Hej

I torsdags så började jag mitt arbete om att skriva om en konstnär. Som jag skrev i mitt förra inlägg har jag valt att skriva om Banksy.

Jag började leta fakta om han, hans liv och hans verk. Hans målningar intresserar mig för det finns mycket tankar och känslor bakom dom.

Vissa verk är lätta att förstå men vissa förstår jag ingenting av.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

I Torsdags fortsatte jag med projektet känslor. Då jag inte var riktigt nöjd med hur ytan var så gipsade jag lite till. Sedan när jag var klar med gipsandet så skulle alla test redovisa vad vi har gjort än så länge och vad vi har för planer men arbetet känslor och sport, våra bloggar, hur våran identitet bild ser ut och vad vi har tänkt kring dessa arbeten.


Jag har fått min inspiration från en konstnär som heter Banksy. Han har en målning som heter " Girl With A Balloon " som han har målat på väggen vid en trappa i South Bank, London.
Jag valde den pågrund av att jag tyckte de var ett bra och fint budskap. Hans budskap är " There is always hope ".

Vårt nästa projekt är att skriva om en konstnär och jag har då valt att skriva om Banksy, då denna bilden har gjort mig nyfiken på honom.

Likes

Comments

Hej!

I torsdags så fortsatte jag gipsa mitt hjärta inom tema känslor. Jag la på mer gipsremsor tills de jag blev klar, efter detta var det inte så långtid kvar på lektionen.

Jag och Beata började prata om hur jag skulle fortsätta och va jag ska ha för färger och hur den ska hängas upp när jag ska fotografera den.

Jag tycker detta arbetet är roligt pågrund av att jag aldrig har jobbat med gips innan, så känns kul att lära sig något nytt. Jag känner mig nöjd med min prestation under denna lektion.

Likes

Comments

Hej!

I torsdags började jag med ett nytt projekt, tema känslor.
Första delen av lektionen gick åt till att tänka på vilka känslor jag vill visa och hur jag förmedla det. Jag bestämde mig för att börja med ett hjärta.

Då jag började gipsa på en hjärt formad ballong.
Jag klippte 2-3 cm gips, som jag sedan skulle dopa i vatten och klistra på ballongen.

Det jag tänkt jobba med inom känslor är att visa strävan efter en känsla.
Så som jag har tänkt att visa detta är genom att forma 3 olika känslor som man kan sträva efter. De känslorna är kärlek, känslan att uppnå sina mål i skolan och uppnå dina drömmar.

Likes

Comments

Hej!
I torsdags på bild lektionen, fortsatte jag måla på min identitets bild. När skulle Beata skulle kolla förbi påpekade hon att jag hade missat skuggorna på bilden. Hon hjälpte mig och förklarade hur jag skulle få till det.

Jag fotograferade min målning. Jag har sedan redigerat den och blev nöjd med hur resultatet blev. Jag tyckte slut bilden blev som en tavla i sig själv.

Jag älskar att fotografera och redigera bilder!

Lägger upp både bilderna så du kan se skillnaden.

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag fortsatt att jobba med mitt arbete identitet och då började jag måla min bildmapp. Jag började måla det som ska vara ljust på bilden och vi kollade även på en film.

Likes

Comments