Header

Graviditet

Varit ett gäng påfrestande dagar för mitt inre. Nu har jag gått in i vecka 30 och kroppen orkar inte med. Får mer och mer sammandragningar varje dag. Kan inte skruva ihop en Ikeamöbel utan att få en sur uppstötning. Vill ligga raklång hela dagarna och äta isglass mot min halsbränna. Har tom börjat rulla ur sängen.
Idag var jag hos MVC och allt såg bra ut förutom mina järnvärden, som vanligt. Så fr.o.m. imorgon ska jag börja käka en hel jordgubbslåda om dagen, själv, i tio veckor framöver! Jobbigt va?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Home, Renovering

I Söndags rök skyddsplasten på köket när sista luckan hamnade på plats. Vilken känsla. Som att öppna paket på julafton. Jag och Anders satte oss i fåtöljerna efteråt och bara satt och glodde i en timme och försökte förstå allt vi åstadkommit på ett år. Nu är det snart klart och vi bor här på riktigt nu. Vi kopplade även i våra nya tvätt och torktumlare, också det kändes så lyxigt.

Likes

Comments

För varje dag som går får jag mer lugn i kroppen. Huset börjar i stort sett bli klart (förutom entrén som blir ett projekt i höst) När tiden tillåter ska jag fota varenda rum och lägga upp. Det är svårt att få till nu när jag börjat jobba igen.
Igår fick vi upp tvn på väggen och det kändes verkligen som en milstolpe. Vardagsrummet är klart!

[ Är så kär i stänk-vasen från Cult Design. Ni hittar den bla HÄR ]

Likes

Comments

Meltdown day! Tryck över bröstet, ont i magen och tårar som bränner bakom ögonen. Så ser min fredag ut. Denna semestervecka blev inte så som jag hade tänkt. Telefonsamtal och mail i ett. Att vara säljare och ha semester går inte hand i hand. Jag känner att jag inte räcker till och hinner med och det är en fruktansvärd känsla. Koppla av i både kropp och knopp, vad är det?
Tur jag har min Hugo som är glad jämt och en sambo som alltid stöttar!

Likes

Comments

Graviditet

Han är så efterlängtad, vår lilla E! Förhoppningsvis passar det namnet honom. Har väldigt få killnamn på min lista jag gillar. Det är såå svårt. Vill ha ett ovanligt men inte svårt namn. Tänker på din födelse varje dag. Det är med skräckblandad förtjusning. Idag är det 90 ynka dagar kvar.

Likes

Comments

Nu har vi sovit ett helt gäng nätter i vårt fina hus och vi sover som små prinsessor allihopa. Från att ha delat 120 säng till att få sova i våran 2 m breda är himmelskt. Imorse vaknade jag halv 10 och killarna låg och snarkade fortfarande.
Igår var en helt magisk kväll. Helt vindstilla och tyst i byn. Det var solnedgång och man hörde korna tugga gräset. Jag tände ljus i varje rum och gick runt och vara myste medans Anders tog spöt och gick ner till ån och fiskade. Alltså HUR idylliskt? Love our home! ÄLSKAR Lilltäkt <3

Likes

Comments

Inspo.

Vi har typ hunnit flytta in 3 möbler i huset och jag är redan sugen på nästa projekt. Alltså hur skadad har jag blivit senaste året? Behöver renoverings-rehab! Efter att en stor såg stått rakt utanför våran altan på gräsmattan så är den numera brun än gröna av spån. Det är som en stor havrekaka som ligger som ett stort lock. Hur kul är det att ha som utsikt från våran 6 meter breda glasvägg? Nej jag vill upp med en stor altan över alltihop och ha fin grönska i stora krukor runtom. Den skog vi har på berget ska vi klä in i frän belysning. Min önskelista för trädgården: 

• Läktaraktan i etapper 

• Platsbyggd solsäng (som bilden ovan)

• Mysbelysning 

Likes

Comments

Sitter på tåget ner till Göteborg nu. Så trist. Men har köpt på mig några tidningar och något att äta så hoppas att dom här 5,5 timmarna går fort. Mamma väntar på stationen och ska plocka upp mig. Vi ska åka och äta Göteborgs godaste oxrullader.

Igår så provade Hugo Philips gamla masdräkt, alltså 20 år gammal dräkt som satt som en smäck på honom. Ser ju även helt oanvänd ut. På midsommar kommer han vara såå fin. Lutar åt att vi åker till Gropen i Leksand på midsommarafton i år igen. Enligt tradition firar vi jämt i Hjortnäs på midsommardagen. Längtar till att få koppla av och njuta av familjen och lugnet på riktigt. Det går inte riktigt i Falun i allt flyttkaos. Leksand och Hjortnäs är också magiskt på sommaren. Världens bästa plats!

Likes

Comments

Jag är inne i en mycket känslig period just nu. Den är smärtsam att gå igenom. Kan börja gråta för minsta lilla och "få ont" i hjärtat av att tänka på mina barn. Imorgon åker jag till Göteborg i 2 dagar och jag har en enorm separationsångest från Hugo. Jag kommer typ vara borta max 48 timmar. Ska bo på hotell, få lite kvalitetstid med mamma och få äta god mat. Jag borde vara överlycklig att få komma iväg på detta som småbarnsförälder. Jag tänker att utan hans varma kramar på nätterna slutar jag andas. Ja, ni som vet ni vet hur det känns.
Men det här blir min sista konferens i Göteborg innan bebben kommer. Det är alltid väldigt spännande att träffa alla kollegor och diskutera. Vi ska även ut på skaldjurskryssning i skärgården. Hoppas på bra väder! Jag har inte packat ännu och tåget går halv ett imorgon, lyckat!

Likes

Comments

Graviditet

Igår gick jag in i vecka 25 och jag känner mig så tung. Humöret och måendet varierar från dag till idag men mest mår jag bra. Jag har foglossning som vissa dagar är helt fruktansvärd och andra dagar mindre besvärande. Kommer på mig själv med att "bära runt" på magen. Alltså med händerna under och typ lite lätt lyftande. Den känns så himla stor. Men igår fick vi äntligen lyssna på hjärtat och mätte magen. Den är bara 1 cm större än vad jag var med Hugo.
När vi fick lyssna på hjärtat så sparkade lilla E väldigt intensivt. Mysigaste känslan även om det börjar sparka långt upp och hit och dit.

Likes

Comments