Var tvungen att stanna för lite outfit bilder... (Så typiskt tänker ni då...)

''Kossorna säger muuu!''

Några blommor...

Blev plötsligt en stoor bukett!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Trädens alla blad har slagit ut. Studerande ungdomar har gått på sommarlov och nu är det inte länge kvar till midaommarafton. Är det bara jag som har problem med vilka kläder man ska bära på denna dag?

Häromdagen åkte jag till Kungsmässan efter jobbet för att hitta en outfit till midsommarafton. Det gick sådär... Vi gick in i lite olika affärer men jag hittade absolut ingenting!

Först var tanken att satsa på färgen gul och vit. Gul har blivit en riktig modern kulör i år och jag bara älskar det! Gult är verkligen inte fult!

Kläderna som jag shoppade på mig de sista tio minuterna blev varken gula eller vita. Det slutade med att under de sista tio minuterna före de stängde så plockade jag på mig en snygg svart kjol och en röd topp. Mm, jag tror det kommer bli bra.

Glad midsommar på er!

Röd blus Här Svart kjol Här

Likes

Comments

Är det bara jag som försöker leta efter olika sätt att maxa sina förutsättningar före prov?

Här har du möjlighet att ta reda på mina tips inför prov:

1. börja låångt före. För att allting ska sitta i huvudet så måste du förstå vad det är du arbetar med och ska kunna. Därför är det bra att vara ute i god tid och hela tiden vara aktiv på lektionerna, det vinner man mest på.

2. ät en stadig frukost. Frukosten är det viktigaste målet på dagen eftersom den sätter igång dagen. Vem vill inte ha en bra dag liksom?

3. gå en promenad eller löp ett pass. Det finns studier som tyder på att ungdomar som rör på sig får bättre resultat i skolan. Jag tror att det ligger något i det å andra sidan så är det grymt skönt efter träningaspasset eller har jag helt fel?

Det var mina tre starkaste tips. Dem fungerar riktigt bra för mig och  hoppas de gjorde lite nytta och gav lite inspo till er läsare!

Likes

Comments

Hejjsan på er! Long time no see

För variationsskull så tänkte jag göra detta blogginlägget lite roligare. Precis som rubriken lyder så ska jag dela mig med av tre stycken bra och dåliga egenskaper.

Bra sidor

1. Positiv. Jag får alltid höra att jag är positiv och då skojar jag inte.

2. Bra lyssnare. Själv anser jag mig som en bra lyssnare. Älskar att lyssna på människor och ta lära från dem och deras tankar.

3. Öppen. Flera gånger har människor beskrivit mig som en öppen person. Själv anser jag att jag inte har några problem att öppna upp mig själv men det klart att jag sätter gränser. (Sparar ju mina hemligheter tills man lär känna mig påriktigt.)

Negativa sidor

1. För höga förhoppningar. Alltid, alltid, alltid så sätter jag alldeles för höga förhoppningar på saker och ting. Någonting som jag verkligen försöker arbeta bort.

2. Klängig. Ja, jag är riktigt klängig. Men jag älskar att klänga på mina vänner, haha. Tror att jag mestadels gör det omedvetet fram tills jag inser att: "ojj, värst vad jag var på nudå."

3. för snäll. - Jag är alldeles för snäll mot människor. Anledningen till det är att jag vill verkligen inte skada någon och göra den sur eller ledsen på mig. Det är ett stort problem för mig då jag nu inser att det vore bättre om jag stod upp för mig själv och mina tankar.

Likes

Comments

H e r r e g u d är ett ord som ofta används, speciellt från mig. Uttrycket är perfekt för att beskriva gårdagen.

Godmorgon på er också förresten! Kommer ni ihåg att jag häromdagen skrev att en surprise skulle dyka upp igår? Well, tyvärr blev det inte så. När jag kom hem igår var jag alldeles utmattad.

Det jag gjorde igår var att gå ut och promenera samt jogga. Riktigt tufft var det för mig som aldrig tränar. Totalt var rundan på 8 km då jag och Desirée dessutom gick fel. Vi missade en sväng och fortsatte cirka 2km innan vi insåg att vi gått fel. Lite roligt var det allt, nu i efter hand… Där och då var det däremot inte lika roligt.

Jag kan glatt meddela att en promenix är riktigt skönt dagen efter. Man känner sig pigg i humöret då man verkligen har sovit ut och ätit en stadig frukost. Verkligen att rekommendera!

''Vilse i skogen''
Blickar ut över sjön

Likes

Comments

Ännu en dag har passerat och nu sitter jag återigen bakom datorskärmen med en kopp te, så typiskt mig.

Dagens humör: riktigt positiv och glad till allt jag mötts av denna dag. Kan tänka mig att vädret har speglat av sig på mitt humör de senaste dagarna, haha.

To-do-list: Idag har jag planerat aktiviteter inför morgondagen. Det blir en liten hemlighet tills imorgon.

Höjdpunkten: promenaden påväg hem ifrån skolan var nog dagens höjdpunkt. Fågelkvitter bland grenarna och sällskapet var trevligt.


Likes

Comments