​Hej! Jag som skriver nu heter Alva Bingström och ska tillsammans med Lovisa försöka hålla igång denna blogg.Tänkte att här kommer ett inlägg lite om ​mig​, där ni som förhoppningsvis kommer läsa får lära känna mig. Lite grann iallafall ;)

Jag är snart 17 vårar och går första året på gymnasiet. Jag spelar innebandy i Endre IF och har sysslat med innebandy i cirka 5 år. Innebandy säsongen 16/17 spelade jag med Endres Blag i Div.1 Södermanland och det var min första säsong i Endre.

 Tidigare har jag varit väldigt aktiv inom ridsporten men har för tillfället ingen häst då jag lagt hjälm och stövlar på hyllan för ett tag. Jag har ridit sedan jag var 5 år gammal, alltså i 12 år. Har haft ett gäng olika ponnys och hästar på olika nivåer och tävlat här på Gotland,

Annars på fritiden så umgås jag med vänner och pluggar som vilken annan gymansie elev som helst ;)

Det var lite kort om mig och snart hoppas jag att Lovisa kommer lägga upp något litet inlägg där hon berättar om sig själv med. 

/A


Likes

Comments

Tro det eller ej men vi valde att skapa en blogg tillsammans där vi berättar mer om roliga upplevelser vi har/skapar ihop, hur våra vardagar ser ut och om våra intressen. Alva Bingström och Lovisa Eklöf heter vi om ni missat det och vi är de 2 vännerna som kommer försöka hålla den här bloggen vid liv.

Ha inga höga förhoppningar då detta inte är något vi är proffs på men vi skall försöka göra vårt bästa. Jo som sagt vad kommer vi då skriva om på den här bloggen. Jag skulle säga "precis som alla andra bloggar". Alla bloggar ser likadana ut nu för tiden och därför är det ingen ide att nämna igen vad vi kommer skriva om, utan i helhet är det väl det jag nämnde tidigare i stort sätt.

HOPE YOU LIKE IT!

Som ett litet "intro" kommer vi nu göra 2 inlägg om oss själva där vi berättar lite vem vi är och vad vi sysslar med utanför bloggen. Vissa har rätt bra koll på oss medan andra inte har det så därför vill vi klargöra lite för er vem Alva Bingström och Lovisa Eklöf är.

Kramisar / Alva och Lovisa


Likes

Comments