Kvinderne pakker den altid, men faktisk er det lige så vigtigt, at mænd pakker en toilettaske, når man skal på sol- eller badeferie. Sådan en kan nemlig være hård for kroppen, og derfor skal man passe på sig selv. I det følgende guides du til de ting, du i hvert fald ikke må glemme.

Bøtten er heldigvis ved at vende, men i mange år har toilettasker været forbeholdt kvinden. Det er ikke så sort og hvidt, som det har været engang, og mange mænd er langsomt ved at få øjnene op for, at det kan betale sig at passe godt på sig selv – også når det gælder skønhed.

Flere mænd har altså fået sig en toilettaske. Men hvad skal der puttes i den? Det undrer du dig nok over, hvis du først nu har fået øjnene op for, at skønhed er en god idé, selvom du er mand.

Indholdet afhænger meget af, hvad du skal. Især på en badeferie, hvor du, frivilligt eller ej, får meget sol, skal du være opmærksom på, at din hud trænger til ekstra pleje.

Solcreme

Ja, det er nok det aller vigtigste, du skal huske. Når det handler om solcreme, handler det ikke bare om at holde huden skøn, men faktisk om din sundhed. Vi ved alle sammen godt, at for meget sol uden beskyttelse kan få alvorlige konsekvenser. Mænd har altid været meget dårligere end kvinder til at huske netop dette, men lad os nu få lavet om på det. Solcreme er vigtigt og for alle.

Body lotion

Hvis du sørger for at solcremen beskytter dig godt, får du måske ikke så meget brug for den ekstra fugt, en body lotion kan give, men solen vil altid tørre din hud en lille smule ud. Derfor er det rart at slutte sin dag med et bad, så huden kan blive kølet ned – og derefter smøre sig ind i body lotion, så fugten kan genoprettes.

Aftersun

Hvis du derimod glemmer solcremen eller ikke får smurt nok på, er aftersun en nødvendighed. Det genopretter nogle af de skader, som solen har lavet gennem dagen, og sørger for at huden køles ned – så vidt det er muligt. Aftersun er nemlig ikke nogen mirakelkur, som kan redde dig. Den kan kun lindre en lille del af skaden, og husk derfor solcreme, selvom aftersun er smidt i toilettasken.

Ansigtscreme

Sidst, men ikke mindst, er en god og fed ansigtscreme et must. Det er ansigtet, man først lægger mærke til, og derfor er det også der, du virkelig ønsker at se skøn ud. Creme kan give dig den ekstra fugt og glød, som solen måske har udkonkurreret.

Likes

Comments

En ny kuffert kalder på en rejse. Køb din billige kuffert inden rejsen. Så skal idéerne til, hvor du skal rejse hen nok komme. Nogle af dem kan du få her.

Når man ser en billig kuffert, får man lyst til at rejse. Sådan er det altid. Den indbyder til, at den skal pakkes med det samme. Det er fedt at leve på farten, og mere vil have mere. Måske kender du det. Knap nok har man overstået sin seneste rejse, før man planlægger en ny. Her kommer fem idéer til, hvor du og kufferten kan tage hen.

Kufferten kan pakkes til… en vandretur

Danskerne har aldrig rigtig gjort det så meget, men det bliver stadig mere populært at snøre vandrestøvlerne på og trave afsted. Der er noget unikt ved at bruge sin ferie i tæt kontakt med naturen, og nærmest uanset hvordan vejret arter sig, kommer man hjem med fornyet energi. En stor fordel ved denne form for ferie er, at du ikke skal rejse så langt fra. Danmark er nemlig omgivet af smukke bjerge, hvor vandring er særdeles velegnet.

...en badeferie

Vinterkulden dræner dig for energi. Måske er du vant til at rejse på badeferie i sommerferien, men faktisk er det i de mørke måneder, du bør gøre det. Det er fantastisk med et skud sol på de blege kinder, og det kan også mærkes på humøret. Skulderne får en pause, og du behøver ikke trække dem op under skuldrene, hver gang du går uden for døren, fordi du fryser som bare pokker. En rigtig god mulighed for at slappe af og lade op.

...en storbyferie

Ja. Pak den kuffert, du lige har købt på tilbud og rejs på storbyferie. Det er næste mulighed. Det er hektisk, men fantastisk, og du kan spise alt det lækre mad, du ikke orker at lave i hverdagen, drikke kaffe på en smart kaffebar – og måske endda forny garderoben en lille smule. Hvis ikke du er til det, er der også altid rig mulighed for at blive klogere, når du besøger en storby. Der er altid en masse historie og politik, som man kan dykke ned i.

...en aktiv ferie

Hvad end det er på ski, i kajak eller på cykel er en aktiv ferie altid et hit. Al den dårlige samvittighed, man opbygger i hverdagen, fordi man ikke får bevæget sig nok, kan dræbes her. Og så er det en sjov måde at være sammen med sin familie på!


Jeg foreslår du finder billige kufferter her!

Likes

Comments