Header

NYA INLÄGG

Hunden är människans bästa vän

Postad i: Me, Myself and I

" Tänk att jag har denna hund i mitt liv, så mycket han betyder för mig. Han har verkligen en stor p…"

It´s my birthday

Postad i: Vardag

" 21  ✵  21  ✵  21  Efter en ganska utdragen förmiddag så fick eftermiddagen och kvällen väldigt bra…"

Tisdags frulle +

Postad i: Vardag

" God morgon! Här har jag varit vaken sedan 06:30 för att ringa ett viktigt samtal och nu är det gjo…"

Me, Myself and I

Tänk att jag har denna hund i mitt liv, så mycket han betyder för mig. Han har verkligen en stor plats i mitt hjärta. Han är plåstren på mina sår, han bevarar alla mina hemligheter, tröstar och ger mig glädje. Hunden är människans bästa vän, det är verkligen så sant. Jag skulle nog inte klara mig utan han, är så himla glad över att få vara ett avlastningshem för han. Jag hoppas verkligen på så mycket tid ihop med han, få följa han igenom all utveckling, adhd-stunder där han hoppar och far med ren glädje. Jag ser verkligen glädjen i hans ögon varje gång han kommer, så fort vi kommer in så lägger han sig bredvid mig och borrar in sig och grymtar till. Så jag tror även att i hans hjärta så har jag en stor plats. Kan inte se ett liv utan han! ❤

✧ Kram Mikaela Billman ✧

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag
21  21  21 

Efter en ganska utdragen förmiddag så fick eftermiddagen och kvällen väldigt bra avslut, med fina vänner och familj. Tårta och kaffe, fina presenter. Äntligen så har jag den parfymen kan kollat efter länge och presentkort på alla butiker i ett av stans shoppingcentrum. Kanske blir ett par höst/vinterskor. Och av F så fick jag boka en tid på en salong, jag ska fixa mina naglar. YAY, så tacksam och nöjd! 😍

Kvällen kommer att avslutas med pizza, barnfritt och serie, god kväll!

✧ Kram Mikaela Billman ✧

Likes

Comments

Vardag

God morgon!
Här har jag varit vaken sedan 06:30 för att ringa ett viktigt samtal och nu är det gjort. Äntligen så kan jag lägga mig i soffan och koppla av framför en serie tills resten av familjen vaknar till liv. Det märks så himla väl på mig, att jag inte är van att kliva upp såhär tidigt.. Dagen kommer har absolut ingen planering, väldigt skönt. En lugn födelsedag! Det enda som väntas, är ett besök av vännen B som kommer förbi efter jobbet (vad jag vet) och att kaffebryggaren ska bli klar någon gång. Är så himla kaffesugen!

Du får ha en bra start på dagen och glöm inte att äta en stadig frukost! 😊

✧ Kram Mikaela Billman ✧

Likes

Comments

Vardag

Så härliga bilder togs idag på fotorundan och kunde inte varit bättre väder en höst eftermiddag/kväll. 🍁
Det var så härligt att komma ut i naturen, komma ifrån stan och samla lite ny energi. Så välbehövligt. Nu sitter jag invirad i en filt och väntar på att kaffet ska bli klart, som jag har längtat efter kaffe idag.
Hoppas du har haft en fin dag, så hörs vi av imorgon. God kväll! 😊

✧ Kram Mikaela Billman ✧

Likes

Comments

Vardag

Efter att både ha städat, varit ute på promenad så blir det film och mys. I väntan på att vännen B ska komma hit och plocka upp oss för att ut och fotografera. Kommer bli en del naturbilder, porträtt och foton på grisen. Vädret är helt okej, blåser lite bara. Så kommer förhoppningsvis bli en lyckad fototur.

✧ Kram Mikaela Billman ✧

Likes

Comments

Instagram@mikaelabillman