Älskar dig mer än livet! Denna lilla kille förgyller varje dag på ett sånt magiskt sätt. Minä rakastan sinua min albanska bebis ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns så mycket som jag vill få ut från hjärtat. Vill kunna blotta mig öppet men vem ska förstå mig? Tror nog inte att någon vet vad som döljer sig inuti mitt skal. Inte någon i min släkt vet hur det känns att vara ensamstående förutom min mamma.

Nu i efterhand får jag ångest över hur jag behandlade min mamma när jag va ung. Kvinnan som gjorde ALLT för mig och kvinnan som idag gör ALLT för mitt barn. Min mamma är precis som min mormor en underbar kopia och det är jag glad över.

Men åter till det här med att vara ensamstående. Ibland kan jag läsa på andra mammor som har småbarn sol mig. De som faktiskt lever tillsammans med pappan. De skriver om att dagen har varit jobbig, natten varit kaos och en unge som gjort allmänt kaos och inte lyssnat. Hur mamman kan må dåligt över att inte kunnat få sova ut osv... Eh okej tänker jag.. Och vill på riktigt skrika "håll käften du har din man i närheten". Jag får ta allt själv 24/7 utan någon som helst hjälp. Men inte fan bölar jag för det. Utan jag måste varje dag kämpa på och nu kan jag erkänna att detta stärker mig något fruktansvärt mycket. Jag har ett litet liv här som ger mig så mycket glädje varje dag. Dubbelt så mycket kärlek!

I skrivande stund är klockan 02.25 och sängen kallar! Men imorgon kommer mer och en liten del om mötet med hans pappa igår.

Puss och godnatt

Likes

Comments

Har aldrig känt en sån här stor lättnad. Sen det tog slut mellan mig och mr x så har jag ändrat livsstil helt. Ibland behöver man motgång och vara ledsen i någon dag sen vänder allt till det positiva. Nu är jag mer än någonsin taggad över långa powerwalks, övningar och hälsosam mat. Till och med ler som en dåre och har bara positiva tankar. Det är okej att gråta ut i någon dag för att sen komma ut starkare än någonsin.

Jag ljuger dock om jag säger att jag slutat älska honom. Älskar han fortfarande och han kommer alltid ha en plats i hjärtat. Vissa människor glömmer man bara inte.
Likes

Comments

Det finns inget värre än att få sitt hjärta krossat. Gång på gång. Det värsta är om det är samma person om och om igen.

Jag tror personligen att vi kvinnor är mer djupare, ingående och betydligt mer känsligare än männen. Varför har män så svårt att öppna sig? Är det deras hårda utsida som ska spegla sig? I don't know.. Det finns inget osexigare än när en kille aldrig visar känslor.

Med detta inlägg så förstår nog de flesta att det har tagit slut med mannen jag verkligen älskar. Det gör äckligt ont i hjärtat. Mest över att jag trodde på att han menade allvar och speciellt när han sa att han älskade mig. Men som sedan visade sig att det gjorde han inte. Och här gick jag och köpte hans favorit doft och en annan sak eftersom han har fyllt år och tänkte överraska honom när vi skulle ses. Istället tog det slut. Allt är som en jävla film, tillsammans - slut, tillsammans - slut i någon form utav repeat.

Har lärt mig en sak utav detta.. Jag vill absolut aldrig älska någon igen förutom Bekim då. Och jag kommer aldrig våga lita på någon igen. Skyddar hellre mitt hjärta än att går igenom sånt här fler gånger.

Låt mig bara få vara ledsen ett tag jag reser mig snart.
Likes

Comments


Idag är en lycklig dag. Sista dagen med sprutorna sen är dom ett minne blott. Tackar vi för. Tur att jag har världens bästa sjuksköterska som kommer hit och sticker mig. Först ville de på sjukhuset att jag skulle lära mig själv. Eh nej tack, är ni inte riktigt kloka i huvudet?

Skulle lägga om två av de fyra såren igår. Herregud jag är verkligen en kyckling. Kände mig helt yr och va nog inte långt ifrån att tuppa av. Snyggt det hade varit om man hade svimmat.

Likes

Comments

Ett bra tag sedan man bloggade men har verkligen inte haft någon ork. Min kropp har inte velat sammarbeta med mig. Men nu i måndags blev jag äntligen opererad. Över 40 stenar togs bort och även den dumma gallblåsan fick åka. Nu hoppas jag på att alla anfall är historia. Ont som bara den och även sjukskriven i två veckor. Får absolut inte lyfta min egen son något som är väldigt frustrerande. Särskilt när han gråter och man bara vill lyfta upp honom men som tur är så har jag min underbara mamma till hjälp.

Trycker i mig alvedon och tramadol nu och det känns verkligen som allting snurrar. Jag ler som en tönt och bara känner hur livet är perfekt. Pratade nyss med min pojkvän och han nämnde att det snart kommer börja klia under hakan utav tramadolen. Skrattade åt det och sa nejdå. Men tro fan han hade rätt, kliar sjukt mycket och jag är helt varm i hela kroppen.

Ska fixa in appen i min nya telefon så ni kan få lite bilder. Nu ska jag sväva vidare och klia sönder min kropp. Adjö!

Likes

Comments

Denna kille gör hela min värld perfekt. Hans leende. Hans skrik. Hans skratt. Varje dag tillsammans med min bebis är magisk. Fast mitt hjärta slår för en annan kille också så kommer Bekim alltid vara nummer ETT!

Mitt hjärta är komplett nu med världens finaste killar vid min sida. KÄRLEK.Likes

Comments

Visst det är ett tufft jobb som jag har gett mig in på. I efterhand inser jag en sak. Jag har växt som person. Lilla älskade Bekim har fått mig att se meningen med livet. Hans skratt, hans underbara leende och hans prat. Det är en sån stor glädje som inte går att beskriva.

Men det finns hinder på vägen. Tro inte att livet som ensamstående är perfekt. Långt ifrån... Jag drabbades nämligen utav gallstensanfall när bebis va 3 veckor. Min mamma fanns här då som tur va. Jag bönade och bad över att hon skulle ringa ambulans i första taget. Men efter en smärtstillande tablett somnade jag och vaknade upp några timmar senare och mådde bra. I efterhand ångrar jag att jag inte åkte in direkt. Har nämligen haft nio anfall efteråt. Och som den "hjälte" jag är så ringer jag min mamma som bor 4 mil ifrån mitt i natten och gråter ut smärtan. Men nu äntligen har jag tagit tag i saken och sökt hjälp. Kommer bli opererad inom kort. Ska bli så skönt att äntligen kunna koppla av. Och framför allt bli SMAL! Fast som jag brukar säga det son inte dödar gör en starkare.

Annars rullar livet på.. Min lilla bebis bara växer och växer för varje dag som går. Och han är helt underbar. Visst han är mer albansk än svensk men han älskar dansband speciellt Donnez (kanske inte konstigt eftersom donne är min kusin). Lite finskt får det allt vara i min lilla bebis.

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft tid. Mina anfall har inte gjort det lätt. Fast nu ska det bli ändring på bloggandet.
Likes

Comments

Det var just den dagen för tolv dagar sen som min älskade son tittade ut. Lever nu i en stor bebisbubbla och allting känns fantastiskt. Bekim är väldigt snäll. Skriker när det är dags för mat eller om blöjan behövs bytas. Många säger han är väldigt lik mig och oss Laitila släkten. Får nog hålla med om den saken. Tycker inte alls han ser ut att ha albanska drag. Vem vet det kanske ändras med tiden. 

Känns helt konstigt att han faktiskt är MIN och legat i min mage. Det går inte att beskriva med ord. Ni som fått barn förstår precis vad jag menar. Kommer skriva om förlossningen i ett annat inlägg.

Likes

Comments