Åh, har gått och blivit jätte förkyld och jag bara hatar de. Har stannat hemma från skolan idag, hade feber och sånt skit. Har inte gjort så jätte mycket idag typ kollat på film och städat rummet. Ska ifall till skolan imorgon och börjar tidigt imorgon suck :(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något det mest smärtsamma jag har fått göra i hela mitt liv är att jag har fått lämna min bästa vän. Min kära Kippo har fått somna in och vill bara säga att han var världens bästa hund man bara kan tänka sig. Jag kan nog skriva en hel bok hur många saker han har hittat på, han var inte som alla andra hundar, han var min bästa vän och min livvakt. 

Kippo har funnits i hela mitt liv och kommer fortfarande göra de. Vi skaffade Kippo när jag var fyra år och han lämnade mig nu tretton år senare. Han har alltid varit där för mig om jag har varit ledsen, arg eller bara allmänt glad, han var den som alltid fick mig att känna att det var någon som fanns där för mig när jag ner i botten. Jag kan säga att jag sitter och gråter nu när jag skriver detta inlägg, det är svårt att mista en familj medlem en som inte alltid har varit där och bara helt plötsligt bara borta och kommer aldrig tillbaka mer. Jag är ifall glad att jag har fått ha en sån bra hund och bästa vän i livet. Likes

Comments

God morgon på er. Idag börjar jag tio idag, men får åka redan vid åtta för kunna komma i tid till skolan, kommer få göra så tills studenten! Kommer nog inte gå så jätte länge idag, hade tänkt åka och träna efter skolan.
Sen ikväll har jag ingen aning vad jag ska göra? Får väl se vad jag hittar på?

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen man var här inne, hade tänkt börja blogga lite igen. Sommaren är redan slut för min del och tillbaka till verkligheten igen. Började första dagen på Plusgymnaiset i måndags, det känns skönt att äntligen börja skolan igen och kan erkänna att jag var rätt nervös första dagen.

Hittills så hat skolan gått bra, har fått lära känna klassen lite. Nästa vecka så börjar skolan på allvar ska dra igång med lektionerna då, kommer nog få en chock med alla läxor och prov igen?

Och på fredag så kommer jag få min älskade MacBook PRO data, längtar. Men jag kommer nog skriva ett inlägg senare ikväll och skriva om hur dagen har varit.


Likes

Comments

God morgon!
Jag sitter på bussen på väg mot skolan, jag ska göra nationella prov på engelska idag, hoppas att det går bra? Efter skolan så ska jag åka iväg och gymma, känner att det kanske är dags! Har inte varit där på två veckor nu. Blir sen att plugga på lite matte och bara ta det lungt ikväll.

Likes

Comments

Hejsan!
Jag nästan precis kommit hem från skolan och nu ska jag ta lov. Har bytat om till mjukisbyxor och morfars kofta, och ligger i sängen och tittar på film. 😊 Och vad som händer ikväll har jag ingen anning om, kanske att jag är med vännerna eller bara stannar hemma och tar det lungt? Vad ska ni hitta på livet då?


Likes

Comments

Äntligen så är det helg har haft en jobbig vecka. Hade bara en lektion idag och slutade halv tolv och var hemma ungefär vid tolv. Har sen inte hittat på något speciellt. Och ikväll så ska jag gå på fest hos en polare och träffa massa gamla vänner. Ska snart gå ner och duscha och göra mig färdig, sen åker jag till Vinslöv för att ha roligt! Förlåt att jag inte har bloggat på ett bra tag men har inte haft orken till det. Ifall så har veckan varit jobbigt, fullt upp i skolan, varit med kompisar och hämtat min lilla kattunge, Fiddeli heter hon.

Vad som händer i helgen har jag ingen anning om, tror jag bara kommer ta det lungt, kanske att jag hälsar på farmor imorgon. Jag ska försöka att springa lite om jag orkar?

Likes

Comments

A year ago I would have never guessed my life would be the way it is today.

Likes

Comments

Är hemma hos min mormor & morfar och äter middag. Igår så var det ju nyår och hoppas att ni hade roligt? För min del så var det så där, men jag var ifall med mina vänner och vi hade roligt även om allt blev inte som vi hade tänk oss? Men jag kom nog hem vid ett tiden och var rätt så trött och gick och la mig direkt. Detta året så har jag några mål dom jag ska lyckas med! Jag ska börja träna och få fin kropp till sommaren, sköta skolan och lära av mina misstag.


Likes

Comments