Hej! Förlåt för jag inte blogga igår! Snart drar jag till skolan. Idag är det extra lång dag tills 17:30. Vi får väl se vad som mer händer!

//Bianca

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 26 Readers

Likes

Comments

Hej! Jag har nyss ätit mat, och hör sitter jag och smaskar på Mentos. Idag ska alla i familjen dra till en shopping. Den heter "Shopping bourbon" så det ska bli nice! Vi kanske ska gå till våra släktingar idag. Annars gör vi det i morgon! Tänk, om en månad är det jul. Kan knappast tro det? Tiden rusar på. :) Längtar till julafton skit mycket! Hehe.. aja nu ska jag typ chilla. :)  • 23 Readers

Likes

Comments

Hej! Jag har ätit nyss. Jag har varit i skolan också. Det var bra i skolan! Typ chill dag.. jag gick hem 1 läxa som jag ska bli av med,så snart som möjligt.. äntligen är det helg alltså! Har bara längtat så mycket efter helg. Jag har ju varit i skolan och kämpat hela veckan,medan ni i Sverige har höstlov. Men man måste ju kämpa eftersom jag vill ha en bra framtid. Om 1 månad och typ 11 dagar så får jag sommarlov! När det är vinter i Sverige, så är det sommar här! Det ska bli skit härligt och ha lov! Lovet börjar 13 december och slutar i mars! Det kallar jag MYCKEEEETT... LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ! Men nu ska vi satsa på att plugga och kämpa.


Ha en bra fredag!

//Bianca

  • 22 Readers

Likes

Comments