Idag har jag fortsatt att jobba med teckningen med temat natur. Det budskap jag vill förmedla är tomhet. Tomhet visar jag bland annat med en tom och ensam stig, ett växthus utan inredning och en liten katt i främre delen av bilden. 

Jag är mest nöjd med idag är nog att jag han komma rätt långt och antagligen blir klar med detta nästa vecka.

Dagens problem var att jag inte visste hur man fick till en katt, det löste jag genom att be Sara om hjälp och sedan kunde jag göra om den till min egen version. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den här lektionen har jag mest ägnat åt att få till växthuset som är en inspiration från mormor och morfars gamla hus. Mycket av det här är minnen eller bilder och tavlor som jag har hittat hemma. 

Denna veckan har jag kalkylerat av skissen på ett teckningspapper det tog en bra stund att få till skogen. Sedan valde jag att använda många gröna pennor i olika nyanser. Jag har även skissat på en katt som ska sitta neranför växthuset.

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Sofia. Jag går i 9A på kaparn. Och det här är min bildblogg. Här kommer jag lägga ut vad vi gör i bilden, både bilder och text. Under hösten kommer vi att Jobs med teman natur, identitet och sport.

De första lektionerna har jag gjort en bildmapp. Tekniken jag använde var vattenfärg.

Likes

Comments