Header


Dig måste jag skriva om. En sjöjungfru i en äventyrsdröm. En Ariel med sting. Och vem är jag? En enkel man med en latte i min hand. Jag finns på stranden med våta fötter. Kliver i, det gör jag aldrig. Vattnet är otäckt men det täcker jordens yta och jag måste bli ett med det, precis som jag måste bli ett med dig.


Likes

Comments

Äntligen har jag fått en av mina vänner att spela LoL och därför tog jag och Kevin tillfället i akt och åkte till henne för en spelhelg. Hon och hennes sambo har dessutom köpt en ny bostadsrätt i Sollentuna så nu har vi kikat på den också. Något som varit planerat bra länge.

Nu kommer en tuff vecka med fullt schema inför Kulturafton och särskilt utvilad och redo vill jag inte påstå att jag är. Gamers har en tendens att inte sova många timmar under ett lan. Jag har nog själv att skylla. Det kommer nog att gå fint ändå, jag är skapligt förbered.


Likes

Comments

Jag har plockat ner nästan alla mina Youtube-videos. Jag har tagit bort Snapchat. Rensat upp

2016 och 2017 har varit år där jag upptäckt mängder av nya saker om mig själv. Jag har, i mina ögon, gått från att vara en tonårsgrabb till vuxen. Jag skulle hävda att jag är väldigt olik personen som genomgick könsutredning och hela den resan. Vilket inte är så konstigt med tanke på omständigheterna.

Kanske låter det komiskt att säga "Jag ser tillbaka på mig själv men ser någon annan". Ser framför mig "Igår var jag liten, idag är jag stor", men du förstår vad jag menar.

Jag vet vilka karaktärsdrag jag vill förstärka hos mig själv. Jag vet till och från vad jag vill arbeta med. Jag vet vilka drag jag inte uppskattar hos mig själv. Jag har receptet och jag känner mig mer fullständig. Jag har förstått att det inte via bekräftelse från andra, offentlighet, som jag blir lycklig.

Jag är ingen tonåring.

Likes

Comments

Livet är en dramaturgisk kurva. Det går rakt, det är vardag och timmarna på dygnet räcker precis till. Det går uppåt, det blåser i ryggen och det blir timmar över. Plötsligt händer någonting och livet sluttar. Man kravlar sig fast på kanten som tycks vara gjord av gummi. Mycket segt glider man ner i matthet, oro och timmarna räcker aldrig.

Det har gått uppåt så himla länge nu. Ja, sedan början på året. Nu är det lite segare. Filmteamet vann inte Noo-maraton för att manuset inte var hållbart, bilen krånglar, mycket på jobbet, jag råkar dubbelboka mig och dygnen är så korta, så korta.

Är vi på en upptrappning nu?

Likes

Comments

Att man överhuvudtaget har tid att sätta sig och skriva klockan åtta en måndagsmorgon är beundransvärt. Skulle i själva verket ladda upp en film från filmlägret Erasmus+ från i somras. Hittade inte USB:et som filmen ligger på så hamnade här i stället. Kilar om en stund men häller i mig kaffe ur den största koppen jag kunde hitta.
Känner mig trött fast jag egentligen har sovit i lagom många timmar. Jag tror det är psykiskt. Det är så mycket bollar i luften och så få helger med ingenting planerat. Min syster skrev till mig igår och frågade om jag kunde ses på familjemiddag. Närmaste datum var i slutet av oktober. Det är helt galet. Tur att det är tillfälligt.

Igår eftermiddag/kväll drog delar ur ProudPictures till Perrongen och började lasta ut alla våra saker. Det är lite rekvisita som blivit kvar som var tvunget att flyttas på. Nu står alltsammans på min och Kevins vind men för att komma in där behövde det en rejäl rensning. Det var jag och Emilié som fick rodda runt i röran, men bra blev det. Vi har till och med hängt upp scenkläder på galgar. Halleluja.

Likes

Comments

Äntligen! Jag har skrivit ett roligt, klokt och viktigt manus. Igenkänningsfaktorn är hög. De lesbiska fördomarna. Ett samtal med en förälder i den mest opassande miljö man kan tänka sig.
"SUSHI" är en kortfilm som inte liknar något annat från ProudPictures. Endast två skådespelare och i ett och samma rum, där dialogen är fokus. Vårt mål med filmen är att göra just det, frångå vår vanliga bubbla. Dessutom är karaktärerna inte transpersoner. Vi vill testa något annat, berätta en annan historia.

Jag kommer att spela Hedda. En lesbisk tjej som dejtar Ebba sedan en månad tillbaka. Under den första heta stunden tillsammans ringer mobilen på nattduksbordet. Det är mamma. "Varför svarar du inte på en gång? Vad gör du? Jo...angående middagen imorgon, äter Ebba fisk?".

Nu söker vi Ebba. En skådespelare med eller utan erfarenhet. Spelålder 18 år och HBTQ-person. Det kommer att bli roligt, på riktigt. Du kan väl anmäla ditt intresse?

Likes

Comments

Kommer från Författarfrukosten med Kakan och tycker att det hela flöt på väldigt bra. Jag måste dock bli bättre på det här med tal och hur man beter sig på en scen. Jag har haft så lite av det i mitt liv att jag inte hunnit blivit bekväm med det. Ska jobba med det och ett steg i den riktningen är skådespeleri. Något jag kommer att göra i nästa kortfilm.

Likes

Comments

Imorgon är det författarfrukost med Kakan Hermansson på Perrongen. En punkt jag som programkoordinator har hand om. Tack och lov styrde vi om så att min kollega hämtar Kakan vid tåget. Min bil är ingen höjdare. Jag har kollat på ny men det blir troligen om två månader.

Vi har också börjat på ett nytt manus. Eller...Jag skrev det men kommer inte att regissera det. Jag ska nämligen skådespela. Det ni! Så himla roligt. Jag ska spela en flata och det känns också spännande.

Håll utkik efter "SUSHI" på Youtube i november!

Likes

Comments

Idag är jag nästan ledig. Med nästan menar jag att jag har lite telefonsamtal och mejl att pyssla med men hem ifrån. I kväll är det tävling i Noo maraton. Det läskiga med Noo är att man aldrig kan ana hur det ska gå. Den film man aldrig trodde skulle vinna, kammar hem alltsammans.

Innan en tävling kan jag aldrig sova ordentligt. Vaknade klockan 6 i morse. Det är i och för sig inte så konstigt med tanke på att filmtävlingar är en sådan stor passion. Får också träffa alla filmkollegor då vi åker upp tillsammans till tävlingen!

Likes

Comments