Hej det var ett tag sen men måste skriva av mig lite.


Som dom flesta vet så har jag haft självskadebeteende m.m Jag börja bli deprimerad när jag börja gymnasiets, första året i gymnasiet så hade jag mitt första seriösa förhållande med en kille. vi var ihop i 14 månader. Det ingen visste var att han psykiskt misshandla mig under hela tiden. Då kanske ni undra varför jag inte gjorde slut med honom, varför jag stanna kvar, har ni hört uttrycket ¨kärleken gör än bild¨ det uttrycket stämmer! Men efter ett år så börja jag inse vad det var han höll på med, när jag väl gjorde slut så var så ostabil, jag fick ångest, ätstörningar, hata min kropp m.m. Det börja med att jag börja svälta mig själv, i början syntes inget, börja få ont i leder och muskler, humöret sjönk, bråka hela tiden hemma, ville bara vara ifred, orka inte... efter ett tag så börja det märkas, tappa 7 kg på 2,5 månad. 

Sen börja jag skära mig själv för ja orka inte mer. Jag börja få självmordstankar, gick och planera hur jag skulle ta självmord. Jag fick tvångstankar så fort jag åt mat att jag skulle bli fet så det sluta med att jag stoppa fingrarna i halsen. Börja må illa så fort jag åt nått, kunde gå dagar utan att jag åt och åt jag så var det en gång om dagen och det var bebisportioner då. Ingen visst om nått, ingen märkte nått. Jag gjorde precis allt för att dölja det.I slutet av trean så fick jag ta kontakt men skolsyster och kuratorn. Fick börja gå på möten. Här vart min ångest så grov så jag kunde inte lämna huset, kunde inte lämna min trygga zon. Allt som inte hörde till min vanliga vardag var jobbigt. Åka till kompisar som inte var planerat så fick jag ångest. Blev alltid illamånde när jag skulle iväg, fick alltid stanna och kräkas. Skulle fixa håret till studenten men klara inte av att åka till frisören för jag fick sån ångest och satt och grät i min bil, hon som skulle fixa mitt hår var en kompis till min men bröt ihop hemma totalt men jag var ju tvungen att åka så fick bitta ihop och åka. Tog studenten sluta prata med kurator, märkte hur allt kom tillbaka mer och mer. Fick ringa vårdcentralen och träffa doktorer m.m Det sluta med att jag fick medicin mot min ångest, den gör så jag inte får mina tvångstankar, inte mår så där psykiskt dåligt. 

Sluta äta dom ett tag för jag glömde dom hela tiden. Börja må illa när jag åt, ville inte ha mat, blev aldrig hungrig, var tjurig, fräste åt allt och alla. Börja stoppa fingrar i halsen så fort jag åt, ingen visste vad det var tills jag kom på att jag inte hade ätit min medicin.Så nu äter jag den igen och nu funkar det igen, går hos kurator och pratar ut om allt.  

Mitt i allt detta så gick min mormor bort i cancer förr ett år sen, då rasa mitt liv igen. Hamna på botten igen... Börja skära mig igen, gick till kuratorn oftare m.m


Idag går jag fortfarande hos kurator och pratar, äter min medicin m.m. Jag mår bättre men har mina stunder. Jag har fortfarande svårt att acceptera min kropp, trivs inte riktigt med den än men det kommer förhoppningsvis.

Förlåt för långt inlägg! Puss   

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Var ett tag sen jag skrev nått.

I torsdags förra veckan fick jag min nästa dosering av botox, jag var beredd på 2st stick men det vart 16st, 6-8st i bakhuvudet, 3st på varsin sida av nacken ner mot axlarna och 1st på varsin sida av ryggraden. Och den nålen ska gå in 4-6cm in i ryggen till muskeln. Jag är as nål rädd så jag svimmar efter att jag har gjort deg, jag stressar upp mig så mycket och jag håller andan när han sticker. Så jag får blodsockerfall, Alex fick följa med den hör gången och få mig tänka på annat vilket är lättare sagt än gjort:p Så nu är jag öm i hela ryggen och nacken men det kommer bli bättre :) Nästa tid är V.17... LÄNGTAR INTE!


Ni får några bilder från idag!

  • 484 Readers

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken så har Alex och jag förlovat oss, vi firar även 6 månader ihop! Är så lycklig över att jag har honom! Älskar hon mer än någonting annat! ❤️

  • 557 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa!
Har inte gjort nått speciellt men kan berätta lite!

Var på dejt med Anna och Amanda! Vi snacka åt kebab/pizza och åkte runt! Mina flickor! Är så glad att jag har dom! Att ha hittat ett par tjejer som är som mig ❤️

Fick hämta Alex i Stockholm för han fick knät ur led, så nu väntar vi på operationstid!

Fick ett skor av mamma idag, ÄLSKAR DOM! Snart ska vi äta smörgåstårta hos farmor och fira henne! 👌🏼

Imorgon blir det 50-års fest! 🍺🎉🎁

  • 558 Readers

Likes

Comments

Godmorgon alla!

Igår var det en helt vanlig, Alex och jag åkte till hans mamma för vi skulle fira hans morfar. När vi va på väg hem från hans morfar vid sju tiden så fick jag ringa 112! Alex börja spy, magen krampa så han kunde knappt stå, han spydde blod! När ambulansen väl hade kommit så fick ja skjuts till min bil av Mia så ja kunde åka till akuten. När jag väl kom in så fick jag reda på vilket rum han var på, fick inte hå in först för dom trodde inte ja kände honom, dom tog massa blodprov m.m hade en otrevlig jävla sjuksköterska och en otydlig doktor! (Y) Men efter massa tester m.m så fick vi åka hem kl 3, och dom misstänker galan.... Så nu väntar vi på tid för röntgen.


Puss

Likes

Comments

Är så trött på falska vänner.... Dom finns fan över allt! Så ta vara på dom vänner du har dom verkar vara äkta! Vänner ska inte välja någon annan framför dig, vänner kommer alltid först!

Är så trött på att bli behandlad skit! Så väljer nu att skita i dom som skiter i mig!

  • 609 Readers

Likes

Comments

Hej alla!
Förlåt för jag inte har bloggat men har inte haft nån ork till nått. Har legat hemma och vart sjuk, men har vart frisk ett tag men ny börjar jag bli sjuk igen. Jag har ont i varenda led som finns i kroppen! Och min rygg blir bara sämre..... Så vet inte hur mycket jag orkar.

Grillade med Lousie, Alex, Lucas och Pontus för några dagar sen, åkte bort till sjön och åkte skridskor och grilla korv.

Men igår så åkte Ida och jag in till Norrköping och shoppa och åt Max!!!! Sen mötte vi upp Anna, vi åkte till Ingelsta och gick runt, såg att ett par jeans hade kommit in och jag bart överlycklig, har letat efter dom, berätta det för Alex och han köpte dom till mig! Men när jag väl skulle testa dom så hände det en olycka.... Jag står i provhytten och pratar med Alex i telefonen och försöker få av mig mina jeans men det gick inte så bra, jag fastar men foten i jeansen och ramlar baklänges ut ur provhytten med bara trosor och tröja. Bränner rumpan på mattan och jag tänker inte på att ställa mig upp eller nått utan jag tittar på Ida som börja skratta och så hör man Anna som undrar vad jag gör för hon hörde hur jag slog i hela sidan av provhytten.

  • 640 Readers

Likes

Comments

Tänkte inte skriva så mycket.
Fira jul hemma och mig, sen på lördagen med Alex familj.
Nyår med Chili, Robin och Casper!

  • 635 Readers

Likes

Comments

Första gången jag träffa dig var på verkstan, jag följde med Frida upp och där var du. Föll första gången jag såg dig men sa inget eller visa inget, efter ett tag så våga jag skriva till dig på Facebook. Du svara och där börja allt. Jag gjorde allt för att få träffa dig! Vi har inte haft den bästa/perfekta starten men vi har alltid kämpat för varandra. Jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är med dig! Du får mig le, Du får mig att skratta, du får mig må bra, du får mig vilja saker. Jag vet att jag kan vara jobbigt ibland men du älskar mig ändå! Vi har alltid kul även om vi sitter på akuten i timmar så gör vi det roliga av situationen. Du och jag planerar en framtid ihop, vi planare lägenhet, vi vill ha barn ihop, vi vill gifta oss. Vi kan vara jobbigt mot varandra, vi retar varandra, vi beter oss som små barn men vi älskat. Och jag vet att du älskar mig mer än någonting annat, jag vet att du vill göra mig lycklig. Jag älskar dig mer än någonting annat! Du är mitt allt, du betyder mest för mig! Jag vill aldrig förlora dig! Så länge det är vi så kommer vi klara allt!

JAG ÄLSKAR DIG ALEXANDER NILSSON!💑💍🔒

Kan skriva mycket mer men måste ju spara lite till nästa gång ;)

Likes

Comments

God jul!
Hoppas ni har en bra jul!
Jul brukar vara en speciell dag men för mig är det bara jobbigt. Det är inte samma sak utan mormor! Tänker på henne hela tiden! Vill ha henne här! Kan inte va glad, tänker bara på henne! Har fortfarande inte fattat att hon är borta. Det kommer aldrig bli som det var! Det är jobbigt att fylla år och inte få det där samtalet när mormor sjunger för en, eller att få paket av henne! Fick en sista jul med mormor förra året och det är jag glad över! Men har inte fattat än att mormor är borta...

  • 670 Readers

Likes

Comments