sockra mig hos henne (ta bort håret med socker). Hon är en harmonisk person och man mår så bra och självsäker efter att man har besökt henne.

*** Ziedune gör makeup anpassade för tid och tema/händelse/evenemang.

*** Man kan gå kurs hos henne inom makeup för att lära sminka sig själv eller också andra.

*** Zienune gör Microblading ögonbryn (vissa kallar det för 3D ögonbryn)

*** Hon gör även permanent ögonbryn skuggning.

*** Ögonfransförlängning i både klassisk och volume.

*** Sockring (hårborttagning med socker) på olika kropps- och ansiktsområde.

*** Hon gör även kurs inom ögonfransförlängning.

Jag ber om ursäkt om jag missade någonting... Hon, Ziedune, bor i Nässjö, men så vitt jag vet hon kommer att finnas i Stockholm ibland, och säkert i andra städer också, så tveka inte, kontakta henne. Hon kan ge dig både kvalité och harmoni. http://zbeautystudio.com/

Likes

Comments

Ja! Jag har gjort det! Efterlängtat Certifikat inom sockring med Alexandria Socker! Ja... Hur det känns? Det känns ju helt underbart! Nu kan jag ta bort oönskade hår där du önskar dig! Varför socker och inte vax? Vax gör ju så mycket ondare, vax kan bränna och skada huden. Socker gör mindre ont, ofta upplever man att socker är mycket snällare mot huden, med socker kan man inte bränna eller få någon oönskad allergisk reaktion. Håret blir mycket tunnare, och med tiden kan försvinna helt. Jag själv använder socker redan i några år och är mycket nöjd, men vax prövade jag bara en gång, och aldrig mer kommer jag att pröva det igen.

Jag är för sockring av kroppen! Är du det?

Likes

Comments

​Det är alltid kul att drömma om sin egen hörna i hemmet någonstans, där man kan sitta med en favorit bok/tidning och njuta bara av tiden som finns just nu och här... Tryck på bilden och hitta din egen dröm till din hörna i hemmet. Glöm inte en sak... Drömmarna blir verkliga! 

Likes

Comments

Instagram@lidija_straze