Header
View tracker

Tjena mina Palmer.
Har inte orkat blogga, blir så sjukt trött om dagarna efter praktiken. Men nu är man iallafall hemma och ligger och kollar film inna  man ska sova.
Sen så är det så att Zimon har åkt hem efter 2 nätter här och jag känner att de känns som Johan och jag inte varit med varandra själva på as länge ,så vill typ bara mysa med honom hela natten. Men kommer inte vara så rolig för kommer somna.
Men imorgon slutat jag kvart över 2 sen blir det helg så det är lugnt.

Jag hoppas att ni har haft en underbar dag så ses vi i imorgon ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tjena mina Palmer.
Idag fick jag sova till halv 11 sen blev det bara att ta de lugnt för kvart i 2 skulle jag ha praktik på ålderdomshem kl 9. Har alltid haft svårt med praktik har ofta bara skitit i den för jag tycker det är tråkigt och känner mig inte motiverad. Men nu går jag sista året har 32v praktik sammanlagt, hela betyget kretsar runt praktiken kan man säga. Så idag gick jag och kan säga att jag är stolt och har haft så fel, eller så var det bara så att jag tyckte om denna avdelning som jag jobbar på. För det gick as bra, de va kul det va gullig personal och fick lära mig nya saker. Så är glad att jag fick en bra praktik som första praktik i 3an, men kan säga att jag taggar med att vara på sjukhus för det är ju där jag vill jobba senare i livet.

Men hoppas ni har haft en as bra dag så ses vi imorgon ♡

Likes

Comments

View tracker

​Hahaha, hönan Lovisa lite små roligt faktiskt och hönan har ju ganska snyggt namn 😂

Likes

Comments

​Kan inte fatta att jag har haft denna lilla skitkorv i över 3 år. Vart verkligen chockad över vilken stor skillnad man ser från han va bebis tills nu när han är stor.

Den bilden när han är i en bur är den första bilden jag har på honom, och kommer ihåg att jag inte kunde släppa blicken ifrån honom, va som kärlek i första ögonkastet.  Är verkligen glad över att köpte honom för han är det bästa köpet jag har gjort i hela mitt liv och han har gett mig så mycket lycka.

Har ni något djur isåfall vad? roligt och veta liksom 😊

Likes

Comments

Tjena mina Palmer. 
Nu är man i skolan och det känns as bra, ligger bara efter med en uppgift och de va så skönt att veta.
Har estet och ska tydligen ha en uppgift tills imorgon att man ska bli fotograferad och sen skriva lite om sig själv och om man kan något med Photoshop och likande. Så känns bra att det är en lätt uppgift, men det verkar väldigt roligt att göra.
Slutar om 3h och har bara en lektion kvar så känns bra. Efter skolan ska Johan möta mig så går vi och handlar på direkten så de känns bra. Min praktik plats ringde mig också har ju inte varit där på 3veckor, men ska komma denna vecka och ska börja på onsdag från 13:45 till 21:15.
Men det känns bra ska verkligen gör det bästa jag kan detta år så att det blir lärorikt och så att det går fort.
Men nu ska jag ha föreläsning, har ingen aning om vad det handlar om men märker väl snart de skulle vara högst in 30 minuter så det känns skönt.

Likes

Comments

Tjena mina Palmer!
Idag så sov jag till kl 2 pinsamt nog, men gick upp direkt och satte mig och kolla runt på datorn. Sen så åt jag faktiskt lite popcorn, de är ju faktiskt ändå söndag.
Men har inte gjort så mycket varit med johan. Är väl ganska självklart att jag har varit med honom för bor ju med honom. Men vi har tagit de lugnt typ hela dagen sen så lagade jag mat och det blev så sjukt gott. Efter vi hade ätit så träffa vi Zimon och Alicia ett tag. Har också träffat min bror idag, vi bor ju ganska nära så vi träffas ofta på kvällarna och prata lite.
Kom precis hem från honom, så tänkte spela lite sen blir duscha och lägga sig för är ju skola imorgon. Nästan 3 veckor sen jag har varit i skolan så känner mig taggad och väldigt stressad.

Men hoppas ni har haft en underbar helg så ses vi imorgon. ♡

Likes

Comments