Ja herregud jag flänger å far mellan Kalmar-Stockholm-Kalmar-Stockholm... Men jag klagar inte för det är underbart! Kalmar är underbart för att barnen är där och Stockholm för att...tja det behövs väl knappast förklaras, för att det är just Stockholm och livet finns där!
Men det händer så mycket hela tiden!! Mycket dåligt egentligen just nu men det är väl så det brukar vara, allt kommer på en gång!! Man får visa sin styrka, leta fram den därnånstans, stålsätta sig, hålla andan och KÖRA!
En kollega sa till mig
( en äldre och mer livserfaren kollega:-) att man får ta all skit samtidigt när den kommer men sen har man miiinst 10 års lugn tid efter det. Jag hoppas, hoppas, hoppas att hon har rätt. Jag ska bara överleva all skit först. Det jobbiga är att precis när man tror att NU är nog det värsta över, NU går jag mot lättare, lugnare tider då händer nått nytt djävulskap! Jag önskar att man kunde se in lite i framtiden så man kunde få veta när allt börjar lätta, och se om man väljer/gör rätt val i livet, det vore så himla skönt.
Nåja, nu har jag gnällt färdigt för idag. Nu ska jag mysa med mina tre små sjuklingar som alla har feber och hemsk hosta. Det blir honungsvatten, isglass och film!

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det märks på bloggen att det är fullt upp just nu. Båda jobbar för fullt, försöker få liven att gå ihop. Men så får det kanske vara ibland. Vi finns här iaf! Puss på er!

Likes

Comments

Då blev det söndag! Går inte helgerna lite väl fort? ;-)

Helgen har varit rätt lugn o skön även fast vi gjort en del grejer. Jag och Lykke var på knattebio på lördan nedan Finn var på kalas och på kvällen var vi bjudna över till ett par vänner på middag med övernattning. Sen började idag med kalas för Lykke, hockeymatch för systersonen o sen skridskoskola för Lykke. Idag var ingen hitdag för henne. Hon var så trött, nya skridskor som fick henne ur balans. Och största bråket kom i början när hon mycket bestämt insisterade på att få ha på sina nya skridskoskydd på isen!! Det gick verkligen inte att förklara att det inte går att ha på dem på isen... Men tillslut så gick hon med på att hålla dem i famnen... Bestämda unge! Hon var ändå för gullig. Men vi fick åka tidigare för hon orkade inte hela träningen, somnade i bilen och sover ännu..

Nu blir det nåt avsnitt av Lost som jag o Micke fastnat i igen, 10 år senare, innan sängen ropar. Sov gott! Puss o kram /Zara

Likes

Comments

En jävlig av de allra jävligaste dagarna har jag haft idag!
Vill kräkas när jag tänker på den, fy faaan rent ut sagt!!!
De människor som säger ( och klagar) på att det är för "lätt" att skiljas har aldrig gått igenom en skilsmässa så mycket kan jag då säga!!
Orkar inte ens skriva om denna hemska dag!! Nu ska jag bara ta och släpa mina blytunga ben till sängen och knö ner mig mellan alla barnen och FÖRSÖKA stänga mina svullna, rödgråtna guldfiskögon så jag kan vakna upp till en ny dag som förhoppningsvis är en bättre dag...

Puss

Likes

Comments

Mitt liv kretsar kring mat, träning, mat, träning, en jäääkla massa PRAT om mat och träning.. När jag idag gick o köpte lunch (en thaisoppa) så kände jag hur irriterad jag blev på mig själv. Jag vill kunna göra precis som jag vill, äta vad jag vill, träna hur lite eller mycket jag vill. Och självklart är det så, det är ingen som tvingar mig till att göra varken det ena eller det andra, bara jag själv.


Ni inser att jag är inne i en svacka just nu?? Andra veckan. Vilken uthållighet jag har då...  Idag är jag sur o gnällig. Just nu iaf. Så snart jag fått skriva av mig lite så går det mesta över. Det är det bästa med denna blog! Att man får skriva av sig precis det man känner och sen känns det lite bättre! halleluja för bloggandet AJ LAAAV JO! Men den som ger mig en japp älskar jag lite mer..tills jag smockat ner dig för att du gett mig socker helt i onödan! Åh att vara kvinna och ha ett oförutsägbart humör. hahaha!


Så, nu känner jag mig lite bättre redan. Ikväll är det dags för min bokklubb där det brukar bjudas på godsaker av alla slag. Håll tummarna för mig!! /Zara

Likes

Comments

Tack Lisen, vad glad jag blir att jag kan peppa dig! Det är bara att köra igång! men vet du hur mycket jag eg hade velat brotta ner din son o sno hans chokladkaka...baaaaaaadly! =) =) PÖSS!

Likes

Comments

Ibland slås jag av häpnad över kärleken, den stora, direkta kärleken som barnen ger. De ger så mycket kärlek och omtanke trots att det är jag som ska ge till dem! Så mycket man får tillbaka ?

Likes

Comments

Åh vad peppad jag blir av Zara!! Jag måste också komma igång med träningen. Jag har så mycket ursäkter till varför det inte går just NU men faktiskt så är det bara bullshit, man får TA sig tid att träna helt enkelt!
Egentligen så är det så här, precis runt denna tiden på året brukar jag träna och träna rätt så mycket för då blir jag inte lika trött och nedstämd av mörkret och allt det gråa..ja nu är det ju inte grått som det brukar vara i vanliga fall för nu har vi ju vacker, vit snö men i vanliga fall är det grått så här års. Å jag älskar faktiskt att träna jag måste bara komma igång!!! ( hrm..känns som jag har hört fler säga så...)
Imorgon kanske jag tar mig en tur till gymmet i allafall.
Idag njuter jag av barnen och Stella!
Vi har ätit tacos och myst i soffan. Stella har fått hundben;-) Tittat på Ice Age och Dirty Dancing. Jag älskar Dirty Dancing, jag har sett den tusen gånger men jag ledsnar aldrig!! Det är nått magiskt med den filmen.

Nu är det sova dax!
God Natt

Likes

Comments

Jag övar självkontroll. Inte äta lördagsgodis! Det är svårt. Svårt som fan!! Vad tror ni Lykke skulle säga om jag helt plötsligt slukade hennes godis? Jag sitter bredvid henne just nu och oj oj oj vad jag är sugen! Bara rycka skålen, springa in på toan o äta upp allt! Nej då, jag har inget sockerberoende... Inte alls... ;-)

Men jag håller mig. Men det går lixom inte att tänka på annat än mat o godis. Hoppas det går över snart!!! Vi har köpt hem goda ostar och skinkor istället. Bra kompensation men ändå finns sockersuget där. En dag i taget!

Ha en härlig helg! Imorgon blir det slalom för hela slanten. /Zara

Likes

Comments

Nu är jag inne på dag..vad blir det..4,5? Börjar få minnesluckor av all nyttighet (det i sig kan ju inte vara nyttigt...haha)  Nåja, jag kör på med min egen variant av LCHF och det går förvånansvärt bra och lätt! Igår hade vi ju kalas och jag tänkte att jag aldrig skulle klara det. Jag tog en liten tårtbit, det gjorde jag, jag erkänner. Men alltså, den känslan när sockret kom in i kroppen... sköna feeling! Då fattade jag vilken makt det där jäkla sockret har över en! Herregud, som att bli hög när man äter en bit tårta. Inte bra alltså. På ett sätt var det bra att jag tog den för jag blev verkligen bara MER motiverad att hålla mig undan. Och hör o häpna, jag har tappat ett kg redan! hi hi hi...


Ikväll blir det lite boxning med Malin. Det är ett rejält pass, man får slå ut precis ALLA sin aggressioner. Skönt! Kanske du skulle må bra av ett boxningspass Lisen? =) Hoppas nattskiftet gick bra och att du fått sova under dagen idag.


Ha det bra där ute alla! /Zara

Likes

Comments