Header

Idag är Kevin på återbesök efter Mastektomin. Jag jobbar kväll så jag är inte med i Stockholm, men har fått en bild skickad på resultatet.
Ser mycket bra ut. Ingen korrektur behöver göras!


Likes

Comments

Kevin är hemma och opererad. Nu ligger han nerbäddad i soffan och dricker Proviva.

Allting har gått bra. Han opererades på Capio som är en privat klinik på Drottninggatan i Stockholm. Capio har ett samarbete med Karolinska och på grund av platsbrist i Solna hamnade han på Capio istället.
De hade bra bemötande och han fick tacopaj till middag. Vad mer kan man begära?
Hans kirurg var Pehr Sommar. En mycket kompetent person med fina resultat. Det syns på Kevins bröstkorg som har goda möjligheter att läka fint utan att behöva korrigera.


Likes

Comments


5/5 kl.17

2017

PRIDE KATRINEHOLM

Vi knäcker koden till den bästa Pride-festivalen!

Likes

Comments

Sitter på kontoret och planerar vårens verksamhet för MOGAI. Känns berikat. Kommer att ske mycket intressanta och roliga saker under terminen och jag hoppas att så många som möjligt nappar på upplägget.
Om cirka 2 timmar ska jag och Ella bege oss till "kommunregeringens hus" för möte om nyårsfilmen som ProudPictures skapade i ett uppdrag från Katrineholms kommun. Vi ska få lite feedback och fortsätta att jobba utifrån det. ProudPictures ja, oj vad det händer grejer för oss! Om en månad sker den stora inspelningen av vår kommande kortfilm och vi är så taggade, rädda, glada, nervösa och förväntansfulla. Som alltid så sker avhopp, tillkommande och oförutsedda saker när det börjar nära sig och inspelningarna hänger alltid på en skör tråd. Det är den stora nackdelen med produktioner, ovissheten. Bönar och ber om att vi tar oss fram till mållinjen.

Veckan är full med möten och mitt i alltsammans opereras Kevin. På onsdag för att vara exakt. Han blir kvar över natten och ska hämtas dagen därpå. Han är spänd, jag är spänd. Tror att det kommer gå galant dock.


Likes

Comments

Förra året skapade jag en lista på saker jag skulle göra år 2016. 2016 var ett omtumlande år med många förändringar men kanske främst insikter. Ett år där jag har landat i mina svagheter och styrkor, lärt känna mig själv och jobbat mig uppåt.
År 2017 kommer att bli de mest kreativa år någonsin för mig. Ett år fullt med projekt och vad jag tror kommer att bli ett rejält startskott för framtida produktioner. Såhär såg förra årets planer ut och de som jag faktiskt genomförde är struket med rött:

Planerna för år 2017 kommer att se ut såhär:


Likes

Comments

Bytt boende här i månadsskiftet. En inte alltför slitsam process men då jag var rejält förkyld blev flyttkartongerna förstås aningen tyngre. Den nya lägenheten har fönster mot stadens köpcentrum och bilar susar förbi oftare än vid det tidigare boendet. Trivs, det gör jag. Vi har köpt mycket nytt vilket brer på känslan av att lämna det gamla bakom sig. Jag tror att till och med katterna har funnits sig.Likes

Comments