Helt ärligt talat så tog jag en paus... Hej föresten! Hur mår ni? Jag har mår bra, har tagit en paus från mina sociala medier fram tills igår. Då postade jag en bild på Instagram...

Har ni sett att flamingos verkar vara årets djur? Djuret finns verkligen överallt! Själv tycker jag att flamingos är ett vackert djur och alldeles perfekt för att använda på olika möbler och småsaker.

På tal om flamingos så har jag fått hem min almanacka från personligalmanacka.se Tryck HÄR. Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om det för ett par veckor sedan? Det blev en flamingo på toppen och ett citat av fashion gudinnan Chanel på baksidan, hur coolt?

Vart har jag varit den senaste veckan? Jo, jag har vart uppe i Bohuslän med pojkvän + hans familj. En spännande vecka och mycket att utforska. Eftersom jag inte rest så mycket runt om i Sverige så blev Bohuslän en ny pin nål att fästa fast. Helt oslagbar natur finns där och otroligt vackra hus. Under veckan kommer bilder att postas upp från denna resa, jag lovar.


- Från en härlig promenix på Skaftö, Bohuslän.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det känns som att det var ett tag sedan jag la upp ''veckans pepp'' eller har jag fel? Oftast brukar jag dela med mig av liknande inlägg i slutet av veckan eller i början på en ny. Idag väljer jag att posta ett pepp- inlägg mitt i veckan, knasigt va? Jag tror att ingen människa skadas av lite pepp då och då.

''Ett väldigt djupt citat men otroligt sant. Om dagen har vart skit rent ut sagt (ibland får man säga skit trots att det låter fult) ;) så kan man blicka framåt och börja om dagen därpå, hur bra?

Har du rutiner som du vill bryta så bryt dem direkt! Vill du börja ta dem där yogalektionerna som du länge har drömt om eller börja träna inför det där drömmiga maratonet som du vill så gärna springa så gör det! You can do it! Det är ditt liv, du bestämmer över vad du vill göra, visst är det härligt? Heja dig!

Likes

Comments

Hejjsan! Det var ett tag sedan jag postade upp ett inlägg här på bloggen. Faktum är att det var tre dagar sedan... Ni bara: ''ööh, ja det var ett tag sedan.''

Häromdagen slog det mig att det enbart är tre hela veckor kvar av min ledighet. Sedan börjar skolan. Igen. Det känns bedrövligt att tiden går så otroligt snabbt!

Jag har tänkt att ladda med en almanacka och lite snygga skolsaker inför skolstarten. Personligalmanacka.se (ej sponsrat) kommer jag förmodligen beställa min kalenderbok från. Där kan man nämligen designa sin egna personliga almanacka, hur bra?

Hur ska ni spendera era veckor av ledigheten? Jag känner att vädret inte har vart på topp denna sommaren. Hoppet finns kvar för att solen ska titta fram lite mer framöver... Men vi får se angående det.

Vad händer under just nu? Jo, vi laddar inför en båttur under eftermiddagen med ring (tube) efter. Senare kommer vi att åka ut till en Ö med båten och äta kvällsmat, mysigt va? För en gångs skull är det bra båtväder. Tycker att de har vart lite snålt med det på senaste tiden...

En ny video från Kroatien har föresten redigerats klart och är nu uppe på youtube, missa inte den!

Likes

Comments

Godkväll godingar! Idag har vart en intensiv dag med både shopping, bad och en promenix. Dagen startades upp klockan åtta med en smarrig frukost. Senare bar det av mot staden för att gå lite på torget samt kolla in lite olika affärer. Som alltid fanns det flera saker som gav den här känslan ni vet: ''jag bara måste ha!''

I flera månader har jag spanat in en snygg trenchcoat från Stockhlm men det har aldrig blivit av att jag köpt den. Så blev det förstås inte idag heller... Däremot var den nära att bli köpt. När jackan hängde där på galgen sprang jag fram till den, kastade på mig den och gick mot närmsta spegel. Jag tror jag blev kär. Tyvärr var den något liten och den andra som fanns kvar var något för stor. Dessutom var det nog bäst så eftersom i nu läget behöver jag spara pengar inför framtida köp, hehe.

I denna stund är jag helt slut efter att ha gått runt på stan, åkt hem, bytt om, åkt ner till stranden, lagat kvällsmat och gått en promenix med doggsen. Nu har jag och Hugo laddat upp inför att kolla på film och bara ta det lugnt. - Vad ska ni göra?Likes

Comments

Att luta oss tillbaks lite oftare tycker jag borde vara en sak vi borde ägna mer tid åt. Då menar jag inte att sätta sig i soffan med en påse chips och kolla på serie hela dagen, något som händer mig lite för ofta. Istället kan man fokusera på alla mål man har i livet tillexempel: gillar man att sjunga, sjung! Inte din grej? Kanske är din grej att dansa, fotografera, måla, designa eller varför inte skriva texter?

Bilden är hämtad från Pinterest.

Det här med mål kan vara svårt. För mig är det klurigt eftersom det finns så otroligt många saker jag vill hinna med i mitt liv men tiden är knapp. Det låter ganska sorgligt men tyvärr är det sant. I vardagen kan det vara skönt att luta sig tillbaka, rensa tankarna genom att skriva en snutt om det som har snurrat runt i huvudet under dagen. Yoga kan vara ett annat alternativ för att finna det här lugnet som många pratar om.

Bilden är hämtad från Pinterest.

Gör man någonting för sig själv (ex. träna tio minuter, göra en smarrig frukost) så känner man mer motivation för att göra mer! Eller är det bara jag som känner så? Går man upp femton minuter tidigare än vanligt på morgonen så känner man att man får såå mycket mer gjort. Det är verkligen en skön känsla. Lägger man en timme om dagen på att fokusera på sina mål eller kanske rensar tankarna genom exempelvis skriva av sig så lär man se resultat.

Bilden är hämtad från Pinterest.

Likes

Comments

Horoskop är någonting som blivit mer aktivt i min vardag. Med detta menar jag att stjärntecken har blivit som en rolig grej att läsa på lite då och då. Det är varken vetenskapligt bevisat eller riktigt troligt att ett horoskop talar om vem just du är, vilka situationer du kommer att sättas i eller vilka handlingar du gör. För mig är det bara roligt att söka upp mitt horoskop (kräftan) och läsa lite om det, jämföra min egna personlighet och så vidare. Som sagt det är en rolig grej bara. - Hur ser ni på horoskop? Läser ni om stjärntecken eller låter ni bli?

Det är mitten på sommaren och jag tänkte bara sisådär slänga upp lite bilder kring olika horoskop. Leta och se om ditt finns med vetja!

Likes

Comments