Header

underbar dag i dojon, härliga kämpar som körde hårt . passade till o med att köra lite ben o mage innan passet började. men på vägen hem hände nåt spännande. jag gick vid parken vid minigolf banan o var på väg över ån, märkte att nån följde efter . men det var inte att han gick bakom mig som jag regerade på, han började titta åt alla håll , täckte för ansiktet mer o mer o hade luva framför ansiktet . så jag ville se om jag var nojig eller om han verkligen följde efter, så jag tog en sån väg jag inte brukade gå. men i stället för att bli orolig så blev jag förbannad , jag var så trött å allt skit att nu får det vara nog ! när jag kände att han var tillräckligt nära så vände jag mig om trädet jag gick förbi o slog allt vad jag hade mot trädet o skrek rakt ut som en jävla galning o börja skrika på honom ! . VA FAN VILL DU ! Jag tittade på idioten o var förbannad o såg hur han ramlar på arslet o springer iväg. Har en sån känsla lätt att jag kunde ha slitit ut ballen på honom utan bekymmer, så förbannad var jag .

tror mig jag var rädd efter , pulsen gick i höjd o jag kunde inte lugna ner mig på ett tag när jag kom hem, var tvungen o ringa o prata med någon för att få lite ro i kroppen.

har en svullen hand som ömmar just nu , men det kunde ha varit värre, kanske inte hade funnits idag om jag inte hade regerat. bättre att kämpa än att ge upp, det tar tid o jobba med sånt, men alla kommer till slut att komma till en sån gräns att man vägrar ge upp o sätta ner foten , alla kommer att uppleva nån dag att få känna sig oövervinnlig, o det kan rädda ditt liv .

Jag tror att allt som har hänt gör att det bygger upp viljan hos oss själva igen med hjälp av vänner självklart ! , att klara av sig i olika situationer när så behövs o göra sig själv starkare . genom så får du uppleva livet på ett annat sätt o våga slappna av o helt enkelt våga vara dig själv.

ibland behöver man verkligen bryta ner dig själv för att uppnå ditt riktiga jag !

Vi alla är grymma o härliga kämpar som har en otrolig glöd . vi måste bara tända den lite ibland :)

livet är inte lätt, men det är lättare om man vågar vara sig själv, o för att våga vara dig själv så måste du gå igenom motgångar i livet som kommer att bryta ner dig. men du kommer alltid ha vänner som ge dig en hand o lyfter dig igen. allt du behöver göra är att ge saker tid o våga sträcka ut handen för din egen utveckling .

gråt inte om du inte har vänner. för vänner visar sig när man behöver dom som mest. helt plötsligt kommer en främling sträcka fram handen, framtida vänner väntar som du ännu inte har mött .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

dags att slipa lite klor ;). i stället för o tänka hur jag kan ha det , så fokuserar jag ny på att få möjligheten att uppleva det,

dagens träning var underbart o jag kunde inte göra övningar som de alla andra kunde , men jag kunde göra mer än o sitta still :) , nåt som är skönt i den här dojon är att vi hjälper varandra att bli starkare ^^ o varje gång så hittar man nåt nytt om sig själv :D o det bästa är att man får också en möjlighet att dela med sig av sin lärdom <3.

dessutom fick jag en grym snygg jacka idag ;) LOVE IT !!!!!

Likes

Comments

jag älskar att det finns, finns överallt, allt du gör, det du äter, den du har . o den som får dig att vara dig själv.

men nån jag har märkt att vi alla har svårt med även jag, det är att se det från andras vinkel. vi är arga o tycker att vi förtjänar det bara för att den är arg på oss, men egentligen är vi arga för att vi har obalans i livet o känslorna strömmar över, ibland ser vi inte vad vi gör för vi låter känslorna styra för mycket , tyvärr blir det så mycket att vi kan inte kontrollera vad vi gör för vi har ingen balans, men allt blir alltid bättre o lättare när man känner sig älskad. hur arga vi än är, hur besvikna vi än kommer att vara, hur mycket vi än håller oss om knäna o gråter , så blir vi varma inombords genom o höra att jag älskar dig . eller bara ett litet förlåt får oss att sluta svämma över. ju mer hat vi föder våra känslor, ju mer hat sprider vi, nu snackar jag lite hippie snack ;) .

jag ska vara helt ärlig, jag har varit så arg för pappa har varit så sjuk, jag har inte handskas med saker helt rätt, jag har inte berättat de dåliga saker som har hänt . för jag är orolig att den kärlek som jag har fått ska försvinna om jag säger att mitt liv är ett helvete. jag vet hur vissa älskar att prata hur lustig jag är , o kan jag träna så kan jag jobba, jag är ingen bra flickvän, hitta nån ny ....bla bla bla. ju mer jag lyssnade på det här när jag inte mådde bra, ju mer hatade jag livet. skapade osämja med andra som inte förstår nåt, jag stängde in mig själv o var arg o berättade inte allt hemskt som jag verkligen behövde ha hjälp med . skulle jag göra det så skulle jag blir mer hatad, det här var bara mina hjärnspöken som sa det till mig, även om det som har hänt inte varit mitt fel, så fanns det nåt som sa inombords som gjorde att hatet väckte mer o mer . på så sätt så sprid jag mer hat o såg mig själv som ett offer.

när jag skriver om offer. så är det att jag såg ett tag bara dåliga saker , o trodde att det aldrig skulle komma nåt bra från mig, allt jag gjorde , o vart jag än gick, så tog jag det dåliga med mig. . men så kände jag så för jag valde den vägen ett tag, undermedvetet så valde jag den här vägen fast jag inte ville det. bara för att jag var rädd för förändringar,

så va gjorde jag så jag skulle må bättre o våga känna mig älskad o även ge den kärlek till andra ?

jag började lyssna. jag började säga förlåt även om jag själv ansåg att felet låg inte på min sida. på så sätt så tänkte jag, jag gjorde personen upprörd o fattade inte personens känslor , det var en skit sak som kan få personen älskad o känna sig lite varm genom sympati av ett förlåt.

men ta skillnad över allt som händer när man ska be om ursäkt, ni ska aldrig be om ursäkt för nåt ni tror på , o absolut inte be om ursäkt till personer som har skadat er !. men är man osams med nån man älskar, eller bara en person som mår lite dåligt, våga ta steget o visa respekt o säg förlåt när ni gör något fel. även om ni tycker att den förtjänar att höra det dåliga. genom att känna så , så tror man att man har rätten att trampa på andras känslor, även om man inte menar det, så har man aldrig rätt o tro att man får såra nån hur mycket som helst, bara för man anser att man är sårad själv ,

vill ni mår bra, våga ta steget o visa respekt till andra o ta allt med en nypa salt. våga ge kärlek genom o se vad i livet är bra, jag ska ge er lite mer tips :D

jag har fått många tips o pratat med min förebild när jag tappar kontrollen , genom att få höra saker får mig att må bättre, på så sätt får jag bättre kontroll över det jag gör, det får mig sluta svämma över.

så i stället för att gnälla ;) . så ska jag berätta vad jag gör om dagarna nu.

jag har varit sjuk men fått tid att tänka. o vad jag älskar o träna, jag vet att jag kan inte jobba som dom andra. men va fan, jag får göra nåt som gör mig starkare :D jag älskar att svettas o utvecklas :) o den sparken måste jag träna på för jag ääääääääääääälskar det. saknar min kille :D tänker vad söt han är, o gud vad jag älskar honom, han har så vackra ögon :D . titta på familje filmer, o underbara djur, gud vad söt o ler :D lyssna på musik som får pulsen att öka :D det får mig att gå framåt :D . blir glad o varm o höra hur tacksamt det är att de har mig i sitt liv, jag älskar att se hur glada andra blir när jag försöker hjälpa med det jag kan :D . ser hur mamma tar hand om pappa... tänker.... SANN KÄRLEK FINNS PÅ RIKTIGT . ... dagens pass, o va kul :D jag kunde vara med o träna själv, gud vad duktiga barnen är på dagens pass, även berömde dom o gav dom tips dom kunde träna på hemma :) , o nu när jag sitter här o tyvärr se så mycket illa som händer på Facebook, så tänker jag .. jaha det var synd ...... o se på nån film eller spelar o pratar med tyska som lär mig fula ord haha xd . men det bästa är att jag har nån som ger mig så mycket kärlek över allt , bara för jag vågar själv ge, genom att själv våga ge, så vågar jag se o känna saker mer o mer, jag måste tömma bra saker först för att få plats med bra saker ^^

Likes

Comments

dom här dagarna har varit underbara, lite mentalt har saker varit, men det som inte dödar oss gör oss bara stackare :D , jag har den jag älskar som älskar att få mig att skratta, jag har underbar personer i min familj som jag bara älskar <3 o självklart min starka familj Mjölby budoklubb ^^ <3 har underbara vänner som älskar att hitta på saker o göra allt till en tävling :D

som vanligt försöker jag få mer utveckling av min träning, har hållt igång varenda dag så dags o vila kroppen tills på torsdag, tränings värk överallt o stel ^^ som vanligt lite ego film klipp ^^

Likes

Comments

blev o vara med o fightas lite :D helt underbar måndag med bra glöd o härligt gäng :D .

självklart som vanligt gör jag filmer o ibland är jag lite ego ;) ja jag älskar mig själv för mycket helt enkel XD

Likes

Comments

en grym o härlig dag med roliga hinder banor .

allt var blodigt allvar :D vårat team . team kålpudding hade målat krigs målning o skulle slå de taniga lagen XD

det var team LG o team TT . Men vi visste ju redan från början vem som var vinnare XD , ne men i alla fall underbart roligt :D Karin hade sin blonda Power, eva körde hårt med sin teknik, johan kom med humorn från LG , kan inte vara lätt att vara en av tjejerna ;).

lag TT var enbart killar :D o tyvärr gick det sämst för dom XD. så går det om man inte har girl Power i laget ;) haha ne vars :D

o team KÅLPUDDING KÖRDE HÅRT MED KYOKUSHIN STIL o gick självklart ut som vinnare :D

nej nej nej jag är ingen dålig vinnare, jag älskar bara att skrubba vinsten framför deras ansikte :D

grymt jobbat alla :D ni var helt underbara o grymma :D .nästa ¨gång blir det bodaborg :D whoho

så här var resultaten . team TT gjorde 113 försök totalt o fick poäng 888

Team GL gjorde 94 försök o fick 988

O team kålpudding gjorde 74 försök o fick 1058 :D

Likes

Comments

längta efter att komma igång med härlig träning snart igen :D. läääääääääääääääängtar <3 <3 <3

SÅ SJUKT MEN LÄNGTAR EFTER ATT KÄNNA AV KUMITE TRÄNING IGEN :D gammal bild så bli inte orolig mamma ;)

Likes

Comments

sitter o tänker på allt som har hänt, o jag blir knäpp över det , men ändå så ler jag.

så här kommer allt härligt.

jag tar inte kontakt med folk som inte uppskattar mig för den jag är. jag tänker inte fira jul med dom eller anstränga mig att köpa presenter till deras barn bara för att dom anser att det är rätt sak att göra, låter elakt. men jag är nog fan inte ensam om att känna på det här sättet ;) . DEAL WHIT IT :)

det här med barnen kommer att slå lite slint på en del hehe ;) allt handlar självklart om situationen, sen skiter jag i om det är släkt, skulle nån gnälla, det är ju kött o blod ja , då skulle ni veta hur många man är i släkten då xD , som en jävla kanin farm . skulle jag tänka så ,så skulle jag bli pank hela året :P . om den familjen inte vill ha nån kontakt med oss o väljer att själv stänga ut oss . varför ska vi anstränga oss att vara en del av familjen om de inte gillar vårat sällskap, jag tänker ju inte köpa present till barnen för att köpa in oss. det är inte rätt, jag vet att många känner igen sig på den här situationen, o många har starka åsikter som jag med det här. men om det känns fel o inte ok, då är det bättre att göra saker man bli glad över , helt enkelt vara med dom man mår bra av, om det här får dig o må dåligt o känna dig tvingad att göra saker , bara för att folk har barn. det är ingen rätt anledning att göra det. kött o blod får inte förstöra för dig .

sen får ni komma hur bäst ni vill, det är fan din syster eller bror. K SO WHAT ! vilka va här när hon/han behövde dig som mest ? . Vem var det som hjälpte vem o när ? . sett vad vi har varit med om, jag mins inte sist när nån av er ansträngde er på det sättet för varken Roger eller mig. men vi har gjort saker vi inte har mått bra av för ni är våran familj, o det har gjort att det negativa har tagit mer plats o skapat så mycket bråk . det är inte värt det! så vi umgås med de som får oss må bra, familj är sånt som får oss känna oss som en familj <3.gåvor ger man inte bara, det är tanken som räknas över vad man gör för en !

o jag vet att alla kommer att skapa sin uppfattning över det här på både bra o dåliga sätt, men wtf , det är så jag känner o funkar. va fan gör det du mår bra av . finns alltid folk som anser att du gör fel, så länge du själv anser att saker känns rätt , så är det bara att köra. vi trampar bara ner våran egen lycka om vi inte gör det vi mår bra av :D .

så nu jävlar snart den 26 kommer vara med härliga familjen o vänner . tjejer mot killarna !!!! , självklart vinner vi brudar !!!!!!!! go team mutta go !!!!! XD

Likes

Comments

nåt jag är märkt de här dagarna när jag har stretchat är att jag har blivit mer rörligare runt ljumsken . svårt o förklara :P . men känner att det ger effekt även om det inte syns, jag tänker ha tålamod o låta det här ta så lång tid som det behövs för att komma ner i split, tänker njuta, se på tv o stretcha, o bara fokusera på min utveckling för att bli den fightern som jag vill bli . nåt som är bra, även om jag har varit sjuk som jag har varit nu , så kan jag sitta o koppla av en liten stund varje dag .

Likes

Comments

sitter o väntar på att bli frisk :D. men det kommer, har stretchat typ så mycket det går o börja få in rutin mer o mer, har även fixat ett instagram konto till Mjölby budoklubb .följ oss gärna där :D kommer att läggas ut massor med live sändningar på all form av träning vi gör o roliga bilder självklart :D

snart är det den 26 mars :D längtar efter att få spöa killarna ;)

men nu dags att sova, måste ju få sömn om jag ska bli frisk ;)

Likes

Comments