Solen lyser och lyser varje dag och jag har haft natten från helvetet med högfeber och hosta så jag gråter MEN snickaren var här 07.30 för att fixa belysning på vår balkong och var jättetrevlig, alltid nått:-)

Jag proppade i mig mina mediciner och så åkte vi till en gratis pool som finns i området för lite svalka och så att barnen skulle få nått att göra. Jag gömde mig i skuggan efter ett svalkande dopp. Det visade sig vara en lysande idé! Alla var glada och nöjda och väldigt avslappnade...

Älskar att det finns bra, rena och gratis pooler när man inte har bil, ork eller kraft för några stora strapatser, älsk på vårt område trots att det är lite skabbigt i kanterna:-))

Puss
/L

PS. Imorgon kommer jag vara frille!!! Jag villlllllllllll

Elis kör yoga på puffen medan snickaren fixar lampa på min "Balcone"

Badrocksmadame på T-banan! Vi tar INTE seden dit man kommer utan vi kör på som vanligt och åker tuben med badrock på. Är det sommar så är det och har mamman feber och det är sjumiljonergrader varmt ute så blir det så!

Lilla poolen, thank god!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Överlevnadskittet

Likes

Comments

Får barnen chilla och kolla film!
Sjuk mitt i sommaren, borde inte vara möjligt!!! Jag hatar det, HATAR!!!!

Fått penicillin idag, sjukskriven till onsdag men sen MÅSTE det vara färdigt med denna sjuka...

/L

Mitt överlevnadskit

Likes

Comments

Man blir ju så ofantligt LYCKLIG när man hittar sin mobil och dottern har ändrat första sidan/skärmen på mobilen till detta...

/L

Likes

Comments

Ja vi kom ju oss till klubbviken, för flera dagar sen och härligt var det! Finn var så sjukt anti innan men när vi väl var på plats älskade han det. Såklart. Som jag visste att han skulle! Vi var där hela dagen o njöt! Dit kommer vi åka fler gånger absolut!

Nu laddar vi för att farmor och farfar kommer imorgon. Barnen längtar sååååå!

Jag och mitt crew... haha!

Nya flygande superhjälten!

Tack för en toppendag skärgården! We'll be seeing you again... god natt! /Zara

Likes

Comments

Vi har varit i vilda western idag, jag, Ellan, Karin och Tage.
Vi har haft en heldag i High Chaparall i Småland. Detta var ett löfte från mig och Karin att ta småkillarna till High Chaparall!
Det var faktiskt helt klart över förväntan, så välordnat, rent, snyggt och helt enkelt ett TOPPEN ställe. Elis och Tage fick inhandla pickadoller, knallpulver, hölster och hattar för alla födelsedagspengarna och totalt vältra sig i cowboyslivet hela dagen:-)
Blev rånade på stora tågrånet, besökte New Mexico, Bröderna Dalton....å mycket mer.

Elis sa att detta var BÄTTRE ÄN GRÖNA LUND?! Det är gott betyg mina damer och herrar. Dessutom tycker jag att detta ställe inte totalt ruinerade en på alla pengarna utan att det var prisvärt och med kvalité.

Jag och Karin hade lugna gatan medan killarna jagade bovar och banditer. Men galet varmt var det och jag hade vaknat med tappad röst, feber och nackspärr så det var bara att trycka i sig värktabletter och bita ihop för jag hade lovat Elis detta...men imorgon åker vi hem mot Stockholm för jag måste hem och bli frisk och få vila!!! MÅSTE!

/L

Likes

Comments

Vi har åkt hem från stugan nu för lite ärenden och tänkte passa på att testa skärgården här. Det är på tok för sällan vi faktiskt utforskar det vi har alldeles runtomkring oss. Så imorgon blir det klubbviken! Men ikväll efter middagen åkte vi till en strand här intill för ett kvällsdopp och solen värmde fortfarande och vattnet var bra mycket varmare än i stugan så alla dök i utan problem. Jättehärligt!

Nu har barnen somnat och vi har packat för en dag på stranden. Båten går redan vid 9.30 så det blir ingen sovmorgon imorgon! God natt! /Zara

Likes

Comments

Idag kom vi iväg till ön Blåjungfrun ( äntligen efter att ha försökt åka i flera, flera år!!) som ligger utanför Öland, hela gänget åkte dit jag, barnen, moster, Daphne, Karin, Mattias, Kajsa och Tage. Båtturen tog 1 timme, dit vägen var inga problem men hemvägen så var det rejält med sjögång så vi var ett gäng som inte mådde tipptopp direkt. Jag hade dessutom proppat i mig alvedon för jag hade vaknade med feber och ont i lederna..
Nåväl, dagen bjöd på 38 grader och strålande sol PUH!

Ön var vacker men nästan för varmt faktiskt, både Otis och Ava skadade sig så efter det beslutade jag att det var för varmt att vandra runt så vi slappade mest på klipporna. Väl hemma så har jag sovit, nästan bara sovit och nu blir det mera sov, hoppas jag vaknar frisk imorgon!

Vilka soliga och varma dagar vi haft!!

Imorgon lämnar vi huset på ön för denna sommar.

/L

Han ser nöjd ut men aj så ont han hade!

Likes

Comments

När det är så pass varmt ute så håller vi oss i vattnet. Dock inte så mycket i älven för där är det bara kring 17 grader eftersom vi har haft så nattkallt. Jorå, nåt dopp blir det där oxå men vi har hellre åkt in till poolen för att verkligen kunna svalka av oss. Igår åkte vi även en sväng till mina föräldrars stuga så barnen skulle få umgås med sina kusiner bland annat. Några projekt blir det inte av i denna värme utan bara slapp. Jätteskönt men stundtals rastlöst.... Bara omfamna det och njuta!

Dukat för utemiddag!

Nu har jag tvingat in barnen i ac:n en stund o se på film. Lykke har totalt gått in i väggen, sovit för lite och druckit /ätit för dåligt. Hon måste vila o ta det lite piano ett tag o hämta kraft om vi övriga ska orka med henne. Jag vet inte huuuuur många gånger hon kastat ur sig ett "jag hatar dig!!!" idag. Till alla som gått emot henne o så fort det inte går exakt hennes väg. Underbart charmerande liten dam...not! Jag hoppas en annan Lykke kommer ut genom dörren på ett tag än den som gick in om man säger så. Wish me luck! Nu ska jag oxå passa på att ta en minipaus. /Zara

Likes

Comments