Nu var det länge sedan man uppdaterade, men nu kommer iallafall ett nytt inlägg.

Ja hur går det med bebis verkstan? Inget nytt har hänt än, vi har haft oturen att vara sjuka och sedan haft fullt upp med att renovera vårat kök. Vi är inte klara än men nu har vi en liten pause innan vi fortsätter. Vi är jättenöjda med det vi har fått gjort men som alla småbarnsföräldrar vet så går saker väldigt långsamt framåt när man ska fixa hemma.

Jag kan säga att det har varit frustrerande att vi inte har lyckats än men samtidigt så har vi nyss börjat kan man säga, det har gått ”bara” två månader men som känns som en evighet. Min karl är ganska rolig för han känner på sig om vi lyckats eller inte och har sagt de här två månaderna att, nej det känns inte som vi har lyckats. Men nu har han en god känsla säger han, vi får se om han har rätt 🙂

Vår minsting är verkligen en jungfru födsel kan man säga, när jag tänker tillbaka när vi ”bakade” honom så var det en sån där månad man bara har myst en gång. Så han är verkligen en liten ängel ❤️

Nu ska jag ta och sova men jag önskar alla där ute en god natt och ta hand om er

Natt natt

Likes

Comments

Det är svårt att börja skriva ett första inlägg på bloggen men jag ska göra ett försök.

Jag finner mig i stunden i bilen på väg hem med hela familjen efter en helg med kalas både lördag och söndag (idag). Så man är lite trött i huvudet.

Jag tänkte berätta lite om våra planer på en tredje graviditet. Vår första son på 9 år fick vi i väldigt ung ålder (jag var 18 år) och han var såklart oplanerad, sen en massa år senare (8år) blev vi oplanerat gravida med våran snart 1 åriga pojk. Med två oplanerade gradiviteter kände vi att vi ville ha iallafall ett barn till som var nära i ålder med våran minsta son och där är vi nu och försöker till ett tredje barn.

Det känns jättespännande med en planerad gradivitet eftersom det är nytt för oss och jag funderar på hur lång tid det kommer ta, detta är vår förta månad som vi försöker och jag väntar ivrigt på att känna några tecken och eventuellt ta gradivitetstest även fast chansen kanske inte är så stor att man lyckas med första försöket, men man vet inte.

Hoppas ni får en bra kväll! Kram

Likes

Comments