I helgen var jag på ett besök i Varberg hos ett par släktingar. Vädret var tyvärr inte riktigt med oss men mysigt hade vi ändå. Jag unnade mig själv med lite småsaker nu innan vårterminen sätter igång.

Det är lite pirrigt inför den kommande terminen eftersom de nationella proven kommer att sätta kunskapen på spel. Dessutom börjar gymnasievalet närma sig och osäkerheten kring det är på topp. Men trots allt som man ska gå igenom nu så försöker man blicka framåt och hoppas på att allt snart är över. Många roliga aktiviteter med klassen väntar och jag tror att denna terminen är en av dem tuffaste men roligaste terminerna vi någonsin har haft, ännu. Just nu sitter jag faktiskt och försöker få ihop en video om just gymnasievalet men det är svårt då filen är otroligt stor.

Parfym One million: HÄR  Örhängen: HÄR Halsband: H&M

Likes

Comments

Till frukost eller brunch som man kallar det för blev det krispiga pannkakor med vaniljsocker som topping samt banan och blåbär. Den här gången tycker jag att jag fick till pannkakorna riktigt bra, mums säger jag bara! Pannkakor är perfekt att äta vilken årstid som helst, gott är det också.

Likes

Comments

Lite av det gröna finns fortfarande kvar tack och lov.

En bild på min slitna fina nikesko.

En grå och ensam lyktstolpe som jag inte kunde hålla mig borta ifrån att fotografera.

Imorse hade jag satt alarmet på klockan åtta. Jag hade planerat morgonen med en promenad ut i vinterkylan och sedan äta lite frukost. Istället struntade jag i alarmet och gick upp vid elva. Men en promenad blev som tur var av.

Jag blev glad då snön äntligen börjat falla över det gråa och kalla samhället så att gatorna kan lysas upp lite mer. Nu har jag blivit så trött på det trista vintermörkret, man vill ju ha sommar. Jag tänker som så att det näsan vore bättre om man fick kyla och snö en kort period av året så att man kunde passa på att utföra vinteraktiviteter då och sedan kunde det vart sommar resten av året. Bläk för kyla, jippy för snö.

Likes

Comments