Header

i början hade jag problem o hålla ett tempo utan att det kändes , men idag bild nr 4 . så orkade jag hålla på mer intensivt med kort vila . o ändå kände jag efter att jag kunde ha forsat lite till :D . hoppas att det försätter att gå åt det håller :D har en annan kost o dessutom köpt protein pulver för jag hinner oftast inte hem o äta efter träning . ska bli kul o se hur det känns fram över :D . även om det inte är ett stort steg för er , så är det otroligt stort för mig :D jag orkade idag mer än vad jag har gjort på länge :D är lycklig :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

8 stationer jobba 40 sek 4 varv.... första varvet kör man 3 burpees innan man skiftar efter varje station, andra varvet kör man 2 st. o tredje var det 1. o sista varvet kör vi 1 igen innan man skiftade.

så förutom alla härliga jobbiga övningar . så blev det 56 st burpees idag + alla underbara stationer ,

orkade ösa på mera i slutet :D hittade energin o gav mer :D så underbart !!!!!!! i morgon blir det umgås med familjen en stund, sen är det hem o köra lite härlig kyokushin karate THE BEST !!!!!!

ikväll händer det inte så mycket, sitter ensam just nu som egentligen inte var tanken . men va ska man göra, tar väll o kopplar av o spelar lite för o få tiden o gå, natti natti alla underbara :)

Likes

Comments

sitter just nu o tar kaffe o precis kommit hem från badet. simmade typ 20 min för o koppla av o bara njöt av solen.

jag har alltid haft problem o springa pga ryggen hugger när jag springer i en viss hastighet . så jag provade bara lite idag hur snabbt jag kunde springa utan att det börjar hugga. kom till 14 på löpbandet o där börjar det kännas, så då var det bara o gå av, men här är det som är underbara , jag hade problem på 9 för ett par veckor sen. nu börjar jag få ordning på kroppen. :D så jag är super nöjd, blev bara några få minuter på löpandet för o se hur det kändes . så jag är så super nöjd o tänker shoppa lite tränings kläder i dag :D whoho

Likes

Comments

simmade lite gran idag för att mjuka upp kroppen, tanken var egentligen att jag inte skulle, men eftersom situationen var som den var så kunde jag ju inte låta bli o göra nåt .

på kvällen blev det tabata pump , jobba med vikter i en tabata är både jobbigt o tröttsamt för musklerna :D .

nåt jag verkligen kommer att göra 1 gång i veckan :D var skit kul :D 😍


efter det var det dags att träna lite sparring, eftersom jag redan har tröttat ut musklerna så körde vi mer puls o försöka hålla igång 3 min hela tiden på olika övningar .

andningen kändes så grymt bra o jag är så värd en vilo dag :) så i morgon vilar man upp o hoppas man kan köpa lite träningskläder, killen ska ju på marknad i morgon, så tisdagen blir inte som man har planerat :/ . men popcorn , nån fet köttig mat o bara koppla av med en film ^^ låter som en toppen ide :D

Likes

Comments

när allt slår till, så behöver man bara en sak för o brista. så det som inte dödar härdar, blev i stället för att ta emot skit så fokuserade jag på att göra nåt för att inte tänka djupare på bekymmer, så jag stack o simmade för att få balans i sinnet igen.

i natt blev det ingen sömn knappt, trött o kan inte tänka klart. men det ska inte hindra mig ändå idag. det blir gymmet o kumite träning i kväll, sen lägger jag mig tidigt. o nästa dag är det en hel stor vilo dag. mig popcorn o film i sängen <3

fortfarande håller jag i min kost, jag ska gå ner till 60 kilo , så mycket rörlighet för min del . men nu vila o ladda upp för pass , fortfarande inget godis eller läsk, varken potatis eller nån form av pommes.

sallad/ägg/broccoli/kött/knäckemacka/pasta i värsta fall/kvarg

ska skaffa protein pulver så jag får lite extra efter träningarna . vet att mat är bättre, men jag är inte hemma så fort så jag kan få i mig det jag behöver, så då gör jag på mitt sätt.


var kall o ville se hur långt jag kom utan att det kändes, känns som rörligheten har blivit mycket bättre, förr skulle jag få problem o sitta så här i en bänk

Likes

Comments

tror aldrig att jag har känt mig så sårad som jag var igår

skämt en annan femma men när man blir rädd o slår på armen av ren reflex så ska man inte bli kallad dum i huvet o inte tåla skämt, o när man ber att de kan gå lite före , så var det för jag blev ledsen o inte ville visa.

jag skiter i om jag är helt öppen om det här. jag tänker inte hålla käften för det. hjärtans känns som det gick i tusen bitar efter det som hände sen.

att lämna mig ensam o försätta gå när de märker att jag inte kommer ikapp gör ont, försöker ringa personen men kommer inte fram, sen skickar jag meddelande men får inget svar , jag ropar o skriker men ingen regerar, men jag ser hur personen vänder sig om o kollar vart jag är o försätter gå längre o längre från mig . det sårade mig verkligen djupt, hur kan man lämna nån så där i sticket. vet att det här är nåt som borde gå privat, men när man försöker prata ut om hur det känns så är det som att det är mitt fel o det tänker jag inte ta ! , jag skulle aldrig lämna nån bakom mig på det sättet,

jag hade ont o tog mig nästan inte hem. medan de andra var redan hemma . inget hej hur gick det, eller ett tecken på att det var fel. jag har stått ut med mycket skit , men aldrig blivit lämnad på det här sättet. det tar en 45-50 min o gå, jag var hemma på 1.30 för jag hade såna problem o ta mig hem. o va fick man höra. skyll dig själv när du säger att vi kan gå lite före. visst lite före är ok, men att lämna en ensam på det sättet o dra o inte ens en ursäkt när man berättar hur man mådde o hur det kändes. jag över regerar just nu. men att bli lämnad ensam så där på början av promenaden o gick nästan hela vägen själv av smärta är inget kul. just nu beter jag mig som en idiot, det är jag medveten om, men just nu det här tillfället så bryr jag mig inte. man ska inte acceptera vad som helst. så det här fick mig att inse en stor sak.

resten av den här sommaren, kommer enbart vara fokusering på min träning, personer som lämnar mig i sticket är inte värda min energi, så gör vad ni vill , jag står inte o väntar på idioter !

dagens träning

blev x-fit pass o orkade ösa på mycket mer den här gången, känns skönt att det har blivit förbättring, gick till o med en sväng o tog med hem i alla fall. i morgon laddar vi för pump o lite karate träning med en härlig karate tjej, ha det underbart alla

Likes

Comments

morgonen började med härlig frukost med min älskling, efter det så var det dags för bad :D satt o larva oss o simma lite. fick trevligt sällskap :D broder kom o simmade med sin härliga tjej :D så 1000 meter med härliga kämpar o gott sällskap :D , så underbart . så första halva dagen hade man inte charge 2 på sig, skulle vara kul o se hur mycket man har bränt idag ungefär ^^

men dagen blev det vila o härlig god frukt sallad till mat :D efter det så gick vi 50 min härlig promenad med grannen för att varva ner :D

så stolt över min älskling , han har varit grym duktig idag <3 älskar dig Roger :D <3 <3 <3

Likes

Comments

känns så underbart att få svalka sig i polen :D fick underbart roligt sällskap idag, tror typ vi simmade flera mil..host host XD kändes så i alla fall när man klev upp ^^ i morgon är det dags att bada igen :D ska bli så kul ^^ ÄÄÄÄLSKAR ATT BADA :)

o nåt som är ännu mer underbart är ju att killen har semester . nåja han får jobba på söndag o hoppa in :D men sen så jävlar :P .

kroppen känns fortfarande underbart efter går dagens träning :D fortfarande inget godis o inget sug :) äter mer nyttigt o gått ner från 68.3 till 65 på en vecka . tanken är att jag ska bli fit for fight till hösten :) måste få uppleva o ta guldet ;) kämpa till det är ju värt guld bara det :D

så på söndag hoppas jag att jag kan få en plats o inte stå på reserv platser på x-fiten . hade från 15 från början av veckan till nr 5 så hoppet finns kvar ^^.

jag hoppas att alla ni har det underbart nu i sommar :D passa på när solen skiner o stäng av datorn o gå ut :) JUST DO IT :)

Likes

Comments

dags o vila i morgon o lördag o bara koppla av o simma,

ska ja se om jag kommer i håg de flesta övningar idag :)

vara igång 10 min med olika slag o sparkar.

hand stand tabata

mage 1 min X 3

bröstet i morotoski 1 min ( stavningen är inte helt rätt på den ) XD

mawashi geri (spark) 1 min

ner på knä nudda golvet med händerna o sparka på mitzen o ner igen 1 min

slå hårda slag på mitz 1 min

även härda magen så slag i magen hårdare o hårdare.

det här var en del av övningarna, blev även kihon, tekniker, sparkar på inside utsida lår. o följde upp med tekniker .

jävligt roligt pass med bra många olika teknik saker man inte tänker på :) verkligen lärorikt o kul :)

fortfarande så älskar jag charge 2 ^^ ser vilken skillnad det har blivit på pulsen bara på ett par dagar. o det bästa jag känner mig mycket piggare o gladare , JAG ORKAR MERA :D whoho !!!!!!!!!!!!!!!!!

har inte druckit nån läsk eller nån form av godis o glas på 8 dagar XD annars så brukar jag ta nåt va 3 eller 4 dag ^^ bästa är att jag inte känner nåt sug :D

Likes

Comments