Godmorgon på er!

Domedagen är här, för mina tänder... Nä, skämt å sido, just nu är jag påväg mot odontologisk radiologi. Denna gången ska mina tänder röntgas och eventuellt ta känseltest. Känslan inför detta är lite blandad. Främst spelar mina nerver med mig, nervositeten är verkligen på hög nivå men vi får hoppas på det bästa.

När jag gick ut idag lyste solen som den inte har gjort på länge, det var likadant igår, hur härligt? Jag ser verkligen fram emot våren och hela sommaren. Tänk er själva, glass, sol, bad och bara relaxing, mums säger jag bara!

Likes

Comments

Har ni hört talats om en app som ger dig tillgång att gå till närmsta café och hämta ut en gratis semla. Det hela går ut på att man skickar ett meddelande via appen till en facebook kompis, detta meddelande visar man upp på cafét så får man en helt gratis semla.

Jag älskar hela idén med Semlogram, som det heter. Idag fick jag ett semlogram av pappa, så omtänksamt.

Direkt efter att vi köpt ros så åkte vi till cafét och hämtade ut den smarriga sötsaken.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag!

Det är tisdag, men inte vilken tisdag som helst, det är alla hjärtans dag! Jag gjorde lite research angående denna dagen och det visade sig att denna dag blev påkommen under medeltiden.

På wikipedia stod följande: ''Firandet av helgonet Valentinus den 14 februari började inom den katolska kyrkan redan i slutet av 400-talet, men exakt vem denne var är oklart. Flera olika martyrer med namnet Valentinus från 200- och 300-talet är dokumenterade, även om nästan ingenting konkret är känt om dem. Enligt en sen medeltida helgonlegend ska Sankt Valentinus ha återgett synen åt sin fångvaktares dotter – något som kom att inlemmas i vissa moderna historier om Sankt Valentin.

Kopplingen till romantik och kärlek uppkom först under medeltiden och uppstod möjligtvis genom en folklig föreställning om att fåglar i mitten av februari sökte och fann sin partner. Detta inspirerade pojkar och flickor att fundera på vem som skulle bli deras Valentin, det vill säga vem som de skulle hålla ihop med minst ett år framöver. Även i Sverige har seden att på lek para ihop flickor och pojkar funnits, men i tradition varit förlagd till pingsten.'' - Hur gulligt låter inte det?

Före min frukost valde jag att starta upp min dag med en ansiktsmask från Mary Kay. Denna mask tycker jag är otroligt bra. När man har sköljt av masken känner man sig uppfriskad direkt. Denna mask kan verkligen rekommenderas!''Uppfriskande ansiktsmask från Mary Kay'' 

Likes

Comments

God förmiddag! (eller vad man nu säger)

En dag kvar tills alla hjärtans dag. Har ni någon och fira med? Det har inte stackars jag, haha. Det blir förmodligen så att jag drar igång någon film med lillsyrran och bara myser.

Gårdagens frukost tänkte jag dela med mig av. Jag älskar mat, speciellt frukostar. Du har säkert hört uttrycket: ''frukosten är det viktigaste målet på dagen.'' Jag känner att det verkligen stämmer in på mig eftersom utan en god frukost blir min dag helt förstörd! Igår var det söndag och känslan för att lyxa till starten på dagen var på topp. I vanliga fall är jag riktigt dålig på att få till frukostar. Det brukar vara lite yoghurt och sen bär det iväg till skolan. Igår däremot kändes det som att jag lyckades någorlunda, #stolt.


Likes

Comments

Dagarna bara rullar på. Skolan har gått bra, trots alla blickar...

Idag har jag besökt pedodonti (barntandvård för barn med hål i tänderna eller råkat ut för allvarliga skador där tänder har drabbats.) Det gick bra. Denna gången försvann rälsen som åkte på för en vecka sedan då dess jobb var att hålla tänderna på plats. Nästa gång kommer mina tänder att rötgas och nervtrådarna för tänderna ska kontrolleras. Fjärilarna i magen börjar väckas till liv, igen.

Efter kontrollen var både jag och pappa vrålhungriga så vi bestämde oss för att ta buffé hos pizza hut. Smarrigt värre...

Likes

Comments

Söndagen startas upp med ett varmt bad. Hur skönt låter inte det?

Idag är tanken att plocka iordning lite saker, byta sänglakan (det tråkigaste som finns), helt enkelt städa. Jag tycker att det är otroligt skönt att städa på söndagar samt ta ett bad för att senare kasta sig i de fräscha lakanen och gosa in sig i det mjuka.

Många ungdomar i min ålder bruka dela med sig att de har ''söndagsångest'.'' - Ångest för att helgen snart är slut och skolan börjar som vanligt igen. Själv brukar jag inte drabbas av detta men idag känns det riktigt jobbigt, tanken att behöva gå till skolan. Att studera i sig är inte jobbigt däremot kommer det vara jobbigt att bemöta allt folk eftersom jag vart sjukskriven i en hel vecka pågrund av en olycka där många i skolan såg mig och blev oroliga. Självklart kollar folk för att de är nyfikna, det hade jag själv gjort men bara tanken framkallar min stress... Förstår ni vad jag menar?Likes

Comments