Header

dagen började bra, härlig träning med underbara personer som gjorde morgonen underbar :D. började med gå första pina katerna o ´även spark katerna med vikter på fötterna :D sen blev det härlig sparring med underbara tekniker som kändes bra efter XD .

på kvällen var det dags för träning igen, underbara härliga övningar o underbar mag övning som bränner fortfarande :D. underbart pass , men helt slut i kroppen när man skulle försöka gå lite kata :P .

men skit kul torsdag blev det med träningen ändå o härligt sällskap, o tyvärr blev ju helgen som man inte har tänkt sig, men en dag i taget o längtar efter min älskling ska komma hem <3

en del av underbara övningar :D
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/14790395_316936718686246_3814953337158107136_n.mp4
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/14794873_1104926289615591_7595594734639251456_n.mp4

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


den här veckan är det skönt att träningen börjar o gå bättre o bättre. har underbart sällskap som kämpar på också :D det gör det hela mycket roligare o svettigare :D . mycket sparkar blir det med härliga vikter :D.

i morgon är det självförsvar för tjejer i motala :D längtar grymt o se vilka kämpar det kommer :D

Likes

Comments

gud , försökte kämpa på, men det märks att kroppen tappade all styrka o blev jätte svag, men jag kunde träna igen o det är så jävla underbart :D

härligt pass med underbara övningar, , lite seg i huvudet o tappade bort mig när vi skulle göra olika tekniker :P . men roligt var det . bara synd att orken försvann så fort.

Likes

Comments


under det här året har det varit många sjukdomar o skador på kroppen som gör att träningen inte blir som man har tänkt sig, men bara för att man inte kunnat tränat så har jag ändå fått möjligheten att får mer lärdom om hur jag vill utvecklas, o ju mer motgång jag får , ju mer ser jag det som är underbart. svårt o tro på men jag har aldrig varit lyckligare o så älskad som jag är idag. allt jag gjorde va att tog bort personer som fick fram min negativa känsla , det gjorde att det fanns plats för det som får mig mer gladare :D

ofta man får den här känslan att förlora jag det , kommer att jag känna den lyckan igen ? . vi är så rädda att fortfarande må dåligt över saker som vi förlorar i stället för o se vilken lycka vi kan vinna .

alla känslor varar inte för evigt . vi måste må dåligt ibland för att må bra, o för att känna att vi mår bra i bland så måste vi känna det dåliga för att kunna bli starkare med oss själva, självförtroendet är inget man får, det är nåt som vi utvecklas o få genom att övervinna det dåliga.

Jag är arg ofta ibland, med jag är en minut mer gladare än arg för varje gång :D . jag säger mer förlåt över min handlingar o tar ansvar. men ! det är aldrig mitt fel för en annans persons val eller omdöme om andra. alla har sitt ansvar o ska stå o ta lärdom över sina egna val. så är det en ursäkt ni ska ge, be inte om ursäkt att ni är den ni vill vara, be om ursäkt om ni har gjort fel som inte känns rätt.

:D skönt att vara tillbaka på träningen igen i alla fall :D försöker få upp min puls igen. :) o idag blir det härlig underbar svettig träning :D whoho !!!!! :D

Likes

Comments


ångesten har varit illa o kroppen har inte fått röra på sig som man vill , att fokusera på hälsan kan vara svårt, speciellt när man ska vara still, men tack o lov känns kroppen bättre o jag får ha tålamod. men litet steg i taget så kommer vi tillbaka :D inte minst så har jag underbara vänner o familj som alltid kommer att finnas där för mig :D o idag hade man även underbart med härligt kaffe gäng av de bästa ;)

Likes

Comments


hör att nån annan snor från andra o skrattar åt det m,m , då är det väll dags att sätta ner foten om vad som är rätt o fel. problemet är när nån gör rätt så blir den polisanmäld. tyvärr hugger folk andra i ryggen för de är rädda att ta konsekvenserna över sina misstag man gör. tyvärr så bli andra nedtrampade .

Den här personen har hotat andra o tyvärr stora problem med spriten . vet inte hur många gånger han har ringt o pratat in i telefonsvararen på fyllan , jag kommer inte nämna några namn alls , för personer har en bra sida också. men man ska aldrig sätta en kille före sina barn . speciellt inte när personen trampar ner på barnen o snor från dom. vem skulle inte säga ifrån, inget våld användas o ska inte användas heller förutom mot självförsvar när så behövs .

men i stället fick den personen en polisanmälan på sig som försvarade sig mot det som var fel, jag skiter i om folk får veta. och om det är onödigt om jag skriver här. jag tänker inte hålla tyst om det . om nån gör fel varför ska jag stänga in mig skiten o låsas som det aldrig har hänt. är så trött på att undanhålla saker när man behöver hjälp som mest.

Men nåt jag är glad över är att min mamma skulle aldrig göra så här mot mig. hur mycket tror ni inte att ni sårar era barn . nära o kära, vänner . bara för att man inte kan stå för sin egen skit så tar man för andra o förstör . självklart att ni blir ensamma till slut. man vill inte ha negativa saker i sitt liv. o man skapar sin egen väg . tyvärr så har det här gjort att deras barn inte har någon mamma längre. en mor är sån som tröstar en o finns där när så behövs. en mor är inte bara för att man föder barn. en riktigt mamma är den som tar ansvar över sitt barn o visar den vad äkta kärlek är.

så ha det underbart med din man som älskar o trampa ner på andra o skrattar åt det. glöm inte , tror du inte att det är så din framtid ser ut ? ​

Likes

Comments

kroppen känns bättre o bättre, nacken är inte lika stel, o rörligheten kommer tillbaka sakta men säkert, lite problem att ta i fortfarande men det kommer :D .

underbart roligt pass har det varit de här dagarna, känns verkligen i rumpan o benen 😜 .

ser fram i mot vad framtiden har o ge,

idag blev det morgon träning i den underbara dojon, avslutades med bio o träffade bland annat härliga personer på vägen ^^. o hemma blev det soffhäng med glatt humör :D .

älskar livet ^^

Likes

Comments

alla har rätt o göra vad man vill med sitt liv, så länge man mår bra så är inget fel , en person behöver aldrig träna eller äta rätt för att må bra, det handlar om vad ens intresse är nån stans o hur man låter sina tankar styra en.

mitt intresse handlar grymt mycket åt kampsport o hjälpa andra komma framåt i livet. jag har tyvärr inte varit så mycket till hjälp senaste tiden, men det är nåt som jag verkligen ska se till så det hamnar högst upp på listan.

jag älskar att röra på mig o känna smärtan när jag gör saker, det får mig att inse att min känsla är äkta. låter sjukt för andra, varför skulle smärta vara skönt, det är egentligen inte smärtan som är skön, utan målet va man kan klara av om man går förbi den.

jag har lyckats att hjälpa till o vara med på underbara saker . jag har lyckats att få den känslan som gör livet värt o leva fast alla stunder som gör ont. jag älskar o se att andra blir glada när man ger en hjälpande hand. det ger mig mycket tillbaka :) .

idag ska vi åka in o handla lite inför helgen . helgen kommer att bli grymt med alla underbara kämpar :D . kommer att lägga upp massor med bilder ^^

annars så går min träning bättre o bättre , lite om i kroppen o knogarna, men inget som är skadligt . kroppen mår bättre o bättre ju mer jag rör på mig :D

försöker få tillbaka min rörlighet igen ^^ ska bli vigare :D

o snart ska jag lägga på mer pass :D . simning , yoga , x.fit. tabata , löpning kommer in tillsammans med karaten :D


Likes

Comments

för en månad sen hände det nåt som gjorde att jag fick en smäll i min rygg, det var värre än jag trodde , slutade med att jag fick spricker i koterna längst ner i ryggraden .

anledningen är nåt som jag inte vill diskutera om , men ibland tänker sig inte kroppen för utan bara går i mellan,

jag har inte berättat nåt för många vad som har hänt,

trodde det inte var så illa , tränade som vanligt men det gick inte över, smärtan blev värre , så många gånger läkarbesök o fick samma svar , men till slut efter många besök så fick jag äntligen svar vad det va XD , Men jag lovar er ni behöver inte oroa er ^^. kroppen känns så underbart o läker så fint. nästa vecka får jag äntligen lägga till träning, måste bygga upp musklerna , så fighting får vänta i alla fall två veckor till , men jag har gått promenader efter promenad , :D jag börjar äntligen kunna små jogga igen :D känns underbart. nästa vecka ska jag lägga till träning igen :D tyvärr får jag vänta med vikterna lite ^^ . men det kommer .

ber om ursäkt om jag inte har varit ärlig om det här . men saker händer av en anledning o alla är underbara på sitt sätt.

Men det som har varit jätte jobbigt är att jag inte kan vara till hjälp. alla kämpar så hårt o man sitter här o kan inte hjälpa de man bryr sig om. men jag tänker ta en skön promenad till dojon i morgon :D sätta på kaffe o bara ha det underbart med härliga personer :D .

Glöm inte det händer ibland saker som får oss att gå sönder, men vi läker också o blir starkare med tiden, det gör att vi får oss lärdom o bli mer erfarna att ta hand om framtida situationer som kan hjälpa andra att få en andra Changs att våga göra det man mår bra av, positiv inställning smittar lika bra som det negativa , dela med dig av det du vill uppleva ^^

O jag älskar allt som har med livet o göra ^^

Likes

Comments

älskar allt som har med träning o göra. känns skönt att man kan utveckla den mentala biten mer o mer, idag var självförsvaret lika roligt som vanligt, härliga tjejer med grym glöd.

igår var det inte min dag hehe, fick i alla fall hålla igång ett tag. tack o lov för underbara vänner som ställer upp :D

nu blir det bara att koppla av o kolla på serier. små öm men mår toppen :D

Likes

Comments