Header

Hej !
gud jag förstår att ni är besvikna på min blogg verkligen ! Men ska göra så gott jag kan för att starta upp den igen :/ är verkligen ledsen för alla läsare som inte har fått veta något mer om mig på det senaste.
men starta upp min blogg igen imorgon där ni ska få veta många nya nyheter och lite smått o gott.

puss fille ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej !!
Ida har jag modellat hela dagen vi började vid 9.30 och var klara 18.00 så är lite slut i kroppen.
Men imorgon kör vid igen !!
Lite bilder kommer upp.

Skriver mer imorgon

Pusspuss <3/ Fille <3


Likes

Comments

Hej hej , jag har haft så mycket att göra med skolan. Ska försöka blogga så mycket jag bara kan. LOVAR !!!

Men nu iallafall sitter jag i skolan och ``pluggar´´ jag är så himla trött och sliten efter helgen :/ sjuk också :((

Min helg började med att efter skolan så gick jag och sanna hem till mig och käka sen efter en timme eller nått fick vi våran dricka för det var planerat att dricka hela helgen. Vid 17.30-18.00 så åker vi upp till skogslyckan där Boffe (christoffer) möter oss för vi skulle vara hos han hela helgen och mysa/dricka/film hahah.

Och helt ärligt det var nog den bästa helgen på lägen !! 

Vi bada i Boffes badkar och jag fick för mig att jag skulle doppa mitt hår i badkaret men kom på sen efter att jag är ju rödhårig och det färgar ju av sig dom första gångerna hahha det va då Boffe skrek har det varit en jävla hajattack mellan mina ben eller och jag och sanna bröt ut av skratt !!!

I fredags så var det bara jag,boffe,sanna,jesper och alice men i lördags så var det jag,boffe,sanna,jesper och jennie ida och ewe kom förbi en stund för dom + sanna drog till krogen senare och jag blev ensam med jesper och boffe har inget imot att vara med dom själva men jesper satt och spela och boffe somna på min axel och börja dregla -.-'' hahah där var min helg hade helt underbart ! Men kanske skulle börja plugga nu istället för att blogga !!

puss puss <3 / fille <3 bjuder på bilden <3

Likes

Comments

Hejhej!
Idag ligger jag hemma o är "sjuk".
Det var såhär jag var på fest i lördags och mådde så sjukt dåligt på söndag och det har hållt i sig tills idag :(
Så nu blir det family guy o cola ! ❤️
Puss puss <3 ille="">Likes

Comments

Hej hej ! 

Nu sitter jag och myser med Ellen och Sanna. Vi köpte 2 kg godis, kyckling , potatis , tzatziki (och vi gjorde mat) 2 st drickor, 1 påse ostbågar så nu blir det fan i mig mys ! 

Men ska vara lite social nu så skriver mer imorgon!

puss puss / fille <3

Likes

Comments

Om ombytta roller i en våldtäkt: Vad hade han på sig då?

Ett våldtäktsoffer söker upp sin attackerare och tänder eld på honom.

”Hade han en fleecejacka på sig?! Då är det hans eget fel eftersom han var klädd i så lättantändligt material. Han bad ju nästan om att någon skulle sätta eld på honom.”

”Om han inte ville att någon skulle sätta eld på honom så kanske han skulle ha stannat inomhus.”

”Han var förmodligen full också. Att dricka alkohol ökar alltid risken att någon ska vilja sätta eld på dig.”

”Det är ju ändå en inbyggd drift hos kvinnor att vilja tända fyr på män. Vissa har bara svårt att kontrollera sina impulser.”

”Vadå, stod han bara där i elden och var helt paralyserad? Vill man inte bli uppeldad så måste man ju göra mer motstånd och visa tydligt att man inte vill. Säga nej mer än 30-40 gånger, minst.”

”Varför stannade han inte, slängde sig på marken och rullade runt? Det vet ju alla att man ska göra om någon försöker tända eld på en. Om han inte rullade runt måste det betyda att han lite undermedvetet kanske VILLE bli uppeldad. Då är det ju ändå mest hans eget fel.”

”Polisen fick in vittnesuppgifter om att mannen tidigare samma dag hade köpt en tändare. Det är ju mycket troligt att han tände eld på sig själv och sedan ljög om det. Så himla typiskt!”

”Han kunde ju bara slappnat av och njutit av det istället för att kämpa emot. Det är ju trots allt rätt mysigt att brinna lite om man bara slutar göra motstånd och hänger med i svängarna. Det är ju över ganska snabbt.”

”Vi måste börja utbilda ungdomar att använda icke-brandfarliga kläder och att alltid bära med sig en brandsläckare ÖVERALLT. För deras egen säkerhet!”

flirty

Likes

Comments

Hej hej !

idag har det varit en helt underbar dag men när jag kom hem så blev jag så slut i kroppen och jag var tvungen att plugg för att ha en lek lektion imorgon ni vet ju att jag går ju barn o fritid..

Men på tal om inget så hade jag tänkt att göra min blogg lite mer personligare mer om mig inte vad jag gör eller sånt eller jo det kommer ju också vara med men i varje inlägg kommer jga kanske lägga till nått mer personligt ;) 

Kan ju börja nu...

Det ni inte vet om mig är att jag har... ADHD 

Och det är inte så att jag är ett stort damp hela tiden utan jag har den ADHD att jag får bara flipp när jag blir arg och jag kan få att det ``slocknar´´ men det är ju bara när jag blir riktigt arg och det har hänt ett antal gånger att jag har slott till någon för det inget jag är stol över med dom personerna förtjänar det för vem vill reta upp en människa med ADHD det är ju som att hoppa från ett berg du vill dö liksom...

Ni får veta mer imorgon om mina händelser och sjukdommar ;) hahah

puss puss nu ska jag ut och röka för har pluggat sen 16.00 -.-''

All love to you / fille <3

Likes

Comments