Idag har jag jobbat med att redigera min bild till mitt prestationsångest projekt. Det jag är mest nöjd med är att jag inte gav upp när datorn krångla, jag stötte nämligen på ett litet problem när jag skulle in och redigera i Photoshop. När jag hade gjort klart bilden och skulle göra en sista detalj så funkade det inte. Jag skulle göra bilden kallare och lite mer dyster och ledsam men det gick på något konstigt sätt inte att ändra färgtoning i bilden. Jag lyckades tillslut lösa problemet. Jag hade råkat trycka på en knapp i Photoshop som gjorde att det blev något slags lager över bilden , jag behövde alltså ta bort den för att kunna ändra toningen på bilden. Det är ett väldigt litet och lättlöst problem men eftersom att jag inte såg att det var något över bilden och den såg ut som originalet så visste jag inte riktigt vad det var som påverkade bilden.
Problemet löstes iallafall tillslut och resultatet blev jätte bra!

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med att planera mitt första bild projekt som har temat känslor, jag har även hunnit påbörja projektet.
Det jag är mest nöjd med var att jag hann med så mycket. Jag hann både planera och komma på mitt projekt som har känslan prestationsångest, jag hann även med att ta korten. Jag stötte dock på ett problem när vi skulle ta korten, kameran började krångla och det blev ingen skärpa på bilderna. Skärpan kom inte automatiskt med den typen av bild jag skulle ta d.v.s automatisk. Men jag, tillsammans med Bella löste problemet genom att ställa in skärpan förhand. Så när jag stod i positionen fick hon zooma och ställa in skärpan innan hon kunde ta en bild. Skärpan blev bra men hade kunnat va lite bättre, tyvärr gick det inte och lösa på något sätt men bilderna blev bra ändå trots skärpan.

Lite längre ner kommer även en bild på min nya bildmapp som vi gjorde dom första lektionerna.

Likes

Comments