Contains affiliate links

Ofta är det jättesvårt att välja en bra present till ett barn som fyller år eller som har en speciell dag som ska firas med presenter... Vad vill barn få? Vad blir barn glada av? Självklart framförallt är det kärlek och omtanke <3 kärlek är så stor och så bred, så älska och var älskad!

Man kan också välja en present från Lekmer. Här tog jag fram bara några få alternativ vad kan man välja till våra små och stora och framförallt älskade barn. Tryck på produkt namn om du vill veta mer.


Ha det fint kära vänner! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta halsband började jag göra redan under min semester i juni/juli, men det kom så mycket emellan att jag fick gömma det undan ett tag... Igår kväll så hade jag lite ledig tid och lite ork som gjorde att jag tog tag i och gjorde klart halsbandet. Imorgon ska det skickas iväg till sin ny ägare ☺️🌺💖


Kram på er!!! 💖

Likes

Comments

Nu börjar skolan igen... Det är bara en termin kvar, men terminen verkar vara mycket intressant och spännande. Det handlar mycket om pedagogik och lagar inom livet med funktionsnedsättningar. Det känns redan nu att jag valde helt rätt inriktning.

Till er som har fortfarande inte fått smyckebeställningar från mig så ber jag om ursäkt. Smycken som jag gör är handgjorda och det betyder att det kräver ha lite ledig tid. Jag lovar att jag har INTE glömt er, jag fixar eran smycken så fort jag får lite ledigt. Jag tänker på er!

Kramizzz...

Likes

Comments

Medan jag är på semester hos min älskade mamma så skapar jag ett armband till. Pärlor som jag skapade armband av fick jag av min mamma. Hon har massa olika pärlor. Japp, hon är en pysselmänniska med. Hon har mycket större erfarenhet inom pyssel än jag. Den här gången ska jag få armledsvärmare och tofflor som som jag "beställde" av henne. Ni kommer att se allt på mitt nästa inlägg ;)

Ha det fint!

Kram💖

Likes

Comments

Det är så spännande att pyssla med pärlor, varenda gång får man en överraskning trots schemat... Nu är det ännu ett armband avklarad!

Kram!

Likes

Comments

Efter att jag har misslyckats med armbandet som jag gjorde, så fick jag extra arbete att sortera pärlorna tillbaka i deras askar... Det är ett jobb som man helst vill slippa göra, för att just den delen är så tråkig tycker jag. Pärla efter pärla sorterade jag alla pärlor och önskade mig att ha små snälla pippifåglar som skulle kunna hjälpa mig i det här läget 😃

Kramizzz 💖

Likes

Comments

Ännu en beställning är avklarad! Min vän ville så gärna ge sin mamma någonting elegant och snyggt. Hon undrade om jag kunde göra halsband, armband och örhängen till henne. Självklart visade hon mig och förklarade vilka hon ville ha till sin mamma. Här är resultatet!

Kram! 💖

Likes

Comments

Som jag sa förut, så kom jag med min ny idé. Det är nog ingenting nytt om man ser i hela världen, men det var en utmaning för mig att göra ett sådant armband. Det tog tid att hitta den rätta materialet, att lära sig göra och förstå schemat, men... Det var det värt! Jag kommer definitivt komma med flera armband ☺️

Ha det fint!

Kram💖

Likes

Comments

Det tog tid tills jag hittade den rätta verktyg till min ny idé. Men nu är jag färdig att sätta pärlorna på garn, så nu är jag asså förbered att jobba hårt, och se om jag lyckas med min idé. Jag verkligen hoppas att jag gör det, och jag också hoppas att ni gillar det 😉

Ha det gott!

Kram 💖

Likes

Comments

Instagram@lidija_straze