Header

finns de som tror att jag inte vet vad som händer runt om. jag hör stackarn vet inte vad hennes kille säger om henne. men här har ni en nyhet. alla förhållande har problem o behöver pratas ut ibland, även om man tror att det är sina vänner så finns det de som gör allt för att ha nåt o prata om.. vi alla gör fel. o det här året har varit en stor prövotid på vilja o hur man vill ha det. men vet ni vad det bästa är, efter allt som har hänt mellan mig o Roger, så älskar vi mer o mer varandra för varje dag, handlingar säger mer än ord. även om familj inte alltid beter sig som familj alltid. va fan jag har sagt att Roger kan vara en korkad idiot o jag är trött på honom haha va fan vi alla kan vara trötta på varandra , men det betyder inte att jag vill bli av med honom, jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan Roger. vi alla hamnar i botten ibland. men vi kommer till varandra o säger förlåt o ser varandra i ögonen. hans ögon är det vackraste jag vet, för dom tindrar på sånt sätt som dom inte gör mot nån annan. svårt o förklara men det lyser i hans ögon när vi är med varandra. vi gör saker tillsammans o vi låter varandra har våra saker också. det med barn frågan, om jag vill ha barn eller inte eller om Roger är barnkär . alltså wtf, va skulle våra unge ha med o göra era liv egentligen. o vad hjälper det er om vi fick ett barn. om vi vill ha nåt så är det upp till oss själva, sen skiter jag i om ni blir kusinslösa eller fadder lösa eller om ni inte få nåt mer barn barn, livet handlar inte om att passa upp på varandra o vilja göra det ni gör. livet för mig är o vara med den som vill vara med mig lika mycket ,o skapa en framtid tillsammans som vi båda älskar. självklart det bästa av allt. vara lycklig o ta det negativa som en läxa. jag vet att det jag skriver är inte det bästa, men det är nåt jag själv får lära mig ifrån , för vad jag känner just nu känner jag nog inte i morgon. det är tuffa tider just nu o alla känslor spelar roll. men det är vart man slutar som spelar mest roll. ska jag styras av det negativa . eller komma ut från det här positivt med mer lärdom .

ibland behöver jag få ur mig saker för att lära mig det bästa av det. jag ångrar inget jag säger, för det här har jag sagt rakt ut åt er alla också. jag har struntat i många av er för jag får inte nåt positivt tillbaka som gör livet lätt. jag ger alltid en hjälpande hand när så behövs, men när den hjälpande handen blir en dörrmatta som ni tror kan pratas om hur som helst , eller behandla hur som helst , då är det droppen. då är ni inte värda att få min respekt eller min hjälpande hand. o Roger gör misstag han med men kom inte o säg att han är sån person som vill andra illa, Roger få stå för sina egna saker som alla andra, men han har aldrig struntat i andra . han har alltid ställt upp o även blivit illa behandlat , o ni har inte ens frågat hur han mår. han får lyssna på era problem med förhållande o hur dåligt ni har det ekonomiskt, sen sitter där o dricker o prata illa om honom. där har ni ingen respekt från mig. jag tycker inte att ni har nåt rätt o ser ner på honom när ni själva trampa på andra som ni umgås med som en dörrmatta . just nu är jag arg , o jag gör stort misstag genom o låta mig styras av negativa tankar. men ibland behöver man få fram det dåliga för att få ur sig det bästa.

om ni anser att det är nåt fel på mig så ser man värden som en spegelbild, ni ser bara det runt om som ni själva har skapat i era liv. lika dant när man pratar, man bildar alltid sin egen uppfattning beroende på hur man mår, nåt som kan vara positivt kan göra stort negativt till en person som mår psykiskt dåligt o ser inget bra

så att ta bort det här negativa just nu. så ska jag fixa lite kaffe o ge till min älskling :) i morgon är det städ dag i dojon, sen på lördag kommer alla glada barn o träffa den berömda tomten ;). ha det underbart alla sötnosar

Likes

Comments

efter mycket prövningar där här året. så har jag äntligen kommit dit som gör att jag kan pressa mig själv mer o mer.

jag fick en tanke igår o det bevisade för mig själv hur viktigt det var.

jag älskar att dela med mig av allt. det är sån jag är :). jag älskar att man kan träna på olika sätt, nåt jag har problem med är balansen o hur kroppen ska vara när jag går katerna, så jag har ett mål, få in känslan, gå dom sakta o fokusera att få in andningen med i tekniken, allt för att bygga en stark grund . jag har hittat mitt sätt om hur jag kan utvecklas mera. o självklart tar jag råd från andra. för andra kan se sånt man inte själv ser .

men det som gjorde mig lite fundersam. det är hur många som vill bevisa hur dom kan göra det bättre. en skrev till mig att jag skulle göra det snabbare . o personen skulle visa mig hur det skulle se ut. men här är problemet. jag skiter totalt i hur snabbt andra kan göra det. jag gör det är för min egen skull , jag gör det här för att få kontroll över mig själv o bli så bra som jag kan bli. sen spelar det ingen roll hur bra dom andra är, jag tränar enbart för mig själv.

ni som är sugna o säga så här ska det se ut o inte så där. tänk er för, va är det som gör att ni måste bevisa hur bra ni är ? är det för att man själv anser att man inte är bra nog ?

men det kom nåt bra i det här. jag inser hur viktig träningen är för sig själv mer än nånsin. man ska aldrig titta på nån annan. man ska alltid titta på sig själv o göra sitt bästa för o bli så bra man kan bli. vi är starka , vi är grymma. o vi alla har en glöd inombords :)

så min träning försätter., idag blir det o träna o göra sitt bästa :D ännu en möjlighet o bli starkare :D

https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/15389882_677058139118964_1537567677441114112_n.mp4

Likes

Comments

första gångerna är alltid värst innan man förstår vad man kan göra o inte borde göra, man känner sin kropp bäst själv o borde verkligen lyssna på den ordentligt. kan man inte göra de övningar så finns det alltid andra sätt o göra det på. jag har ju problem att sätta för mycket tyngd i övre delen av kroppen . men rörligheten kommer mera ju mer jag försöker att använda den sidan. kroppen känns men inte så illa som jag trodde. så nu hoppas vi bara att vi kan ge lite kämpar glöd på lördag :)

Likes

Comments

idag försökte man hålla igång mera, o det märks att man får ta ett litet steg i taget.

träning blev lite olika med tekniker o härliga övningar för kroppen. just nu känns det. men att bli bättre o bättre är en underbar känsla :) i dag satsar jag på att vara med o se hur barnen kämpar :D JUST DO IT !

Likes

Comments

att känna sig verkligen välkommen o ta det negativa till det positiva får mig o inse hur viktigt det är att inte låta negativa saker styra ens liv . vi väljer vilken väg vi vill leva. ibland känns det som man går in i en vägg . vilken tur att man kan påverkas med hjälp av andra. o det här kommer säkert många verkligen älska att få höra. men jag skiter totalt i era liv men jag respektera era val i livet. roger o jag tänker anstränga oss för det vi mår bäst a o det är våra val för vi är en familj, en familj handlar inte om barn eller blodsband. det handlar om hur vi vädersätter varandra, om ni inte råkade vara inräknade så betyder det inte att man hatar er, men det är för ni inte respekterar oss för vad vi har valt. o tyvärr så tänker vi inte låta nån annan säga till oss vad som är rätt o fel, vi väljer hur vi ska leva livet o vi tar själva konsekvenser över det.

att få den här känslan i kroppen o verkligen skita i vad andra tycker är underbart :D . men det är för att dom som håller mig närmast o verkligen älskar mig för den jag är som gör stor betydelse i livet,

Roger o jag har varit tillsammans sen 2003 . o haft den här konstiga "familjen" som är totalt respektlös mot våra val o självklart försöker sära på oss , bara för att den eller de inte förstår våran livsstil. det säger ju sig själv vad som kommer att försvinna till slut . ingen vill väll vara olycklig . sist jag kollade så säger vi fortfarande till varandra att vi älskar varandra jätte mycket, varje dag sen 2003 . 13 år o vi fortfarande är ihop ^^ vem kunde gissa det ;)

just nu är jag inte ledsen hur folk har pratat om mig längre. för vänner har sett till hur jag kan se det här på ett helt nytt sätt. o min träning har jag fått mer glöd över :) vilken känsla. jag var kämpade på o var med o lyckades, tog även mer smällar än vad jag trodde jag skulle klara av, allt för att viljan att vilja göra det här fick mig o må bra :).

så visst jag har problem som många andra, men va fan ska jag sitta o säga att jag är en sån person pga min smärta, att jag har dåligt humör bara för att jag har ont. om man har den inställningen så lär den inte försvinna bara för att smärtan försvinner. det är oss själva hur vi utrycker oss mot andra som är en lärdom hela livet, inte faan säger jag till roger att jag kommer alltid o vara sur bara för att jag har ont, för smärta kan man leva hela livet med, jag kan självklart vara lättretlig, men är jag elak i orden o råkar säga nåt som är dumt, visst ber jag om ursäkt o ta lärdom över det. det är ju mitt sätt jag måste jobba med, o visst det är lättare än sagt än gjort, men det gör mer ont för mig om jag ser roger ledsen än att gå med smärta i kroppen. kan mina ord göra honom glad så mår jag mycket bättre.

Jag har haft en sån smärta i kroppen så länge fram o tillbaka. men det läker ju mer positiv jag är i livet. säger man att det går inte o vara glad, så har jag bara en sak o skriva som jag säger ofta till mig själv när jag sitter ensam. SLUTA VARA SÅ JÄVLA EGO , VA EN SÅN PERSON SOM DU VILL SE ANDRA VARA, SMÄRTA ÄR BARA EN KÄSNLA

lätt o komma med ursäkter. men i långa loppet kommer ingen o bry sig, vad är en klapp på axeln för stunden när du kan nå dina drömmars mål.

Så för mig dag ett :D blev en grym dag med HJÄLP AV härliga vänners stöd o en annan upplevelse på livet :D KÖR HÅRT O SLUTA VARA SÅ LAT !

Likes

Comments

det här fick mig att vilja komma på fötter ännu mer, idioter som älskar o gnälla på andras förhållande, allt för dom ska få en supar kompis. så trött på att de som inte vet snackar om hur lätt de tror att kan man träna så kan man jobba. o det här har inte hållit på ett år. personer som jag trodde faktiskt var mina vänner går bakom ryggen på mig o berättar hur värdelös jag är o konstig jag är på saker. o det här fick mig jävligt förbannad. folk som använder våld o ord o tror att det inte ger nån effekt alls o anser att de har rätt o trycka ner nån hur som helst . ni är verkligen jävla idioter hela högen som tror att man kan få ut av nåt genom att trampa på andra. i många år har jag stått ut med o hört hur folk har pratat om mig som inte ens tar sig tid att förstå eller lyssna eller se med egen uppfattning . jag har stått ut o blivit nedtrampat för jag inte sa i mott , jag är trött på att få skador hit o dit bara för att nån anser att de får göra som dom vill. men fan heller. tar eran jävla alkohol, tyck synd om er själva att ni inte kan göra nåt med era liv, sitt där på era jävla feta arsel o gnäll på saker som ni inte kan förstå. gnäll hur ont ni har hela dagarna o känn "rätt" o gnälla på andra som faktiskt försöker gå vidare o hitta rätt väg. här kommer ett råd som jag själv tänker ta. smärta är bara en känsla , men jag tänker inte skylla på andra att jag inte kan göra bara för att jag är fet eller har ont, allt sitter i huvet .i morgon ska jag börjar fightpassen igen o visa hur stark man kan bli genom o använda smärtan på rätt sätt , sen kan era jävlar snacka hur mycket ni vill, men erat skit prat o nedtrampningar kommer bara vara ett sätt jag kommer att använda för att bli starkare. så lycka till med era liv. eller som ni säger skål dags för att fylla på ,o tyck synd om er själva va ni skulle vilja göra. för den tiden ni pratar om det så försvinner era liv med det. o på det sättet tycker jag synd om er. för jag kommer att njuta av livet tack vare såna som er . o tacka er för eran falskhet. jag tycker synd om er att ni inte tog er tiden o gör det som är bäst för er . men tack för att ni fick mig till en fighter igen !

Obs familj är nånting som man ska visa att man är , handlar aldrig om blodsband. men tur att jag har föräldrar som visade mig hur stark man kan bli, o en dojo med grym familjeglöd som hjälper varandra att bli starkare. o en sensei som visar hur man kan styra sin mentala utveckling o ta lärdom över sina motgångar

Likes

Comments

jag blir chockad att folk kan kommentera saker utan att tänka på hur en person kan regera på det . om en familj åker på semester o provar något som man får en möjlighet att göra saker, så ska det alltid finnas nåt som berättar hur illa det där är. djurplågeri, inte bra för hälsa... bla bla bla med mera. alltså varför gå på dom personerna ? dom har valt o göra något som är en underbar upplevelse o dela med sig av det :D sen skriver folk att det är typ sånt man får ta när nån lägger upp en sån bild ! ,Nej det är som att säga att personer har rätt att klanka ner på en o göra vad man vill mot andra ! det är just folkets inställning till andra som får mig att tappa respekten för dom. bara för att folk lägger ut bilder så har man inte rätt o skriva vad som helst, o då menar jag man har inte rätt o trycka ner någon annan för man anser att det är fel. man ska stå för sin sak ! det är viktigt , o man ska ha sina åsikter ! , o man ska göra det som känns rätt ! , men man ska aldrig trycka ner någon annan person, genom o göra det så kommer alltid o mobbning att finnas. för alla anser att dom har rätt på sitt sätt o få kläcka ur sig vad som helst. om vi tänker så , då är vi alla mobbare, men vi har rätt att stå upp för oss själva o försvara oss när så behövs !. men vi har aldrig ! ... Aldrig! rätt att trycka ner någon bara för vi anser att det är så. åsikt en annan femma. men skyll aldrig på att personen har rätt att få sån kritik för dom lägger upp en bild på en härlig semester bild . lägg energi på rätt saker , den positiva smittar lika bra som den negativa. ställ dig i spegel o kolla vad du får till baka när du är arg eller glad, lika dant är det hur du möter personer o väljer att skriva, ger du inte respekt o mobbar, så får du skit tillbaka i ditt liv o kommer aldrig att må bra. . ( dom red på "kamel" o det var djurplågeri ??? ) va fan . sluta fiska (vi skadar fisken), sluta jaga vi dödar djur . sluta träna vi kan träna för mycket . sluta ät vi kan få i oss onyttigt , allt är inte bra det finns negativt i allt vi gör, men vi själva väljer vilken del av det ska styra oss. om vi ser negativa saker som andra gör, då måste vi verkligen må dåligt ! , för en glad person ser inga dåliga saker hos andra, en glad o positiv person får fram glädjen i den andra o lyfter varandra . så tänk om hur du vill ha det. .

va fan jag tycker det är skönt att fiska, jag älskar o äta kött , jag älskar att träna , o ibland älskar jag o äta vad fan jag vill :D .

Likes

Comments

dagen började bra, härlig träning med underbara personer som gjorde morgonen underbar :D. började med gå första pina katerna o ´även spark katerna med vikter på fötterna :D sen blev det härlig sparring med underbara tekniker som kändes bra efter XD .

på kvällen var det dags för träning igen, underbara härliga övningar o underbar mag övning som bränner fortfarande :D. underbart pass , men helt slut i kroppen när man skulle försöka gå lite kata :P .

men skit kul torsdag blev det med träningen ändå o härligt sällskap, o tyvärr blev ju helgen som man inte har tänkt sig, men en dag i taget o längtar efter min älskling ska komma hem <3

en del av underbara övningar :D
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/14790395_316936718686246_3814953337158107136_n.mp4
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/14794873_1104926289615591_7595594734639251456_n.mp4

Likes

Comments


den här veckan är det skönt att träningen börjar o gå bättre o bättre. har underbart sällskap som kämpar på också :D det gör det hela mycket roligare o svettigare :D . mycket sparkar blir det med härliga vikter :D.

i morgon är det självförsvar för tjejer i motala :D längtar grymt o se vilka kämpar det kommer :D

Likes

Comments

gud , försökte kämpa på, men det märks att kroppen tappade all styrka o blev jätte svag, men jag kunde träna igen o det är så jävla underbart :D

härligt pass med underbara övningar, , lite seg i huvudet o tappade bort mig när vi skulle göra olika tekniker :P . men roligt var det . bara synd att orken försvann så fort.

Likes

Comments