Hej!

Sitter här och undrar om jag slutat blogga innan jag ens börjat. Så mycket story of my life det skulle va. ÄNNU en grej som jag pausar för att det är bekvämast så. Eller asså jag är EN sak och det är bestämd när jag väl lyckats bestämma mig och när något är utav det ytterst viktiga (lol) men det är få saker här i livet som får mig att känna så. Attt blogga ska väl mest vara en kul grej tänker jag - när man orkish.

Omg the rant! Det jag ville komma fram till var ju att: NEJ jag vill fortsätta. Mest för att det är kul att kunna gå tillbaka och läsa om senare. Speciellt då jag är i en sån spännande och utvecklande tid i mitt liv och Billy likaså. Allahumma baarik lahu! Så underbart att vara med om. Om jag visste skulle jag ha 5 barn nu 😍

hahahaha asså nej verkligen INTE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den när du försöker söva bebis och han/hon just lagt sig tillrätta men ni får ögonkontakt (bara börja om bror)

Den när du just bytt om på bebis och han/hon spyr ner sin outfit efter ca 10 min ELLER precis innan utgång.

Den när du tillsammans med din partner jämför förra bajsblöjan med den senaste

Den när bebis vaknar mitt i natten och han/hon börjar jollra av pigghet (ska man lägga sig ner och dö eller vad är lämpligast här?)

Den när bebis fiser och du VET att det endast var en fis men du tar ändå av nertill och kollar för att vara säker! (är jag den enda som använder lampan på mobilen om det är natt för detta?)

Den när du väntat riktigt jäkla länge på att bebis ska falla in i djupsömn för att sen lägga ner han/hon och de vaknar direkt (pero like?)

Den när du lyckats lägga ner bebis utan att väcka men din arm är fast under han/hon (Okej vad gör man nu? Har ni tips på hur man kan lägga ner på ett smidigt sätt snälla låt mig veta!)

Har ni några "Den när" att dela med er utav?

Likes

Comments

Mmmhm! Dessa know-it-all morsor därute. Det finns för många utav dem där ute, både i äldre och yngre generation! Jag har dock stött på flest i den äldre skaran och här är några guld-kommentarer från dem:

1."Låt han gråta! Det är bra för hans röst" (gråter serri av ilska åt denna och ni ska ba veta hur många gånger jag hört den!)

2. Har han somnat? Ska du inte lägga ner han då? (Närå, jag vill hellre sitta här med nackspärr, kissnödig och hungrig. Inget skämt! För mig är det viktigt att han får sova. Läs tidigare inlägg för mer förståelse kring detta)

3. Ge han vatten! Han kommer dö av törst! (Loggar ut från livet här, man ba måste jag serri lära DIG, du gamle tant vad ett barn bör och inte bör få i sig sina första månader? Eller juste kanske jag borde för du föddes tydligen på stenåldern! Times have CLEARLY changed my dear.

4. Vänta bara tills du har två! (Ok, jag väntar. Tills dess har jag ingen rätt att klaga va? 😒)

5. Åh men det är ju bara hennes första. Hon kommer bli mindre brydd när tvåan kommer. (........)

Ni mammor, finns då något galet ni hört som ni skulle vilja dela med er utav? The crazyness is real out here apparently! Berätta 😄

Likes

Comments

Hej!

Bebis i famnen igen! Verkligen det enda sättet för han att sova en längre stund på dagen. Det märks att dessa små powernaps i hans säng ej räcker för han blir aldrig riktigt utvilad.

För mig gör det inget då jag vet att han snart inte alls kommer vilja bli buren överhuvudtaget 😅 Andra har dock sina åsikter kring detta och dem flesta anser att jag skämmer bort honom. Jag skämmer alltså bort mitt barn genom att göra det bästa för honom dvs underlätta en bra sömn? Det råkar just nu vara i min famn som det funkar...WHY is that such an issue for you?

Annars åkte jag ju iväg i några timmar igår för middag och fika med en vän och jag hade det så nice! Verkligen välbehövligt. Så lätt att glömma bort att man en gång hade ett helt annat liv innan man blev morsa. Har lovat mig att försöka hitta tillbaka till mig 'själv" lite även om rollen som Billys mamma är den jag trivs i som mest. Det är bra för välmåendet (psyket) att få koppla bort mommy-mode ibland också. Den är ju bokstavligen on i sömnen också!! Vaknar på två röda bara Billy vänder huvudet i sömnen 😩

Ikväll är jag ensam hemma som många kvällar tyvärr men det är så det ser ut just nu. Maken jobbar förutom alla veckodagar vissa kvällar i veckan också vilket gör att man ses mindre såklart. Dock håller vi stenhårt på helgerna och försöker alltid se till att göra något mysigt ihop som familj då!

Likes

Comments

Ångest ångest ångest!

Ska iväg för första gången utan min son och har i dagar planerat hur dagen ska se ut. Ni vet lagt tid åt tankar som man hade förr. Innan barn.

Klockan är dock snart två och senast tre ska jag möta upp en vän. Kan säga att jag ej är ombytt och osminkad. Ville ju såååå gärna hinna med sminket idag iaf. Men bebis är förkyld och gnällig så att för mig är det viktigast att han får en ordentlig lur i min famn innan jag går upp för att "fixa" mig. Yani slänga på första bästa och hoppa på bussen!

Likes

Comments

Jag och blogga alltså. Love/hate relationship! Men nu är jag tillbaka igen fast på en ny portal.

Mest för att så mycket händer nu. Jag har ju gått och blivit mamma - världens roligaste, jobbigaste (mest för mammahjärtat) och underbaraste grej! Så i denna blogg vill jag blogga om allt vad gäller mitt moderskap och hur min vardag ser ut idag. Häng med?

Likes

Comments