Har kommit hem från stugan idag. Finn hade bokat lekdejt med Erik (från hans klass) så vi packade ihop oss rätt tidigt från stugan, redan innan 10.

Sen kom vi hem, Micke o Lykke åkte ut på isen med längdskidorna o jag stannade hemma. Vårt hem ser ut som hej kom o hjälp mig! Har börjat städa, hunnit med större delen av bottenvåningen. Så trist att stanna inne o städa när solen gassar ute men det var nödvändigt. Passade på att städa Lykkes rum medan hon inte var hemma. Hur kan en 3åring stöka till så mycket???!!! Finns rum öppnade jag inte ens. Får högt blodtryck bara av tanken på allt lego som ligger över hela golvet. Jo, över hela golvet!! Har ikväll testat med lite mutor. Om han städar sitt rum INNAN han väcker oss imorgon får han en tjuga (så länge det är en lapp är det mycket pengar för honom). Han blev eld o lågor! Återstår att se hur det går. Jag håller iaf tummarna!

Vi har ganska nyss kommit hem från olearys. Stämde träff med ett par kompisar där. Lite bowling o mat o hockey såklart. Barnen var lite upp i varv men skötte sig ändå jättebra!

Nu sitter vi mätta o trötta o låtsas se the hobbit. Ja jag säger låtsas för jag sitter med telefonen i hand o Micke sover. Eller nej, han sover inte säger han. Men han andas väldigt tungt o ögonlocken är stängda. U decide... :-)

Jag testar lägga upp lite bilder från påsken men ibland vill det inte riktigt funka med mina bilder. Vi får se!

Sov gott! /Zara

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är något väldigt lugnande med eld. Älskar att sitta vid elden o bara stirra in i den... Rogivande! Sitter just nu i stugan (Långsund) o känner lugnet. Micke har tagit barnen på en skotertur så det är bara jag o elden kvar. Ja, o resten av släkten, men de sitter tillräckligt långt bort så jag kan känna mig lite lagom ensam. Skönt ibland.

Glad påsk på er!

Och för som undrar har Lisen blivit av med telefonen...Så hon lever!

/Zara

Likes

Comments

Jag var på Soppteater i går med några från jobbet. Då man käkar soppa och tittar på en kortare teaterföreställning samtidigt. "Jag heter Bengt" tror jag den hette. En monolog. Den började väl helt ok, men efter 5 minuter så började skådespelaren att säga "nej nu kom jag av mig, nu fick jag black out.." men fortfarande i karaktären så vi trodde väl alla att det var en del av föreställningen. Men nej, hon klev av scenen o tog en paus på 5 minuter för att komma ut igen och börja om. Körde på i ca 20 minuter då hon bara säger helt plötsligt "nej, jag måste avbryta, jag har en total black out!" Så var det slut... Fortfarande var man lite osäker på om det lixom ingick men nä, det gjorde det inte. Så det blidde bara soppan igår, ingen teater. Men det var inte det jag ville komma till egentligen utan att jag blev impad av hennes sätt att hantera situationen. Hon bara ryckte på axlarna och sa " ni får komma tillbaka nån annan gång, jag måste gå nu". Själv hade man ju blivit högröd, hyperstressad och kräkts, typ.


Tänk om man kunde vara lite coolare i sådana situationer. Nej, inte den specifika situationen, nån skådis lär jag aldrig bli, men om man klantar till det under ett informationspass eller föredrag, möte eller vad som helst, nåt viktigt eller oviktigt. Hade varit skönt! Jag är inte riktigt sådan idag..har en bit kvar kan man väl säga... =)


Tummen upp avdramatiserade misstag!


Sen verkade inte själva monologen min cup of tea ändå så det var nog lika bra...men soppan var god!


/Zara

Likes

Comments

... Gäsp... 4 dagar i storklinten gör en trött... Vi har varit ute i stort sett hela dagarna. Barnen har lekt lekt lekt lekt! Åkt slalom, bob, madrass... Hela tiden igång. Vi har varit 6 familjer totalt, uppdelade i 3 stugor. Helt fantastiskt fina o fräscha stugor! Vädret har varit med oss o solen har lyst på oss hela tiden (typ). Vi har hunnit med vår obligatoriska tjejbastu där alla stora beslut tas, hunnit med en stukad hand (Micke), Lykke knäckt koden på slalomskidor, Finn har haft sina utbrott o vägrat klä på sig, jag har haft mina utbrott, barn afterski, ja listan kan göras hur lång som helst!!!!

Summan blir iaf en toppen helg på alla sätt o vis! Så nu är vi trötta! Barnen har precis somnat o vi är på väg oxå...

Måste dela med mig av Lykkes första skridskoshow nästa gång. Jag har fått vara en stolt mamma ikväll! Tror tom Finn var stolt över henne.

S
Trötta pussar o kramar! /Zara

Likes

Comments

Idag vaknar jag upp till den här utsikten. Helt ok! Njuter av 4 dagar i storklinten med 5 andra familjer med barn i samma åldrar som mina. Det kommer bli skidåkning, pulkaåkning o allt annat som hör helgen till.

Ha en underbar helg! Puss o kram /Zara

Likes

Comments

Musiken betyder otroligt mycket för mig. Både den musik jag själv sjunger o spelar men även den musik jag lyssnar på. Jag går in i olika perioder då jag lyssnar på olika typer av musik men nånstans finns det en kärna som jag alltid går tillbaka till.


Har gjort en spellista jag gärna delar med mig av på Spotify, testa de olika länkarna, förhoppningvis ska en av dem funka.


Zaras favvo


Zaras favvo


Det är ett axplock av mina favoriter, som jag inte kan lyssna mig trött på. Mycket kärlek, lugnt, fartigt.. allt möjligt! Texterna är de som fastnar hos mig, de är viktigast. En melodi är oxå viktig, men inte på samma sätt för mig. Orden, de kan gå rakt in i min själ, sångerna blir mina egna beroende på hur jag mår.. Lyssna o njut!


puss o kram /Zara

Likes

Comments

Det blev en hemmadag idag. Hade det på känn redan igår. Finn har fått en rejäl förkylning o hostar mycket. Håller han hemma nu så ska det förhoppningsvis slippa bli värre. De är ju ute mest hela tiden på skolan o det känns som han behöver några innedagar.

Han kom o la sig med oss i natt. Jag har inte märkt nåt. Micke klev upp o tog flygtaxi redan vid 5 så jag blev lite förvånad när det var en kille modell mindre som låg o höll om mig istället i morse... :-)

Så idag blir det film, spel o pyssel skulle jag tro. Lykke försökte in i det sista framkalla lite snor o slem men det gick inte så hon skickades till dagis. Men vi lyxade till det o tog boben, så då blev det lite roligare iaf. Finn fick ligga kvar i sängen hemma under tiden. Ytterligare ett tecken på att min lilla kille börjar bli stor när man kan lämna honom ensam en sån gång.

Ok ok, nu har lego Hero factory börjat o jag har tydligen missat nåt viktigt... Bäst jag kryper ner under filten o tittar då. Ha en härlig måndag! Kram /Zara

Likes

Comments

Vilken helg! Det har varit fullt ös redan från fredag efter jobbet! Men det har varit en rolig helg! Mycket sång men oxå mycket öl, alldeles för mycket öl! Jag har konstaterat att jag är för gammal för en tvådagars... Hahaha! Jag satt o kämpade med min andra öl igår kväll o kände att nä, det räcker nog nu. Jag var hemma redan efter 21 o gick o la mig kort efter, lyssnade på ljudbok istället. Pensionärsvarning???

Idag ska jag hänga med min son. Han sitter bredvid mig just nu o spelar Wii, helt inne i spelets värld! Han har åkt på en rejäl förkylning så det blir att hålla sig inomhus o mysa, städa o tvätta. Sen ikväll fortsätter sångtemat, kanske jag har nåt att lägga ut imorgon...puss o kram/Zara

Likes

Comments