Så här blev stjärna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har en liten son hemma som är förkyld och febrig men i natt föll första riktiga snön!

Jag tog på mig mammas pärlor trots vabb och tråk, för nått glammigt måste man ha. Sedan ut i snön med vovven och sonen som nästan skrek av lycka ha ha ha...ja det gjorde jag med.

Idag ska jag beställa lite klappar och baka pepparkakor om Elis orkar...dessutom monterade jag ihop en stjärna som jag köpt och inte insett att den måste byggas ihop, och då menar jag byggas ihop f r å n g r u n d e n 😬
Bild kommer snar!

Puss
/L

Likes

Comments

Köpte en höst/vinter kappa idag och förvandlades till björn!! Den är gosig och cool, aj löv...

Fick smsa alla mina barn ( förutom lilla som var med mig) och syster för att fråga, ful eller cool????

Fick COOL och KLÖÖP unisont och KÖPTE!!!

Likes

Comments

2-3 gånger i veckan försöker jag hinna med ett Cardio crossfit pass. De är so effektiva och hela kroppen får sig en ordentlig genomkörare. Bilden är från igår och idag... alltså min rumpa och mina lår...ajajajaj... Måste ha varit nån ny station eller jag som tog i mer men det gör SÅ ont! Som det syns på bilden var jag rejält slut efteråt, sminket på trekvart och knallröd i ansiktet.

Även om jag älskar att utöva yoga så är det nåt alldeles speciellt med cardio passen. Känner mig så tuff och stark och så BÄST efteråt. Innan står man bara och våndas... 😂

Cardio crossfit FTW! /Zara

Likes

Comments

Fick godkänt idag hos hudläkaren, jag är cancer friiiiiiii!!!
Fick pad-svar idag och fläcken var inte utvecklad skivepitelcancer utan vi tog bort den i rättan tid PUH!

Nu blir de lite sjukgymnastik för handen och sen är jag klart!

Firar detta med en stor varm choklad med grädde och solrosor från torget sedan rusar jag iväg till jobbet😉

Likes

Comments

Landa hemma hos henne efter en lång dag med ett glas vin i handen...Ja tack! #bff #älskpåden

Snygga kursdeltagare på den kurs jag går nu... 😂😂

Nu mat o surra! /Zara

Likes

Comments

Då var man i vår huvudstad för utbildning i Processutveckling i dagarna 2. Självklart kommer tid finnas att åka över till min bonusfamilj i Solberga. Liiisen, jag kommer direkt efter kursen, slutar 17 idag! Längtar!!!

nå, nu lite smink på ansiktet efter lång hotellfrulle... Sen ska jag bara hitta till utbildningsarrangören... hehe... /Zara

Likes

Comments

Nån fler än jag som börjat bli med lockar ju mer åren går??? Visst, jag har haft nån enstaka självfall men nu är det lockigt på riktigt.

Började nån gång efter mitt första barn och sen dess blir det bara mer med åren. Imorse hann jag inte föna håret utan det har fått lufttorka och vips kommer de fram. Skulle jag använda en trattfön så blir det hejbarberiba i lockarna!! 😂

Jag gillar det (för det mesta) men det bara så häftigt hur kroppen funkar ibland. Det lever sitt egna liv... 😊

Nån annan? nej? Bara jag då... 😉💇✌ Åter till läxläsning med Finn. Behövde bara få trycka på pausknappen från allt gorm och stridigheter... slitsamt! /Zara

Likes

Comments

I fredags var jag så pass effektiv att jag hann med två after work häng! Först med jobbet på Afternoon tea och sen med bandet en lite mer avslappnat ölhäng på puben. Men båda mycket mysiga! Men jag känner mig trött... sliten... Mycket som rör sig i huvudet. En eventuell flytt, försäljning av hus med allt vad det innebär och en massa strul med Finn och hans skola. Fan vad less jag blir.

Massa möten med lärare som inte förstår och inte vill förstå honom. Men nu ska han äntligen få göra en utredning kring bland annat dyslexi. Som han kämpar i skolan och aldrig lixom når fram o bara får en massa skit för det. Jag lider med honom!!

så det var en rätt sliten Zara som åkte in till stan i fredags..som påsarna under ögonen vittnar om.

sen blev det stughäng resten av helgen. Stugan är verkligen platsen vi mår som allra bäst på. Iaf jag o Micke. Love it!

Nå, nu har en ny vecka startat, bara köra igång och hålla sig ovanför ytan... /Zara

Likes

Comments

Igår var det 5 år sedan min fina, älskade mamma lämnade oss... Det var en jobbig dag igår men jag hade mycket inplanerat så att inte tankarna skulle ta över hela dagen och hela mitt väsen.
Elis hade fotbollsmatch sedan dansträning, jag tränade och fick en ansiktsbehandling av finaste storasystern sedan konsert på Strandvägen 1 med Daniel Adams Ray och Timbuktu. Konserten var helt m a g i s k!
Jag och barnen var i kyrkan så klart och tände ljus för mommo-mamma också, älskar kyrkan.

Konstigt det där med sorg, vissa stunder så känns det som att jag inte kommit någonstans med mitt sorgearbete och vissa dagar känns lättare och jag kan tänka på både roliga och tråkiga minnen om mamma. Det finns ff mycket som jag har begravt inne i mig, tankar/känslor/minnen som jag bara inte kan öppna upp för ännu...det är för sårigt...det gör för ont..

Jag har en ENORM längtan hem till Luleå just nu, det är som att hela jag behöver få komma hem. Det är ofta så under hösten, då längtar jag hem något helt kopiös...jag behöver få komma till mammas grav.
Jag åker hem på höstlovet, så om 5 veckor men just nu känns det som en evighet.

Idag blir det att andas i skogen med Stanford och lite fika, skönt!

Puss
/L

Finaste dikten❤️

Likes

Comments