Tjoo
Nu sitter jag mitt ute i skogen.
Helt utan wifi
Helt utan täckning
Och lyssnar på skrikande måsar🙃
Wohooo
Jag tänkte iallafall svara på lite frågor aka göra en sån that kind of person tag. wow, tagga livet.
Frågorna tog jag bara från Google lol om nån undra
1. Vilket tuggummi brukar du köpa? Jag brukar köpa nån sån basic extra white typ haha vet inte vad den heter
2. Vad har du alltid i kylen?
Hos pappa: juice och typ mjölk
Hos mamma: sallad typ lol
3. Kex eller tjex?
KEX
4. Har du mjölk i kaffet?
Dricker inte kaffe lol
5. Apple eller android?
Har en Samsungmobil och en appledator så vet inte lol
6. Spolar du vatten på tandborsten innan eller efter du har haft på tandkrämen?
Idk tänker inte på det riktigt
7. Hur står du vänd i duschen?
Med ansiktet mot dörren
8. Knyckla eller vika toapappret?
Vika (nej det tar inte så jävla lång tid okok)
9. Hur fördriver du tiden när du åker kollektivt?
Lyssnar på Kent elr nått sånt kul haha
10. Fönsterplats eller gångplats?
Fönsterplats obv
11. Stressad eller lugn?
På lov, halvstressad. På skoltid: SöNdErstressas asså näe
12. Tålmodig eller otålig?
Jag har mindre tålamod än vad min lilltå är stor
13. Planerare eller impulsare?
Inpulsare af
14. Uppklädd eller nedklädd?
Båda typ
15. Östkusten eller västkusten?
Vet inte skillnaden😹
16. Sover du med dörren öppen eller stängd?
Stängd
17. Vilken sida av sängen sover du på?
Brukar typ rulla runt hela tiden (har dubbelsäng hih)
18. Vilket är din fotomin?
Idk. Det blir som det blir. yee
19. Musik eller böcker?
Musik asså jag är typ musikfreek
20. Sms eller mail?
Sms
21. Sött eller salt?
Salt
22. Kan du nå näsan med tungan?
Nope lol
23. Tror du på spöken?
Jaa hahahah
24. Tror du på ailiens?
Nepppp
25. Vad tror du händer efter döden?
Kanske ett nytt liv? Vet faktiskt inte (no shit)
🌼🌼🌼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Be true. Be you.

Jag gillar den här bilden. Den är så fin🏵

Det är så kul att fota moln⛅

Min älskade lilla kanin😿🐇

Det här blev dagens inlägg, och asså jag hade ingen inspiration så det fick bli lite bilder. japppp

Likes

Comments

Jag åker till mitt landställe nu och ska vara där i två veckor. TVÅ VECKOR helt utan wifi asså jag kommer dö😭Därför kommer ju uppdateringen inte vara på topp men jag kommer självklart göra sånna tidsinställda inlägg. Kanske inte ett om dagen men ett varannan dag iallafall.🤘

Idag har jag gjort nya naglar och varit och shoppat lite kläder och sen gick jag, Ella och mina kompisar ut på pokemonhunting och asså jag<3pokemon go😹Det är så kul liksom wth. Dock satt jag och försökte ladda ner det där jäv*a spelet i 3h för det var något med att jag behövde registrera mig på nån sida som inte ville hjälpa till osv.......... Men jag har iallafall 9 pokemons nu haha.

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag ville veta vad ni vill läsa och det var typ hälften som ville att jag skulle skriva om mina dagar och typ resensioner/first inpressions på smink och jag ska faktiskt köpa sleeks cream contour kit snart så om ni vill ha en resension på det från moah så skriiiiv till mig då!!☻Sen köpte jag en ny mascara ganska nyligen också om ni vill att jag ska skriva om det. Och om ni vill ha inlägg varje dag så kommer jag förmodligen lägga ut lite bilder och typ tags också för att fylla ut heh.

Kram från en flummig bibb❣

Likes

Comments

Jag och mamma hade en diskussion om det här med att komma ut om sin läggning. Jag har rätt så länge tänkt "aa men det är så irrelevant om vad en dras till, det är ganska så oviktigt att veta det. Och din familj har egentligen ingenting med det att göra, de ska finnas där för dig till 100 oavsett om du är cis, hetero, bi, pan, transsexuell, ickebinär, gay osv. Jag har släktingar som jag inte tror kommer ta min läggning och könsidentitet ett särskilt bra sett, bara för att det är så normativt att bara hetero och cis. Jag orkar inte vara orolig och typ nervös över det så jag har bestämt mig för att jag kommer aldrig komma ut för dem. Det är lika big deal som att vara hetero och cis. Dock kan det ju vara bra för ens eget mående att komma ut om en är trans, för att inte bli felkönad.

Jag ska egentligen inte behöva komma ut. Det ska inte vara något annorlunda att vara gay. Jag vill att den nästa generationen ska vara så ickenormativ som det bara går, det ska inte finnas några normer alls. Det kommer ta år då vi fortfarande blir dödade, mobbade, retade, slagna, hotade och hatade men vi är påväg. Det är fan 2016 och det behövs en förändring.

Likes

Comments

Häjhäj
Jag satt och googlade runt lite, kollade på peta's listor på vilka märken som testar på djur och jag blev så besviken och typ arg på   hur många märken som testar sina produkter och ingredienser på djur, självklart visste jag ju att det absolut inte är ovanligt, men det jag blev mest besviken på är hur många bra budgetmärken (som inte testar på djur) det är som köpts upp av L'Oréal, till exempel NYX, The Body Shop, Maybelline New York osv. De testar inte på djur, men de är uppköpta av ett företag som stödjer djurtester vilket också gör att om en köper en NYXmascara till exempel går pengarna till L'Oréal (som testar på djur).

Så indirekt stödjer du djurtestning när du köper från cruelty freemärken som ägs av djurtestande företag, tyvärr. Jag visste verkligen inte om att det var så många märken som jag köpt av (innan jag bestämde mig för att köra på cruelty free) som The Body Shop.

Och angående djur, det var nån som undrade om jag är vegetarian eller vegan, och tyvärr är jag inget av det men min syster är vegetarian så vi äter väldigt mycket vegetarisk mat och jag försöker äta så mycket vegetariskt som det går då mon kropp faktiskt mår bättre av det, jag är typ flexiterian, om det ligger en vegetarisk rätt på en tallrik och en animalisk på en annan tar jag den vegetariska men om det bara finns animaliskt äter jag det så japp there you have it (och nej, vegetarianer äter inte bara typ blad, lovar)☻🍳

Likes

Comments