Header

För några veckor sen så bestämde jag och min vän Tove att vi skulle börja gymma på friskis, Jag har gått där innan sen så blev det ju att var man under femton fick man inte träna utan någon vuxen och det sög för ingen utav mina föräldrar hade tid. Men nu har de som tur ändrat det till att man ska va tretton sen får man gymma utan någon vuxen! Så, som start på det nya året tänkte vi bli fit till #beach2015 haha skoja. Nej men lite kanske?😉 Mest för våran egna hälsa och för att jag alltid har älskat att faktiskt träna men är så himla lat! Men nu har jag verkligen bestämt mig och på lördag har de öppet hus så vi ska gå dit och köpa ett års eller halvårskort då.

Men måste verkligen skaffa ett par nya snygga träningskläder helst från nike eftersom det är mitt favorit märke när det gäller träning. Är sugen på typ neon gula tränings kläder & skor men då måste jag först skaffa en snygg bränna.. Äsch jag vet verkligen inte än får åka in till lund eller malmö och kolla lite på träningskläder!

Hittade en bra bild på weheartit som jag tänkte dela med mig till er av!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Hoppas att allting är bra med er för med mig är det jätte bra! Sitter och kollar Orphan Black men ville slänga in ett inlägg lite snabbt. Idag började jag skolan och det var väl som vilken annan dag som helst antar jag haha. Men om rubriken säger så undrade jag om ni kanske hade tyckt att det var kul om jag började lägga upp videos? Jag har tidigare gjort videos på videofyme men tog bort de därifrån för att vissa var gamla osv. Men, jag behöver ju inte göra dem på videofyme jag tänkte annars att youtube hade varit roligt, måste dock lära mig lite om hur youtube fungerar när det gäller att lägga upp videos där. haha.. Men kanske kollar lite mer på det ikväll för nu ska jag kolla klart avsnittet av orphan black riktigt spännande, rekommenderar det verkligen om ni har lite tid över, annars är lätt prison break den bästa serien!!!

Här är en bild på mig om ni undrade hur jag ser ut!​ Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi senare!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Vad roligt att just du har hittat till min blogg, ni kanske har läst lite i min beskrivning om vem jag är?

Om inte så kan jag berätta lite kort om mig själv!

Jag heter Brittany de Haas, men alla kallar mig Bibi så det lyssnar jag mer på. haha

Jag är född den 23 februari 2000 på ett sjukhus i Amsterdam, Holland.

Jag bodde i Holland tills 2008 då mina föräldrar bestämde sig för att flytta till Sverige en av anledningarna var för att vi har familj här.

När jag flyttade hit kunde jag inte språket men med hjälp av min svenska mormor och halvsvenska mamma lärde jag mig det rätt fort!

Jag trivs i Sverige och har inga planer på att flytta tillbaka.

Nog om det! Just nu bor jag med min mamma, min lillebror och våran lilla chihuahua.

Vi bor i lilla Skåne och jag går i skolan som vilken fjorton åring som helst.

Jag har ett stort intresse för smink och kläder och lägger ner alldeles för mycket pengar på det..

Jag tycker också om att åka utomlands liksom åka ifrån allt och alla för en vecka eller två.

Men det var lite om mig! Har ni frågor? får ni gärna maila mig på bibidehaas@gmail.com eller skriva en kommentar!

Jag och våran chihuahua! 

(har nästan inga nya bilder på denna datorn..)​

Likes

Comments