Hej Bloggish!!
ÄNTLIGEN tillbaka efter några veckor av ledighet """" alltså inspirationsvila för min hjärna. Har SÅ mycket kul att uppdatera med på bloggen nu till hösten. Beger mig hem till Stockholm imorgon, flyget går efter 14. Just nu chillar jag på mitt rum här i Tylösand, packar och ska försöka pressa ner mina tavlor i resväskan.
Har på mig en grå slipklänning, stickade strumpor, glittrig croppad tjocktröja and a pair of earrings :)

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Photosss från veckan! En kille smittade ner mig som en liten gnuuuuu veckan när Ingrid var här. Har legat i sängen med ont i båda öronen och hostat. Idag är jag lika hes som Lisa Karlson (ly). Igår var det poolparty, idag åkte vi vespa. Har beställt kläder till hösten som jag längtar efter att få fota med hemma i Sthlm, ÄVEN BOKAT IN EFTERLÄNGTAD FRISÖRTID. Jag ser just nu ut som Miley Cyrus på sitt Malibu cover. Onajs :)

Puss! Ha de! Sköt om er! Ut och lek!

Likes

Comments

Hej gosisar
Här är lite bilder från min vecka, många som redan synts på både min och Ingrids Instagram. Ingrid(en av mina närmaste vänner från Sthlm) kom till mig i Tylösand. Vi har tillbringat en vecka ihop här fyllt av kompisar, dagsfester, strandhäng, restauranger, biobesök, shopping och semesteeeeer. Mycket bra väder, mycket bra folk, otroligt sena kvällar och omvända dygn. Mycket roligt har hänt och min hjärna har gått loco. Seriöst. Känner mig typ utbränd och sliten i sinnet. Ingrid har precis satt sig på flyget hem till Stockholm igen, jag blir kvar ett par veckor till här. Ska nu dom sista veckorna av sommarlovet låsa in mig och måla inför ett kommande projekt i höst :).

Ha det bra och se fram emot bloggens schemalagda inlägg i höst <3

Likes

Comments

IT WASN'T A WEEKEND, IT WAS THE WEEKEND.

Hej hörni!
Sommaren bara går och jag har planerat en massa saker inför dom sista veckorna. Jag börjar första ring i gymnasiet om 35 dagar! En massa tankar kring det, mest positiva och förväntansfulla. Kommer sakna Klara, Ingrid och andra som börjar andra skolor än jag själv. På den skolan jag börjar känner jag 5 killar och 1 tjej. Vissa i min ålder, andra i årskurser över. Känns ändå som ett miljöbyte behövs, för jag känner mig uttråkad. Uttråkad av Täby och Danderyd, uttråkad på samma gäng som trots splittring i olika klasser sedan mellanstadiet ändå kämpar med att hänga ihop. Stänga ute andra. Folk är otroligt noga med sitt egna och tråkigt nog många gånger dåliga på att bjuda till och bjuda in. Klart stämningen bland 01:or norr om Stockholm blir seg om man bara umgås med samma personer helg efter helg månad in år ut. Jag är också skyldig till att bara hänga med samma personer, Klara Ingrid och några klasskompisar från högstadiet. Men men. I höst blir jag ensam.

I helgen var det galej i Tylösand. En live DJ spelade på Solgården på Hotel Tylösand. Jag och Bella fick lite halvtaskiga tatueringar som vi satte på våra handleder och fäste med vatten. VIP. Vi satt tillsammans med ett par kompisar och familjevänner till Bella och drack champagne, åt melon och väntade tills DJ klev på. KAOS. Det bara vimlade av folk i bikinis, folk hänge ur spat i sina vita badrockar och folk stod ute i sanddynerna med sina coronas. Sjukt drag, bara låtar man kände igen och en massa telefonnummer byttes mellan. Jag och Bella vinglade hem en timme innan spelningen var slut. Vi tror vi fick vätskebrist, solsting, dagsfylla eller en ljuvlig kompott av allt.
Kvällen tillbringades inne i stan på ett uteställe med ett par tjejkompisar och ett par killar som var några år äldre. We haaad a jolly good time. Vi tog bussen ut till Tylösand och spenderade sista timmarna på strandhotellet. Sov 4h och sen upp igen. Leeeeever

<4

Likes

Comments