Justin Bieber koncert 5/6 2017

kbh med Emma Kirstine

Rom Italien

Ischia Italien

første skoledags outfit, & ootd fra shopping tur med veninder i kbh.

Sommerferie 2017

Mit første rigtige opslag her på bloggen kommer til at handle lidt om min sommerferie, jeg ved godt at det er et stykke tid siden der var sommerferie men jeg havde alligevel lyst til at lave et opslag , jeg håber i vil nyde det.:)

De første billedere er faktisk ikke fra sommerferien men fra en weekend lidt før, jeg ville stadig gerne havde dem med for det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg er ret så vild med Bieber og det var en helt fantastisk koncert, som jeg kunne skrive en hel del om, men det bliver dsv ikke denne gang.

De næste billedere er taget i Kbh, hvor mig og min gode veninde Emma Kirstine var i hendes mosters lejlighed. Hvor der var en fælles pool hvilket var rigtig fedt. Vi var dagen efter inden på strøget og shoppe, det var dejligt vejr og alt i alt var det en meget dejlig weekend.

Så går turen til Italien med Familien Teglhus. Vi var i Rom tre dage. og det var virkelige luxsus, Rom er en fantastisk by som jeg helt klart gerne vil tilbage til engang. Vi var ude og spiste på nogen lækre resturanter, og jeg er virkelig blevet vild med Italiensk mad. Vi var også på Colosserum, shoppingture osv. det var en meget fed tur som jeg allerede savner.

Efter Rom tog vi til en ø også i Italien som hed Ischia. Hvor vi havde et fedt hotel med pool og fantastisk udsigt, vi spiste en masse lækker mad, badede i poolen og på stranden.

Efter 9 dejlige dage i Italien var det nu også dejligt nok at komme hjem til Danmark igen. Den sidste halvanden uge var jeg bare sammen med mine gode venner, og var også en tur til Kbh med to af mine dejlige veninder. Venstre billede af de 2 Sidste billeder er af mit første skoledags outfit, og det højre billede er et outfit billede fra min tur til kbh.

Likes

Comments

Hej nit navn er Billie jeg er 13 år gammel og er helt vild med mode, og går meget op i min stil. Jeg elsker at sammensætte outfits. og bruger også meget tid på det. Udover det går jeg til fodbold i min fritid hvilket jeg elsker, jeg går i 7 klasse og elsker også at være sammen med mine venner og veninder i min fritid.

Familie: Jeg har 2 søstre Liva på 15 og Clara på 18, jeg er virkelig glad for at havde to søstre og faktisk også virkelig glad for at havde to støre søstre, som kan hjælpe mig med outfits og andre forskellige ting. udover det har jeg en dejlig hund Molly og to dejlige forældre Line og Jannik

Likes

Comments