Hej! Jag har packat resväskor med mamma, för i morgon drar vi till rio! Ska bli nice. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 39 Readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag här och chillar. Vi ska till en grill fest klockan 13:00 typ. Skönt att jag har lov, underbart alltså!
  • 40 Readers

Likes

Comments

Idag var det sista dagen i skolan! Det var kul, vi hade en liten fest. Jag är hemma just nu, har typ dansat med min mamma litegrann! :3 vet inte vad jag ska göra idag hehe..
  • 39 Readers

Likes

Comments

Hey! Jag vaknade klockan 9:00 idag! Skönt.. Jag håller på att spela Just dance 2014 online! Det är jättekul. :)) Vi får se vad mer jag ska hitta på idag.
  • 18 Readers

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Mycket har hänt. Igår kom min brorsas kompis hit (han är från Sverige). Han ska ungefär vara här i 3-4 veckor. På fredag så är det sista dagen i skolan (dvs lov). Lovet är inte till mars, utan till 31 januari. Vi kommer ha massor med veckor ledigt ändå, det kommer vara cup här i Brasilien och carnaval (stav). Det ska bli nice med lov :)). Har varit hemma igår,idag och ska vara det i morgon med. Det är typ ingen i skolan, när jag var där i Måndags så var det nästan ingen i skolan. Lite onödigt eftersom alla andra inte är i skolan. Haha. Brunos kompis har tagit med sig just dance 2014. Jag och mamma älskade det, vi har dansat hela dagen och mer ska det bli ;). Nästa tisdag så drar vi till Rio, vi ska fira julafton med släktingarna och nyår självklart ;). Ska bli as kul! ;)

Just dance 2014 fodralet :)

Just dance 2014 - Turn up the love (sumo)

Just dance 2014 - Summer time
  • 18 Readers

Likes

Comments