Me, Myself and I

God morgon!

När går du upp?
Det beror på om jag ska jobba, iväg på möte, roadtrip eller vara hemma. Men säg att jag ska upp och jobba vid 07, så går jag upp ca 1,5 timme innan och lika så med morgonmöten och roadtrips. Ska jag vara hemma, så blir det en härlig sovmorgon till senast 10:00.

Vad är det första du gör varje morgon?
Det första jag gör är att checka in sociala medier så som Facebook, Instagram och Snapchat. Där efter så kliver jag upp och tar mig en dusch.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Det beror på, ska jag bara vara hemma så är det ca 15 minuter med morgonrutinen. Göra rent ansiktet med ACO face clean gel och spotless oil-free matifying kräm. Till kroppen har jag Olive care badylotion Men ska jag där emot bort, så är det sminkning som gäller och då kan det ta allt ifrån 20 minuter till 40 minuter.

Är frukost viktig?
Jag äter knappt aldrig frukost, klarar inte riktigt av det på morgonen trots att frukosten är de viktigaste målet på hela dagen. Kanske dags att börja med de..

Vad äter du till frukost?
När jag väl klarar av att äta frukost så blir det macka med något gott pålägg om inte havregrynsgröt och till de så dricks de kaffe.

Är du morgontrött?
Oja! Jag är en riktigt morgontrött människa, ibland så kan jag ha värsta humöret på de.

Vad har du för alarm?
Jag ska börja uppstignings- och läggdagsrutiner, tanken på att jag har sovit så dåligt några nätter i rad nu. Så det larm jag har på morgonen är vid 08:00 och kvällen 23:00 bortsett ifrån helger.

Hur ser en perfekt morgon ut?
Vaknar till ett städat rum, utan stress och med glad omgivning.

Vad är det bästa med morgonen?
Så fort rutinen kommer igång, så är det att komma upp på morgonen och inte sova bort halva dagen. Man har en hel dag på sig att fixa, dona och hitta på något roligt.

Hur går du helt klädd på morgonen?
Jag brukar ta på mig morgonrocken och efter duschen så tar jag på mig tights eller mjukisar, linne, någon tjockare tröja över och raggsockar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

F R E D A G S M Y S

God kväll, hoppas du har haft en riktigt bra dag och kvällen detsamma! 😄
Min dag började alldeles för sent, lite innan 11-slaget så skämmigt. Det är dags att börja morgon- och kvällsrutin med larm, 8:00 uppstigning och 23:00 läggdags utom helger. Kan inte fortsätta såhär, det är varken bra för måendet eller hälsan.. Annars så har min dag varit lugn, har slappat och väntat på att den nya soffan skulle komma med kärra vilket den gjorde strax innan 18:00. Äntligen så har vi en dubbel-divansoffa! Där efter så blev det flötmat, orkade inte laga något ikväll - ibland får man vara lat och gynna sig något flötigt och gott. Vi har också varit iväg och handlat lite smått, det absolut viktigaste varorna. Så nu ligger jag i soffan framför netflix med en redbull och marabou på soffbordet.

Likes

Comments

Vardag

Mysmode on!

Gud vilket trist väder det har varit idag, mulet och regnigt. Det snöa till och från igår, ett vitt täcke var på marken, så fint. Att vädret kan påverka en såpass, har känt mig hängig och lite smått irriterad redan ifrån uppstigning. Hoppas verkligen att det blir bättre väder imorgon!

Jag har haft en lugn dag, som de senaste fyra/fem dagarna och nu börjar det klia i kroppen. Så imorgon måste jag nog hitta på något roligt, håller tummarna på att vädret tillåter det. Kanske en fototur, det låter lite lockande. Har lagt mig i sängen nu efter att fixat och donat i hemmet till julmusik, man får en extra feeling till julmusik alltså! Nu blir det serie och kaffe ☕️

Hoppas du har haft en liten roligare dag, så får du ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll! ☺️

Likes

Comments

Vardag

Snow snow snowball

God morgon!
Hoppas du har sovit gott? Jag har sovit helt okej ändå, la mig runt 02-tiden och somna hyfsat snabbt, det blev ett långt samtal på Skype igår nästan sex timmar. Men roligt hade man. Idag så är det tjockare täcke på backen och här planeras en liten fototur, det finns nog ingen finare årstid att ta foton på.

Men innan så blir det lite frukost! ☺️

Likes

Comments

Inspiration

Vinter inspiration - Pinterest 

Hur härlig och vacker är inte denna inspiration jag har gett dig, så mycket glädje och värme man får utav bilderna. Gud så vackert! ❄️

Likes

Comments