Det blir verkligen så tyst i huset när dom små har lagts sig. Hundarna är kvälls trötta och älskar mys stunderna i soffan. Jag älskar hösten och Vintern då man kan tända ljus på kvällarna, hela jag blir så avslappnad av det. Få egen tid med dom stora barnen och umgås en stund innan nattning är något som jag värdesätter väldigt mycket. Dom små är ju hemma om dagarna och dom får egen tid innan dom går och lägger sig oftast läser vi en saga eller ser på Bolibompa tillsammans . Denna kväll flätade jag min stora tjejers hår!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det varmare ute och hundarna tyckte det var jätte skönt ute så det blev en tur upp till Hundhagen med bästa kompisen Alice. Alla tre sprang som galningar så härligt och se men efter en liten stund Ville Diezel lägga sig under barnvagnen. Tjejerna lekte och sprang runt. När vi kom hem hade jag två trötta vovvar

Likes

Comments

Idag har det bakats pepparkakor med barnen och ett gäng kompisar. Alla fick göra dina egna pepparkakor och dekorera dom med glasyr och strössel. Minstingen åt upp pepparkaks degen och strössel gissa om han var väldigt nöjd och inte nog med det ,det bästa var nog enda barnens kompisar,att få deras uppmärksamhet. På kvällen åt vi hemma gjord pizza ( färdig köpt pizza deg från affären) Barnen fick lägga på pålägg själva. Det blev helt ok.

Likes

Comments

Siri är Våran lilla minsting som är född 160723 hon är en livlig och nyfiken chihuahua. Hon har en helt annan personlighet en Diezel men det dom har gemensamt är kärleken båda delar gärna med sig av sin kärlek till människor. Så otroligt mysig och gosig och kärleksfull. Det ska bli spännande och se hur Siri utvecklar sig på utseende mesigt och som individ. Tror stort på denna lilla tjej och Agility på hobby nivå är något vi kommer att pröva på när hon har åldern inne❤️

Likes

Comments

Diezel är en créme färgad chihuahua han kommer ifrån en uppfödare i Stockholm. Hon föder upp Chihuahua i mindre skala. Har Bara bra att säga om henne. Diezel har en fin stamtavla och är utställd på inofficiell utställning. Han har fått fin kritik och första placering! Diezel är född 160409. Jag måste säga att Diezel har ett hjärta av guld och är genom snäll och älskar att mysa och delar mer en gärna med sig av sin kärlek. Han en liten kille med stor personlighet. Finns inget negativt att skriva honom . Alla som träffar honom blir kär i honom. ❤️Diezel är en lugn kille som är nöjd då han får följa med familjen .Han kräver inga aktivitet för att vara nöjd för honom är familjen viktigast . Jag måste nämna bestämma kompisen Alice som är en stor del i Diezels liv.

Likes

Comments

Idag har det varit en kylig dag och Siri och Diezel var inte jätte sugna på att vara ute. Att ligga inne under täcket och mysa var betydligt mycket skönare. När man har 4 barn så blir det en hel del kompis här hemma vilket bara är jätte roligt. Idag var det en sån dag då alla utom minstingen hade vänner på besök. Min stora tjej bakade Budapest rulle och kladdkake muffins som dom andra glatt mumsade i sig. Det blev ju en hel del disk och oreda efteråt. Tack och lov för diskmaskin för några drygt 6 månader sedan bodde vi i ett tillfälligt boende utan diskmaskin och det kändes som att DISKA var det enda man gjorde fy så jobbigt det var. När vi flyttade till Vårat efter längtade Radhus var det rena lyxen att få en diskmaskin. Ibland kan det vara bra att vara ifrån något så man uppskattar det när man får tillbaka det igen.

Likes

Comments