Hejhej!
Har haft världens träningsvärk senaste dygnet, skönt för då vet man verkligen att man tränat bra💪

Har börjat med en liten challenge "30 days squat challenge" heter den, kändes som en rolig sak och så får vi se om det blir nån skillnad efter det! det går iallafall ut på att man gör ett antal squats varje dag och de antalet ökar för varje dag! Har gjort det här i 3 dagar nu och Mina ben är alldeles döda haha😳


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorse drog jag ut på en joggingtur. Det blev 3,4 km sammansatt. Jag sprang i spåret (det är ca 2,5 km) och resten var vägen dit och hem. Jag gick till spåret i ganska hög fart för att på upp flåset, det tog ca 5min. Resten lyckades jag springa. Jag förvånade mig själv med att lyckas springa hela vägen! Nu börjar jag komma igång igen. Det är bra att komma igång med träningen igen för att få igång immunförsvaret.
- Alexandra
Likes

Comments

Jag (Alexandra) och Erika var ute på ännu en promenad. Denna blev dock längre än förra. Jag behöver starta lugnt så jag inte blir sjuk igen. Denna runda var ca 6km och jag sprang sista biten för att känna lite på hur det känns. Var ute i en timme ungefär. Även fast jag vara sprang ca 1 km så kände jag att jag verkligen kommit ur form. Jag ska börja träna mer nu så jag kan träna ordentligt under sommarlovet och komma igång ordentligt inför nästa säsong!
- Alexandra
- ErikaVar tvungen att stanna för att ta en bild!

Likes

Comments

Helloo! Glömde uppdatera igår men igår var jag på gymmet och förnyade mitt gymkort så nu blir det till o sätta igång med träningen på allvar!
Jag va och tränade med Jano och som vanligt började vi på rullbandet, sen efter det gick vi till rummet och gjorde lite situps. Efter det testade vi göra squats på ställningen jobbigt var det men jag klarade det! allting vi gör gör vi i 3x10 rep. Sen efter det gjorde vi fler övningar och fokuserade mest på mage och armar.

Måste berätta att jag faktiskt börjat märka resultat! Jag känner att jag fått mer muskler speciellt på armarna, det är verkligen kul när man ser resultat de får en och bara vilja träna ännu mer och man blir väldigt motiverad!


Likes

Comments

Nu har jag och erika varit ute på en liten promenad. Var tvungen att ta den lugnt för att jag varit sjuk igen. Vi gick ca 4km i lagom takt.
-Alexandra


Likes

Comments

Hejhej sitter nu och dricker mitt kvällste efter att ha varit ute med några kompisar. Har varit hemma och pluggat hela dagen och tog en paus efter ett tag och tog en cirka 45 minuters powerwalk med min hund. Det är en väldigt bra paus när man sitter och pluggar då man orkar koncentrera sig längre när man kommer hem!
Likes

Comments

Tja tja! Sitter just nu och dricker kvällste med mamma :) jättemysigt efter att man varit ute och frusit! Kände mig jätteduktig idag som gick hem efter skolan, Emelie var me mig så vi gick förbi Ica påvägen och köpte lite jordgubbar. Det tar ungefär en halvtimme att gå från skolan till mig så det är en bit iallafall.

Eftersom de va så fint väder så tog vi faktiskt ut cyklarna och cyklade till steninge slott där vi satt på en brygga och åt jordgubbar, supermysigt och det är härligt nu när våren kommer! Man får mer motivation till att gå ut och röra på sig


Likes

Comments

Hello allesammans, hoppas ni är lika glada som jag att det fina vädret har kommit tillbaka 😍 jag tog vara på det idag genom att gå en powerwalk, gick i ungefär en timme tills jag träffade två kompisar som hängde med mig, även fast det inte vart så mycket powerwalk då så gick vi runt lite :) så va slut i hela kroppen när jag kom in, men det är en skön känsla då vet man att man gjort något bra iallafall!
Likes

Comments

Idag pallrade jag mig till träningen trots snökaoset. Men jag var en av få tyvärr. Slutade med att vi var fem stycken varav en målvakt. Så det gick inte att göra så mycket av träningen. Vi sköt mycket och hade en strafftävling. Man skulle sätta tre straffar i rad och sen fick man gå hem. Förhoppningsvis försvinner det tills nästa vecka så vi kan träna som vanligt!
- Alexandra

Likes

Comments

Sitter nu på bussen påväg från gymmet, var och tränade med Sofia efter skolan idag :) vi började med att gå och springa på bandet i 20 minuter. Efter det så gick vi in till ett litet rum där man gör valfria övningar. Så vi gjorde armhävningar och klappade varannan hand med varandra varje gång vi gick upp från en armhävning. Det gjorde det lite roligare och så blev det som en samarbetsövningar. Sen gjorde vi lite andra magövningar och avslutade med sqauts medan vi höll en viktstång. Sen efter det fick det bli lite stretching och nu väntar bara den jobbiga träningsvärken i benen!Likes

Comments